Til innholdet

Å selge med en god magefølelse

Som lokalkjent megler har vi innsikten som trengs for å gi en god og presis vurdering på hva din bolig er verdt. Vi har god oversikt og kjenner de kjøperne som er på utkikk etter en bolig som din. Her kan du lese mer om hva du bør tenke på i prosessen underveis – fra du begynner å tenke på et salg, til du har overlevert nøklene til nye eiere.

Bestill gratis verdivurdering!

Boligmarkedet er i stadig endring og sannsynligvis har din bolig steget i verdi siden du flyttet inn. Dersom du vurderer å bytte bolig, anbefaler vi at du bestiller en oppdatert verdivurdering fra oss. Verdivurderingen kan du bruke for å få et finansieringsbevis fra banken din.

Bestill verdivurdering
Våre meglerpriser

Våre meglerpriser

For å gi deg et så riktig prisoverslag som mulig, anbefaler vi at vi kommer og besiktiger eiendommen du skal selge. Etter det kan vi gi deg et helt spesifikt, skreddersydd og konkret prisoverslag for salg av din eiendom.

Alle meglerforretninger er imidlertid pålagt å fremvise en standardisert prisliste for sine tjenester. Vi understreker at prislisten er veiledende, og konkrete tilbud på våre tjenester vil kunne avvike fra denne listen.

 

Se våre priser

Skal du kjøpe bolig samtidig?

Vi har til en hver tid en rekke boliger til salgs i de fleste prisklasser og varianter. I tillegg kommer det stadig nye objekter til salgs som vi legger ut fortløpende. Her kan du se hva vi har på markedet nå.

Se hvilke eiendommer vi har