Til innholdet

Vestvendt enebolig i rekke fra 2008 i rolig blindvei. 2 stuer, 2 bad og 3 soverom. Sen kveldssol. Integrert garasje. ZOLGT

Olsrødsvingen 106
Prisantydning 4 250 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 128
BRA: 147 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2008
Tomtareal: 5483 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - OLSRØD v/SOLSIDEN BOLIGER

Adresse

Olsrødsvingen 106 3150 Tolvsrød

Velkommen til Olsrødsvingen 106 og denne suverent beliggende og romslige eneboligen i rekke fra 2008

Velkommen til denne moderne og nyere rekkehusboligen med svært fordelaktig beliggenhet med tanke på blant annet solforhold, rolig bomiljø og ikke minst bynær plassering.

I dette sentrale boligfeltet på Olsrød bor du trygt og godt i et trafikkstille og rolig bomiljø tilpasset alle aldersgrupper. Beliggenheten er meget bra med attraktive omgivelser og kun ca. 3 km til Tønsberg sentrum.

Det kort sjeldent kort gangavstand til skole og barnehage som ligger kun et par steinkast unna leiligheten. Olsrødsenteret med bl.a. dagligvare etc. ligger kun et par minutter til fots. Det er også flotte turområder rett i nærheten.

Huset er innholdsrikt, oppført over tre etasjer, hvor hjemmets hovedetasje ligger på samme nivå som inngangspartiet mot øst. På uteplasser i alle tre etasjer, samtlige gunstig plassert mot vest, kan man nyte solen til svært sent ut på kvelden i sommerhalvåret. Boligen har en stor takterrasse tilknyttet toppetasjen, balkong på midtre etasjeplan og markterrasse i hagen som ligger ut for nederste boligetasje. På fremsiden av huset, ved inngangspartiet, er det en mindre markterrasse av belegningsstein v/hageflekk hvor man kan nyte en kopp kaffe i morgensolen. Det også flott utsikt til vakre grøntområder/friarealer og delvis i retning Presterødkilen. Svært bedre solforhold kan man knapt få! Uteområdene er godt skjermet og vintergrønn hekk gjør hagen svært usjenert.

Boligen byr på god plass med blant annet stuer i to etasjer, kjøkken med god spiseplass og utgang til balkong, hall/gang med stort garderoberom, tre romslige soverom, to lyse og flislagte bad, ekstra gjestetoalett og godt med garderobeplass. Boligen tilbyr også lagringsplass med innvendig bod,  lagringsplass i garasje og egne garderoberom. Tidsriktig design er et gjennomgående interiørtema i hele huset. Store vinduer, hovedsakelig orientert mot vest, gir flott innfall av naturlig dagslys!

Du har din egen garasjeplass integrert i boligen - enklere kan det ikke bli! I tillegg er det asfaltert gårdsplass utenfor boligens inngang med ytterligere plass til kjøretøy så hjemmets kjøretøy finnes alltid lett tilgjengelig.

På vegne av eier og megler ønskes du velkommen til visning - husk å melde deg på via funksjonen "visningspåmelding"!

Særpreg i korte trekk

º Lekker rekkehusbolig fra 2008 med sentral og bynær beliggenhet
º Vestvendt plassert med svært sen kveldssol!
º Terrasser/uteplasser i alle tre etasjer - alle mot vest
º Avskjermet og lettstelt hage
º Stor takterrasse i toppetasje
º Balkong i hovedetasje
º Markterrasse i haven mot vest
º Mindre markterrasse i haven mot øst
º Boligen ligger på et lite høydedrag - lyst og flott!
º Fredelig bomiljø uten nevneverdig gjennomgangstrafikk
º Helhetlig og moderne material-/fargebruk
º Romslig og lyst hovedstue med peis i delvis åpen løsning med kjøkken
º Ekstra stue i toppetasje med utgang til stor takterrasse
º Innholdsrikt kjøkken med integrerte hvitevarer
º Romslig gang/hall med tilknyttet garderoberom
º Tre romslige soverom - alle samlet på nederste etasjeplan mot avskjermet hage
º Hovedsoverom med utgang hage samt tilknyttet garderoberom
º To romslige og flislagte baderom + ekstra gjestetoalettrom
º Store vinduer mot vest gir suverent lysinnfall
º Eikeparkett i alle rom som ikke er fliselagt
º Integrert garasje med elektrisk portåpner og god lagringsplass
º Innlagt ladestasjon for El-bil i garasje
º Huset er utvendig nymalt og fasadevasket i 2020
º Moderne, etablert og godt planlagt bomiljø
º Ypperlig familiebolig for de fleste aldersgrupper
º Her bor man trygt og godt med massevis av plass!
º Gangavstand til Olsrød park og kun ca. 3 km til Tønsberg sentrum
º Flotte turområder rett utenfor egen dørstokk
º Kun et par minutter å gå til Sandeåsen barneskole
º Lyst og moderne - flytt rett inn!

Nærområdet/Beliggenhet

Olsrødsvingen 106 ligger tilbaketrukket i nydelige og rolige omgivelser, sentralt og trafikkstille som en av de siste eiendommene i blindvei.

Her finnes gangveier, stor park, lekeplasser og grøntområder i umiddelbar nærhet. Gode bussforbindelser til sentrum. Fine sykkel- og gangvei til skoler og til Tønsberg sentrum.

Olsrød park byr på varierte butikker og servicesenter som lege, apotek, frisør, cafe, matbutikk samt nytt treningssenter (Level) med svømmehall. Alt dette med ca. fire minutters gange fra leiligheten. Kort spasertur til Kilen Næringsområde med landets mest moderne kino. Særdeles barnevennlig og hyggelig strøk med nye Sandeåsen barneskole og - barnehage kun et steinkast fra boligen.

Olsrød og Presterød har et aktivt nærmiljø. Her har du mulighet for varierte trenings- og friluftsaktiviteter. Nærområdet kan også by på merkede kultur- og naturstier. Slagenhallen er et naturlig samlingspunkt for en rekke idrettsaktiviteter og andre arrangement. Flint idrettslag er kjent for sitt gode miljø og breddeidrett. I området er det fine turløyper som benyttes både sommer- og vinterstid.

Det er kort vei til to av Vestfolds beste badestrender, Ringshaug - og Skallevoldstranden.

Det tar ca. 10 min å kjøre til Tønsberg sentrum med alt av bymessige fasiliteter. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Ved sentrum ligger også Slottsfjellet, et landemerke med kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt. Den årlige Slottsfjellfestivalen arrangeres i midten av juli og byr på kjente artister fra inn- og utland.

Lettvint adkomst til E-18 (ca. 1 minutt med bil) mot Oslo og Gardermoen og det er ikke mer enn et drøyt kvarter med bil sydover til Torp flyplass.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Selveiet rekkehusbolig (eierseksjon) oppført i 2008

Innhold

Hovedetasje (midtre etasjeplan)
INNGANGSPARTI fra egen gårdsplass på østsiden av huset.
ENTRE/GANG med skyvedør inn til stort GARDEROBEROM med diverse medfølgende innredning.
TOALETTROM i praktisk tilknytning til entre/gang.
HALL/ÅPEN FORSTUE med åpen trappegang til øvrige etasjer.
STUE-/SPISESTUE med peisovn.
KJØKKEN i åpen løsning med deler av stuen samt utgang til balkong i spisestuesonen.

1.-/sokkeletasje:
GANG med trappoppgang til hovedetasjen.
BADEROM med badekar med dusjvegger, toalett og dobbel baderomsinnredning.
BADEROM 2 innredet med dusjhjørne, toalett, baderomsinnredning samt VASKEROMSLØSNING skjermet av skyvedørsfronter.
TRE SOVEROM - samtlige med vinduer ut mot hagen i vest og balkongdør fra hovedsoverom ut til markterrasse.
GARDEROBEGANG tilknyttet hovedsoverom med blant annet skyvedørsgarderobe.
BOD plassert mellom etasjens to baderom.

Toppetasje:
STUE med fleksible innredningsmuligheter og utgang til ca. 18 m² takterrasse.

Integrert garasje med el-bil lader

Boligen har integrert garasje hvor bilen din plasseres tørt og godt. Med sin plassering vegg-i-vegg med inngangspartiet har med lettvint tilkomst!  Garasjen er relativt dyp med lagringsplass utover plass til bil. Innkjøring/adkomst fra hvitlakkert leddport av stål med elektrisk motorstyring. Garasjen har støpt murdekke og både innvendige vegger og innvendig himlinger er kledd med gipsplater. I tillegg til El-bil lader fra 2021 er det både stikkontakter og innvendig lys i garasjen.

Planskisser over boligens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer boligens inndeling i alle tre etasjer. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 158 kvm, Grunnflate: 76 kvm

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle rom er medtatt i arealberegningen utenom innvendig bod på ca. 3 m² på nederste etasjeplan og ca. 16 m² integrert garasje på hovedetasjeplanet.

Boligens arealfordeling er som følger:
Hoved-/2. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 55/71/76 m²
1.-/sokkeletasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 61/64/69 m²
Toppetasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 12/12/13 m²

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Det bemerkes at stuen i toppetasjen har større gulvflate enn oppmålt areal da det er gjort fratrekk for del av skråtak som ligger utenfor takhøyde
1,90 + 0,60 cm. Stuen har gulvflate på ca. 24 m² inkl. trapperom.

Tomt og hage

Areal: 5 483 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er selveiet fellestomt og disponeres av sameierne iht. tinglyst seksjoneringsbegjæring som følger av salgsoppgaven.

Boligen disponerer til eget bruk innhegnet og koselig hage mot vest. Hagen er svært godt avskjermet av vintergrønn hekk som gjør dette koselige uteområdet fritt for innsyn. Her er det en liten og lettstelt gressplen/hageflekk, hellelagt uteplass, dyrkingskasser og noen mindre trær. Det er også satt opp en levegg i tre innerst ved terrassen som bidrar til ytterligere avskjerming.

På østsiden disponerer man til eget bruk asfaltert gårdsplass foran egen garasje, en mindre hageflekk med gressplen og område med belegningsstein i tilknytning til boligens inngangsparti. Innenfor boligens koselig tuntre er det inn mot husveggen etablert en mindre uteplass av belegningsstein.

Standard

Huset har en helhetlig og tiltalende standard, og er en bolig man kan flytte rett inn i. En god, moderne og fleksibel planløsning kombinert med et tidsriktig farge-/materialvalg, gjør dette til en tiltalende og innholdsrik bolig.

Gulvet - rommets femte vegg:
Det er lagt identiske gulv i alle rom med unntak av på baderommene og i innvendig bod Dette gir et hjemmet et helhetlig kvalitetspreg da det er lagt eikeparkett som er både klassiske og solide. På baderommene er det flislagte gulv med varmekabler.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har overflater med malte gipsvegger  - dette gir en flott helhet. Samtlige himlinger i alle etasjer har hvitmalt gips som understreker det moderne uttrykket.

Kjøkkenet med innredning fra tradisjonsrike Norema i hovedetasjen:
Kjøkkenet er plassert i fin harmoni med spisestueplassen som knytter stuen og kjøkkenet sammen. I denne sonen er det også utgang til den ca. 6 m² vestvendte balkongen med hvor man kan nyte sol og flott utsyn. Kjøkkeninnredningen er tilbaketrukket fra stuesonen for øvrig, noe som gir en for mange ønsket løsning av med kombinasjon av åpen og skjermet løsning. Legg også merke til de store vindusflatene som gir herlig innslipp av naturlig dagslys.
Huset er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken hvor det er rikelig med innredning og godt med benkeplass. Kjøkkenet er fra tradisjonsrike, Norema som ikke trenger noen nærmere introduksjon for de fleste. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et stiltilpasset preg, som blant annet takhøye overskap (noe overliggende innkassing), pent tilpassede benkeplater og delikate løsninger. Tidsriktige glatte kjøkkenfronter i hvitt glir stilsikkert sammen med leilighetens øvrige interiørdetaljer. L-løsningen gir rikelig med benke-/arbeidsplass, og belysningen mellom over-/underskap gir god belysning. Kjøkkenskapene består i stor utstrekning av praktiske kolonialskuffer blant underskapene, legg også merke til det ene hjørnet hvor det er praktiske rondeller. Overskapene har blant annet innslag av vintrinedører med diskre glass. Det er stikkontakter mellom over-/underskap når småelektriske kjøkkenapparater tas i bruk. Kjøkkenventilatoren er ny inneværende år.

Hvitevarer som medfølger: 
* Integrert stekeovn i underskap fra Siemens 
* Induksjon steketopp nedfelt i benkeplate (utskiftet i nyere tid)
* HelIntegrert oppvaskmaskin fra Siemens
* Avsatt plass til frittstående kjøle-/fryseskap (medfølger ikke)

Stue-/spisestue med fleksible møbleringsmuligheter i hovedetasjen:
Den delvis åpne løsningen mot kjøkkenet i kombinasjon med store vindusflater, gir stuen svært godt med lys og god romfølelse. Her bys det på møbleringsmuligheter for både hverdagshygge og til selskap, og romløsningen gir god plass for sofa-/loungemøbler. Sammen med spiseplassen på kjøkkenet er det mulighet for å samle til familie-/venneselskap. I stuen er det også godt veggplass, og de store vinduene mot vest gir herlig lysinnfall store deler av dagen og utover kvelden i sommerhalvåret. Første del av stuen er helt skjermet fra kjøkkendelen, her blir hjemmets rentbrennende og varmeeffektive peisovn et naturlig blikkfang på mørke vinterkvelder. Peisovnen er strategisk plassert slik at varmen fra denne også frigis til toppetasjen takket være den nære plasseringen mot trappeløpet i huset.

Stuen i toppetasjen med utgang til vestvendt takterrasse:
Stuen i toppetasjen er et ypperlig rom dersom man vil trekke seg unna huset hovedoppholdssone. Herfra føres man ut til den herlige takterrassen på ca. 18 kvadratmeter hvor utsikt og ikke minst sol til svært sent ut på kvelden kan nytes i sommerhalvåret. I 2019 er det lagt nytt tredekke på takterrassen, to terrassemarkiser gir flott skjerming og det er godt plass til en rekke utemøbler.
Stuen byr på rikelig med plass for både sofa-/sittegruppe, arbeids-/aktivitetsmøbler eller annet. Variasjonen av vinduene og skråtaket med oppløft mot terrassen gir særpreg og godt med lys.

Entre med tilknyttet toalettrom, garderoberom og åpen hall/forstue i hovedetasjen:
Den lyse og hyggelige entrè/gangen særpreges av å være lys og åpen - et hyggelig rom som ønsker deg velkommen inn på et innbydende vis. Rommet ligger i åpen løsning med en mindre hall/forstue med åpen trappegang i sonen hvor hjemmets peisovn er plassert.
Det er inngang et romslig garderoberom via praktisk skyvedør som tilbyr god oppbevaringsplass for yttertøy og ting som trengs å stues bort. Her medfølger alt av diverse tilpassede hyller, klesoppheng, skuffer og garderobeskap. i garderoberommet slippes dagslyset inn av stort vindu mot hageflekken mot øst, vinduet i ytterdøren i entrèen slipper inn dagslyset fra samme himmelretning.
Toalettrommet ligger praktisk plassert vis a vis garderoberommet, også dette med inngang fra entreèn. Denne rommet er innredet med sokkeltoalett, veggmontert servant og veggspeil med belysning. Øverst på veggen, mot gårdsplassen, er det plassert et mindre vindu som gir lysinnslipp

De to baderommene:
Begge baderommene har til felles at  de byr på god plass, har lyse og tidløse fliser på både gulv og vegger og er rikelig innredet med baderomsinnredning. Begge rommene har "selvsagt" elektriske varmekabler som gir behagelig gulvvarme året rundt.

Det ene badet, nærmest hovedsoverommet, er innredet med delvis frittstående badekar med toppmontert og svingbar glassvegg av herdet glass i dusjsonen - en ypperlig løsning som gir fin fleksibilitet enten man ønsker et varmende bad eller kun har behov for en dusj! De lyse grå gulvflisene står i en fin kontrast til de avlange hvite veggflisene i rommet. Dette badet er videre innredet med dobbel servantplate (to vasker), to doble underskap på hver side av skuffeseksjon og dobbelt veggspeil adskilt av overskap. I hjørnet av rommet er badets sokkeltoalett plassert.

Det andre baderommet, kombinert med skjermet vaskeromsdel bak takhøye skyvedørsfronter fra vegg-til-vegg, er det også delikate og tidløse fliser på både gulv (lyse grå) og på vegger (hvite). Dusjhjørnet med inn-/utsvingbare dører av herdet glass gjør at etasjen har to dusjmuligheter, sokkeltoalettet gjør at boligen tilbyr hele 3 stk. wc. Dette badet har baderomsinnredning med 3-dørs underskap, helstøpt servantplate og overliggende speil med belysning samt 1 stk. overskap m/integrert åpen hylle i underkant av skapet. I den skjulte vaskeromsdelen er det god plass for både vaskemaskin, tørketrommel samt noe oppbevaringsplass for hyller eller lignende.

Husets tre soverom, tilknyttet garderoberom/gang til hovedsoverommet og bade-/soveromsgang med trappoppang:
Den luftige og brede sove-/baderomsgangen har flott trapp med tette trinn som føres opp til hovedetasjen. Fra dette rommet er det inngang til samtlige rom i 1-/sokkeletasjen, unntaket er hovedsoverommet hvor det er gjennomgang fra tilstøtende garderoberom. Under trappen er det plass til et mindre arbeidsbord eller lignende dersom ønskelig.
Samtlige soverom ligger gunstig plassert "på rekke og rad" med store vinduer ut mot den helt avskjermede hagen i vest. Det er god plass til både seng, arbeidsbord og samtlige soverom er utstyrt med doble garderobeskap med slagdører. Hovedsoverommet, med terrassedør ut til hagen, har i tillegg en takhøy skyvedørsgarderobe i tilknytning til den praktiske garderobegangen som tilbyr god oppbevaringsplass.

Diverse øvrig vedr. standard:
* Markise over balkong ut for kjøkken/stue
* 2 stk. veggmonterte markiser på takterrasse
* Innvendig persienner på alle vestvinduer i hovedetasjen
* Medfølgende rullgardiner på alle soveromsvinduer
* Innvendig bod på nederste etasjeplan har murgulv
* Internett og TV fra Viken fiber Altibox (fibernett)
* Hovedsikringer på 4 x 50 A
* Alle forbrukssikringer er av 16 A unntatt 25 A til komfyrtopp
* El-bil lader fra Easee er installert av Oneco AS i Larvik
* Innlagt mekanisk ventilasjon fra Flexit med avtrekk fra våtrom og bod
* Ventilasjonsaggregat plassert på loft
* 200 liter varmtvannsbereder fra Høiax bak skyvedører på bad/vaskerom
* Innbygget rørfordelingsskap på bad/vaskerom
* Rør i rør system for VVS-system
* Snøfangere på taket mot øst (gårdsplass)

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Fellesutgifter og hva de inkluderer

Fellesutgifter som månedlig beløper seg til 1 601,- pr. måned inkluderer blant annet følgende:

* Altibox Flex Tv-plattform
* Altibox internett - bredbånd 200/200 MBps
* Bygningsforsikring
* Vinterbrøyting fra Strandmann v/tun og gjesteparkering
* Strøm/lys ved fellesområder
* Plenklipping av fellesområde
* Forretningsførsel
* Vedlikehold/reparasjoner ved fellesarealer
* Avsetting til vedlikeholdsfond

Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming samt vedfyring.

Det er elektriske varmekabler på begge baderommene. I øvrige rom er elektriske panelovner/opplegg for elektriske panelovner. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
 
I hovedetasjen er det i stuen montert peisovn fra Nordpeis. Peisovnen er tilknyttet ett løps elementpipe som er pusset og malt. Pipeløpet har feieluke på nederste etasjeplan.

Byggemåte

Rekkehusbolig oppført i tre på støpt plate mot mark. Etasjeskiller i trebjelkelag. Bygget mot støpte såler i betong til fast underlag, støpte gulv mot grunnen.

Yttertaket er av saltak med takstoler og lukket takkontruksjon, tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Takrenner i nedløp i aluminium, vindskier i tre og stålbeslag på israfter. Det er stålbeslag i grader og overganger. Det er også stålbeslag på pipe og stigetrinn til utvendig pipeløp. Snøfangere over gangbaner.

Vegger i tre bindingsverk som er isolert. Yttervegger i nederste etasje og under terreng av antatt mur/betong. Yttervegger er kledd med malt liggende dobbelfalset trekledning.

Vinduer i tre, innadslående og fastkarmsvinduer fra Nordan med to-lags glass. Terrassedører i tre med to-lags glass og inngangsdør i tre med tre-lags glass.

Beskrivelse av byggemåte er basert på utarbeidet Tilstandsrapport, for mer inngående beskrivelse henvises det til rapporten.

Parkering

Parkering i både egen integrert garasje. Det er også to utendørs biloppstillingsplasser på egen gårdsplass, ut for boligens garasje samt steinlagte og asfalterte inngangsparti.

Det er i tillegg diverse oppmerkede gjesteparkeringsplasser på sameiets fellestomt.

Adkomst - slik finner du frem til Olsrødsvingen 106

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i Lyskrysset på Presterød. Ta til venstre i rundkjøringen i Olsrødkrysset. Følg Sandeveien og ta så Olsrødsvingen til venstre og følg denne. Eiendommen ligger etter hvert inn stikkvei til venstre.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Leiligheten er skiltet med Z-eiendom sine til salgs skilt.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Cecilie Louise Lie

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Olsrødsvingen er offentlig vei (kommunal).

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til "boligbebyggelse - nåværende".

Eiendommen ligger i regulert område med planid 704 57008 og plannavn Olsrød - Døsserød av 2.6.1999 hvor reguleringsformålet er "frittliggende småhusbebyggelse".

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 6. oktober 2010. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger om sameiet

Forretningsfører for sameiet: Kuba Norge AS v/Lena Onarheim.
Styrets leder: Egil Johnny Østmann - Olsrødsvingen 83 - 3150 Tolvsrød.

Sameiets navn er Solsiden boliger og ligger på eiendommen gnr. 149, bnr. 177og 178 i Tønsberg kommune. Sameiet består av 20 boligseksjoner i henhold til tinglyst oppdelingsbegjæring. Sameiet omfatter adressene Olsrødsvingen 70 - 108.

Boligen har andel i realsameiet med 1/20 i gnr. 149, bnr. 178 som er områdets lekeplass. Sameiet praktiserer per tiden to dugnader i året, en på våren og en på høsten. Samtlige boliger fikk utført fasadevask i 2020, utført av Primer malerservice AS.

Sameiet hadde per 31/12-2020 innestående på konto for vedlikeholdsfond kr 16 481 og saldo på brukskonto kr 96 044. Saldo på vedlikeholdsfond ble redusert med kr 218 000,- grunnet utført fasadevask på alle boligene i 2020,.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Særskilt om det å bo i et boligsameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Boligene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, evt. husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Prisantydning

4 250 000,- / Fellesutgifter: 1 601,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 122 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 372 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført av Sertifisert takstmann/byggmester Hans Holt med befaringsdato 06.10.2021. Tilstandsrapporten følger som vedlegg til salgsoppgave.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.

Tilstandsgrader i rapporten består av utelukkende TG-1 vurderinger (i alt 25 stk.). Den har 3 stk. TG-2 vurderinger og ingen TG-3 vurderinger. TG-0 benyttes ikke ved denne type Tilstandsrapporter og TG1 er således angitt tilstandsgrad med "beste karakter" og svakeste symptomer. Rapporten konkluderer med at "Boligen er normalt godt bygget og normalt godt vedlikeholdt siden byggeår".

2. stk. TG-2 er angitt for normal slitasje/hakk i parkettgulv. Siste TG-2 er angitt for kombinert bad/vaskerom i underetasje hvor det er anført i rapporten: "Fuktutslag på gulv i dusj og
nedre del på vegg. Ved bruk av fuktindikator på erfaringsmessige utsatte og tilgjengelige steder, er det ikke registrert unormale høye verdier foruten i dusjsonen. Dette skyldes at fliser og fugemasse ikke nødvendig vis er tette. Er membransjikt forskriftsmessig lagt og intakt skal det ikke være fare for lekkasjer til konstruksjonen. På generelt grunnlag og alder anbefales det bruk av dusjkabinett".

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 15 387 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Seksjonens eierbrøk

Sameiebrøk: 1276/19100 iht. tinglyst seksjoneringsbegjæring av 22/6-2007.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: SP 835346.4.1

Forsikringen er felles bygningsforsikring i sameiet hvor kostnaden dekkes over andel av fellesutgifter. Kjøper må selv besørge og bekoste evt. egen innboforsikring.

Kommunale avgifter

Kr. 10 447 pr. år

Kommunale avgifter dekker Tønsberg kommune sin leveranse av vann, avløp og renovasjon (søppel). I angitt beløp er det gitt rabatt for renovasjon grunnet felles renovasjonsbeholdere.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 013 184,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 647 461,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt pt. i denne delen av Tønsberg kommune.

Adgang til utleie

Boligen består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel. Seksjonen kan fritt leies ut, jfr. sameiets vedtekter hvor det fremkommer at "den enkelte sameier skal ha full rettslig råderett over sin seksjon og seksjonene kan fritt omsettes, pantsettes eller disponeres på annen måte".

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett knyttet til omsetning av denne eiendommen, ref. også sameiets vedtekter punkt 2 hvor det fremkommer: "Seksjonseierne har ikke forkjøps- eller innløsningsrett i henhold til lov om sameige av 18. juni 1965 nr. 6".

Konsesjon/odel/boplikt

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen.

Det er ikke boplikt for seksjonen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 131021 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Provisjon (Kr.48 400) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.4 900) Kommunale opplysninger inkl grunnbøker mm (Kr.3 325) Eierskifteforsikring (Kr.16 192) Garantiforsikringspremie (Kr.2 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.4 900) Tilrettelegging (Kr.16 900) Totalt kr. (Kr.120 117)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste heftelser/rettigheter/servitutter

Tinglyst heftelser som følger boligen:

Andel i realsameie. 2017/405535-1/200. Opprettelse av realsameie av 19.04.2017 21:00. Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:3803 Gnr:149 - Bnr:178 med 1/20-andel.
 
2007/9165-2/91  Erklæring/avtale. 22.06.2007. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Denne seksjon har tilleggsdel - areal. Gjelder denne registerenheten med flere.

2007/9165-1/91. Seksjonering av 22.06.2007. Opprettet seksjoner: snr: 14. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 1276/19100. Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 - 20.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning, hvis mulig vennligst oppgi ønsket/evt. betinget dato for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Viktig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?