Til innholdet

VISNING AVLYST - EIENDOMMEN ER SOLGT Stor og flott bolig med landlig og idyllisk beliggenhet

Robergveien 30
Prisantydning 3 575 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 216
BRA: 327 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1963
Tomtareal: 836 m²

VISNING AVLYST - EIENDOMMEN ER SOLGT Stor og flott bolig med landlig og idyllisk beliggenhet


Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - ROBERG - NÆRT EIK

Adresse

Robergveien 30 3114 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget fritt og usjenert til i landlige omgivelser, med flott utsikt over naturlandskapet! Her har man umiddelbar nærhet til flotte tur og rekreasjonsområder sommer som vinter med bl a Pilgrimsleden, osebergløypene og turstier som tar deg helt til Horten. Kort vei også til sentrumsfunksjoner på Eik, Barkåker og Åsgårdstrand. Ca 10 min i bil til Tønsberg og utkjøring til E-18.

Eiendommen ligger med kort avstand til Rom Hagesenter. Kort vei også til barnehage og skoler på Jarteigen (Montessori), samt barnehagen på Klokkeråsen, Barkåker og Eik. Høgskolen i Vestfold (Bakkenteigen) ligger kun en liten kjøretur unna. Det er et god heste- og ridemiljø i området med kort vei til stall og ridesenter på Lefdal og Roberg.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1963, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

For nærmere beskrivelse om byggemåte, se vedlagt boligsalgsrapport fra takstmann.
Boligen går over to plan og inneholder på hovedplanet: Entre, 2 bad, gang, soveromsgang, 3 soverom, walk-in closet, "lekerom", stue og kjøkken. Kjelleren inneholder kjellerstue, bad, gang, teknisk rom, bod og uinnredet rom med potensial.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 216 kvm, Bruksareal: 327 kvm, Bruttoareal: 353 kvm

Standard

Velkommen til Robergveien 30, en stor og innholdsrik enebolig med landlig og idyllisk beliggenhet. Boligen går over to plan og har et stort potensial i kjelleren. Boligen er bygget på i 1980 og 1984 med bl a et flott inngangsparti med en nydelig entré. her er det god plass til klær, sko og skap for lagring. Entreen er flislagt med varme i gulv. Boligen holder en moderne og tiltalende standard, hvor bl a soverommene, walk-in closet og "lekerom" er nyoppusset i 2018. Boligen har store soverom som utmerket kan fungere som lekerom/kontor i kombinasjon med soverom. Romslig gang i soveromsfløyen har plass til store garderobeløsninger. Boligen inneholder 3 bad, hvor 2 er på hovedplanet og ett i kjeller. Badet nede er pusset opp i 2013 og ser lekkert ut. Badene på hovedplanet er noe eldre hvor det ene er pusset opp rundt 2003 og det andre er av eldre dato. Kjøkkenet er flott og innredningen er i hvit utførelse og er i tilknytning til stuen. I boligen finner du 2 store stuer fordelt på en i hver etasje. Fra stuen på hovedplanet går du ut til en stor vestvendt terrasse med fantastiske solforhold. Stuen har montert en flott vedovn. Her har du også trappen ned til kjellerstuen. I underetasjen har du bl a en stor kjellerstue med murt åpen peis. Det er mye potensial i kjelleren da deler av denne ikke er innredet. dette gjelder nordsiden av kjelleren og her har du også egen inngang. Stor, flott og svært innholdsrik bolig som kan passe til de fleste. Vel møtt.

Oppvarming

Boligen varmes opp via to varmepumper, ildsted i stuen med vedfyring, peis i kjellerstuen, gulvvarme på to bad, yttergang/entré og to rom på hovedplanet. Utedelen på varmepumpa er skiftet i 2016.

Parkering

Bilen parkerer du i en av de to garasjene som ligger i tilknytning til boligen. Begge garasjeportene er skiftet i nyere tid. Forøvrig god plass til flere biler i en steinlagt gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 836 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet tomt og hage. Det er plen rundt boligen, samt steinlagt gårdsplass og på nordsiden av boligen. Det er etablert hekk mot naboer og veien. Stor terrasse mot vest som gir deg svært gode solforhold og plass til hagemøbler, solsenger og spiseplass om ønskelig. Merk at hekken mot vest ikke er tomtegrensa, da grensen går nærmere boligen enn hekken. Uthuset står utenfor eiendommen, men tilhører boligen. Her er det gjort muntlig avtale med grunneier mot vest for mange år tilbake. Flere gode solplasser rundt boligen.

Eier

Kim Stinessen Finseth Helene Finseth

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann (via privat ledning) og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til LNRF- område og bevaring kulturmiljø.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

3 575 000,-

Beregnet totalkostnad

3 575 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 102 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 677 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 09.10.2018 Ligningsverdi : 1 005 000,- Sekundær ligningsverdi : 3 216 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter

Kr. 10 167 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 575 000,-) (Kr.39 325)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er innhentet opplysninger etter kontroll fra brann/feievesen. Rapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, untatt komfyren. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.
Kommodene i walk-in closet følger ikke med i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?