Til innholdet

Bo rett ved nydelig sandstrand og turområder - Rolig og barnevennlig blindgate - Solrik og flott hage

Hytteveien 5
Prisantydning 4 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 162
BRA: 167 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1965
Tomtareal: 703 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG-SKALLEVOLD

Adresse

Hytteveien 5 3150 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i privat blindvei, i et attraktivt område ved Skallevold på Tolvsrød i Tønsberg kommune, ca. 8 km fra Tønsberg sentrum. Eiendommen har umiddelbar nærhet til sjøen og Skallevoldstranda, flott natur, balløkke, flott lekeplass ved stranden, samt kort avstand til både barneskole, ungdomsskole, barnehager og bussholdeplass. Det er kort vei til badestrender og kyststi ved Skallevoldbukta og Ringshaugstranda. Skallevoldbukta, som bare er 200m fra boligen, er en flott strand med steinmolo, badetrapp og et veldig idyllisk skog-/gress område i bakkant. Den noe større Ringshaugstranda er en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og gresslette som innbyr til soling. I sørenden av stranden holder Tønsberg brettseilerklubb til. Videre er det nærhet til Vallø småbåthavn, samt kort vei til Flint idrettsanlegg, Slagenhallen, fine turområder ved Søndre Slagen kirke, samt turstier og frodig kulturlandskap i Essoskogen. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet i Tønsberg byr på musikkfestival, attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Meny, Coop Ekstra og Rema 1000. Tolvsrød har også et lite senter med bl.a. apotek, bank, diverse butikker og fine servicetilbud. Olsrød Park er et nyere og flott kjøpesenter med godt utvalg av butikker, samt treningssenteret Level, svømmebasseng og Spa. Ønsker du ytterligere variasjon er det gode shoppingmuligheter i Tønsberg sentrum, i tillegg til en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du Kilen Handelspark, samt Farmandstredet hvor bussterminalen også er integrert i senteret. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Skallevold og ligger ca. 1-2 min gange fra boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 22 min. Med bil tar det ca. 11 min til Tønsberg sentrum, 17 min til Åsgårdstrand, 28 min til Horten, 33 min til Sandefjord, 58 min til Drammen og 88 min til Oslo S. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ringshaug barnehage ligger like ved skolene.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1965, modernisert i 2009

Bygninger og byggemåte

Boligen går over to plan og inneholder i 1. etg: Hall, vaskerom, gang, bad, 2 stuer og kjøkken m/ spiseplass. 2. etg inneholder kontor, 3 soverom gang og bod. Garasje med bod.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall senger: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 162 kvm, Bruksareal: 167 kvm, Bruttoareal: 179 kvm

Standard

Velkommen til Hytteveien 5, en flott eiendom med rusleavstand til sjø og strand. Boligen er oppført som hytte i 1965 og er tilbygget i 1989 og 1994. Garasjen er oppført rundt år 2000. Boligen er vesentlig oppgradert på 2000 tallet med bl. a. bad, kjøkken og stue, samt overflatebehandling. Du kommer inn i en romslig hall med fliser på gulv. Her går du inn til et eget vaskerom med flislagt gulv som inneholder toalett, VVB, utslagskum og opplegg til vaskemaskin. Videre kommer du inn i en av to stuer, hvor du i den første finner tv-krok, samt flott vedovn. Du får også en egen sone her hvor du kan lese en god bok, eller bare slappe av. Stue nr 2 er et tilbygg og har utgang til stor, usjenert og lun terrasse. Videre er det trapp opp til soverom og kontor. Kjøkkenet er i lys og flott utførelse, med integrerte hvitevarer, barløsning hvor du kan ta en rask frokost, samt god plass til spisebord. Badet er fra 1999, har fliser på gulv og vegger og inneholder dusjnisje, toalett og servant med skap. Boligens 2. etg inneholder 3 soverom, samt kontor og bod. Det er to trappeløp til 2. etg, slik at soverom 1 og kontoret er adskilt fra de øvrige rommene. Det ene soverommet er stort og kan fungere perfekt til ungdoms rom. Her har du utgang til egen balkong. Helhetlig en meget flott eiendom, hvor tomt og hage er helt utsøkt. Velkommen til visning.

Oppvarming

Boligen varmes opp via strøm med varmekabler på bad og gang. Panelovn i flere rom. Ildsted med vedfyring i stuen.

Parkering

Bilen parkerer du i egen garasje eller i den romslige gårdsplassen som er steinlagt. Garasjen er isolert med god lagringsplass på loftet. Du får i tillegg en bod i bakkant av garasjen til lagring.

Areal og eierform

Areal: 703 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Praktfull tomt og hage hvor det er lagt ned mangfoldige timer og ressurser for å få den slik den fremstår idag. Hagen er møysommelig opparbeidet med trær, prydbusker og bed med blomster og stauder, samt vindruer. Tomten er nøye planlagt og utformet slik at den skal være både praktisk og nydelig. Tomten er bygget opp med armert mur og tilført flere tonn jord, samt lagt ned automatisk vanningssystem i hage og drivhus. Det er etablert et drivhus hvor du finner vindruer. Drivhuset er hellelagt og står stødig. Det ble bygget en utestue i tilknytning til terrassen med åpning mot vest. Her kan du nyte solen utover kvelden, samt sitte tørt og godt om det skulle regne. Her vokser det også vindruer ved åpningen. Gårdsplassen er steinlagt. Internveier rundt boligen er også steinlagt. Er du en hageelsker, er dette drømmehagen for deg!!

Eier

Elisabeth Øye

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligformål.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

4 950 000,-

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 136 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 086 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 03.10.2018 Ligningsverdi : 867 943,- Sekundær ligningsverdi : 2 777 418,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 10 167 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 950 000,-) (Kr.49 500)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?