Til innholdet

Vestvendt & solrikt beliggende leilighet i 4.etg m/heis - 2 sov - Fyring & varmtvann inkl (m.m.) - Innglasset balkong - ZOLGT

Anders Rørholts vei 20
Prisantydning 2 200 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 73
BRA: 84 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1973
Tomtareal: 3699 m²

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Anders Rørholtsvei 20 er en gjennomgående pen leilighet, populært beliggende i Høybo borettslag sentralt på Solvang. Her bor du nær det meste, og har gangavstand til både butikker og sentrum.
Leiligheten har 2 romslige soverom, en stor stue med mye lys fra vinduer på 2 sider av bygget, samt en innglasset balkong som passer utmerket som en stue nr 2.

Kort fortalt;
- Stor og populær leilighet
- Fyring og varmtvann samt TV og nett fra fiber (m.m.) er inkl i fellesutgiftene
- 2 praktiske soverom
- Lyst innredet, med noe behov for overflatebehandling innvendig
- Flislagt baderom
- Innglasset balkong på 11 kvm med utsikt og gode solforhold!
m.m

Vi ønsker velkommen til en hyggelig og trygg visning - husk påmelding!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SOLVANG

Adresse

Anders Rørholts vei 20 3117 Tønsberg 4. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - et av byens mest attraktive boligområder.
En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet med flott turterreng sommer som vinter, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.
Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Egen fotballbane og lekeplass.
Sykehuset i Vestfold (SIV) og jernbanestasjonen ligger også innenfor gang-/kort sykkelavstand.
Kort vei til Greveskogen Videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole.
Ca. 600 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasliteter og avstander til disse

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1973

Bygninger og byggemåte

Bygning oppført 1973 med alle bærende konstruksjoner i fundamentering, veggkonstruksjoner, etasjeskillere og takkonstruksjon av betong.
Innvendige lettvegger av trevirke kledd med plater av gips.

Innhold:
4.etg.: entré/gang med garderobeplass, 2 soverom, flislagt bad med dusjløsning i badekar, servantinnredning og wc. Kjøkken med innredning og spiseplass samt stue med utgang til innglasset balkong.
Bod i kjeller. I tillegg er det plass til fryseboks i fellesrom.

Felles sykkelparkering og fellesrom for søppeldeponi. Fellesvaskeri med vaskemaskin og tørketrommel dersom man ikke ønsker å ha egen vaskemaskin på baderommet.
I byggets 1. etasje er det eget gjesterom som leies ut etter av tale med borettslaget til egne beboere/gjester til beboere

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

4.Etasje: 73 / 84 kvm p-rom/BRA. Innglasset balkong er medregnet som bruksareal.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Leilighet med gjennomgående standard fra oppussingsåret 2000. Lys og hyggelig innredet leilighet med blant annet kjøkkeninnredning fra Huseby.
Gulvoverflater med klikk laminatgulv. Veggoverflater med malt glassfiberstrie på betong dels trefiberplater. Himling med malt betong.

Praktisk og lettstelt bolig med heis fra bakkeplan til alle etasjer. Callinganlegg.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
Innvendig røropplegg fra byggeår med vannrør av kobber. Waterstop montert til oppvaskmaskin. Synlige avløpsrør og sluk av pvc. Leiligheten oppvarmes med vannbåren radiatorvarme fra sentralfyringsanlegg (tilhørende
borettslaget). El- anlegg med åpent dels skjult ledningsnett. Sikringsskap med skrusikringer til alle kurser.

Oppvarming

Det er felles oppvarming (sentralfyr) for hele bygningen via fjernvarmeanlegg med radiatorer plassert i hver leilighet. Kostnader til fyring og forbruk av varmtvann er inkludert i felleskostnader.

Parkering

Borettslaget har 62 p-plasser på egen eiendom. P-plass er inkludert i felleskostnader. Borettslaget har ingen egne garasjer, men andelseier kan leie garasjeplass via Solvanglia garasjeanlegg. Det er venteliste etter ansiennitet. Borettslaget har inntil 24 garasjer i Solvanglia garasjeanlegg. Styret i borettslaget må kontaktes for videre informasjon. Det er egne vedtekter for Solvanglia garasjeanlegg. Garasjeleie betales i tillegg til felleskostnader.

Areal og eierform

Areal: 3 699 kvm, Eierform: Festet fellestomt Tomten er festet med Tønsberg kommune som bortfester, og festeavgift er inkludert i felleskostnader.

Fellesareal og hage

Pent opparbeidet fellesareal bestående av hageplen og steinlagte områder. På tomten er det bl.a. opparbeidet en hyggelig, felles uteplass med utepeis/grill. Hageanlegget vedlikeholdes av gartner!
Asfalterte parkeringsområder ved og mellom høyblokkene.

Eier

Bente Oseberg

Vei, vann og avløp

Tilknyttet kommunalt.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan "Ringvei Nord" vedtatt 06.02.2002 er regulert til boliger og midlertidig trafikkområde.
Relaterte planer "Parsell av Rv 308 Sem kirke - Tønsberg m.v. og Kjellekrysset (18.10.2017)"

Ferdigattest

Bygningen har ferdigattest datert 07.01.1974. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Høybo borettslag, Orgnr.: 953465973
Andelsnr.: 72
Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjenning: Ja

Andel fellesgjeld: kr. 31.988,- pr. 01.11.2020.
Andel fellesformue: kr. 21.475,-

Forsikret hos: if... Skadeforsikring - polisenummer 587782.

Borettslaget har fjernvarme som går til oppvarming og varmt vann. Dette er inkludert i felleskostnadene.
Borettslaget har etablert to elbilladere på parkeringen i Anders Rørholtsvei 18 og to i Anders Rørholtsvei 20.

TV og bredbånd: Borettslaget har avtale med Viken Fiber (Alt i Box) om levering av TV og bredbånd. Dette er inkludert i felleskostnadene. Andelseiere kan selv bestille tillegg til dette, som vil bli fakturert den enkelte andelseier.

Selskapets totale lån og vilkår:
* OBBK01-98207417882 A 2.817.733,- 10 år 1 md. 12 Flyt 1,98%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 200 000,- / Felleskostnader: 4 153,- pr. mnd
Felleskostnader dekker:
* Oppvarmingsutgifter fra nytt fjernvarmeanlegg
* Varmtvann
* Renter og avdrag på lån som brl har tatt opp
* Gang/trappevask
* Ytre vedlikehold
* Vaktmestertjenester for felles bygningsarealer
* Bygningsforsikring
* TV og internett fra VIken Fiber (Altibox)
* Kommunale avgifter (vann-kloakk-renovasjon)
* Honorar til forretningsfører og styreledelse
* Festeavgift
* Andre driftskostnader
* Snøbrøyting og hagestell/gressklipping

Beregnet totalkostnad

2 200 000,- (Prisantydning) 31 988,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 231 988,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 237 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 181120 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 450) Tilrettelegging (Kr.13 695) Kommunale opplysninger (Kr.1 000) Iht grunnbøker og tinglyste servitutter (Kr.880) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Eierskifteforsikring (Kr.5 052,50) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 750) Provisjon (Kr.42 300) Totalt kr. (Kr.96 862,50)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt, så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Er du i risikosonen? Kontakt megler for eget, avsatt tidspunkt eller privatvisning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?