Til innholdet

** SOLGT - VISNING AVLYST ** Vestvendt leilighet m/gjennomgående planløsning I Innglasset balkong ZOLGT

Konvallveien 4A
Prisantydning 2 335 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 67
BRA: 76 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1968
Tomtareal: 36782 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

VESTSKOGEN - NØTTERØY

Adresse

Konvallveien 4A 3142 Vestskogen 1. etasje

Velkommen til Konvallveien 4a - en leilighet i solfylt og fredelig bomiljø ved populære Vestskogen!

Her bor du i sentralt i fredelige omgivelser i populære Vestskogen, tilbaketrukket hvor innglasset balkong er gunstig plassert mot vest mot stor og åpen fellespark for borettslaget. Dette i kombinasjon med at man bor i "høy 1. etasje" med fin nærkontakt til de åpne omgivelsene, sikrer at man bor svært trivelig.

Romløsning og innredning er arealeffektivt planlagt for å gi gode bokvaliteter. Leiligheten har derfor "selvfølgelig"  løsning hvor du har alt på ett-plan. Leiligheten inneholder blant annet åpen løsning mellom kjøkken og en romslig spisestue hvor østvendte vinduer slipper inn morgenlyset. På motsatt side av spisestuen finner man leilighetens hovedstue hvor vestvendt og innglasset balkong fra 2004 forlenger rommet  Leiligheten består også at et flislagt baderom, entre/gang og to soverom som inkluderer et stort hovedsoverom med svært romslig skyvedørsgarderobe. I kjelleren medfølger det egen bod på ca. 7 m², og det er i tillegg en rekke fellesrom som vaskerom dersom man ikke ønsker å ha denne på eget bad, sykkelboder med mer. 

Leiligheten er innvendig overflateoppusset på begynnelsen av 2000 tallet med nye eikeparkettgulv, tapetserte/malte innervegger og nymalte himlinger. Kjøkkeninnredningen er en solid og pent holdt Marbodal eikeinnredning fra 2003 og badet er overflateoppusset med nye fliser på gulv og vegger tidlig på 2000-tallet. Identiske gulv og himlinger i alle rom gir en flott helhetsfølelse.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning!

Kort fortalt

* 3-roms leilighet med alt på ett plan
* "Høy" 1. etasje
* Gjennomgående planløsning sørger for en luftig og lys atmosfære
* Vestvendt innglasset balkong fra 2004 forlenger leiligheten - nyt solrike dager/kvelder
* Den innglassede balkongen er på ca. 9 m² og har skyvedører og elektrisk screening
* Overflateoppusset på begynnelsen av 2000 tallet
* Fredelig, solfylt og sentral beliggenhet
* Stue med god plass for sofa-/loungemøbler
* Romslig spisestueavdeling ut for kjøkkeninnredning  - en flott løsning
* Innholdsrikt kjøkken med innredning fra 2003 - heltre eikefronter
* 2 soverom hvorav et stort hovedsoverom m/diger og dyp skyvedørsgarderobe
* Flislagt bad med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin
* Supre fellesområder med store, solfylte og flotte grøntarealer
* Vannbåren varme fra felles, miljøvennlig sentralanlegg
* Oppvarming og varmtvann inkludert i fellesutgifter
* Fellesutgifter inkluder også bla. kommunale avgifter, TV-/internett mm.
* Kun et par minutter å gå til dagligvareforretning
* Kort gangavstand til skoler og barnehager
* Kort vei til sjø og nydelig natur!
* 3-4 km til Tønsberg sentrum
* Veldrevet borettslag
* Ingen dokumentavgift og dermed lave kjøpsomkostninger!

Nærområdet og beliggenhet

Vestskogen ligger på Nøtterøy sin vestside i meget attraktivt villaområde med boliger bebygget ved forskjellige tidsepoker.

Det er gangavstand til flott tur- og fritidsterreng med båthavn og badestrand (Hellastranda) og kort vei til golfbane på Borgheim (Nøtterøy golfbane).
Innen kort gange fra området er du direkte på kilometerlange turstier, bl.a. på øyas egen kyststi som strekker seg helt frem til Tjøme i syd.
I tillegg ligger Munkholmen en fin spasertur fra Konvallveien - en populær badeplass med stor gresslette, strand og toalettanlegg. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Idylliske Hellaskogen og Teieskogen byr på flotte turområder og god rekreasjon året rundt.

Dagligvareforretning (Kiwi) i Vestskogen ligger innen kort gangavstand og det er ca. to kilometer til Borgheim sentrum m/bl.a. restauranttilbud, Nøtterøy kommune sitt kulturhus, dagligvareforretninger, legesenter med apotek. Nøtterøy kulturhus byr på flotte tilbud gjennom hele året.  Det er heller ikke langt til Teie torv med sitt mangfold av forretninger, enkelte spisesteder, vinmonopol med mer. Ca. 4 km til Tønsberg sentrum m/gode bussforbindelser. Det er ca. 3 km til gangbrua over til Tønsberg som ligger ved Kaldnes brygge.

Konvallveien ligger også strategisk med tanke på barn og unge. Det er kort gangavstand til nye Labakken barneskole, barnehage samt Rudolf Steiner barne- og ungdomsskole som også har barnehage. Det er ca. 3 km til ungdoms- og videregående skole på Borgheim.

Fra eiendommen er det også få minutter med bil til Teie torv med de fleste sentrumsfunksjoner som bank, post, dagligvareforretninger, flere ulike bevertningssteder, diverse klesforretninger, vinmonopol etc.

Vestskogen ligger drøye 10 mil fra Oslo. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen!

Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet i Borettslag. Bygget er oppført i 1968 og leiligheten er i hovedsak innvendig overflatemodernisert/oppusset på begynnelsen av 2000-tallet.

Innhold

Planløsning hvor du har alt på ett-plan og hvor inndelingen er som følger:

Åpen ENTRE/GANG med garderobeplass og medfølgende garderobeanheng.

KJØKKEN med innredning fra 2003 hvor hvitevarer medfølger.

SPISESTUE med langsgående vindusrekke mot øst med god spiseplass i tilknytning til kjøkkenet.

HOVEDSTUE mot vest med inngang til svært solrik INNGLASSET BALKONG på ca. 9 m² som blir en forlengelse av stuen.

BADEROM med dusjkabinett - oppusset ca. år 2000 med nye fliser på vegger/gulv og ny innredning med sokkeltoalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin.
 
2 SOVEROM beliggende i hver sin ende av leiligheten. Leilighetens hovedsoverom, som også har stor og dyp skyvedørsgarderobe, vender ut mot vest - øvrig soverom vender ut mot øst.

Den solrike og innglassede balkongen mot vest:
Balkongen er utvidet og innglasset i 2004 og blir som en flott "utvidelse av stuen". Dette flotte rommet vender mot vest, og har dermed svært gode solforhold. Innglassingen gjør at balkongen også kan brukes gjennom store deler av året. Det er veggmontert strømuttak samt belysning i rommet. Innglassingen over rekkverket kan skyves til side (foldeblad av glass) på dager hvor det er ønskelig med mest mulig åpent uterom! Det er også montert elektrisk screenvegg (markiseduk) utenfor innglassingen, på langsiden av balkongen! Balkongen har lunende teppefliser på balkonggulvet, lagt over gulvdekket av banebelegg eller tilsvarende. 

Leilighetens medfølgende bod:
En låsbar bod på ca. 7 m² følger leiligheten, denne er plassert i byggets kjelleretasje. Boden har innlagt lys og er innredet med diverse fastmonterte hyller hvor all oppbevaringsinnredning medfølger.

Det medfølger også et mindre, plassbygget oppbevaringsskap (avlåsbart) i felles "svalrom".

Fellesrom i kjeller:
Kjelleretasjen inneholder en rekke fellesrom med blant annet vaskekjeller med  felles vaskemaskin dersom man ikke vil benytte vaskermaskinuttak på eget bad i leiligheten, enkelte fellesboder for borettslaget, "sykkelstall" samt et møte-/trivselsrom til felles benyttelse.

Adkomst til leiligheten:
Adkomst via felles innvendig inngang med nytt porttelefonsystem fra 2018. Leiligheten ligger i 1. etasje med enkelt tilkomst via innvendig trapp fra byggets hovedinngang.

Planskisser

Vedlagt følger planskisser av leiligheten. Kjellerbod er ikke illustrert på disse. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leiligheten og er ikke å anse som noen plantegning.

Fellesutgifter og hva de dekker

De totale fellesutgiftene for andelen inkl. blant annet fyring og varmt tappevann er kr 4 655,- per måned fordelt på følgene poster:

Fyring/varmtvann: 689,- (akonto)
Ordinære felleskostnader inkl. finanskostnader: 3.495,-
Renhold (trappevask): 67,-
Mediaprodukter (internett/TV): 404,-
Totale felleskostnader: 4.655,-

I fellesutgiftene inngår blant annet følgende:
* Kommunale avgifter (vann-avløp-renovasjon)
* Renter på andel fellesgjeld
* Avdrag på andel fellesgjeld 
* TV - Viken fiber grunnpakke (Altibox)
* Internett - Viken fiber grunnpakke
* Felles varmtvannsforsyning (tappevann) fra sentralanlegg
* Felles bygningsforsikring
* Drifts-/serviceutgifter
* Snøbrøyting
* Gressklipping og stell av utendørsarealer
* Drift-/vedlikehold av rom til felles benyttelse
* Felles ytre vedlikehold og avsetning til dette
* Tomtefesteavgift
* Honorarer til forretningsfører, revisor og borettslagets styre

Se for øvrig borettslagets regnskap/budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Arealer og fordeling per etasje

P-ROM/BRA: 67/76 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige innvendige rom i leiligheten er inkludert i primærrom bortsett fra innglasset balkong på 9 m². Balkongen er inkludert i oppgitt Bruksareal (BRA).

Kjellerbod er ikke medtatt i noen av de overnevnte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Onsrud Taksering AS.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler med basert på oppmåling av takstmann.

Standard

Leiligheten ble senest pusset på begynnelsen av 2000 tallet og fremstår som en arealeffektiv og åpen planløsning. Identiske parkettgulv og like himlinger i hele leiligheten gir en flott helhet kombinert med en "rød tråd" hva gjelder materialbruk på innvendige veggflater.

Gulv:
Et delikat gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er klassisk 3-stavs eikeparkett fra tidlig 2000-tallet i alle rom. Disse er solide og gir en flott helhet til leiligheten. Det er gulvfliser med varmekabler på baderommet.

Innervegger, himlinger og belistning:
Samtlige himlinger i leiligheten består av slette og hvitmalte overflater. Samtlige himlinger er malt på begynnelsen av 2000-tallet, det antas å ha vært lagt ny underlagstapet i himlingene før utførte malingsarbeider. Det er også lagt hvitmalte og profilerte taklister i alle rom. Alle innervegger i leiligheten har malt tapet på vegger, disse er også senest malt på begynnelsen av 2000-tallet. I leiligheten er det videre utstrakt bruk av hvitmalte, glatte geriktlister rundt innerdører og rundt vinduer. I overgang innervegger/gulv er det eikelister/eikefargede lister som matcher eikeparketten på gulvene. Baderommet har andre løsninger enn de øvrige rommene i leiligheten. Baderomsvegger er flislagte. 

Det innholdsrike kjøkkenet sentralt plassert mellom stuen og spisestuen:
Kjøkkenet står "i sentrum" av den åpne løsningen i leiligheten med spisestue ut for seg på den ene siden, i øst, og hovedstuen på motsatt side, i vest. Her kan man med andre ord tilberede dagens måltider med massevis av naturlig dagslys fra leilighetens vindusflater, særlig mot øst hvor det er helt åpen løsning mot spisestueplassen. Mot hovedstuen er det dør som gjør det mulig å skjerme kjøkkenet for innsyn når det er ønskelig.
Det er montert kjøkkeninnredning fra 2003, en solid og velholdt innredning med heltre eikefronter fra Marbodal. Innredningen fremstår med liten slitasje, alder tatt i betraktning. Ved enden av kjøkkeninnredningen, vendt mot spisestueplassen, er det et praktisk plassbygget skap fra byggeåret, malt i samme farge som spisestuens vegger, som egner seg ypperlig for rengjøringsartikler, støvsuger og lignende.
Innredningen har videre kvaliteter som godt med lys over benkeplatene (montert bak lyslister på kjøkkenoverskap) og medfølgende hvitevarer. Overskapene består i det vesentlige doble slagdørsskap med blant innslag av glass-/vitrinedører på den ene av de to sidene hvor det er montert innredning. Underskapene består av en kombinasjon av kolonialskuffer og skrog med slagdører. Det er for øvrig laminat benkeplater med fliser mellom over-/underskap på begge sider. Husquarna kjøkkenventilator fra 2003 sørger for mekanisk utlufting med skjult kanal ført ut av yttervegg.

De medfølgende hvitevarene består av følgende:
* AEG integrert oppvaskmaskin fra ca. 2003 med synlig kontrollpanel
* Beha komfyr med 4-platers keramisk steketopp fra ca. år 2000
* Kombinert kjøle-/fryseskap (ukjent alder) fra Bosch
* Fryseskap fra Scanomatic - nytt fra 2020

Stue med verandadør til den svært solrike og innglassede balkongen og spisestuen i motsatt ende av leiligheten:
Felles for hovedstuen og spisestuen, er at de har store vindusflater ved begge endevegger i leiligheten. I spisestuen slipper vinduene inn morgen- og formiddagssolen, i hovedstuen slippes sollyset inn senere på dagen og utover kvelden i sommerhalvåret. Hovedstuen har god plass til salong-/sittegruppe hvor familie og venner kan samles. Her er også leilighetens TV-uttak montert. Det er fin nærkontakt mellom den innglassede balkongen og hovedstuen. I spisestuen er det plass til en god spisestue hvor man kan dekke på til større familie-/venneselskap. Det er også plass til en rekke andre møbler takket være god veggplass i rommet.

Åpen entre/gang med garderobeplass:
Vel innenfor leilighetens nyere hovedinngangsdør, blir man møtt av en lys og hyggelig entre/gang. Med åpne vegger mot stuen i vest og spisestuen i øst, slipper daglyset inn fra begge sider. Her er det plassbygget en åpen garderobenisje, veggmontert hylle m/anhengsmuligheter i underkant medfølger. Ved siden av hovedinngangsdøren er leilighetens videofon koblet mot callinganlegg plassert.

Det flislagte baderommet:
Baderommet er funksjonelt innredet og er som nevnt senest overflateoppusset med nye fliser på vegger og gulv, antatt tidlig på 2000-tallet. Under gulvflisene er det varmekabler som gir deilig varme til rommet. Badet inneholder dusjkabinett, sokkeltoalett, avsatt plass for egen vaskemaskin og baderomsinnredning med heldekkende servantplate, fire underskap og to overskap m/underliggende hyller. Over midtstilt veggspeil er det overlys m/innfelt strømuttak. Det medfølger montert vaskemaskin som har bredde på ca. 45 cm.

De to soverommene som også inkluderer et stort hovedsoverom:
De to soverommene ligger gunstig plassert i hver sin ende av leiligheten.

Leilighetens største soverom har vinduer mot vest og rommer god plass for både dobbeltseng, nattbord og kommoder hvis ønskelig. Ca. 2009 er tidligere plassbygget garderobe erstattet med takhøye skyvedører i hele rommets bredde. Dette ekstra dype skapet rommer svært bod-/garderobeplass og alt av trådkurver, hengeanordninger og hyllesystemer medfølger. Ta en titt inn i skapene på visning og se selv den gode oppbevaringsplassen!

Leilighetens andre soverommet som har vindu vendt mot øst. I tillegg til seng, er rommet utformet slik at det er plass til f.eks. kontor-/arbeidspult eller lignende hvis ønskelig. Her medfølger et plassbygget 2-dørs garderobeskap med både overdører og høyskapsdører fra byggeåret.

Øvrige forhold rundt påkostninger og tekniske detaljer:
* Elektrisk anlegget oppgradert m/nyere automatiske sikringer
* 25A - 2-fas hovedsikring og 20A til teknisk kurs
* 10A og 16 A - 2-fas forbrukssikringer
* Innlagt Altibox med TV og fiber-/bredbåndsnett
* Felles brannvarslingsanlegg med direkte tilkobling vaktsentral
* Nytt callinganlegg fra 2018 med innvendig porttelefon m/bred videoskjerm
* Inngangsdør av type brann/lyddør
* Felles varmtvannsforskyning frigir plass i leiligheten pga. fravær av varmtvannstank
* Vinduer og terrassedør i tre med tolags glass - i det vesentlige fra 1988
* Hvitmalte slette dører innvendig
* Systemnøkler til leiligheten
* 3 stk. kodebrikker til byggets hovedinngangsdør medfølger

Se også utarbeidet Tilstandsrapport for øvrige tekniske detaljer.

Parkering

Det er gode parkeringsfasiliteter ved eiendommen, men det er ikke garasjeplass til alle leilighetene.

Det er rikelig med asfalterte biloppstillingsplasser like ved leilighetens inngangsparti. Borettslaget har ca. 50 utendørs parkeringsplasser som disponeres av andelshaverne, det betales ikke leie disse.

Borettslaget har 92 garasjer som tildeles etter venteliste. Tidligere garasjen er revet og erstattet av nye garasjer ca. 2007. De som ønsker å stå på venteliste må søke styret om garasjeplass. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter de til enhver tid gjeldende satser.

TV og Internett

Borettslaget har fellesavtale med Viken Fiber for TV og internett som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Mulighet for ekstra bod

I tillegg til bod som følger leiligheten har borettslaget i alt 26 ekstra boder til leie. Ledig bodplass må avklares med styret i selskapet.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av vannbåren varme til veggplasserte radiatorer. På baderommet er det elektriske varmekabler i gulvet.

Oppvarming og forbruksvann: I 2016 ble det montert solkollektorer på tak for å utnytte solenergi til oppvarming av forbruksvann. Det ble samtidig montert luft til vann varmepumper for oppvarming av leilighetene. Oljefyring med bioolje benyttes i tillegg på de kaldeste dagene, samt som en backup/reserveløsning.

Borettslaget har avtale med Ista as om leveranse av energiservicetjenester. Ista as avregner faktisk energiforbruk til oppvarming pr. år mot innkrevd àkontobeløp. Avregning og eventuell justering av àkontobeløp skjer årlig. Et àkontobeløp pr. måned er inkludert i felleskostnader. Avregning tilkommer/betales av andelseier. Fyringssesongen er fra 1. mai til og med 30. april årlig.

Byggemåte

Leiligheten ligger i blokkbebyggelse av i det vesentlige murkonstruksjon oppført i 1968. Bebyggelsen er oppført over tre etasjeplan med leiligheter, i tillegg er det kjelleretasje med boder, fellesrom med mer. Endevegger er i det vesentlige forblendet med murstein, fasader mot øst (inngangsparti) og vest (balkongside) har i stor grad utskiftede fasade-/forblendingsplater fra ca. 2003/2004. Etasjeskillere i leiligheten er av mur. 

Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

Det foreligger et tilstandsrapport datert med rapportdato 9/5-2022 fra rapportansvarlig Onsrud Taksering ved Jens Martin Onsrud som er uavhengig Takstmann. 

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Rapporten tar ikke for seg felles bygningsdeler. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.

Utarbeidet rapport konkluderer med at "Foruten enkelte avvik og aldersrelaterte forhold gir boligen et normalt godt inntrykk". Leiligheten har tilstandsgrader oppsummert som følger med i alt 21 stk. punkter;

-  1 stk. tilstandsgrad  0 (TG-0) - ingen avvik.
- 8 stk. tilstandsgrad 1 (TG-1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk. tilstandsgrad 2 (TG-2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  12 stk. tilstandsgrad 2 (TG-2) - avvik som kan kreve tiltak.
-  0 stk. tilstandsgrad 3 (TG-3) - store eller alvorlige avvik.
 
TG-2 som er kommentert i rapporten at kan kreve tiltak gjelder følgende forhold (se rapport for mer utfyllende opplysninger):
- Vinduer og terrassedør har påløpt alder fra 1987
- Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2m i etasjeskiller. Tilstandsgrad m/bakgrunn i standardens krav til måleavvik. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.
- Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
- Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte innvendige dører.
- Baderom har påløpt alder på overflater, og det er riss i fuger. Fuger i overgang er sementbaserte, dette er ufagmessig utførelse.
- Det anbefales å fortsatt bruke dusjkabinett på bad for å hindre direkte vannpåkjenning på overflater.
- Baderomsgulv har noe fall på gulv, men det tilfredsstiller ikke krav, rørgjennomføringer i gulv har ikke synlig membran/mansjett og det er stedvis bom i flis.
- For sluk/membran og tettsjikt på baderom er det kommentert at tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt.
- Baderomsinnredning har påløpt alder og dusjkabinett tetter ikke tilfredsstillende (dør bør justeres)
- Vannledninger har tilstandsgrad 2 med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt.
- Avløpsrør har tilstandsgrad 2 med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt.
- El-anlegg har varierende alder - automatsikringer på alle kurser.
- Det er tilføyet at det på baderom ikke utført hulltaking i forbindelse med fuktsøk da våtsoner er mot nabo/fellesarealer, men det ble ikke indikert forhøyede fuktverdier ved bruk av fuktindikator.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Fellesareal og hage

Borettslagets tomt er på hele 36 782 m² - felles festet tomt.

Utendørsarealene særpreges av store og pene hage-/grøntarealer med god avstand mellom bygninger, asfaltert adkomst til bygningene, asfalterte parkeringsområder/gjesteparkering, opparbeidede bed ved inngangspartier. Det er også avsatte områder for bl.a. lekeplass og sittegrupper.

Opplysninger om borettslaget sitt festeforhold med Færder kommune

Tomtegrunnen er festet med Færder kommune som bortfester og Vestskogen borettslag som fester. Festeavgiften dekkes over andel fellesutgifter. Festekontrakten ble inngått 23.09.1965. Festeavgiften er inkludert i de månedlige fellesutgiftene. Bortfeste skjer for et tidsrom av 99 år, regnet fra 1.8.1965. Når 20, 40, 60 og 80 år av festetiden er gått, kan kommunen regulere den årlige avgift. Avgiften vil skje i samme forhold som Kirkedepartementet regulerer avgiften overfor kommunen. Ved avgiftsreguleringen skal endringer i parsellens verdi som skyldes festerens egne foranstaltninger, ikke tas i betrakting. Borettslaget betalte i alt kr 50 000,- i årlig festeavgift til kommunen i seneste fremlagte regnskapsåret (2020). Det er ingen forkjøpsrett for bortfester/grunneier.

Adkomst - slik finner du frem til Konvallveien 4a

Fra Tønsberg følg over Kanalbroen hvor man følger Nøtterøveien og holder høyre felt - Kirkeveien i retning Tjøme. Følg veien et stykke og ta av til høyre mot Vestskogen ved hagesenter ved Astoria. Følg Kjernåsveien ned til venstre ved krysset ved Amundrødveien og ta venstre. Man får deretter Konvallveien som første vei på venstre hånd - leiligheten ligger nå i 2. rekke. Parkering for borettslaget er til venstre.

Leiligheten har inngang fra først hovedinngang, nærmest garasjer og biloppstillingsplasser .

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Geir Isaksen Kjetil Isaksen

Vei, vann og avløp

Leiligheten er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Konvallveien som er offentlig vei - kommunal.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 31. mai 1968. Ferdigattesten gjelder for denne leiligheten inkl. øvrige leiligheter med adresse Konvallveien 4. Det foreligger også ferdigattest for utvidelse av balkonger, innglassing og fasaderehabilitering datert 27. august 2004.

Diverse opplysninger om borettslaget

Vestskogen borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948.010.070, og ligger i FÆRDER kommune. Borettslaget består av 169 andelsleiligheter fordelt i ulike bygg med adresser Kjernåsveien 1 A-E, Kjernåsveien 3 A-F, Kjernåsveien 5 A-E, Konvallveien 2 A-E og Konvallveien 4 A-E. Eiendommene ligger på matrikkelen gbnr. 128/185.

Forretningsfører for borettslaget: Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Kontaktperson for borettslaget i OBOS er Benedicte Kjær Taranger tlf.33 30 94 67 evt. pr. e-post: benedicte.kjar.taranger@obos.no.

Styreleder i borettslaget: Dag Morten Stangeby  - Kjernåsveien 3 A, 3142 VESTSKOGEN, e-post: damsta7@hotmail.com.

Borettslagets hjemmeside

www.vestskogenbrl.no

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Disse følger av PDF-salgsoppgave.

Fellesgjeld for andelen, fellesgjeld for hele borettslaget og lånebetingelser for fellesgjeld

Andelen som her selges har andel fellesgjeld på 145 172,- per 01.05.2022.

Felleslånet i borettslaget har lånenummer: OBOS-98207533319. Restsaldo totalt for borettslaget er 23 762 752,- med restløpetid på 14 år 1 mnd., Lånet 12 terminer for innbetaling per år med flytende rente som per 01.05.2020 var 2,40%.

Ytterligere informasjon om felleslån finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører og øvrige vedlegg knyttet til borettslaget - disse finner du i PDF-salgsoppgave.

Leilighetens andel av formue

Andel fellesformue i borettslaget er for denne andelen 35 869,- per 31.12.2021.

Forholdet til evt. IN-ordning for andel fellesgjeld

Borettslaget har ikke vedtatt ordning per i dag for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-ordning).

Garantert betaling av felleskostnader:

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. Ytterligere opplysninger om andelslagets regelverk følger av borettslagets vedtekter.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra inngått kjøpeavtale. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Prisantydning

2 335 000,-

Beregnet totalkostnad

2 335 000,- (Prisantydning) 145 172,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 480 172,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 644,- (Forkjøpsrettsavklaring) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 13 776,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 493 948,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk, energimerking og informasjon om strømleverandør

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 3 429 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk som kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Det opplyses at borettslaget har strømavtale med BKK Energitjenester hvor ny eier av leiligheten oppretter selv strømavtale med BKK (www.bkk.no).

Forsikring

Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 18441741

Kostnad for bygningsforsikringen er inkludert i fellesutgifter. Kjøper må selv besørge og bekoste evt. innboforsikring.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter og Færder kommune sine gebyrer for vann, avløp/kloakk og renovasjon (søppel).

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr 582 334.
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr 2 096 401.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2020. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene utgjorde hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger) for det angitte inntektsåret.

Dyrehold

Av borettslagets Husordensregler, senest revidert mars 2021, punkt 10 fremkommer det at "hund eller katt er kun tillatt i spesielle tilfeller, etter søknad til styret".

Adgang til utleie

Boligen består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel/separat boenhet i tillegg til denne.

Regelverk for evt. overlating av bruk til andre enn andelseier (f.eks. utleie) er omtalt i borettslagets vedtekter punkt 4-2. I følge vedtekter kan andelseieren ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med styrets godkjenning kan andelseieren overlate bruken av hele boligen dersom blant annet andelseieren selv eller en person som nevnt i borettslagslovens § 5-6 første ledd har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseier kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år. For evt. andre spørsmål knyttet til utleie, se ytterligere betingelser i vedtetker, ta evt. også kontakt med kontaktperson for borettslaget (se eget punkt). Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Konsesjon/odel

Det er verken konsesjonskrav eller odel knyttet til omsetting av denne eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 110522 (Kr.2 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Provisjon (Kr.37 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Tilrettelegging (Kr.15 900) Tingl. hjemmelserklæring (Kr.480) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.12 200) Internettannonsering (Kr.4 700) Totalt kr. (Kr.91 820)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Til informasjon planlegges det vask av bygningsfasader i 2022 i regi av borettslaget.

Det opplyses at dersom kjøper ikke er medlem i OBOS vil det tilkomme et innmeldingsgebyr på per tiden 500,-.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved  inngivelse av bud på leiligheten.

Ved et hvert eierskifte må erververen godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen, eiendomsmegler besørger denne prosessen gjennomført. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det er saklig grunn det og dersom ervervet er i strid med Kapittel 2 i borettslagets vedtekter.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Det opplyses at selgerne av eiendommen ikke har bebodd leiligheten da den avhendes som dødsbo etter deres foreldre. Selger har derfor begrenset kjennskap til boligen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Tinglyste rettigheter og serviutter i borettslaget sin eiendom

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende pengeheftelse er tinglyst og følger borettslaget sin eiendom utover pant for borettslagets fellesgjeld:

Pengeheftelser i eiendomsrett - 1965/3450-4/91  Bestemmelse om bebyggelse av 23.09.1965 med flere bestemmelser.

1965/3450-6/91  Festekontrakt - vilkår. 23.09.1965  ÅRLIG AVGIFT NOK 5.891
ANFØRT PRIORITET. 1. PR PANT FOR KOMM PR VIKES TIL FORDEL FOR LÅN AV DET OFF BANKER OL. BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN. BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT

1966/3102-2/91  Best. om vann/kloakkledn. av 26.08.1966. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. - kommunens vilkår vedtatt
 
1966/3238-2/91  Best. om vann/kloakkledning av 06.09.1966. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. - kommunens vilkår vedtatt
 
Pengeheftelser i festerett - 1965/3450-6/91  Festekontrakt - vilkår av 23.09.1965. ÅRLIG AVGIFT NOK 5.891. ANFØRT PRIORITET. 1. PR PANT FOR KOMM PR VIKES TIL FORDEL FOR LÅN AV DET OFF BANKER O L. BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN. BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT. Gjelder feste.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være  selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?