Til innholdet

Vear - Nyere oppført og rålekker vertikaldelt bolig. 3sov. 2bad, carport, hage og takterrasse! ZOLGT

Sommerfuglveien 3A
Prisantydning 4 590 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 94
BRA: 104 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2020
Tomtareal: 720 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - BJELLANDÅSEN

Adresse

Sommerfuglveien 3A 3172 Vear

Velkommen til sentralt og barnevennlig beliggende Bjellandåsen og denne nyere boligen i Sommerfuglveien 3A

Det er friskt og rent i alle kroker - denne moderne vertikaldelte boligen er ferdigstilt 2020 og du kan flytte rett inn i dette delikate og lyse huset med lekker standard og funksjonalistiske løsninger.

I Bjellandåsen bor du med kort vei til Tønsberg sentrum (ca. 5 -6 minutter med bil) nærmest så sentralt du kommer på Vear.

Huset er tegnet av lokale Vårdal arkitekter og for innvendig design er det benyttet interiørarkitekt Studio Lindhjem som blant annet vant pris for Norges vakreste hjem i 2017.

Denne moderne vertikaldelte boligen særpreges blant annet av funksjonalistiske løsninger, svært god planløsning og ikke minst et imponerende design med flotte elementer. Huset ligger sentralt med kort kjørevei til Tønsberg sentrum og i en rolig og tilbaketrukket blindgate så beliggenheten er i tillegg svært attraktiv. Dette lekre hjemmet med to fulle etasjeplan byr blant annet på en romslig stue-/spisestue med åpen løsning mot velutstyrt kjøkken, ekstra Tv-stue i 2. etasje, innbydende entrè/gang, tre soverom, to lekre og flislagte bad og separert vaskeromsavdeling.

Boligen har også imponerende uteplasser. I tillegg til en sydvestvendt og koselig hage, er det oppført terrasse både på bakkenivået og en flott takterrasse i 2. etasje. Uteplassene ligger i sammenheng med hverandre!

Detaljer som gulvvarme i hele 1. etasje, lekre 1-stavs lyse og gråtonet eikegulv, listefrie himlinger og vindusposter og ikke minst god materialbruk særpreger boligen. Store vindusflater og gjennomgående bruk av varierte veggfarger gir et moderne og innbydende helhetsinntrykk. Dette i kombinasjon med solid bygningsstandard og sentralt bomiljø fordrer for at dette er en fremtidsrettet boliginvestering.

Bilen din parkerer du trygt og godt i egen carport hvor det også er innenfor liggende sportsbod. I tillegg er det en egen, asfaltert biloppstillingsplass på siden av huset.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Simon Mellingen ønskes du velkommen til visning!

Kort fortalt om Sommerfuglveien 3A

º Nyere oppført og innflyttingsklart!
º Arkitekttegnet av bolig av Vårdal arkitekter
º Design i høysete - huset er innvendig designet Studio Lindhjem
º Gjennomtenkt material- og fargevalg
º Store, dype og høyreiste vinduer gir særpreg
º Sorte vinduer og balkongdører gir et supermoderne særpreg!
º Romslige terrasser i begge etasjer med gode solforhold og utsikt!
º Opparbeidet tomt med plen, asfaltert gårdsplass og hekkbeplatning
º Dyp carport med romslig sportsbod
º Innbydende 1-stavs eikeparkett (grå-mattlakkert)  i alle rom
º Imponerende god planløsning
º Fravær av skråtak i 2. etasje gir optimal arealutnyttelse og god romfølelse
º To lekre designbad - begge med dusj og vegghengte toalett
º Separat vaskerom i kombinasjon med teknisk rom/bod
º Delikat, innholdsrikt og lekkert kjøkken i moderne stil
º Integrerte hvitevarer på kjøkkenet  
º 3 soverom
º TV-stue i 2. etasje i tillegg til hovedstue i 1. etasje
º Påkostet innvendig "designtrapp" blir et lekkert møbel i huset
º Stilfullt inngangsparti med innfelte downlights i overbygg
º Loft med adkomst fra nedfellbar trappestige (villetrapp)
º Varmekabler i alle gulv i 1. etasje
º Peisovn i stue-/kjøkkensone
º Balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinner gir godt inneklima
º Ventilasjonsanlegget styres via elektronisk applikasjon
º Utstrakt bruk av innfelte LED-downlights i himlinger
º Listefrie tak og listefrie smyg i vinduer forsterker det moderne preget
º Royal impregnert ytterkledning gir enkelt vedlikehold!
º Sentral, barnevennlig og rolig beliggenhet i Tønsberg kommune
º Sommerfuglveien 3 ligger i en liten og svært fredelig blindgate
º Kort vei til Tønsberg by
º Flotte turområder rett utenfor egen dørstokk

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet i Bjellandåsen ved Vear. Sommerfuglveien ligger i en liten og svært fredfull blindgate!

Barnevennlig boligområde med koselige miljøgater og rikelig med grøntområder som friarealer, lekeplasser og annet. På Vear, som for øvrig ligger en kort rusletur unna eiendommen, finner du også bl.a. Kiwi dagligvareforretning, tannlege, lege, fysioterapeut og frisør. Det er også ca. 5 min. gange til treningssenter og få minutters gange til bussholdeplass.

Kort vei også til diverse forretninger (bl.a. Meny-dagligvareforretning) på Jarlsberg samt næringssenter på Vear med diverse forretninger, legesenter, idrettshall og utendørs idrettsanlegg. Like i nærheten av eiendommen går det flotte tur-/skiløyper - denne er for øvrig lysløype på vinterstid!

Sommerfuglveien 3A ligger også svært gunstig i forhold de med barn og unge. Hogsnes barnehage ligger 1 minutt å gå fra boligen. Det er ca. 15 minutter å gå til Vear skole (1-10 klasse), Sigridløkka barnehage og Ekely barnehage.

Rask adkomst til E-18 mot Oslo og Kristiansand - du er normalt på denne veien på 3-4 minutter! I nærområdet finner du også golfbanen i Stokke, og det er kort vei også til sjøen og båthavn bl.a. på Rakkevik i Vestfjorden.

Til Tønsberg sentrum er det ca. 4 km med sykkel-/gangvei hele veien fra Bjellandåsen.

Se også nabolagsprofil som følger av komplett salgsoppgave.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 2020

Innhold

Boligen er oppført over to etasjer med gjennomgående romslige rom og god planløsning. Full etasje i 2. etasje med fravær av skråtak som gjør at begge etasjene er flott utnyttet.

Planinndeling og øvrige fasiliteter for boligen er som følger:

1. etasje:
INNGANGSPARTI med utvendig overbygg m/innfelte downlights.
Lys og åpen ENTRE/GANG med garderobenisje og trapp til 2. etasje.
Lekkert BAD/WC med dusjhjørne, toalett og baderoms innredning.
Romslig VASKEROM/BOD/TEKNISK ROM.
Stort og imponerende lyst oppholdsrom med STUE-/SPISESTUE og KJØKKEN med utgang til hage og terrasse.

2. etasje:
Åpen TRAPPEGANG med påkostet trapp med særpreg og et designmessig blikkfang til boligen.
TV-STUE i åpen løsning med bade-/soveromsgang og utgang til stor takterrasse.
3 SOVEROM hvorav ett stort hovedsoverom.
Stort og deilig BAD/WC med baderomsinnredning, dusjhjørne og toalett.
 
Integrert carport:
Integrert carport med åpen innkjøring, to vegger og bredside med innslag av skjermingsvegg i hver ende. Carporten er på ca. 16 m² med betongstøpt gulvdekke, montert dobbel stikkontakt både innerst og ytterst i bygningskroppen samt installert veggmontert downlight utelampe.

Sportsbod i kombinasjon m/carport:
Integrert sportsbod med inngang fra carporten. Boden er på ca. 6 m² med betongstøpt dekke, innlagt stikkontakt og taklys.

Loft:
Boligen har et stort loft isolert av blåst mineralull i etasjeskillet ned mot 2. etasje. Adkomst via nedtrekkbar villetrapp fra TV-stue i 2. etasje. Loftet er ikke gulvet.

Flotte terrasser og uterom

Boligen har stor og deilig takterrasse (over carport) på hele ca. 23 m² beliggende mot vest-nord-øst i tillegg til terrasse i hagen på ca. 17 m² mot syd-vest på bakkeplanet. Her kan du kan nyte solen fra morgen og utover ettermiddag-kveld. På takterrassen er det i tillegg flott utsikt. Terrassene ligger i sammenheng med hverandre, da det er skjermet trapp fra terrassen på bakkenivået og opp til takterrassen. Takterrassen nås også fra verandadøren i TV-stuen i 2. etasje.

På takterrassen skaper både yttervegg, forhøyet brystningsvegg og glassrekkverk på to sider god skjerming. Variasjonen av skjermingselementene gir også et moderne og koselig preg. Terrassedekket er av impregnert treverk for å gi en god lunhet. På denne terrassen er det for øvrig montert dobbel stikkontakt og up-/downlight utelampe på ytterveggen.

Ved terrassen i 1. etasje er det også montert dobbel stikkontakt og up-/downlight utelampe. I tillegg finner du hjemmets frostfrie vanningskran montert her. Legg også merke til den koselig "kroken" innerst ved terrassen - et ypperlige sted dersom du søker skygge på hete sommerdager!

Planskisser over boligens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen plantegning. Carport og bod er også illustrert på skissen.

Eiendommens byggemåte i korte trekk

Vertikaldelt tomannsbolig oppført som trekonstruksjon bygget på støpt plate. Nyoppført etter TEK-17 byggeforskrifter.

Grunnmur og drenering:
Støpt ringmur som er isolert som støpt plate på mark. Grunnforhold av jord og steinmasser samt gruset og kultet byggegrunn. Drenering og drensledninger i grunnen.

Yttervegger:
Yttervegger i tre bindingsverk. Isolert med 25 cm mineralull og vindsperre av papp/plater. Royal impregnert liggende dobbelt falset ytterkledning.
Vegg mot naboseksjon av type brann og lydvegg. Etasjeskiller mellom 1. og 2. etasje av tre bjelkelag.

Yttertak:
Saltak med undertak av takduk og tekking med dobbelkrum betongtakstein. Isolert i etasjeskiller mot loft med innblåst mineralull. Takrenner og nedløp i stål.

Vinduer og terrassedører:
Vinduer i tre av type toppsving og fastkarmvinduer. 3-lags energiglass i sort farge både innvendig og utvendig. Terrasse og balkongdører i tre, også i sort både innvendig og utvendig, med 3-lags energiglass. Hovedinngangsdør med 2-lags energiglass fra Swedoor.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til tilstandsrapport i salgsoppgaven utført av takstmann Marius Vedvik.

Standard

Her står design med moderne og god løsninger i høysetet! Huset er arkitekttegnet av Vårdal arkitekter og innvendig designet av Studio Lindhjem. Hjemmet er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør, og den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken, TEK-17 utførelse m/god varmeøkonomi fordrer til høy trivsel, og alt dette er det lagt til rette for ved eiendommen.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt 1-stavs matt lakkerte eikegulver med lysnet-/gråpigmenteringsbehandling som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. På begge baderommene, i innvendig vaskerom/bod/teknisk rom i 1. etasje og første del av entre/gang er det flislagte gulv.

Innervegger og himlinger med utstrakt bruk av innfelte downlights:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger og samme fargekode i samtlige rom - dette gir en flott helhet. I tillegg bidrar fraværet av taklister til å understreke det moderne og funksjonalistiske preget.
Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips som understreker det moderne uttrykket. På baderommene, i entrè/gang, i stue-/spisestue og på kjøkken er det innfelte LED-downlights i himlinger med nivåjustering (dimming). Legg merke til de sorte lysarmaturene i entrè/gangen som henter opp fargene i trappen mellom 1. og 2. etasje. På hoved soverommet i 2. etasje er det benyttet et farget himling som matcher fargene på veggene i rommet.

Godt ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner og styring fra applikasjon:
Det er innlagt balansert ventilasjon fra Enervent med varmegjenvinner som er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.
Ventilasjonssystemet er plassert i bod/teknisk rom/vaskerom i 1. etasje. Anlegget kan også styres via. eWind App.

Entre/gang:
Den lyse entrèen hinter om hva man har i vente i resten av boligen! Den lyse og innbydende entreèn har en praktisk, åpen garderobenisje, og du blir møtt av den flotte, innvendige trappen som gir et flott og solid særpreg og funksjonalistisk blikkfang til boligen. Trappen har eiketrinn som matcher det gråtonede eikegulvet og rekkverk av stående  spiler i børstet sort. Topprekke og håndløper også i sort for å komplettere designet i hjemmet.. De innfelte downlightsene i himlingen i kombinasjon med stor vindu i hovedinngangsdør m/stor sidevindu fra gulvet gir god belysning til rommet. Under flisene er det lagt varmekabler.

Kjøkkenet fra tradisjonsrike Sigdal:
Dette rommet ligger sentralt i bolig, og man har egen utgang til det herlige terrassearrangementet. Store vinduer slipper inn lys, utsikt og sol, mens innfelte downlights i himlingen gir godt med indirekte lys som kan nivåjusteres etter behov og stemning. Varmekablene i gulvet gir deilig varme til føttene.
Kjøkkenet er moderne, men likevel klassisk og stilrent fra Sigdal kjøkken. Innredning med glatte dørblader. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne preg, som blant annet variasjonene av de ulike skapmodulene og utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer. Legg også merke fraværet av overskap (med unntak av høyskapene i hver ende av innredningen) som gir mulighet for oppheng av hyller eller annet som kan skape et flott særpreg til innredningen.
Alt av hvitevarer er integrert og fra Siemens (steketopp Gorenja) med heltintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate (komfyrvakt), stekeovn og helintegrert kjøle- og fryseskap (separat). Stiltilpasset og lekker vegghengt ventilator i sort fra Røråshetta. Denne har utlufting til yttervegg.
Legg merke til den flotte og moderne detaljen med stor oppvaskkum i sort farge i kvadratisk utførelse som gir et moderne uttrykk. Legg også merke til detaljene med sorte håndtak på kjøkkenfrontende og matchende sort kjøkkenblandebatteri!

Stue-/spisestue:
Stuen og spisestuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og rommet særpreges spesielt av de store og dype glassflatene og ikke minst plass til både sofa-/sittegruppe og romslig spisestuearrangement. Vinduene blir som et flott "møbel" til rommet. Ved hjelp av den kombinerte løsningen med kjøkkenet, er dette et stort og godt rom med flott romfølelse. Tross de store og dype vinduene på to av veggene, er det er godt med veggplass å møblere mot. De store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med utelyset! Vinduene gir også flott nærkontakt med den koselige hagen og uteplassene. Som i alle øvrige rom i 1. etasje er det er varmekabler i gulvene også i denne delen av husets hovedoppholdsrom. Også i dette rommet er det innslag av innfelte LED-downlights i taket.
Den flotte og varmeeffektive peisovnen har et stort glassfelt, gir god varme og blir et naturlig innsynselement på mørke vinterkvelder.

TV-stue - 2. etasje med utgang til takterrasse:
Dette rommet ligger mellom etasjens soverom, og er et hyggelig og flerfunksjonelt rom enten en av familiens medlemmer vil trekke seg unna hovedoppholdsrommet i 1. etasje eller man ønsker et eget skriverom hvor stor og små kan utføre dagens arbeidsoppgaver i ro og fred. Her re det også fiber og tv-uttak.
Rommet ligger åpent mot sove-/baderomsgangen i etasjen, og dypt vindu som slipper inn dagslyset. Herfra er det også utgang til den herlige takterrassen over carporten!

De to baderommene:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. I dusjen i begge rommene er det lagt matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser.
Begge baderommene har dusjvegger med inn-utadslående glassdører av herdet glass. I 2. etasje er det benyttet profilrammer i sort. Det er montert takdusj i tillegg til vanlig dusjarmatur i begge dusjarrangementene - sort batteri og sorte armaturer på begge bad fra Damixa.
Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen. Veggene har tidsriktige veggfliser av ulike type i hver av etasjene mens det på gulvet er valgt en gråtonet og lun "Spafarge" for å skape en matchende og moderne kontrast.
Baderomsinnredningen i begge baderommene har servantskap med kolonialskuffer og fronter. Skapinnredningen er ekstra bred i 2. etasje. Vegghengte toaletter med skjulte sisterner fra Tece på begge rommene - begge med sorte trykknapper.
Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet i 2. etasje har derfor innfelte downlights med nivåjustering i himling. Det samme er det på baderommet i 1. etasje. I tillegg er det også veggspeil med innfelt LED-belysning i 1. etasje. Legg merke til det innmurte veggspeilet på hele langveggene i 2. etasje som skaper en ekstra god romfølelse. På baderommet i 2. etasje har man også flott lysinnslipp fra vindu i rommet.

De tre soverommene - 2. etasje:
Hovedsoverommet ligger på husets ende mot nord, i helt motsatte ende av hjemmets to øvrige soverom. Et imponerende stort rom med massevis av store og høyreiste vinduer som gir rommet et flott særpreg. Rommet har blant annet langs hele langveggen mot øst skyvedørsgarderobe fra vegg-til-vegg. Dette rommet har vindu fra gulvet mot nord (åpning i øverste del) og "vanlig vindu" mot vest.
De to øvrige soverommene ligger vegg-i-vegg med hverandre i motsatt ende av 2. etasje. Begge med avsatt plass for garderobeskap og høyreiste vinduer mot vest helt ned til gulvet. Øverste del av vinduene har åpningsfunksjon. Samtlige soverom i 2. etasje har strømpunkt i himling for taklys.

Bod/teknisk rom/vaskerom - 1. etasje:
Også dette rommet har malte vegger og malt himling, mens gulvet er flislagt med varmekabler. Plass til hyller eller lignende. av ulike type i hver av etasjene. Det er også lagt ferdig uttak for vanntilførsel for vaskekum og uttak/tilkobling for vaskemaskin og evt. tørketrommel. Rommet fungerer også som teknisk rom med sin plassering av blant annet hjemmets VVS-anlegg, ventilasjonsanlegg med mer.

Øvrig - teknisk: 
* Moderne geriktlister rundt dører, vinduer og langs gulv i farger tilpasset rommene
* Moderne innerdører med glatte dørblader
* 200 liter varmtvanntank fra Høiax plassert i bod/vaskerom i 1. etasje
* Rør-i-rør system fra Høiax for VVS anlegg - skap plassert i bod/vaskerom i 1. etasje
* Brannskille på loft mellom de to boligene
* Vinduer med 3-lags energiglass levert av Skallevold trevare
* El-anlegg med 50 ampere hovedsikring - skap plassert i bod/vaskerom rom i 1. etasje
* Utelukkende 15 A forbrukssikringer - 25 A til steketopp
* Frostfri vanningskran
* All utebelysning er styrt over astroursystem

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 104 kvm + carport

1. etasje: 55 m² BRA/46 m² P-rom /59 m² BTA
2. etasje: 49 m² BRA/49 m² P-rom /53 m² BTA

I primærrom (P-rom) er alle husets rom medtatt med unntak av teknisk rom/Vaskerom på 3 m² og utvendig bod på 6 m² er medtatt i arealsammendraget.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Marius Vedvik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomstbeskrivelse - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører man ut av byen mot E-18 i retning Sem. Ved Jarlsberg Travbane - ta til venstre mot Vear, ta deretter neste vei inn til høyre Hogsnesåsen/ Bjellandåsen. Følg veien deretter opp bakken og følg Bjellandveien inn til venstre. Sving så 2. til venstre inn på Maurveien og så til høyre inn på Sommerfuglveien. Boligen ligger på høyre side i første sving med adkomst fra en mindre stikk vei.

Huset er merket med meglers til salgs skilt, og det vil bli satt opp visningsskilt fra Z-eiendom ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i hele 1.etasje og på baderommet i 2. etasje.

Vedfyring med peisovn i stue-/kjøkken i 1. etasje.

Opplegg for evt. elektrisk panelovner til soverommene i 2. etasje.

Parkering

Det tilhører carport på 16 m² til boligen. I tillegg er det en asfaltert biloppstillingsplass på siden av denne.

Tomt og hage

Areal: 720 kvm, Eierform: Fellestomt. Tomten er selveiet.

Pent opparbeidet og flat tomt inndelt med naturlige hager til hver av de to seksjonene, adskilt av vintergrønn hekk. Tomten er i sin helhet ferdig opparbeidet og gir mulighet for ytterligere beplantning eller lignende dersom ønskelig. I hagen er det anlagt gressplen og hyggelige uteplasser på bakkenivået i tillegg til takterrasser. Asfaltert gårdsplass og asfaltert areal foran carport gir enkelt vedlikehold og "rene flater".

Legg også merke til det tette tregjerdet mot nord og ikke minst det koselige furutreet i syd.

Det er montert frostfri vanningskran til hver seksjonenen på nordre yttervegg, og all utebelysninger har automatisk styring via. astroursystem.

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjoner og består av to boligseksjoner med adressene Sommerfuglveien 3A og 3B.

Sameiets seksjoner har følgende eierbrøk: 
Seksjon 1 :  ½-del
Seksjon 2 :  ½-del

Det er ingen fellesgjeld eller felleskostnader i sameiet eller på seksjonen.

Eier

Lars Kvam Movik Hanna Johnsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Sommerfuglveien er offentlig vei (kommunal).

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Tønsberg kommune av 22.05.2019 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Ferdigattest er utstedt av Tønsberg Kommune, datert 17.07.2020.

Prisantydning

4 590 000,-

Beregnet totalkostnad

4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 112 500,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 125 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 715 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport inkludert arealmåling av bygget utført sertifisert takstmann Marius Vedvik Takstmann datert, 06.01.22.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.

Tilstandsrapporten inneholder utelukkende TG-1 (Tilstandsgrad 1 - beste karakter), med unntak av 1stk. TG-3, Skade i dørblad til utvendig sportsbod.
Ny boddør tilsvarende den eksisterende er bestilt og vil bli byttet for selgers regning. Det er Sverres Snekkerservice som har bestilt dør-bladet, og som vil montere denne.
Tilstandsrapporten følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster av tappevann etc.

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 7100 kWH. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

Da seksjonene er vertikaldelt vil hver av leilighetene kunne tegne individuelle bygningsforsikringer uavhengig av hverandre.

Kommunale avgifter og forholdet til evt. eiendomsskatt

Pt. årlig kr 11 194,-.

De kommunale avgiftene dekker kommunens gebyrer for vann, avløp, feiing og renovasjon. Satsene representerer standard gebyrsats i kommunen hvor det ikke installert vannmåler.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Organisering av sameiet og fellesutgifter

Sameiet består av 2 stk. seksjoner, og det er ikke etablert noen rutiner/ordning for evt. fellesutgifter mellom de to seksjonene.

Det vil være opp til fremtidige eiere av de to seksjonene å selv avgjøre hvorledes man vil organisere evt. fellesutgifter etc. Dog er det etablert vedtekter hvor det fremkommer at "Fellesutgifter i Sameiet fordeles likt mellom de to seksjonene".

I forhold til vedlikehold fremkommer det av vedtekter følgende: "Det påhviler sameiere den fulle vedlikeholdsplikt for sin egen seksjon og tomt. Vedlikehold og reparasjoner av felles kloakk, vannledning, stoppekran, inntakskabel bekostes av sameiet".

Utleiemuligheter

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Det foreligger bare en bruksenhet i hver bolig, og det er ingen separat utleiedel i tillegg til bruksenheteten.

Konsesjon-/boplikt

Det er ikke boplikt eller konsesjonsplikt på eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 120122 (Kr.4 500) Internett annonsering (Kr.15 500) Eierskifteforsikring (Kr.20 520) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Provisjon (Kr.56 250) Tilrettelegging (Kr.15 950) Totalt kr. (Kr.121 620)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er ingen tinglyste heftelser og/eller servitutter som følger denne eiendommen iht. grunnboksutskrift.

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett knyttet til overdragelse av denne boligen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Evt. ønske om relativt rask overtagelse kan imøtekommes av selger.
Hvis mulig, vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Lover

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.


Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

'Finn.no: Visningstekst'

Ta kontakt med megler for avtale om visningstidspunkt. Dette gjelder også ved annonsert visningstidspunkt hvor man må melde seg på i forkant og få bekreftet oppmøtetidspunkt. Det inviteres til visninger etter gitte forhåndsregler hvor vi følger gjeldende smittevernregler. Kontakt gjerne megler via linken "VISNINGSPÅMELDING" som avtaler vi en tid hvor vi  finner gode og trygge løsninger. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?