Til innholdet

Nyhet – enklere boligsalg. Akkurat like trygt.

Lettsolgt er en enklere måte å selge leiligheter på. Du holder visning selv, mens eiendomsmeglerne våre fikser ellers alt det nødvendige, inkludert håndtering av budrunden.

«Lettsolgt passet veldig bra for meg. Enkelt, trygt og litt billigere enn annen eiendomsmegling. Jeg anbefaler det absolutt videre til andre!», Viktoria Østerberg – solgte leiligheten sin gjennom Lettsolgt.

Hvem passer Lettsolgt for?

Denne tjenesten passer for deg som har en leilighet i bynært område, som har mindre behov for personlig rådgivning og som gjerne vil gjennomføre boligsalget mest mulig digitalt. Du har ikke noe imot å gjøre litt av jobben selv, men ønsker å gjennomføre boligsalget på en trygg måte. Meglerne våre hjelper deg med det du trenger underveis, og lurer du på noe kan du ta kontakt med dem.

PRØV LETTSOLGT


Dette er forskjellene på produktene våre:

Lettsolgt beskrivelse og priser

JEG VIL PRØVE LETTSOLGT


Alt det nødvendige er inkludert i Lettsolgt

Alt det nødvendige er inkludert fastprisen på 49.000,- , også tilstandsrapport fra takstmann. Det vil ikke komme noen ekstra gebyrer knyttet til boligsalget, men vi anbefaler alle å kjøpe boligselgerforsikring i tillegg.

Du får veiledning til å holde visning selv

I forkant av visningen får du god informasjon og veiledning om hvordan du holder visning, og hva du bør forberede før visningsdagen. Du får utdelt nødvendig visningsmateriell (skilter og plakater), og megleren vil følge opp registrerte interessenter i den påfølgende budrunden.

Jeg ønsker personlig rådgiving fra megler

Har du behov for mer hjelp og personlig rådgivning fra megler? Eller ønsker du bredere markedsføring av boligen enn du får gjennom Lettsolgt? Da er kanskje ikke Lettsolgt en tjeneste som passer for deg. Bestill verdivurdering eller ta kontakt med våre faglige dyktige meglere. Da får du hjelp til å selge boligen din på en måte som passer for deg og din bolig.