Til innholdet

Velholdt enebolig med fritt utsyn og optimale solforhold! Stor utleiedel/storfamiliebolig. Garasje på 100m² inkl loft!

Peer Gynts vei 16
Prisantydning 5 150 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 221
BRA: 260 m²
Soverom: 7
Byggeår: 1968
Tomtareal: 801 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 21. september Kl 11.30 - 12.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Adresse

Peer Gynts vei 16 3160 Stokke

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man ut på E18 i retning Sandefjord. Ta av ved skilting mot Stokke etter ca 13 km. Kjør til venstre i rundkjøringen og kryss over motorveien. Kjør rett gjennom to rundkjøringer i retning Stokke sentrum. Peer Gynts vei er første vei til venstre etter Bokeskogen. Eiendommen ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen har en av de flotteste beliggenhetene i Nordbyen, der den ligger solrikt i høyden, med fri og fin utsikt over jordene og mot Akersvannet. Her er solen fra grytidlig om morgen og til sent på kveld.

Nordbyen ligger få minutters gange fra Stokke sentrum med alle sine fasiliteter, inkludert togstasjon, diverse butikker, vinmonopol, spisesteder m.m. Nordbyen er et stille og etablert boligområde med spredning i aldersgruppe, men hvor barnefamilier trives spesielt godt. Det er lite gjennomgangstrafikk og kort vei til barnehage, skoler, idrettsanlegg og flotte turområder. Bøkeskogen er verdt å merke seg med sine flotte bøketrær, en flott skog for rekreasjon året rundt. Det er ellers kort kjørevei til Vestfold golfbane samt lysløyper på Storås. I Melsomvik er det mange flotte badeplasser og båthavn.

Det er ca 10 minutter med bil til Sandejord Lufthavn Torp og 15 minutter til både Tønsberg og Sandefjord sentrum. Til Oslo kjører man på ca 1,5 time, både med bil og tog.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1968

Bygninger og byggemåte

1. etasje: Vindfang, gang, stue med utgang til stor terrasse, kjøkken i delvis åpen løsning til stue, bad, vaskerom og 3 soverom.
Loft: Gang/forværelse og soverom.
Kjeller: Gang, innredet rom, matbod og teknisk rom.
Leilighet: Gang, kjøkken, stue med utgang til veranda, 3 soverom, bad og bod (utvendig adkomst).

Tilhørende eiendommen er en dobbel garasje med innredet loft. I tillegg finnes en frittstående, todelt utebod, der hver boenhet i dag disponerer hver sin del.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Innredning av loft hoveddel er ikke søkt om hos kommunen. Det er ikke tilfredsstillende rømning fra soverom på loftet.
Innredet loft på garasje er ikke godkjent for beboelse.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betongblokker og leca. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med glassert takstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 7, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 221 kvm, Bruksareal: 260 kvm, Bruttoareal: 290 kvm

1. Etasje: 108/108 kvm P-rom/BRA
Loft: 9/9 kvm P-rom/BRA
Kjeller: 104/143 kvm P-rom/BRA

I P-rom inngår 2 kjøkken, 2 stuer, 2 bad, 7 soverom, vaskerom, 3 ganger, entré, hall og trapperom.

Møblering / utstyr

Safe medfølger i handelen.

Standard

Dette er en meget stor enebolig som byr på mange muligheter. Med en leilighet i underetasjen på hele 100 kvm er det mulighet for verdifulle leieinntekter. Skulle man imidlertid trenge en bolig for storfamilien, kan man med nokså enkle grep innlemme leiligheten med hoveddelen, da original trapp er innebygget. Man har da hele 7 soverom til disposisjon.

Det som er verdt å merke seg er hvor tilrettelagt det er for utleie. I den store innkjørselen har leietaker sin egen sone med plass for 2 biler. Leiligheten har eget inngangsparti, og disponerer den del av hagen på østsiden som naturlig ligger til leiligheten. Sånn sett er boenhetene godt adskilte, og begge har rikelig med plass inne som ute.

I hoveddelen kommer man inn i en lys entré med fliser og varmekabler i gulv, og en skyvedørsgarderobe rommer hyller og oppheng for ytterklærne.

Stuen man videre kommer inn i er av imponerende størrelse! Stilen er klassisk med eikegulv og tapetserte vegger, og det er plass til store møbelgrupper. Her er en hyggelig sofakrok for tv-titting og plass til en stor spisestue som kan dekkes til langbord når gjestene kommer på besøk. En flott peisovn fra Nordpeis byr på både peiskos og effektiv oppvarming, mens vannbåren varme med radiatorer sørger for jevn og god oppvarming. Stuen som er blitt etterisolert har nå 20 cm isolasjon, og oppleves god og varm.

En terrasse på hele 62 m²  man har tilgang til fra stuen frister for avslapping og solbading hele dagen! Terrassen er åpen og med fritt utsyn, samtidig som det er lite innsyn. Solen titter frem i de tidlige morgentimer og kan nytes til rundt kl 21 midtsommers. Her ses Akersvannet i nord, jordene i øst og kirken i sør. Detaljene er ivaretatt med en stilig trapp som leder til garasjens loftsrom. Her troner flaggstangen! Et lite nivå nedenfor finnes en hyggelig hageflekk med tilhørende terrasse for dagene man søker ekstra skjerming eller kanskje litt le på mer trekkfulle sommerkvelder.

Kjøkkenet er i delvis åpen løsning til stuen og er et smakfullt rom med innredning fra 2012. Kvalitetsinnredningen levert av Huseby er stilren i hvitt, og både det estetiske og praktiske er ivaretatt med takhøye skap, integrerte hvitevarer og granitt benkeplate. Et kjølehjørne har godt med plass, og ellers er det integrert stekeovn, koketopp, kombiovn (mikro- og stekeovn i ett) og oppvaskmaskin. Ved det plassbygde spisebordet med granittopp kan man se soloppgangen i øst. 

Det er 4 soverom i hoveddelen, der 3 av dem befinner seg i hovedetasjen. 2  av rommene har skyvedørsgardorobe, det tredje har smart oppbevaring i plassbygde hyller. Baderommet som er flislagt på gulv og vegger har varmekabler og er innredet med en stor dusjnisje, wc og servant i innredning. Vaskemaskinen får plass på vaskerommet som i tillegg har plass til tørketrommel. Et wc, utslagvask og godt med skaper det også i rommet som er flislagt på gulv og med varmekabler. I kjeller er det oppbevaringsplass i matbod og innredet rom. I teknisk rom er det sentralstøvsuger (uttak i garasje og hoveddel), pumpe til 2 varmtvannsberedere og en medfølgende safe.

I loftsetasjen finnes et lite forværelse egnet for klestørk og et lyst, innbydende soverom med god plass i skyvedørsgarderobe. Et rom som virkelig innbyr til en god natts søvn! På innsiden av garderoben er et romslig lagringsloft.

Boligens utleieleilighet har egen inngang, og det er lett å forstå at det har vært enkelt å leie ut leiligheten. Lys og smakfull med gode, romslige rom. Kjøkkenet vil begeistre med klassisk innredning og god plass som innbyr til sosiale sammenkomster. Stuen likeså, hvor det er plass til en stor sofagruppe og lenestoler for avslapping eller en god bok ved de store verandadørene. Terrassen man herfra har tilgang til er intim og koselig med et nytt rekkverk som rammer inn uterommet.

De 3 soverommene i leiligheten er alle nymalte i lekker farge. Badet ble pusset opp i 2008 og har fliser på gulv og vegger. Rommet har servant i innredning, høyskap, wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler sørger for den lune oppvarmingen.

Oppvarming

Peis av typen Boston fra Nordpeis i stue i 1. etasje, og vedovn i leilighetens stue. Det er vannbåren varme med radiatorer, der det går sløyfe i hele huset. Det vannbårne anlegget er tilkoblet luft-vann varmepumpe av typen Daikin, montert i 2018.
Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på begge bad, entré i hovedetasje og vaskerom.

Parkering

Det er særdeles gode parkeringsmuligheter på eiendommen. En garasje på 67 kvm ble tilbygget/ombygget i 2006 og har plass til 3 biler, evt 2 biler og en båt. Garasjen som har automatisk portåpener er godt isolert og har en innvendig, frostfri bod hvor det er innlagt varmtvann og varme. På loftet finnes et stort, innredet rom og wc-rom. Til tross for at loftet ikke er godkjent for beboelse, har rommet verdifullt areal. Skrur man bil i garasjen, står toalettet lettvint til på garasjeloftet. Det er uttak for sentralstøvsuger både oppe og nede i garasje.

Det er forøvrig god plass til flere biler i gruset innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 801 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2062, Festeavgift: 931
Neste regulering av festeavgift: 2043. Konsumprisindeksreguleres frem til 2043 etter rettslig avklaring for innbyggerne i Nordbyen.

Tomt og hage

Romslig tomt som er velstelt og pent opparbeidet. Det er lagt hvit grus i innkjørsel, og på fremsiden av huset er det en meget usjenert plenflekk med terrasse. En høy hekk skjermer for innsyn. En meget lun og hyggelig plass hvor man kan grille og nyte solen fra ettermiddagen og utover kvelden. På en stor terrasse mot sørøst oppleves det mer fritt med flott utsikt og sol absolutt hele dagen. Bak huset er hagen opparbeidet med plen, busker og trær. Her har leietaker sin egen lille terrasse. Felles uteplass for begge boenhetene finnes ved inngangspartiet hvor siste solstråle kan nytes på kvelden.
Det er verdt å merke seg at innkjørsel/tomt fremstår bredere enn den faktisk er. Grensen går i rett linje ved gjerdet ved todelt bod.

Eier

Geir Meilegård

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område. Ihhr reguleringsplan "Prestegårdsskogen" vedtatt 03.09.1963 er området regulert til boliger.

I gjeldende kommuneplan er det vist en hensynssone (hensyn landskap) over deler av eiendommen. I kommuneplan er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssonene, se utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel.

Ca. 20 m øst for eiendommen går Vestfoldbanen. Eiendommen ligger også ca. 10 m øst for båndleggingssonen til vedtatt korridor for ny jernbane. Det tillates ikke oppføring av ny bygning/installasjon eller utgraving/oppfylling mot jernbanen innen 30 meter regnet fra nærmeste spors midtlinje. BaneNor jobber for tiden med planer for nytt dobbeltspor gjennom Vestfold, og på sikt vil deler av eksisterende jernbanespor i Sandefjord legges ned. Byggeforbudssonen vil bestå inntil ny jernbane er tatt i bruk, og eksisterende anlegg lagt ned. Ny jernbanetrase er foreslått lagt fra Stokke stasjon via vestsiden av Torp flyplass (ny Torp stasjon) til ny Sandefjord stasjon ved SVGS. Syd for SVGS følges i hovedsak dagens trase. For mer informasjon vises til: http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/ Kart over korridoren kan sees på: http://asplanviak.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=76880ca5ab664db480caacfffb1656a5

Tinglyste rettigheter og servitutter

1963/9000236-242/200  Festekontrakt - vilkår  
21.09.1963 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 7,825
UTEN PANTSTILLELSE, SE KONTRAKTEN
Opprinnelig dok nr 503158/1963 fra TØNSBERG TINGRETT
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere (hele Nordbyen)
 
1972/9000414-1/200   ** Diverse påtegning  
05.06.1972 
 AREALET UTVIDES MED 3712,8 M2
Opprinnelig dok nr 502743/1972 fra TØNSBERG TINGRETT
 
1966/9000320-2/200  Best. om vann/kloakkledn.  
07.09.1966 
Bestemmelser om telefon- og elektriske ledninger
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Opprinnelig dok nr 503547/1966 fra TØNSBERG TINGRETT
Gjelder feste
 
1966/9000320-3/200  Festekontrakt - vilkår  
07.09.1966 
festetid: 96 år
FRAMFESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK 95
MED FLERE BESTEMMELSER
Opprinnelig dok nr 503547/1966 fra TØNSBERG TINGRETT
Gjelder feste

Pengeheftelser i framfesterett
1966/9000320-3/200  Festekontrakt - vilkår  
07.09.1966 
festetid: 96 år
FRAMFESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK 95
MED FLERE BESTEMMELSER
Opprinnelig dok nr 503547/1966 fra TØNSBERG TINGRETT
Gjelder framfeste

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.10.1968. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Garasje er byggemeldt i 2006.
Leilighet er byggemeldt i 1998.
Tilbygg er byggemeldt i 1975.

Prisantydning

5 150 000,-

Beregnet totalkostnad

5 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 128 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 150 000,-)) -------------------------------------------------------- 141 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 291 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 05.09.2019 Formuesverdi : 1 087 899,- Sekundær formuesverdi : 3 916 435,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter

Kr. 17 844 pr. år Kommunale avgifter for 2019 dekker vann, avløp, renovasjon og feiing.

Leieinntekter

Boligen har en godkjent utleieenhet i kjeller som fritt kan leies ut. Eier har leid ut leiligheten for kr 10.000,-/mnd eksl. strøm. Leiligheten har egen måler og abonnement.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsberg og Sandefjords Blad 110919 (Kr.7 750) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 150 000,-) (Kr.72 100) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke inkl drone og kveldsbilder (Kr.21 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.127 815)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?