Til innholdet

VEAR - Stor innholdsrik enebolig med hybel i sokkel. Flott utsikt over vannet. Gode solforhold! Dobbelgarasje.

Blåkollveien 26
Prisantydning 6 100 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 275
BRA: 390 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1982
Tomtareal: 1335 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 2. mai Kl 17.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Blåkollveien 26 3173 Vear

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN.no annonsen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt, og det vil bli skiltet med visningsskilt fra Z-eiendom til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt i terrenget og har en flott utsikt fra terrassen og stuen. Attraktivt og veletablert villaområde på Vear i barnevennlige og rolige omgivelser. Trygg skolevei og barnehager i gåavstand. I nærområdet har man lekeplasser, Vear  idrettsanlegg med idrettshall og fotballbaner, dagligvareforretning m.m. Flott turterreng sommer som vinter og lysløype i nærheten. Kort avstand til Vestfold Golfbane med 18 hulls golfbane og gangavstand til Vestfold golfhall (innendørs) samt til sjø, strand og båtliv. Nærmeste busstopp ligger noen minutter unna boligen med gode bussforbindelser både til Tønsberg og Stokke. I tillegg er det rask adkomst til E18, noe som gjør området attraktivt for pendlere. Torp flyplass i Sandefjord er ca. 20 minutter unna med bil.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1982, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Enebolig med hybel i sokkeletasje. Boligen har støpt kjellergulv og grunnmur av pussede lecablokker. Yttervegger består av bindingsverk med utvendig trepanel. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål. Garasje på eiendommen i i tre over grunnmur av lecablokker, og med full kjeller.
Boligen er pusset opp og bygget om igjennom flere år. I denne forbindelse anbefales det å settes seg godt inn i selgers vedlegg til egenerklæring, samt enkeltpunktene i denne rapporten. Hybel i sokkeletasjen er renovert i 2015/2016. Det er registert noe setningsskader på garasje, men dette vurderes å være stabilt nå. Det gjøres oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 5, Bad: 3, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 275 kvm, Bruksareal: 390 kvm, Bruttoareal: 420 kvm

1.Etasje: Vindfang, kjøkken, gang, stue, bad, vaskerom og soverom.
2.Etasje: Loftstue, toalettrom og 2 soverom.
Sokkeletasje: Kjellerstue, gang og bad og 3 boder.
Leilighet: Vindfang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og bod (m/opplgg for vaskemaskin).
Dobbel garasje, med full kjeller.

Hybel er målt til ca 55 kvm.
Det ene soverommet i hybelen har lysgrav som ligger delvis under tilbygget vindfang. Dette begrenser rømingsmulighetene fra dette vinduet.

Standard

Velkommen til Blåkollveien 26 på Vear!
En innholdsrik og fin enebolig med populær beliggenhet på Vear. En flott hage rundt huset med fine solforhold hele dagen og ettermiddagen, koselige uteplasser flere steder på eiendommen med flott utsikt.
Romslig og god stue, godt med naturlig lys og god romfølelse. Koselig peisovn og utgang til terrassen og videre til hagen.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass samt god plass til spisebord i spisestueavdelingen.
Romslig dobbelgarasje med god plass. Her er det plass til to biler, og god lagringsplass i kjelleren. 
En innholdsrik koselig enebolig med mange muligheter. Boligen har en herlig atmosfære. Vi må også fremheve den nydelige terrassen ut fra stuen med nydelig utsikt, og de mange koselige uteplassene - her kan man nyte lange og deilige sommerdager helt uten innsyn fra ytre omgivelser!
Denne eiendommen MÅ sees. Her kan man flytte rett inn!

Inngangsparti, entrè og gang:
Inngangspartiet er overbygget, og gårdsplassen er asfaltert.
Gangen i boligen er en fin entrè. Her er det fliser på gulv og lyse farger på veggene.
Ved inngangspartiet er det en herlig uteplass. God plass til utemøblement ov videre adgang til terrassen hvor man kan nyte morgenkaffen.

Kjøkken: 
Innredning fra 2006 med profilerte fronter og benkeplate av heltre. Takhengt ventilator over platetopp.
Kjøkkenet er luftig og godt med skap og benkplass, samt noe integrerte hvitevarer.
Rommet er i adskilt løsning mot stuen.

Stue/spisestue:
Stua i 1.etg. har plass til sittegruppe og spisestue. Denne delen er i praktisk tilknytning til kjøkkenet.
Det er godt med vinduer, noe som skaper en fin atmosfære og godt med lys i rommet. Rommet er for øvrig i lyse farger.
Fra stuen er det utgang til en stor herlig sørvendt terrasse, helt avskjermet.
I 2.etg. er det en praktisk loftsstue, denne vil passe perfekt for barna. Det samme finner vi også i sokkeletasjen.

Baderom/vaskerom og wc:
Badet ligger i første etasje og er i nærhet til hovedsoverommet.
Fliser på gulv og panel på vegger. Disse er i fine, tidsriktige farger.
Toalettrom i 2.etg.
Eget vaskerom med egen utgang. ved badet i 1.etg.
To bad i sokkeletasjen. En til hoveddelen, og en i hybelen.

Soverom:
Det er hele 5 soverom i boligen. Alle i god størrelse og hovedsoverommet har godt med garderobeplass.
Gjesterommene har lyse farger, pene gulver og lysmalte tak.

Garasje:
Dobbelgarasje med plass til to biler.
Elektrisk portåpnere og lagring over tak, samt i full kjeller under garasjen.

Hage og uterom:
Det er flere fine uteplasser på eiendommen. På baksiden av huset er det en god hage med fin gressplen. Hagen er delvis inngjerdet med hekk og prydbusker. Flere av uteplassene på eiendommen kan man være helt uskjenert.
Tomten er noe beplantet med trær og prydbusker.
Stor terrasse ut fra stuen. Denne vender mot syd og har godt med sol hele dagen. Samt god utsikt til vannet og over til Nøtterøy.
Nydelig solforhold på tomten og i hagen hele dagen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje samt gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 1 335 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten består av et skrånende fjell- og jordareal, opparbeidet med plen og beplantning. Noe naturtomt og fjell, men deler av tomten er fyllt opp til en fin gressplen. Innkjøring/gårdsplass er asfaltert. Tomten er delvis inngjerdet med hekk og noe stengjerde. Det er gode solforhold hele dagen. Stille, rolig og barnevennlig område.

Eier

S-G Holding AS

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei, og tilkoblet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn (vedtaksdato): Vear 1 (21.9.1965). Reguleringsformål: Boliger.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Heftelser
1982/16361-1/91  Bestemmelse om gjerde 20.12.1982 
Bestemmelse ang. myrteig ved Golfbanen

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.11.1982. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

6 100 000,-

Beregnet totalkostnad

6 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 152 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 100 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 164 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 264 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 26.03.2019 Ligningsverdi : 1 650 581,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Forsikring

Sparebank 1

Kommunale avgifter

Kr. 15 219

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 100 000,-) (Kr.61 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?