Til innholdet

Unik skjærgårdsidyll med 75 m strandlinje. Tomt på 3,9 mål m/sandstrand og svaberg. Stort bryggeanlegg. IKKE BOPLIKT.

Buktaveien 25
Prisantydning 25 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 439
BRA: 507 m²
Soverom: 6
Byggeår: 1966
Tomtareal: 3886 m²

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - ÅRØYSUND

Adresse

Buktaveien 25 3135 Torød

Velkommen til vakre Buktaveien 25 langs sjøen i Årøysund

Buktaveien 25 langs Nøtterøy-/Tjømeskjærgården representerer en sjelden anledning hvor man får "alt man kan drømme om".

Med 75 meter strandlinje mot idylliske Årøysund, nær 4 mål vakker hage-/strandtomt, stort bryggeanlegg og en fantastisk romslig enebolig på over 500 kvadratmeter  tett på sjøkanten, byr eiendommen på unike kvaliteter. Denne praktfulle eiendommen, hvor det ikke er boplikt, ligger godt skjermet med adkomst fra egen, rolig stikkvei frem til eiendommen.

Eiendommen ligger på sydsiden av Nøtterøy, i idylliske Årøysund. Sundet munner litt lengre syd ut i Vrengensundet og Mågerøflaket på Tjøme. Man har vakker og slående utsikt tett på sjøkanten enten man oppholder seg i husets hovedoppholdsarealer eller på de flotte uteplassene ut mot sjøen.

Huset, opprinnelig oppført i 1966, byr på imponerende løsninger med gjennomgående imponerende store oppholdsrom med panoramavinduer mot sjøsiden. Særskilt fremheves de store stuene, et svært påkostet kjøkken fra 2009 og digert hovedsoverom ut mot sjøen. I underetasjen finnes blant annet store aktivitetsrom, romslig trimrom med tidligere, lukket svømmebasseng mot sjøen, romslig vinkjeller og en rekke innredede rom. Huset varmes for øvrig opp av energivennlig jordvarmeanlegg installert i 2009.

Strandlinjen har sandstrand på den ene siden og svaberg på den andre siden av det solide bryggeanlegget på eiendommen. Ovenfor strandlinjen har man herlige utplasser i nær kontakt med sjølinjen. Hageplattingen ovenfor bryggen mot syd har tidligere vært flittig benyttet av eiendommen som landingsplass for helikopter. Tomtens tre øvrige sider omkranses av et idyllisk hageanlegg med blant annet stor gressplen, nøye planlagt beplantning, ytterligere uteplasser samt stor gårdsplass.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en eiendom av de sjeldne!

Verdt å merke seg med eiendommen

- Ca. 75 meter strandlinje
- Ingen boplikt
- Idyllisk og solfylt selveiertomt på over 3,9 mål med hage, strand og svaberg
- Vakkert og solid bryggeanlegg med dypvannsbrygge
- Brygga har plass til båt på over 70 fot ved longsidefortøyning
- Idylliske uteplasser i sjøkanten
- Nøtterøy-/Tjømeskjærgården ligger rett ut for eiendommen
- En eiendom hvor som tilbyr "alt man drømmer om"
- Svært romslig hus over to etasjer og ca. 507 m² bruksareal
- Boligen har ca. 320 m² grunnflate og ca. 214 m² underetasje (bruksareal)
- Fantastisk stort kjøkken-/spisestuearrangement m/ny innredning fra 2009
- Imponerende store stuer med vide og dype glassflater ut mot sjøen
- 4 soverom på hovedplanet inkl. ca. 34 m² hovedsoverom mot strandlinjen
- 2 rom i underetasje som også benyttes som soverom
- Stor underetasje med bl.a. mediarom, stort treningsrom og romslig vinkjeller
- Innbygget dobbeltgarasje
- Frittstående hage-/redskapsbod på ca. 45 m² (oppført som garasje)
- Innlagt jordvarmeanlegg i 2009 til husets sentralvarme
- Utstrakt bruk av bruddskifter ved uteplasser og stavskifer på deler av fasade
- Nøye planlagt og privat hageanlegg i skjermede omgivelser
- En sjelden anledning som anbefales besiktiget!

Det avholdes ikke annonsert fellesvisning av eiendommen - ta kontakt med megler for privat visningsavtale!

Beliggenhet

Meget vakker og idyllisk beliggende i direkte tilknytning til sjøen og den vakre skjærgården utenfor Nøtterøy/Tjøme. Det er fantastisk, uhindret sjøtutsikt hvor sjølinjen er av god kvalitet med egen brygge med båtplasser.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og du har direkte tilgang til en rekke øyperler i Oslofjorden med båt fra egen brygge. Færder nasjonalpark ligger rett utenfor egen dørstokk. Med andre ord ligger man tett inn på deler av "indrefileten" i Vestfoldskjærgården. Rett utenfor Årøysundet er det mange flotte steder man kan benytte. Nærmest finner man blant annet øyene Søndre og Nordre Årøy, Kjølholmen, Lindholmen, Roppestadholmen, Gåsøy og Ekornholmen. En kort båttur unna finner du også de populære utfluktsstedene på Østre og Vestre Bolærne.

Området byr bl.a. på en rekke friarealer, blant annet kan man gå eller jogge en tur på stier litt lengre nord frem til Sparønningen. En rotur over til Bjerkøy kan anbefales. Denne 1,2 km lange øya byr på flotte turstier langs sjøen, i skogen samt diverse badeplasser. Har du ekstra mange gjester på besøk, kan man bestille leiligheter eller værelse på idylliske Bjerkø gård - se mer på www.bjerkoegaard.no.

Fasiliteter i nærmiljøet

Man kan nå en rekke anerkjente spisesteder også med båt fra eiendommen. Det er kort vei med båt til Engø gård, og sommerstid er det et yrende folkeliv på Hvasser lengre syd med flere spiseplasser ved gjestebrygge. Her kan du kjøpe reker rett fra fiskebrygga. Åtte Glass i Vrengensundet er blitt en svært populær bryggerestaurant. Mange foretrekker også å ta båt til Tønsberg brygge med sitt yrende kulturliv i sommerhalvåret.

I dette barnevennlige og rolige området  er alt lagt til rette for et sted å trives uavhengig av alder. Nærmeste tettsted er Torød, kjent for sitt engasjerende nærmiljø. Her finner man blant annet idrettsanlegg, Torød barneskole, barnehager med mer. I nærmiljøet på Torød er det også en mindre slalombakke, skøytebane og ikke minst lysløype samt skatebane og sandvollyballbane.

Nærmeste dagligvarehandel gjøres ved Joker - Torød (ca. 2 km) eller Meny Skallestad som ligger ca. 3,5 km unna. For den golfinteresserte, er det ca. 10-12 minutter med bil til Nøtterøy golfbane på Borgheim. Det går buss til/fra Tønsberg sentrum fra Årøysund - bussholdeplassen er ca. 600 meter fra Buktaveien 25. Det er ca. 11 km til Tønsberg sentrum, og det er sykkel- og gangvei fra Torød og hele veien inn til byen. Ca. 8 km til Teie torg som byr på det meste avsentrumsfunksjoner inkudert Vinmonopol, bank, restauranter m.m.

Det er også enkel adkomst til E-18 som tar deg videre til Oslo eller mot Sørlandet. Med bil er det normalt ca.15 minutter til Tønsberg sentrum, og ca. 45 minutter til Torp lufthavn med en rekke direkteruter til store europeiske byer. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg sentrum til Oslo gjøres unna på en drøy time.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse.

Innhold

Huset har en fantastisk herlig størrelse med alt på ett plan og rikelig med aktivitetsrom og lagringsplass i under-/sokkeletasjen. Grunnflate på hele ca. 320 m² inkludert innbygget dobbeltgarasje. Hovedplanet i 1. etasje særpreges spesielt av et fantastisk stort kjøkken-/spisestuearrangement, imponerende store stuer. Sove-/baderomsavdelingen i etasjen med fire soverom er orientert mot nord. Denne avdelingen "toppes" av et hovedsoverom på over 30 m² ytterst mot sundet.

1. etasje:
Hovedinngang med ENTRÈ og særdeles romslig HALL. Nærmest garasjen er det biinngang med VINDFANG som også fungerer som kjøkken-/vaskeromsinngang. Meget romslig KJØKKEN med øy  og åpen løsning mot svært romslig SPISESTUE med peis og utgang til husets skiferlagte hovedterrasse mot sjøen. Svært romslig, gjennomgående STUE i husets sydende.
Stor og bred GARDEROBEGANG med trappegang til underetasje, GARDEROBEROM/BOD, 4 SOVEROM hvorav hovedsoverom med utgang til hovedterrassen mot sjøen, BADEROM/WC og VASKEROM med kjølerom.

Under-/sokkeletasje:
TV-/MEDIAROM med gang mot trappegang til hovedetasjen samt åpen løsning mot AKTIVITETSROM med kjøkkenkrok og innenforliggende INNREDET ROM (benyttes som soverom). Mediarommet har også inngang til BAD/WC oppusset i 2009. På sjøsiden er det et STORT TRENINGSROM med utgang fra 2-fløyet terrassedør hvor deler av gulvet er bygget over eksisterende svømmebasseng. Innredet GANG med stort, innenforliggende INNREDET ROM (benyttes som soverom). Det bemerkes at etasjens to innredede rom som benyttes til soverom har for lite vindu/lys for oppholdsrom for varig opphold. I motsatt side av gangen er det inngang til UINNREDET ROM/LAGERGANG med videre inngang til stor VINKJELLER. Etasjen er også innredet med et stort LAGRINGSROM med innenforliggende TEKNISK ROM hvor blant annet husets sentralfyringsanlegg for jordvarme fra 2009 er plassert.

Bryggeanlegget:
Solid dypvannsbrygge med god plass for longsidefortøyning på ytterside i tillegg til småbåtfortøyning på ender-/innsider av bryggen. Bryggeanlegget er restaurert 1994, og har en total overflate på ca. 99 m² inkl. flislagt område i begynnelsen av anlegget. Bryggen er oppført i betong med impregnerte gulvbord av treverk, tjæreimpregnerte stolper samt øvrige bjelker og materialer av impregnerte materialer.

Integrert garasje i huset:
Flotte garasjefasiliteter med innbygget parkeringsanlegg som del av 1. etasje på husets nordvesthjørne. Dobbeltgarasje med 2 stk. leddporter og fjernstyrt motorstyring samt sideinngang. Garasjen har støpt gulvdekke som er flislagt, innkledde vegger av murstein/gips og platekledd himling m/overliggende lagringsloft med adkomst fra utvendig galvluke.

Frittstående garasjebygning:
Bygget på BTA/BRA ca. 45/42 m² er oppført 1997 som garasje. Benyttes/innredet i dag som hage-/redskapsbygg med adkomst fra leddport og sideinngang. Inne i bygget er det også et innredet, isolert arbeidsrom (oppvarmet).

Planskisser over boligens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens to etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen. Skissene er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Frittliggende garasje-/hageredskapsbygg er fremkommer ikke av illustrasjonene.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1966, modernisert i 2009

Tomten og uteoppholdsarealer

Selveiet tomt oppgitt til 3 886 m² i matrikkelbrev. Tomten er for det meste flat rundt og bak huset, lett kupert med fjell og svaberg fra huset ned til sjøen med steinsatt trapp ned til bryggen. Tomten har ca 75 meter strandlinje hvor brygga går langs fronten ut for huset med sandstrand på den ene siden og svaberg på den andre.

Bryggen, sandstranden og svaberget innbyr til bading, vannlek og privatliv. Tomtens tre øvrige sider omkranses av et idyllisk hageanlegg med blant annet stor gressplen og nøye planlagt beplantning med blomsterarrangementer og prydbusker. I enkelte bedd finner du blant annet lavendel, pionbed, roser og vakre blomsterarrangmementer. Lengst i syd er det solbær-/ripsbusker, her står det også et unikt, Sør Afrikansk valnøtt tre som ble plantet i 1965 og pryder tomten som et flott tuntre.

Eiendommen er solfylt og har store grøntarealer med vakkert hageanlegg og deilige uteplasser på hver side av huset. Terrassen ut for stuen i 1. etasje mot sjøen, er på ca. 50 m² med faststøpte bruddskiferheller på betongdekke Skiferhellene ble lagt om for ca. 10-15 år siden. Denne herlige uteplassen er dels overbygd med plass for loungemøbler, spisegruppe og annet. Trapp bygget av naturstein ned til terrasse på ca. 32 m² av belegningsstein ut for underetasjen mot sjøen. På baksiden av huset finner man en skjermet uteplass på terrenget av belegningstein.
Den store bryggen blir også en delig uteplass hvor man kan nyte solen fra tidlig morgen til godt ut på kvelden. Fjellplatået på sydhjørnet av tomten langs sjøen, er skjermet av en rekke syrintrær - for øvrig en stemningsfull og tilbaketrukket uteplass fra huset med vakker utsikt til sjølivet i sundet. 

På tomten det lagt belegningsstein foran inngangspartier og garasje, mens adkomstvei og gårdsplass er asfaltert. Lengst nord på tomten har eiendommen en murrampe som går fra hagen ut i sjøen med båtutslipp for joller, kajakker og lignende.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer, se situasjonskart og utdrag fra eiendommens matrikkelbrev som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Antall rom

Oppholdsrom: 8, Soverom: 6, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 439 kvm, Bruksareal: 507 kvm, Bruttoareal: 534 kvm

1. etasje:
BTA/BRA/P-rom: ca. 320/304/268 m²

Under-/sokkeletasje:
BTA/BRA/P-rom: ca. 214/203/171 m²

Primærrom (p-rom) i bolighuset består av følgende rom:
Alle innvendige rom i 1. etasje er medtatt i oppgitt areal for primærrom utenom integrert garasje og bod/garderoberom med i alt ca. 36 m².
I underetasjen alle innvendige rom medtatt foruten lagringsrom/boder og teknisk rom på i alt ca. 32 m². Det bemerkes for øvrig at vinkjeller med ca. 24 m² er gulvareal ikke medtatt i noen arealsammendraget på grunn av himlingshøyde under 1,90 meter.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Huset bærer preg av å være solid bygget med høy fokus på kvalitetsmaterialer såvel innvendig som utvendig. Den unike størrelsen gir en rekke fantastisk romslige rom hvor de største rommene er plassert mot sjøen. Standard i det vesentlige fra byggeåret hvor hjemmet bærer preg av godt vedlikehold og enkelte moderniseringsarbeider utført de seneste 10 år som samlet gir et flott helhetspreg.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Boligen er innredet med et stort, moderne og stilrent kjøkken med heltre fronter og mange flotte detaljer. Innredningen fra franske Mobalpa er ny fra 2009 og byr på massevis av praktisk og moderne innredninger. Legg merke til den åpne løsningen mot spisestuen hvor store vinduer i vest gir flott nærkontakt med hagen samtidig som man har unik nærkontakt med sjøen i motsatt ende mens man kokkelerer. Den store kjøkkenøyen fungerer både som et sosialt samlingspunkt og ikke minst en praktisk arbeidsplass. Innredningen har detaljer som gir et moderne og praktisk preg hvor det er svært godt med benkeplass. Variasjon blant underskapene med hovedvekt på praktiske kolonialskuffer. Det er innfelte downlights i kjøkkenhimlingen som gir ekstra god belysning til rommet. Kjøkkenet er også utstyrt med hvitevarer fra AEG av god kvalitet og med en rekke individuelle løsninger. Legg blant annet merke til kjøkkenøyen som har induksjonsplate med blant annet integrert Wok-del. I øyen er det også installert en påkostet, nedfelt salamander fra Miele. Kjøkkenet har for øvrig blant annet to stekeovner i høyskap, mikrobølgeovn i høyskap, helintegert oppvaskmaskin, integrert kjøleskap og integrert fryseskap. Takhengt ventilator over kjøkkenøy fra Franke med utlufting ut over tak.

Stuene i 1. etasje:
Arkitekten har tegnet herlige stueløsninger i hovedetasjen, og disse har gulvareal på tilsammen over 100 m². Spisestuen ut for kjøkkenet har plass til tildekning for store venne-/familieselskap. De store vinduene mot sjøen fyller rommet med herlig, maritime inntrykk. 2-fløyet terrassedør tar deg ut til den delvis overdekte skiferuteplassen. Rommet særpreges også av høy mønehimling med malte bjelker og høy, stavskiferkledd vegg på en av innerveggene. På samme vegg blir den brede, flotte peisen et flott samlingspunkt på mørke kvelder. Stuen syd i huset har også store vinduer mot sjøen. Rommet ligger i enden av huset og har dermed vinduer både mot øst, syd og vest med flott nærkontakt også med hagen.

Hovedinngang med entrè og diger hall:
Når man møter huset hovedinngangsparti skjønner man raskt at hjemmet byr på noen utenom det vanlige. Den ovale himlingen i entreèn i kombinasjon med doble glassdører, dype sidevinduer og skifergulv ønsker deg og dine gjester velkommen inn på en elegant måte. Innenforliggende hall, adskilt fra entreèn med store glassdører, ligger i åpen løsning mot spisestuen og dermed med flott utsyn mot sjøen. I hallen er det for øvrig garderobeskap.

Husets fire soverom i 1. etasje og sove-/baderomsgang med trappegang:
Soverommene er smart plassert i forhold til hverandre, på rekke og rad godt skjermet langs husets nordside. I enden av den brede soveromgangen er det godt med plassbygde, takhøye garderobeskap samt egen klesrom. I enden av gangen ligger boligens fantastiske hovedsoverom på over 30 m² vakkert plassert ut mot sjøen. Dette rommet ligger i tillegg i forlengelse av skiferlagt terrasse, og har dermed store vinduer mot sjøen i to retninger i tillegg til 2-fløyet balkongdør ut til hoveduteplassen. Hovedsoverommet har også direkte inngang til baderommet. De tre øvrige soverommene ligger vegg-i-vegg med hverandre innredet med garderobeskap. Alle soverommene har inngang fra den flotte sove-/baderomsgangen med trapperom til underetasjen. 

Baderommene og det separate vaskerommet:
Baderommet i 1. etasje er et lyst rom med nordorientert vindu og inngang fra både bade-/soveromsgang og fra hovedsoverommet. Senest noe oppusset på 1990-tallet. Rommet har keramiske fliser på gulv og vegger. Innredet med blant annet sokkeltoalett, flislagt dusjnisje med nedsenket gulv og skyvedører, badekar i nisje m/dusjanretning og servanter nedfelt i benk med mosaikkfliser. Oppvarming med radiator, vannbåren varme og reflektorovn.

Badet i underetasjen er fra 2009 med støpte gulv og keramiske fliser med vannbåren gulvvarme. Rommet er innredet med keramiske fliser i dusj og ved innkassing av vegghengt toalett. For øvrig vegger med malt trepanel. Rommet er innredet med dusjhjørne hvor det er veggmontert dusjarmatur og to skillevegger av glassbyggerstein. Det er også installert servant med underskap og veggspeil.

Vaskerommet i 1. etasje er praktisk plassert med utgang til hagen via husets sideinngang. Rommet er innredet med blant annet vaskekum, opplegg-/uttak for vaskemaskin, plass for tørketrommel og en rekke skaper samt benkeplass. I rommet er det installert en ca. 20 år gammel kjøleromsmodul fra Thermolux. Fra kjølerommet er det kort og praktisk tilkomst fra-/til huset kjøkken.

Rommene i sokkel-/underetasjen:
De øvrige rommene i denne etasjen byr på allsidige bruksmuligheter, åpne løsninger og store vindusflater ut mot sjøen i de største rommene på sjøsiden. Frem til ca. 2009 var svømmebassenget i bruk i nåværende trimrom. Både vegger og gulv i bassengdelen er flislagt og urørt i tilfelle ønske om gjenåpning av anlegget. Det er installert nyere kjøkken-/barinnredning i tilknytning til kjellerstuen. Prosjektorsystem medfølger i mediarommet.
Se for øvrig beskrivelse av rommene i vedlagte Tilstandsrapport.

Gulv-vegger-himlinger i korte trekk:
I 1. etasje er det i det skipsgulvparkett på kjøkken, i spisestuen og i vindfang. Stuen mot syd og hallen har heltre valnøttparkett. Soveromsgang og soverom har eikeparkett. Skiferstein på støpt trapp i entrè med inngang til hall. I under-/kjelleretasje er det murt bruddskifer i trimrommet rundt området hvor det er svømmebasseng. Det er heltre valnøttparkett i kjellerstue mot trimrom, øvrig del av kjellerstue har valnøttparkett. Eikeparkett i det fleste av de øvrige rom som er innredet i etasjen. Støpt gulv i vinkjeller.

Innervegger i huset har i det vesentlige tapetserte overflater og trepaneler. Huset har varierte himlinger som gir et flott særpreg. Legg blant annet merke til høye mønehimlinger i deler av 1. etasje, den ovale himlingen i entreèn ved hovedinngangen samt enkelte himlinger med innfelte downlights. Det er også en rekke innfelt, utvendig belysning i takoverbygg som gir flott stemningsbelysning på begge sider av huset. For mer inngående materialbeskrivelse, se vedlagte Tilstandsrapport.

 Øvrige standarddetaljer:
- Elektrisk anlegg med automatsikringer
- 3 elektriske tavleskap i vindfang og to skap i under-/sokkeletasje
- 63 og 80 ampere hovedsikringer
- Diverse utvendig belysning og søylearmatur på terrenget
- Ny avløpsledning og ny vannledning til offentlig anlegg (se eget punkt)
- Jordvarmeanlegg fra ca. 2009 for husets sentralfyr (se eget punkt)

Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport for ytterligere beskrivelse av eiendommens standard og installasjoner.

Oppvarming

Husets primærvarme forskynes fra sentralvarmeanlegg fra jordvarme.

Sentralvarmeanlegget  inkludert varmtvannsbereder er installert i teknisk rom i underetasjen. Anlegget har  vannbåren varme med radiatorer under vinduer og stedvis gulvvarme. Anlegget er grunnboret til ca. 200 meter i 2009. Den vannbåren varmen går til radiatorer i første etasje, og i underetasjen til gulvvarme i mellomgang, soverom og bad.

Husets har to piper. Nordre pipe er tilknyttet husets vedfyringsanlegg med peis i 1. etasje og peis i underetasjen. Utvendig pipe i syd er dobbel pipe som ikke har vært tatt i bruk på 35 år, denne er tilknyttet eldre vedkamin.

Selger opplyser at sentralvarmeanlegget i 2009 erstattet tidligere oljefyranlegg hvor nedgravd tank ved husets sydvesthjørne er tømt, forskriftsmessig renset og fylt med grus/sand.

Husets byggemåte i korte trekk

Enebolig oppført i tre på underetasje av mur.

Yttervegger under terreng i betong. Forøvrig vegger i tre bindingsverk, isolert, vindsperre av papp/plater. En rekke yttervegger i 1. etasje har også malte mursteinsforblendninger og forblendinger av stavskifer som gir et flott, solid og variert fasadeuttrykk.

Huset er oppført på støpte såler i betong til fast underlag. Drenering til kultet masse og av antatt drensledninger med grunnforhold av fjell og stein. Det er krypkjeller innenfor vinkjeller og arealer av synlig fjell og steinmasser. Krypkjeller er ventilert med naturlig ventilasjon med klaffventiler i grunnmur.

Yttertaket er har saltak-/sperretakskonstruksjon tekket med glassert takstein. Tilgang til loft fra luke i garderobe i gang. Sperretak for takstoler, ståldrager til bæring over stue. Takrenner og nedløp i kobber og stål.

Vinduer i teak av type midthengslede vippevinduer og fastkarmvinduer, fra byggeår. Noen glass er skiftet i 2007. Ytterdører i teak fra byggeår. Noen glass er skiftet i 2007.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til tilstandsrapport i salgsoppgaven utført av takstmann/byggmester Hans Holt.

Parkering

Eiendommen har svært gode parkeringsfasiliteter. I tillegg til beskrevet garasjeanlegg i punktet "innhold", er det rikelig med asfalterte biloppstillingsplasser på tomten.

Areal og eierform

Areal: 3 886 kvm, Eierform: Eiet tomt

Adkomst

Fra Tønsberg kjører en over Kanalbroen. Ved Teie veidele, tar man til venstre over Teie torg og følger veien utover mot Årøysund. Rett før Årøysund tar man Buktaveien til venstre og følger denne frem til eiendommen ligger på høyre side i stikkvei som ender ved eiendommen.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Sissel Holtan

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Eier har etablert nytt vann og avløpsanlegg i 2019. Nedgravde kummer på terreng nord for boligen og ny vannledning med hovedstoppekran i vinkjeller. Det er lagt ny pumpeledning fra denne eiendommen, over Buktaveien 31 i nord og opp til Buktaveien sin vann og klokkledning. Det foreligger en tinglyst erklæring på dette forholdet datert 17.10.2018 som følger vedlagt i prospektet, her følger det også ledningskartverk som viser trasè for vann og avløpsledningene. Det er ikke septiktank på eiendommen.

Buktaveien er kommunal vei, mens siste del av adkomsten er privat med dertil vedlikeholdsplikt/andel av vedlikeholdsplikt. Eiendommen har tinglyst adkomstrett over gbnr. 39/92 og gbnr. 39/136, begge veirettene sikret gjennom tinglyste avtaler fra henholdsvis 1984 og 1991. Dokumentene følger som vedlegg i prospektet.

Reguleringsplan, forholdet til boplikt samt konsesjon

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune av 31/1-2018 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende". Buktaveien 25 ligger ikke innenfor noen reguleringsplan. Det eksisterer ingen planforslag eller igangsatt planlegging som berører eiendommen. Alle opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Det er IKKE boplikt, og eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.

Arealplaner med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside

Tinglyste forpliktelser, rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Tinglyste rettigheter på andre avgivereiendommer:
Rettigheter på 0729-39/136, Rettigheter i eiendomsrett - 1984/14174-3/91 
Bestemmelse om veg tinglyst 16.10.1984. Rettighetshaver: Knr: 0729 - Gnr: 39 - Bnr:133  

Rettigheter på 0729-39/92. Rettigheter i eiendomsrett av 1991/5127-1/91 
Bestemmelse om veg tinglyst 07.05.1991. Rettighetshaver: Knr: 0729 - Gnr: 39 - Bnr:133  
 
Rettigheter på 0729-39/167. Rettigheter i eiendomsrett - 2018/1488424-1/200 
Erklæring/avtale tinglyst 01.11.2018. Rettighetshaver: Knr: 0729 - Gnr: 39 - Bnr:133  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest fra byggeåret datert 17.06.1966. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Enkel/provisorisk overbygget vedbod på nordside av frittstående garasje fra 1997 er ikke byggesøkt. Denne må evt. påregnes fjernet/evt. søkes om.

Prisantydning

25 500 000,-

Beregnet totalkostnad

25 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 637 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 25 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 649 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 26 149 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted. Som kjøper skal man med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling etter at handelen er sluttet før ovennenvte tidspunkt.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann
Befaringsdato: 08.05.2019

Formuesverdi

Ligningsverdi som primærbolig: 1 953 876,-
Sekundær ligningsverdi: 7 033 954,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 46 825 kWt ut fra et snitt forbruk siste 3 år. Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Årlig pr. tiden 14 357,- .

De kommunale avgiftene dekker gebyr for vann, avløp, renovasjon (avfall) og feiing.  Det er ikke installert vannmåler i huset.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Utleiemuligheter ved eiendommen

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ikke utleiedel eller separat boenhet. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.12 200) Kveldsbilder/dronebilder (Kr.6 000) Tønsbergs Blad 220519 (Kr.7 500) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 190619 (Kr.4 500) Opprykk - finn.no. 6. juli (Kr.1 000) Opprykk på finn.no 21.08.19 (Kr.1 000) Tønsbergs Blad 280819 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 040919 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 25 500 000,-) (Kr.127 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.190 310)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra E-verk.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt gjerne "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tingspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud på eiendommen. Konferer gjerne megler.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig generell informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?