Til innholdet

Vestskogen- Sjelden anledning på Nøtterøy! Romslig enebolig m/fantastisk utsikt & solforhold- ingen boplikt! Må oppleves

Grågåsveien 17
Prisantydning 7 250 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 214
BRA: 283 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1969
Tomtareal: 873 m²

Visninger

søndag 25. august Kl 16.30 - 17.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Boligens innhold

Innholdsrik enebolig over to plan og med hovedplan i 1. etasje. Boligen har luftige og arealgenerøse rom og er innredet med bl.a. 2 stuer, 3 soverom og 2 baderom.

Boligens inndeling er som følger:

1. ETASJE:
Entré 
Stue/spisestue  med peis og utgang til syd- og vestvendt terrasse
Kjøkken med spiseplass.
Toalettrom

UNDERETASJE:
Peisestue 
2 baderom med dusj og toalett.
Vaskerom 
3 soverom
2 boder
Garderobe
Snekkerbod
Teknisk rom       

GARASJE OG UTVENDIG BOD:
Garasje sammenhengende med huset. Det er støpt gulv og leddport i tre med motorstyring.

Frittstående bod oppført i 2016, som er plassert ved gårdsplass. Areal på 11 m2 og innvendig gulv av betongheller. Videre er det to-fløyet labankdør, enkel dør og vindu.

UTEPLASSER:
Eiendommen har fantastiske uteområder. Hovedterrassen, som ligger syd- og vestvendt utfor stuen, er på hele 83 m². Her er det nydelig utsikt mot Vestfjorden og over til Stokkelandet, samt supre solforhold med bl.a. sen kveldssol. Det er gulv av betong på deler av terrassen og videre gulv av impregnerte materialer, type Sibirsk lerk. Deler at terrassen er overbygget, samt det er hel vegg mot øst, noe som gjør uteplassen meget lun og forlenger utesesongen. Det er innstøpte varmekabler (ikke tilkoblet) i gulv i den delen av terrassen som er overbygget. Videre er det rekkverk i glass og stål. Det adkomst fra terrassedør i stuen og terreng.

Fra stuen er det også utgang til en vestvendt og meget solrik balkong med areal på 11 m². Også herfra er det fabelaktig utsikt. Denne er bygget utkraget fra vegg og har tregulv av impregnerte materialer, samt rekkverk i stål og tre. 

Den tredje terrassen er plassert utfor peisestuen i underetasjen. Denne er romslig med areal på 39 m². Dekke er av belegningsstein og trykkimpregnerte bord. Det er adkomst fra peisestuen og terreng. 

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens to etasjer. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

På utkikk etter en innholdsrik enebolig med både fantastisk fjordutsikt og solnedgang? Da er det stor sannsynlighet for at du vil la deg begeistre av denne eiendommen! Grågåsveien 17 er oppført i 1969, tilbygget i 1993 og er normalt godt bygget og vedlikeholdt med bl.a. følgende standard:

Stuen med spisestue og utgang til balkong:
Stuen er et romslig og møbleringsvennlig rom med plass til både spisebordet og sofa med tilhørende møblement. Sentralt plassert i rommet står den murte peisen. Store vinduer mot vest gir en fantastisk utsikt mot Vestfjorden og Stokkelandet, samt gir mengder med lys inn i rommet. Videre gir de to terrassedørene enkel adkomst og fin sammenheng med de to terrassene, hvor den flotte sjøutsikten og solen kan nytes.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er romslig med spiseplass ved vinduene mot øst. Rommet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen i samme etasje -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre.  Kjøkkeninnredningen fra Bjørn Engen AS har rikelig med både skap- og benkeplass. Lyse, pene fronter med klassiske profiler og benkeplater av larvikittstein. Takhøye overskap gir pen estetikk til rommet og enkelt renhold. Videre er det fliser mellom benker og overskap, samt lysarmatur med stikkontakter under overskap. Følgende hvitevarer integrert; platetopp, stekeovn, micro, samt oppvaskmaskin. Kjøleskapet, som er nytt i år, medfølger salget.

Baderom / toalettrom / vaskerom:
Boligen har to baderom som begge ligger fint plassert med enkel adkomst fra de omkringliggende soverommene i husets underetasje.

Bad 1 har fliser på gulv og vegger av fliser og malt trepanel. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Innredningen består av servantmøblement med skap, heldekkende servant, speilskap og belysning. Videre har rommet frittstående sokkeltoalett og dusjkabinett (nytt ca. 2015).  Badet ventileres via ventilasjonsanlegget.

Bad 2 har fliser på gulv og vegger av fliser og malt trepanel. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Innredningen er ny og består av servantmøblement med to skuffer, heldekkende servant, høyskap, speil og belysning. Videre har rommet frittstående sokkeltoalett og badekar med dusj. Badet ventileres via ventilasjonsanlegget.

Toalettrommet ligger fint plassert i første etasje, rett ved inngangsdøren. Rommet er innredet med frittstående sokkeltoalett og servant på vegg. Rommet ventileres via naturlig avtrekk i yttervegg.

Vaskerommet er romslig og er et praktisk rom. Romslig benk av laminat over plass for vaskemaskin og tørketrommel gir godt arbeidsgrunnlag. Videre er det vask nedfelt i benk, samt diverse hylleinnredning.

De 3 soverommene:
Boligen har 3 soverom, alle plassert på samme plan i boligens underetasje. Det er plass til dobbeltseng på alle rommene.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Hovedsakelig parkett. Laminat i entré
Underetasje: Parkett i alle rom

Vegger:
1. etasje: Malt tapet og malt trepanel.
Underetasje: Malt trepanel. Dekorstein i trapperom underetasje.

Himling: 
1. etasje: Malt trepanel i alle rom
Underetasje: Malt trepanel og malte plater.

Beliggenhet

Grågåsveien 17 ligger idyllisk til i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Vestskogen. Fra eiendommen er det fantastisk sjøutsikt over Vestfjorden og mot Stokkelandet, samt det er sol fra tidlig morgen til nær solnedgang. Området har nærhet til skoler for alle alderstrinn, i tillegg til flere barnehager. Eiendommen har gangavstand til Vestskogen barneskole og Teigar ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen i Vestfold ligger også i området.

Eiendommen ligger i luftlinje 130 meter fra Vestfjorden, og det er en kort spasertur til flere badeplasser, bl.a. Skogro og Munkholmen med strand, stor gresslette og toalettanlegg.

Det er kort vei til idrettsanlegg på Teie med bl.a. flere fotballbaner og 400 meters friidrettsbane. Fra idrettsanlegget går det en lysløyperunde, hvor det på vinter blir kjørt opp langrensspor. Videre er det kort vei til Nøtterøy Golfklubbs 18-hulls baneanlegg ved Borgheim, samt Nøtterøyhallen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, som ligger i umiddelbar nærhet. Det er også dagligvareforretninger som Spar, Meny og Rema 1000 i nærområdet. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg av butikker og fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Nærmeste bussholdeplass er Amundrødveien/Fugleveien som ligger ca. 2 minutter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Teie, 7 min til Tønsberg sentrum, 20 min til Åsgårdstrand, 35 min til Sandefjord og 60 min til Drammen.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Idylliske Hellaskogen og Teieskogen byr på flotte turområder og god rekreasjon året rundt.

Dette er en sjelden anledning i Vestskogen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1969

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 20

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 214 kvm, Bruksareal: 283 kvm, Bruttoareal: 302 kvm

Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 178/167/124 m².
1. Etasje: BTA/BRA/P-rom: 124/116/90 m².

Alle innvendige rom, bortsett fra 3 stk. boder, garderobe, snekkerbod, teknisk rom, samt garasjerom er medtatt i primærrommene. Loft har ikke målbart areal.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming / teknisk

Elektrisk oppvarming via sentralvarmeanlegg og radiatorer i diverse rom, samt elektriske varmekabler på begge bad og i vaskerom. Vedfyring ved peis med innsats i hovedstue og åpen peis i stue i underetasjen.

El- skap med automatsikringer, hovedsikringer 50 ampere av skrusikringer.

Varmekjele/varmtvann i teknisk rom og radiatorer under flere vinduer.

Ventilasjonsanlegg type Villavent fra 1993.

Opplegg for sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer.

Parkering

Garasje sammenhengende med huset. Det er støpt gulv og leddport i tre med motorstyring.

Areal og eierform

Areal: 873 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten og uteområde er flat til noe skrånende mot vest og er pent opparbeidet med plen, prydbusker og blomsterbed, samt med innslag av noe naturtomt. Innkjørsel og gårdsplass har belegningsstein og har innlagt striper med varmekabler.
Det er fantastisk sjøutsikt over Vestfjorden og her har du solen helt til den går ned i vest ca. kl. 22:30 midtsommer.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg, følg veien mot Nøtterøy over Kanalbrua og rett frem i rundkjøringen. Etter Teiehøyden, ta til høyre opp Kolbergveien og følg så veien videre rett frem videre inn i Vestfjordveien helt til du kommer til Grågåsveien. Ta til venstre før "Brekka". Boligen kommer på høyre hånd. Det vil bli skiltet godt ved fellesvisninger, samt hengt "Til salgs" plakat på boligveggen.

Eier

Dag Haraldsen Sølvi Bakken Haraldsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er septiktank. Det vil komme pålegg om utbedring/separering av avløp. Det kan komme pålegg om å fjerne oljetank.

Eiendommen har adkomst fra Grågåsveien, som er kommunal.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Fugleveiområdet med vedtaksdato 02.19.1965 og reguleringsformål boliger.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse.

Ifølge Færder kommune er det igangsatt planleggingsarbeid på områdeplan Vestskogen som inkluderer/berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 03.09.1970. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Tilbygg har ferdigattest datert 13.09.2001. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

7 250 000,-

Beregnet totalkostnad

7 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 181 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 193 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 443 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Kommunale avgifter

Kr. 16 250

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Det er ingen tinglyste servitutter/rettigheter på eiendommens grunnblad.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 07.08.19 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markedspakke (Kr.15 995) Dronefoto (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 140819 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 7 250 000,-) (Kr.47 125) Totalt kr. (Kr.92 490)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?