Til innholdet

Usjenert i øverste etasje langs bryggekanten på Ørsnes. Flott sjøutsikt, gjennomgående planløsning & balkong mot vannet.

Kanalveien 4H
Prisantydning 4 865 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 87
BRA: 87 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2016
Tomtareal: 4826 m²

Finn.no: Lokalområde

FRONT-/PENTHOUSE ØRSNES PARK - TØNSBERG

Adresse

Kanalveien 4H 3127 Tønsberg 5. etasje

Velkommen til Ørsnes park og denne lekre penthouseleiligheten i front mot Kanalen

Velkommen til Ørsnes park og denne herlig beliggende front-/toppetasjeleiligheten.

Med en gang man kommer inn i leiligheten, skjønner man at dette er et spesielt sted å bo. De store vinduene mot Kanalen gir en unik følelse. I stuen kan man åpne opp nærmest hele veggen mot vannet ved å skyve den brede foldedøren til side. På denne måten kan man sitte inne i leiligheten og fortsatt føle man sitter utendørs mot sjøen.

Både fra innvendig i leiligheten og fra balkongen, har man en helt unik nærhet til Kanalen. Man får nesten følelsen av å være på "cruisebåt" med den fantastiske nærheten til sjøflaten som gir en helt spesiell stemning.

Denne lekre ett plans leiligheten byr blant annet på en romslig stue-/spisestue med flere møbleringsalternativer og et flott kjøkken i motsatt ende av leiligheten. Den har to soverom, en i hver ende av hjemmet. Begge har plassbygde skyøvedørsgarderober fra gulv til tak og plass til dobbeltsenger. Master bedroom ligger ut mot Kanalen og har direkte utgang til balkong, walk-in garderobe og eget baderom med toalett og dusj. Innenfor en stor og bred entrè/gang med skyvedørsgardeobe er det inngang til enda et flott baderom m/dusj, toalett og skjermvegg for vasketårn. Leiligheten har med andre ord også to baderom. Det er for øvrig en stor og flott bod på ca. 6 m² i kjelleretasjen.

Bilen din parkerer du trygt og godt i parkeringshuset. Det går heis like utenfor leiligheten til alle etasjeplan, også ned til parkeringskjelleren.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning i en lekker og nyere leilighet der du kan flytte rett inn!

Kort fortalt om leiligheten og Ørsnes park

º I vannkanten med slående og flott utsikt til Byfjorden, Kanalen og Tønsberg by
º Penthouse-/frontleilighet med gjennomgående planløsning 
º Store og dype vinduer ned til gulv skaper en helt spesiell stemning
º Meget usjenert balkong mot Kanalen
º Stor og bred 4-dørs foldedør åpner stuen ut mot Kanalen og Tønsberg by
º Plass til spisebord både på kjøkken og i stue
º Lekkert kjøkken m/Siemens hvitevarer og steinplater
º To soverom - begge med plass til dobbeltseng og hovedsoverom m/utgang terrasse
º To lekre baderom hvorav et ligger i tilknytning til hovedsoverom
º Vannbåren gulvvarme i alle rom gir herlig varmekomfort
º Leiligheten er ekstra påkostet med innfelte downlights i stue og kjøkken
º Innfelte downlights også i entrè/gang og på begge baderom
º Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og eget ventilasjonsaggregat
º Svært energivennlig - energiklasse B
º 1-stavs mattlakkert eikeparkett i alle rom
º  Eksklusiv løsning med heis direkte ned til P-hus
º  Garasjeplass
º  Egen bod på ca. 6 m² innenfor garasjeplass
º  Felles oppvarmet svømmebasseng
º  To felles gjesterom i sameiet, samt felles møterom-/selskapslokale m/kjøkken
º  Felles kajakkrom og felles sykkeparkering
º  Kyststi, badestrand og båthavn i nærmiljøet
º  Kort gangavstand både til Tønsberg sentrum og Teie
º  Tilgang til felles, sydvestvendt og solfylt terrasse ved felles svalgang i 5. etasje
º  Ingen boplikt!

Nærområdet og beliggenhet

Ørsnes Park har en sentral beliggenhet ved sjøen og langs Kanalen. Kort vei til både Teie Torv og Tønsberg sentrum - det er faktisk omtrent den samme korte avstanden til begge steder. Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet.

En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg by sitt allsidige tilbud eller til det koselige handelssenteret på Teie med Apotek, Vinmonopol, restauranter og butikker. Eller hva med en skogstur i Teieskogen? Det går også lange kyststier rett på utsiden av eiendommen.
Med fellesrom for kajakker ved Ørsnes park er kanskje terskelen lav for en padletur i Tønsbergfjorden - kanskje du også får besøk via sjøveien?

Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte.
Tønsberg har også et rikt kulturliv. Med alt dette innen gangavstand, vil du helt sikkert bruke bilen mindre enn tidligere - denne kan stå trygt og godt i byggets garasjekjeller.

I løpet av ca. en time med bil/tog kan kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av den flotte beliggenheten.

Type, eierform og byggeår

Leilighet eierseksjon, oppført i 2016/2017.

Innhold

Leiligheten er inndelt med følgende arealeffektive planløsning:
Stor ENTRÈ og GANG med skyvedørsgarderobe.

KJØKKEN med spiseplass og integrerte hvitevarer.

STUE-/SPISESTUE med fantastisk nærkontakt med sjøen. Stor foldedør fra nær gulv til tak tar deg ut til overbygget balkong mot sjøen fra dette rommet. Når foldedøren er åpen, får man nærmest følelsen av å sitte ute selv om man fortsatt oppholder seg innendørs. 

TO BADEROM - begge med dusj og wc. Hovedbadet har også nisje for vaskemaskin/tørketrommel.

TO SOVEROM hvorav begge med plass til dobbeltsenger. Hovedsoverommet ligger ut mot Kanalen, har verandadør ut til balkong og har direkte inngang til et av leilighetens baderom.

BOD/GARDEROBEGANG med skyvedør til hovedsoverom og til et av baderommene.

Leilighetens balkong mot sjøen og Kanalen:
Leiligheten har overbygget og svært usjenert terrasse rett ut mot Kanalen - en fantastisk plassering. Uteplassen er lun takket være den inntrukne løsningen med sidevegger på hver side.

Bod utenfor leiligheten:
Det medfølger avlåsbar sportsbod på ca. 6 m² på kjellerplanet. Denne ligger ypperlig plassert med direkte inngang fra tildelt garasjeplass.

Garasjeplass:
Leiligheten disponerer 1. stk. garasjeplass i byggets P-hus. Se punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse og betingelser.

Planskisser over leilighetens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter. Den er ikke å anse som noen eksakt plantegning da det kan være noe mindre avvik fra stedlig løsning.

Fellesrom ved Ørsnes Park

Ørsnes Park har to gjesterom med soverom og eget bad. Her kan du innlosjere familie og venner for overnatting i gjesterommene som er bygget felles for beboerne. Hvert av de to gjesterommene er fullt møblert inkludert garderobeskap, dobbeltseng og med egne baderom. Leiepris pr døgn er kr 250,-. I prisen er inkludert strøm, vedlikehold, toalettpapir, renhold og administrering. Rommet kan reserveres for 3 netter, og kan forlenges dersom rommet er ledig.

Allrom/møterom/selskapsromer et flerbruksrom til felles benyttelse for beboerne ved Ørsnes Park. Dette rommet kan også leies for kr 500,- + renhold pr. bruk som selskapslokale. Lokalet er innredet med bord-/stoler for 22 personer, kjøkken med oppvaskmaskin/kjøleskap, glass/servise/bestikk, kaffetrakter, vannkoker m.m. Rommet var tidligere avsatt med mulighet for bruk som trimrom, men det er vedtatt i sameiet rommet skal fungere som til selskaps-/møterom.

Kajakkrom i kjelleretasjen er fellesrom, og herfra kan man trille egen kajakk ut i Kanalen. Rommet er til fri bruk for sameierne.

Svømmebassenget er omkranset av en felles terrasse. Bassenget, som også er fellesareal for eierne, har mulighet for helårsbruk med oppvarmingsfunksjon. Det er vedtatt reglement for bruk av felles badeanlegg, se vedlegg til salgsoppgaven. For sesongen 2019/2020 er det vedtatt at svømmebassenget skal være vinterstengt i perioden 1. oktober 2019 frem til 1. mai 2020.

Adkomst til leiligheten

Hovedinngangsdør til bygningen er avlåst og utstyrt med ringetablå med porttelefon som kan fjernåpnes innvendig fra leiligheten. Adkomst fra heis til innvendig trappegang som deretter fører deg ut til svalgang. Leiligheten har kort avstand fra heisen og frem til egen inngangsdør. Fra samme heis er det øvrig direkte adkomst til bygges parkeringskjeller.

Byggemåte

Leilighetene ved Ørsnes park er oppført i treverk (modulbygg) bygget på betongplate på grunnplanet. Fasadene har en kombinasjon av malt trekledning og platekledning (Cemberitt). P-hus og fellesarealer i kjelleretasjen er oppført i betong/mur.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport for mer inngående beskrivelse av byggemåte.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

BTA/BRA/P-rom: ca. 93 m²/87 m²/87m² - alt på ett plan i byggets øverste etasje.

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for p-rom. Utvendig bod i kjelleretasje og balkong er ikke medtatt i noen av arealsammendragene.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Leiligheten er innredet med moderne, høy og tiltalende standard. Den gjennomgående løsningen gjør oppholdssonene i stue-/spisestue og kjøkkenet gjennomlyst. Eier har for øvrig utstyrt disse sonene med påkostet belysning som er innfelt i himlingene (downlights).

Stuen og spisestuen med stor og bred foldedør ut mot sjøen:
Den store foldedøren tar deg ut til balkongen mot Kanalen. Fra dette rommet kan man nyte den vakre og slående utsikten til sjøen fra både sofagruppen og fra spisestueplassen. Rommet har fleksible møbleringsmuligheter med plass til både spisestue og sofa-/sittegruppe. Med gjennomgåene løsning mot kjøkkenet i motsatt ende av leiligheten kan man invitere til større venne-/familieselskap med plass til mange mennesker.
Det er godt med  veggplass å møblere mot, og åpner du den geniale foldedøren, får man følelsen av å sitte ute i friluft mot Kanalen selv inne i stuen.
Et stort antall innfelte downlights gir svært godt med lys til rommet. Belysningen har dimmerfunksjon.

Kjøkken med spiseplass:
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken med blant annet hvitevarer av høy kvalitet og lekre benkeplater av stein. Også her er det plass til spisestuemøbel, så det er fullt mulig å ha spiseplass i både stuen og på kjøkkenet hvis ønskelig.
Innholdsrikt rom med innredning i hvit utførelse med dører fra produsenten Arens. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et eksklusivt preg, som blant annet takhøye overskap og benkeplater av naturstein. Hvitevarer fra Siemens med helintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate, stekeovn, mikrobølgeovn i høyskap og integrert kjøle- og fryseskap. Underlimt oppvaskkum i kvadratisk utførelse gir et moderne uttrykk og gjør renholdet enklere og mer praktisk. Stiltilpasset ventilator fra Røråshetta, flere underskap med kolonialskuffer og innfelte LED-lys i de av overskapene som har glassdører. Også i dette rommet er det et stort antatt innfelte downlights utstyrt med dimmerfunksjon.

Entre/gang:
Fra den kombinerte entrèen og gangen er det dør m/sidefelt av glass som fører deg videre inn i leiligheten. Rommet oppleves som lyst, bredt og innbydende. Innerst i rommet er det en praktisk skyvedørsgarderobe med innredning og takhøye speildører. De innfelte downlightsene i himlingen med nivåjustering gir god belysning. Selger har påkostet hovedinngangsdøren med elektrisk kodelås fra Yale. Denne kan låses opp både ved bruk av egen mobilapplikasjon, kode eller bruk av medfølgend brikke.

De to baderommene:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Begge baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. I dusjløsningene i begge rommene er det matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med glassdører i herdet glass. Baderommet i tilknytning til hovedsoverommet har glidedører i dusjnisjen. Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonene. Baderomsinnredning hvor servantskap på begge bad har kolonialskuffer i hvit høyglans fra Arens med to kolonialskuffer på begge baderommene. Begge rommene har også vegghengte toaletter. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Begge baderommene har derfor innfelte downlights med nivåjustering. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på hovedbadet, praktisk adskilt med flislagt skjermvegg.

De to soverommene:
Hovedsoverommet ligger med vinduene rett ut mot Kanalen og tilbyr på samme måte som stuen en herlig utsikt. Dette rommet blir nærmest som en "privat suite" med høyreiste vindusflater og flott sjøutsikt.  De to vinduene ut mot Kanalen, er ført helt ned til gulvet. Verandadøren tar deg direkte ut til leilighetens balkong. Fra sengegavelen kan man lese en god bok og nyte det koslige båt-/sjølivet som utspiller seg rett utenfor leiligheten. Walk-in closet/garderoberommet er adskilt med skyvedør og fører deg videre inn til tilknyttet baderom. Sonen mellom soverommet og badet fungerer også fint helt eller delvis som bod dersom ønskelig.

Det andre soverommet ligger i motsatt ende av leiligheten, og har på samme måte som hovedsoverommet plass til dobbeltseng. Her er det også plass til arbeidsbord hvis ønskelig. Bred skyvedørsgarderobe med takhøye speildører gir massevis av god oppbevaringsplass.

Gulver:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er 1-stavs mattlakkerte eikegulver i alle rom. 
Disse er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Vannbåren gulvvarme gir en lun og deilig følelse.

Innervegger, himlinger og belistning:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger og samme fargekode i samtlige rom - dette gir en flott helhet! Overliggende tapet gir bedre finish og mer slitestyrke til veggene.

Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips. Downlights i himling i entrè/gang, i stue-/spisestue, på kjøkken og i begge baderom.
På gulvet er det eikelister som følger de flotte 1-stavs eikegulvene. Hvitmalte lister som i himlinger rundt dører, rundt vinduer og i tak. Alt malt listverk er sparklet og malt.

Vinduer og balkong-/terrassedører:
Vinduer med vedlikeholdsvennlig PVC-ramme. Foldedøren fra Schûko er av lakkert aluminium.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjonssystem m/varmeveksler - leiligheten har eget ventilasjonsaggregat med innvendig, veggmontert betjeningspanel.

Annet:
* Felles brannvarslingssystem og innfelt  vannsprinkelsystem i himlinger m/blendelokk
* Innedører av god kvalitet - "rammedører" i hvit utførelse
* Elektrisk kodelås fra Yale til egen inngangsdør

Inngang/adkomst til leiligheten

Hovedinngangsdør til bygningen er avlåst og utstyrt med ringetablå med porttelefon som kan fjernåpnes innvendig fra leiligheten.

Adkomst fra heis til innvendig trappegang som deretter fører deg ut til overbygget svalgang.

Heisen har også direkte adkomst til P-kjeller og bodanlegg.

Adkomst til eiendommen

Fra Tønsberg sentrum tar du til venstre i rundkjøringen når du har kjørt over Kanalbroen på Nøtterøysiden.
Ørsnes park ligger på venstre side av Kanalveien, og leiligheten har adkomst fra heis og trappehus i bygget lengst vekk fra Kanalbroen.

Det vil bli skiltet med Z eiendom sine visningsbukker frem til leiligheten ved fellesvisning.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv innvendig i leiligheten, bortsett fra på baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Det vannbårne anlegget blir avregnet etter forbruksmålere m/akontoinnbetaling.

Leiligheten har eget balansert ventilasjonsanlegg med eget ventilasjonsaggregat plassert i leiligheten.

Det er ikke pipeløp eller innlagt gass ved Ørsnes park.

Felleskostnader og akontobetaling for vannbåren varme/varmtvann

Felleskostnadene på pt. kr. 2 712,- pr. måned dekker kostnader for TV-grunnpakke fra Viken fiber og internett fra Viken fiber (utgjør kr 499,- av fellesutgiftene), leie av garasjeplass (utgjør kr 830,- av fellesutgiftene) og felles bygningsforsikring, snøbrøyting, vaktmester-/gartnertjenester for fellesarealer, avsetting til vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg, drifts-/vedlikeholdskostnader for svømmebasseng, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre m.m. (som tilsammen utgjør kr 1 383,- av fellesutgiftene).

Eier er ikke kjent med planer eller forhold som må betraktes som ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Det innbetales i tillegg til fellesutgiftene et akontobeløp på kr 655,50,- pr. mnd til forbruk av vannbåren gulvvarme og varmt tappevann. Det avleses faktisk forbruk normalt en gang pr. år hvor under-/evt. overforbruk gir tilbakebetaling eller ekstra fakturering.

Parkering

Bilen holder seg snøfri på vinterdager og skjermes for solen på hete sommerdager. Det er selvfølgelig heis fra leilighetsplanet og ned til P-huset.

Man har rett til leie av 1 stk. garasjeplass i garasjeanlegget på eiendommen som ikke eies av boligsameiet, men vil bli eiet av egen aktør. Plassen er tildelt i byggets P-hus. Leiepris er pr. tiden kr 830,- pr. mnd som er inkludert i seksjonens andel fellesutgifter. Leieprisen kan kun justeres årlig ihht. økning i konsumprisindeks. 

Det er to oppmerkede, felles gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget som kan benyttes iht. reglement fastsatt av sameiet.

Øvrig parkering skjer som gateparkering i nærområdet iht. kommunalt regelverk.

Areal og eierform

Areal: 4 826 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

I tillegg til å ha sjøen som nærmeste nabo, skiller Ørsnes Park seg ut med sine flotte park.

Leilighetseierne disponerer sammen et romslig hageanlegg på felles selveiertomt som danner et sentum med ulike aktivitetselementer som ligger i parkanlegget mellom de ulike bygningene.
Med bygningenes plassering og ved at parken blir løftet opp fra bryggekanten, er det skapt et solrikt og privat uteoppholdsarealet for leilighetseierne.

Parken består blant annet av sameiets eget oppvarmede svømmebasseng hvor det rundt deler av dette er anlagt en felles sol-/uteplass, stein-/hellelagte gangarealer, gressplen og ulik beplantning.

Ørsnes Park er utformet med to bygninger som åpner seg ut mot Kanalen. Alle innganger er fra denne parken som har forbindelse til både Kanalveien og brygga langs Kanalen. I tillegg kan alle trapper og heiser nås direkte fra parkeringskjeller som også inneholder sportsboder og sykkelparkering.

Det er trapp opp fra bryggekanten og opp til parkanlegget, og det er etablert beplantning på eiendommens adkomstparti mot bryggekanten og inn til parkanlegget. Under fellesparken ligger underetasjen med garasjeanlegg og boder.

Eier

Lars Kenneth Undrum

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Kanalveien som er offentlig vei.

Reguleringsplan

I følge innhentede opplysninger fra Tønsberg kommune, ligger eiendommen i område avsatt til veg - nåværende og kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende(ikke vurdert) ihht. kommuneplan.

Det er egen reguleringsplan for området; Reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2 og 4 av 10.09.2008 med formål bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass. Plan m/bestemmelser fås av megler på forespørsel.

Eiendommen eller deler av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL, eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak og det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen.
Kommunen opplyser at det eksisterer planforslag som berører eiendommen med planid 90019, plannavn sentrum, byplan 2018-2030. I følge nåværende kommuneplan er den tilgrensende naboeiendommen gnr. 1004, bnr. 96 (mot øst) avsatt i kommuneplanen av 16.04.2008 til blant annet byggeområde "framtidig" og havn "nåværende". Denne eiendommen må forventes fremtidig utviklet.

Forholdet til konsesjon, odel og boplikt

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelag.

Det er ikke boplikt i Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 04.12.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger om sameiet Ørsnes park

Sameie: Sameiet Ørsnes Park Forkjøpsrett: Nei

Boligsameiet Ørsnes Park  består av 94 seksjoner. Parkeringshuset er seksjonert som næringsseksjon da disse plassene leies ut.

Forretningsfører i sameiet: Kuba Norge AS v/Lena Onarheim.
Styreleder i sameiet: Henry Jarle Lund.

Fellesgjeld: Det er pt. ingen fellesgjeld i sameiet.

Verdt å merke seg ved det å bo i et boligsameie: En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.
Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående fellesutgifter for et beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene finner du som vedlegg til salgsoppgaven.

Dyrehold

Det er tillatt med husdyrhold ved Ørsnes park iht. "trivselsregler for sameiet Ørsnes park i Tønsberg kommune", senest vedtatt på styremøte 20. august 2018.

Prisantydning

4 865 000,- / Fellesutgifter: 2 712,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

4 865 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 121 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 865 000,-)) 4 875,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 134 817,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 999 817,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted. Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskudd før tidpunktet for overtagelse.

Tilstandsrapport

Utført av : Arvid Lysgård Takstdato : 13.09.2019

Skattemessig formuesverdi

Som primærbolig: kr 812 195
Som sekundærbolig: kr 2 923 903

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 3 700 kWt.

Forbrukstall er innhentet  fra selger og utgjør eiers strømforbruk for 2018.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

IF Polisenummer: SP1427710

Ovennevnte bygningsforsikring dekkes over fellesutgifter. Eier må selv tegne innboforsikring.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Det er installert vannmåler ved Ørsnes park, og kommunale avgifter betales ihht. eget forbruk.

Kommunale årsgebyr for 2019 fordeler seg på følgende måte (årlig beløp): renovasjon kr. 2545,-, avløp fastledd kr. 1120,-, avløp areal/m³ kr. 18,025,-, vann fastledd kr. 659,- og vann areal/m³ kr. 10,22.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Utleie

Leiligheten har kun en boenhet, og den har ingen separat utleiedel.

Seksjonen kan fritt leies ut, dog. må utleie meldes til sameiets styre/forretningsfører for registrering.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 09.10.19 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 865 000,-) (Kr.43 785) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 250) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Markeds- og informasjonspakke (Kr.7 150) Grunnbok (Kr.303) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.71 388)

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring ifm. dette salget. Eier har likevel utfylt egenerklæring som følger av salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Styregodkjennelse

Styregodkjennelse er ikke påkrevd. Eierskiftet skal meldes til sameiets forretningsfører og styre. Denne prosessen blir besørget av megler.

Forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett ifm. dette salget.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser
1975/6594-3/91. Erklæring/avtale tinglyst 04.12.1975. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. - avløpsledning. RETTIGHETSHAVER: TAU. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/6157-2/91  Erklæring/avtale tinglyst 25.10.1977. Rett til anlegg av avløpledning, best. ang. erstatning. RETTIGHETSHAVER: TAU. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/130956-1/200. Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 15.02.2016. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr: 1004 Bnr: 49. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/130956-2/200  Erklæring/avtale tinglyst 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr:49. Rett til å etablere felles avkjørsel samt gangareal. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
2017/541782-1/200. Seksjonering tinglyst 23.05.2017. Opprettet seksjoner: snr: 87. Formål: Bolig. Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 87/10089
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 0704-1004/93/0/1. Rettigheter i eiendomsrett. 2017/541782-2/200  Bestemmelse om adkomstrett tinglyst 23.05.2017. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr: 93 Snr: 2 - 95.

Rettigheter på 0704-1004/93/0/1. Rettigheter i eiendomsrett. 2017/695511-1/200 Bestemmelse om parkering tinglyst 28.06.2017. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1004 Bnr:93 Snr:2 -95. Rett til å leie en stk garasjeplass. Bestemmelse om leiepris.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?