Til innholdet

Træleborg; Flott og moderne 3 roms eierleilighet | ildsted i stuen | spiseplass på kjøkkenet | flott veranda m/sjøgløtt

Svend Foyns gate 59D
Prisantydning 2 490 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 65
BRA: 68 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1992
Tomtareal: 3262 m²

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Velkommen til visning

Velkommen til en arealeffektiv og lys endeleilighet i sentralt beliggende Svend Foyns gate 59 D.

Beliggenheten er god, på attraktive Træleborg, i et solrikt og godt etablert område med gangavstand til Tønsberg sentrum med rikt utvalg av forretninger, Kilen handelsområde og bryggeanlegget ved Ollebukta.

Selve boligen ligger som endeleilighet og er innredet med en arealeffektiv planløsning og alt på et plan i 2. etasje med trappefri adkomst. Leiligheten gir et moderne og godt inntrykk. Fra stuen er utgang til en solrik balkong med sol fra tidlig formiddag til kveld, samt gløtt mot sjøen. Det er godt med oppbevaringsplass i de 2 bodene, i tillegg til loftet.

Bilen kan du parkere på en egen biloppstillingsplass.

Kort fortalt om eiendommen:
* Rolige omgivelser med lite støy
* Praktisk og meget innholdsrik leilighet med huslig følelse
* Usjenert veranda med gode solforhold og sjøgløtt
* Parkering og bod rett ved leilighet
* Flere gjesteparkeringer
* Stort kjøkken
* Store soverom
* Peisovn
* Stort lagringsloft med gulv og ståhøyde og forøvrig godt med skapplass både i garderobeskap og innebod
* Stort bad med mye potensiale
* Gode lysforhold
* Lett møblerbar med plass til sofagruppe, spisegruppe samt kjøkkenbord

Z-eiendom ønsker deg på vegne av selger velkommen til visning!

Boligens innhold og uteplasser

Særdeles arealeffektiv endeleilighet med praktisk planløsning (alt på ett plan og trinnløs adkomst) som følger:

2. etasje:
Foruten eget inngangsparti, så inneholder leiligheten;
entre
2 soverom
lys stue med  utgang til veranda mot syd
kjøkken med spiseplass
romslig dusjbad/wc
bod.

Lagringsmuligheter:
I tillegg til den innvendige boden, så er det 1 tilhørende utvendig sportsbod.

Det er også lagringsmuligheter på loftet, som er delvis gulvet og har ståhøyde. Det er adkomst via luke/nedtrekksstige i entre.

Uteplass/veranda:
Veranda med areal på ca. 12 kvm ut for stuen. Dekke av impregnerte gulvbord og rekkverk i malt tre med glass over. Videre har verandaen sjøgløtt og er sydvendt med gode solforhold med sol fra tidlig formiddag til kvelden. Det er også montert en markise av nyere dato. 

Parkering:
Egen biloppstillingsplass på asfaltert gårdsplass (oppmerket plass) med eget strømuttak for 220 volt.

Det er i tillegg 5 stk. gjestebiloppstillingsplasser.

Standard

Lys og pen eierleilighet i enden av rekke Boligen er modernisert og oppgradert de siste årene med gjennomgående moderne og delikate farger og gir et lyst og godt inntrykk.
.

Innredning og utstyr i boligen og i de ulike rommene er bl.a. som følger

Stuen med utgang til balkong:dt inntrykk
Stuen er et lyst og flott rom med store vindusflater mot syd og vegger i moderne og varme farger. Rommet er enkelt å møblere, med plass til spisebordet og sofa med møblement. Sentralt plassert er den nyere og moderne peisovnen. Det er utgang til flott og solrik veranda med nyere markise.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er i delvis åpen løsning til stuen og har plass til spisebord. Pen innredning med lyse, profilerte fronter og heltre benkeplater med fliser over. Det er integrerte hvitevarer som keramisk platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator (ny 2016) tilkoblet ventilasjonsanlegg.

Baderommet:
Badet er romslig og er innredet med fliser på vegger og fliser på gulv. Varmekabler gir en god varme året rundt. Badet inneholder toalett (nytt 2016), dusjkabinett (nytt 2016), servant nedfelt i benk med rikelig av skapinnredning. Det er opplegg for vaskemaskin og strømuttak også for tørketrommel. Badet ventileres via vetilasjonsanlegg, samt vindu (som også gir frisk luft og lys inn i rommet).

Soverommene:
Det er to soverom, og spesielt hovedsoverommet er romslig med plass til dobbelseng og nattbord på begge rommene. Det er skyvedørsgarderobeskap på hovedsoverommet.

Innvendige overflater:
Gulv: Det er parkett i stue, kjøkken og gang. Laminat på soverom og i bod.
Vegger: Det er malt tapet. Brystningspanel i gang. Alle vegger er malt for ca et år siden.
Himling: Malte tak-ess plater.

Diverse:
* Ny varmtvannsbereder 2016.
* Ny markise stuevindu 2016.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger flott til på attraktive Træleborg i et solrikt og godt etablert område og ikke minst i et godt etablert og veldrevet boligsameie (Boligsameiet Svend Foyns gate 55 -59 ).

Populært bomiljø med gangavstand til Tønsberg sentrum og med rikt utvalg av forretninger, Kilen handelsområde, bryggeanlegg v/Ollebukta og alle byens fasiliteter. Gangavstand også til Tønsberg svømmehall, Sentralsykehuset i Vestfold, Tønsberg Jernbanestasjon og byens grønne parker.

Kort vei også til skoler, barnehager, legesenter m.m.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 1992

Bygninger og byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 2. etasje i flermannsbolig oppført i tre over grunnmur/støpt betongplate på mark. Takstein på taket.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 74/68/65 m².

Alle innvendige rom, unntatt bod, er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er innvendiberegnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du boligen

Fra Tønsberg sentrum følger man Slagenveien og tar Larvikgaten inn mot Træleborg. Deretter Svend Foynsgate til venstre og følger helt til ende ned mot Ringveien, hvor veien går krapt mot høyre. Leiligheten ligger så i ende av gaten (merket med salgs skilt fra Z-eiendom). Alternativ kjørerute fra Stensarmen (sydfra) via Måkeveien.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Oppvarming

Nyere og moderne peisovn i stuen og varmekabler i gulv på bad/wc. Forøvrig er det elektrisk oppvarming.

Parkering

Egen biloppstillingsplass på asfaltert gårdsplass (oppmerket plass) med eget strømuttak for 220 volt.

Det er i tillegg 5 stk. gjestebiloppstillingsplasser.

Areal og eierform

Areal: 3 262 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Andel av felles selveiertomt hvor tomten benyttes iht. tinglyst disposisjonsplan i seksjoneringsbegjæring.

Det meste av tomten er asfaltert og benyttes til biloppstillingsplasser, samt boder til leilighetene.

Eier

Synne Solgaard Evensen

Vei, vann og avløp

Seksjonen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Adkomst fra Svend Foynsgate som er kommunal vei

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplan/kommunedelplan, hvor området er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og grønnstruktur - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.03.2013. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Boligsameie Svend Foynsgt 55-59, Orgnr.: 997931947 Andel fellesgjeld: 42000, Andel fellesformue: 31598, Total gjeld: 831120, Total formue: 631951

Sameiet består av 20 boligseksjoner med en utvendig bod, samt en biloppstillingsplass til hver seksjon, og 5 gjesteplasser.

Vilkår sameiets fellesgjeld
Lån Nordea
Serielån
Lånenummer 6263.80.83405
Restsaldo pr 31.12.18 kr. 831.120,-
Effektiv rentesats pr. 06.11.18 er 4,64 %

Det vil bli foreslått en økning i fellesutgiftene med kr: 200,- pr.mnd til årsmøtet i april. Styret håper årsmøtet vedtar dette.

Sameiet er medlem av Huseiernes Landsforbund. Sameierne må regne med å delta i dugnad, delta i annet forefallende fellesarbeid som plenklipping, vask av felles søppeldunker og måking rundt disse vinterstid. Sameierne måker svalgang (2.etg) og til egen inngang, samt trapper og handicapoppgang. Sameierne deltar også i maling av bygning dersom dette er nødvendig.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 490 000,- / Fellesutgifter: 2 800,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) 42 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 532 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 300,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 532 000,-)) 1 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 73 122,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 605 122,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Forsikring

Sparebank1 Polisenummer: 2206000/109

Kommunale avgifter

Kr. 10 436

Felleskostander og hva de inkluderer

Felleskostnaden inkluderer:
* betjening av fellesgjeld
* Canal Digital (familiepakke og internett)
* Strøm til utvendige lys/varmekabler
* brøyting og materialer/beis/maling til utvendig vedlikehold av bygning

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 532 000,-) (Kr.35 900) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 130219 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.13 675) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.72 470)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?