Til innholdet

Vesentlig oppusset enebolig (2016-2021) med STOR tomt - Svært sentralt beliggende - 3/4 sov - Flytt rett inn! ZOLGT

Melsomvikveien 609
Prisantydning 3 875 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 138
BRA: 155 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1955
Tomtareal: 1969 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Melsomvikveien 609 og denne meget pent oppussede eneboligen med stor hagetomt! Her har du mengder av boltreplass for store og små. Boligen er fint plassert tilbaketrukket på tomten, noe som gir god utnyttelse av hagen!
Selve boligen er gjennomgående oppusset i perioden 2016-2021, hvor de fleste rom har gjennomgått renovering/modernisering/oppussing i denne perioden.

Kort oppsummert;
- Praktisk og svært sentralt beliggende enebolig
- 3 soverom med dagens planløsning, med mulighet for deling av ett rom til to i 2.etg.
- Det meste av el-anlegg er skiftet ut i hele boligen, med unntak av bad.
- Stor stue med mye plass 
- Ny kledning og vinduer i 2020
- Ny terrasse på ca 90 kvm i 2020 og montert boblebad samt utedusj (medfølger)
- Generelt meget lekker og pent innredet - klar for nye eiere!

Vi ønsker velkommen til en trygg og hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG  - VEAR

Adresse

Melsomvikveien 609 3173 Vear

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning

Beliggenhet

Solrik beliggenhet på stor tomt. Her har du mengder av boltreplass for store og små! 
Gangavstand til butikker, skole, barnehage, idrettshall- og anlegg, badestrand og flotte turområder. Preparert lysløype og stort skogsområde med mange flotte stier, rett i nærheten. Ca. 10 min. til
Stokke sentrum, og ca. 5 minutter til Tønsberg sentrum med bil. Kort vei til både E-18 og Torp flyplass.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1955, modernisert og vesentrlig oppgradert  i perioden 2016-2021.
Tilbygget i 1968.
Garasje fra 1985.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpte murer.

Innhold:
1.etg.: Entré/gang, trappegang med trapp til 2.etg, toalettrom, soverom, kjøkken med innredning, stue med utgang til terrasse.
2.etg.: soveromsgang, bad med dusjkabinett, servantinnredning og wc. 2 soverom.
U.etg: lagringsbod, vaskerom. Forøvrig krypkjeller under resterende, opprinnelig del.

Frittliggende garasje.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 170 kvm

1.Etasje: 96 / 96 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 42 / 42 kvm p-rom/BRA
U.Etasje: 17 kvm BRA.

Garasje på 30 kvm BRA.
Terrasse på ca 90 kvm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard, hvor de fleste rom og overflater er pusset opp i perioden 2016-2021.

Det er 10 cm isolasjon i opprinnelig dels hovedplan og etterisolert med 5 cm i det meste av etasjen foruten gang og kjøkken i følge selger.
På støpt dekke er det nytt tilfarergulv med 20 cm isolasjon i følge selger. Opprinnelig stuedel har fått forsterket bjelkelag samt etterisolert med 15 cm.

Innvendige overflater er vesentlig oppgradert fra 2016 til 2021. Det ble samtidig gjort innvendige ombygninger og isolert flere innvendige vegger.

Overflater oppsummert;
På gulver: laminat.
På vegger: malte gipsplater,
malte plater/tapet og noe mdf panelplater.
I tak: malte gipsplater og malte plater/takessplater.

Øvrig teknisk info (utdrag av tilstandsrapport):
Anlegget er noe oppgradert i nyere tid men mye er fra byggeåret. Bereder på 200 liter er plassert på vaskerommet og er fra 2020. Vannrør i kobber og noe galvaniserte rør. Avløp i soilrør og noe plast. Stoppekran er plassert i innerst i krypkjeller. Det er nedgravet brenselstank som er frakoblet og ikke i bruk. Ukjent om denne er sanert forskriftsmessig.
El-anlegget er vesentlig oppgradert fra 2016 til 2021. Det er fortsatt noe som er eldre.
Sikringsskap er plassert i gang i 2. etasjen. Hovedsikring på 50 amp. automatsikringer med 10
kurser og overspenningsvern. En kurs er merket som reserve.

Oppvarming

Det er montert luft-til-luft varmepumpe i stue (2016). Gulvvarme (varmefolie) i stue, samt alle tre soverommene. For øvrig oppvarming via panelovner.
Det er 2 stk piper i boligen, men ingen tilknyttede ildsteder. Se feierrapport før evt. montering av ildsted.

I følge eier er det nedgravd oljetank på eiendommen.
Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Særdeles gode parkeringsmuligheter på egen tomt, samt i garasje.

Areal og eierform

Areal: 1 969 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor og deilig hagetomt med mengder av boltreplass for store og små!
Tomten består hovedsakelig av gressplen og hekk mot naboer, samt gruset oppkjørsel og noe naturtomt med fjell mot syd.
Pent opparbeidet hage med mange bruksmuligheter!

Eier

Adrian Mathisen Ina Iren Abrahamsen

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp via septik (nedgravd septik, men koblet videre til offentlig avløp). Adkomst fra fylkesvei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligbebyggelse, nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider, foruten ny fastlandsforbindelse som er nevnt i reguleringsplanen. Dette ansees ikke å ha betydning for denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1950/1054-1/91BESTEMMELSE OM GJERDE
11.03.1950
Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:202 Bnr:1

1954/501580-2/91BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN
12.07.1954
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Vegvesenets betingelser vedtatt

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har utstedt ferdigattest for tilbygg datert 09.06.1969. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Godkjente bygningstegninger for bolig foreligger tilbake til 1955 samt 1968.

Prisantydning

3 875 000,-

Beregnet totalkostnad

3 875 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 370,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 110 212,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 985 212,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik

Kommunale avgifter

Kr. 11 588 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 090621 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.14 400) Tilrettelegging (Kr.14 950) Kommunale opplysninger (Kr.3 150) Servitutter x2 (172,-/stk) (Kr.344) Grunnboksutskrift (Kr.387) Eierskifteforsikring (Kr.17 878,05) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (Kr.42 845) Totalt kr. (Kr.107 304,05)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?