Til innholdet

Toppetasjeleilighet m/sol fra morgen til sen kveld. Slående utsikt fra to terrasser på 29 m² og 37 m². Usjenert ende!

Gauterødveien 4
Prisantydning 4 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 87
BRA: 90 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2016
Tomtareal: 3489 m²

Visninger

lørdag 24. august Kl 12.30 - 13.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - OLSRØD PARK - ØVERSTE ETASJE

Adresse

Gauterødveien 4 3154 Tolvsrød 5. etasje

Velkommen til Olsrød park og denne nyoppførte toppetasjeleiligheten fra 2016

Velkommen til Olsrød park vest og denne lekre toppetasjeleiligheten med suveren, usjenert beliggenhet i ende av bygget.

Ved det populære senteret Olsrød park selges nå denne nyere og lekre leiligheten fra 2016 tegnet av Spir arkitekter i Tønsberg. Leiligheten har to fantastiske terrasser på hele ca. 37 m² og 29 m² med vakker utsikt og ikke minst sol fra tidlig morgen til sen kveld. Påkostet innvendig standard og ikke minst en flott planløsning er også elementer som særpreger leiligheten.

Denne lekre leiligheten har gjennomgående påkostet og moderne standard. Det nevnes blant annet påkostet kjøkken med eksklusive løsninger, 1-stavs eikeparkett med vannbåren varme i alle rom, to flislagt bad m/delikat innredning, flott stue-/spisestue med store vindusflater og to romslige soverom m/massevis av garderobeplass samt plass til dobbeltsenger. Store vindusflater og gjennomgående bruk av lyse veggfarger gir et moderne og innbydende helhetsinntrykk. Dette i kombinasjon med solid bygningsstandard og trygt bomiljø fordrer for at dette er en fremtidsrettet boliginvestering.

Bilen din parkererer du trygt og godt i byggets parkeringshus. Herfra er det adkomst via heis opp til leilighetens etasjenivå i tillegg til adkomst til Olsrød park sine forretninger og servicetilbud. Leiligheten har to boder, en innvendig i leiligheten og på kjelleretasjenivået.

Mer sentralt kan du knapt bo! Olsrød park vest byr på det meste av det du trenger til daglig. Bygget er oppført slik at du kan bevege deg direkte inn i dagens handelssenter som i dag rommer bl.a. Rema-1000 dagligvareforretning med post-i-butikk, legesenter, apotek, frisørsalong, kafè, bank, helsekostforretning, en mindre spesialvareforretning med mer. Det planlegges i sommer eget bakeriutsalg som blant annet har spesialisert seg på surdeigsbrød. I tillegg har senteret kanskje Vestfold sitt flotteste treningssenter (Level) med blant annet badeanlegg m/innendørs svømmebasseng i kombinasjon med et stort trenings-/velværesenter. 

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning denne suverene toppetasjeleiligheten i sameiet Olsrød park vest!

Leilighetens særtrekk kort fortalt

º Toppetasjeleilighet svært usjenert beliggende med inntrukket løsning
º Direkte, innvendig adkomst til Olsrød park sine butikker og servicefasiliterer
º Nyoppført i 2016 med fortsatt "nyboligfølelse"
º Fantastisk, egen takterrasse på ca. 29 m² m/sjøutsikt og sol fra morgen til sen kveld
º Flott hovedterrasse ut for stue-/kjøkken på ca. 37 m² i hele leilighetens bredde
º Alt av terrassemøbler kan medfølge hvis ønskelig og etter nærere avtale
º Hovedterrassen blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret
º 1-stavs eikeparkett i alle rom med vannbåren gulvvarme
º Heis til alle byggets etasjer
º Matvarebutikk, kafè, treningssenter, badeanlegg, post, apotek etc. i bygget
º Eget bakeriutsalg planlegges åpnet i bygget  sommeren 2019
º Bilen din parkerer du i byggets garasjekjeller med heis opp til leiligheten
º Lekkert kjøkkken med steinplater og integrerte hvitevarer
º Store og dype vinduer gjør leiligheten svært lys med flott kontakt m/hovedterrassen
º Stue-/spisestue i åpen løsning med kjøkkenet
º To romslige dobbeltsoverom  - begge med praktiske skyvedørsgarderober
º To lekre, lyse og flislagte baderom, begge med dusj og toalett
º To lagringsboder (en i leiligheten og en i kjelleretasje)
º Utstrakt bruk av innfelte dowlights i enkelte himlinger
º Påkostet solskjerming fra Norsol
º Påkostet designbelysning med tak-/vegglamper fra Light House Company
º Identisk material-/fargebruk i alle rom gir en flott helhet
º Balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinnner gir godt inneklima
º Oppvarming, varmtvann og fibernett for TV-/internett er blant annet inkl. i felllesutgifter
º Herlig varmekomfort med lave driftskostnader
º Bynær beliggenhet med kort vei til Tønsberg sentrum
º Bussholdeplass rett på utside av eiendommen
º Her bor man trygt og godt
º Lyst og lekkert - flytt rett inn!

Eiendommen har en svært sentralt og flott beliggenhet

Ved Olsrød park bor man  også bynært. Det er knappe 2 km til Tønsberg sentrum. Det er gang-/sykkelsti på hele denne strekningen, så for mange ligger Norges eldste by innen gangavstand. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger  til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass vis a vis eiendommen. Ca. 2,5 km til Tønsberg jernbanestasjon.

For den som er glad i å ferdes ved sjøen, finnes i en kjøreavstand på 3-4 minutter bl.a. flotte strender på Ringshaug, Furustrand og Klopp. Her finner du også en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/Tjømeskjærgården.

Vallø båthavn, som er Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykkeltur fra området.

Olsrød Park Vest ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med den nye tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4 felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen til hovedstaden gjøres unna på drøye timen! Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum og togforbindelse fra Tønsberg Jernbanestasjon. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2016

Innhold

Leiligheten ligger i byggets toppetasje (5. etasje). Svært usjenert plassering som endeleilighet nærmest inngang mot fellesgang og heis. Planløsning hvor du har alt på ett-plan og hvor vi bl.a. fremhever store glassflater mot den fantastiske hovedterrassen og en arealeffektiv løsning.

Leilighetens inndeling er som følger:

LEILIGHETENS INDRE ROM:
Entre/gang med skyvedørsgarderobe med hyller for skotøy med mer.

To romslige soverom, begge med god plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderober. 

To baderom, begge med dusj, vegghengt toalett og baderomsmøbler. Baderommene er for øvrig tilknyttet hvert sitt soveværelse, og hovedbadet m/vaskeromsnisje har også direkte inngang fra entre.

Stue-/spisestue med utgang til leilighetens herlige hovedterrasse.

Lekkert, påkostet og innholdsrikt kjøkken i åpen løsning med stuen og med integrerte hvitevarer.

Bod med massevis av praktiske lagringshyller samt diverse tekniske installasjoner til leiligheten.

Egen terrasse på ca. 37 m² med utgang fra stue-/spisestue:
Leiligheten har en fantastisk terrasse på hele ca. 37m² i hele leilighetens bredde med adkomst fra bred skyvedør fra stuen. Den flotte sammenhengen med stue-/spisestue og kjøkkenet innbyr til bruk hele sommerhalvåret. På denne lune uteplassen sitter man svært skjermet på enden av bygget. I  tillegg er det levegg mot naboterrasse som gir flott usjenanse. Gulvdekket på terrassen er av impregnert treverk, og terrassemarkise av høy kvalitet fra Norsol gir god overdekning over deler av uteplassen. Mulighet for overtagelse av utemøbler hvis ønskelig. 

Egen takterrasse m/vakkert utsikt og sol fra tidlig morgen til sent på kvelden:
Leiligheten har også en fantastisk takterrasse på ca. 29 m² hvor man usjenert kan nyte solen fra tidlig morgen til svært sent på kvelden. Herfra har man vakker utsikt flere veier som domineres av sjøutsikten mot Presterødkilen og Tønsberg by i sydvest, Tolvsrødområdet samt Oslofjorden i øst og landskapet mot Råel/Husvik i syd. For ikke å "stjele" innvendig plass for trapp, har takterrassen tilkomst fra  utvendig trapp ved siden av leilighetens inngangsdør. Terrassen har svært god plass for utemøbler, gulv av impregnerte terrassebord og rekkverk av glass samt galvanisert stål. Det er for øvrig montert stikkontakter og vannuttak. Hvis ønskelig, er det mulighet for overtagelse av utemøbler også på denne terrassen.

Fellesterrasser:
Det er etablert store fellesterrasser i både 3., 4. og 5. etasje som er til felles bruk for alle boligsameierne. 

Garasjeplass i byggets parkeringskjeller:
Bilen din parkeres trygt og godt i byggets parkeringshus. Se for øvrig punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse. Anlegget har automatisk port som holder anlegget lukket. Porten er låst natterstid. Åpning av garasjeport skjer automatisk v/sensorsystem ved P-huset åpningstid. Utenfor åpningstiden åpnes porten av automatisk telefonoppringningssystem for leilighetseierne.

Bod i kjelleretasje:
Det medfølger egen sportsbod i byggets nederste etasjeplan på ca. 5 m². Denne er plassert innenfor egen sone for sameiets boder, adskilt fra parkeringshuset i samme etasje. Boden er avlåsbar og låses med samme nøkkel som til egen leilighet.

Ytre fellesrom:
Felles, innbydende inngangsparti sammen med byggets næringsareal. Herfra er det innvendig gang hvor det er  heis til respektive boligetasjer via dets svalganger/atriumsgater samt til garasje og bodanlegg. Heishuset er avlåst og det er ringetablå fra utside koblet mot porttelefon m/kamera innvendig i leiligheten. Døren kan "selvfølgelig" fjernåpnes fra egen leilighet. Ved Olsrød park vest bor du med andre ord trygt og godt!

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten og hovedterrasse. Takterrassen på ca. 29 m² fremkommer ikke av illustrasjonen. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leilighten og er ikke å anse som noen plantegning. Opprinnelige målsatte plan- og fasadetegninger utleveres på forspørsel dersom du ønsker disse.

Standard

Leiligheten er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken og vannbåren gulvvarme fordrer til høy trivsel, og alt dette er det lagt til rette for.

Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon:
Den vannbårne gulvvarmen i kombinasjon med balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. I tillegg slipper du å ha varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Den vannbårne gulvvarmen styres av individuelle termostater i hvert enkelt rom og ligger i alle gulv bortsett fra på baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Ventilasjonsanlegget styres fra veggmontert kontrollpanel og er enkel i bruk. Sameiet har abonnementsordning som ivaretar skifte av tilter til ventilasjonsanlegget ved sesongskifte en gang pr. år.

Gulvet - rommets "femte vegg":
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt 1-stavs lakkerte eikegulver som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester.

Veggflater og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger og samme fargekode i samtlige rom - dette gir en flott helhetsfølelse. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips som også tilfører moderne utseende til leiligheten. På baderommene og i entre/gang er det innfelte downlights med dimmere. Innvendig bod har noe nedsenket himling med takplater.

Kjøkkenet med integrerte hvitevarer og mange fine detaljer:
Vindu mot øst slipper inn lys, utsikt og flott nærhet til den herlige hovedterrassen. Kjøkkeninnredningen, som ligger elegant inntrukket fra stue-/spisestuedelen i leiligheten, blir nærmest som et "møbel" med sin plassbygde løsning som gir inntrykk av "håndsøm" til rommet. Innredning i hvit utførelse fra møbelprodusjenten Arens med rektangulære fronter med speildører. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et eksklusivt preg, som blant annet de takhøye overskapene og benkeplater av naturstein. Alt av hvitevarer er integrert og fra Siemens med heltintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate, stekeovn i høyskap, mikrobølgeovn i høyskap og helintegrert kjøle-/fryseskap. Legg merke til den flotte og moderne detaljen med underlimt oppvaskkum i kvadratisk utførelse som gir et moderne uttrykk.
Stiltilpasset ventilator fra Røråshetta med oval front i børstet stål. Flere underskap med kolonialskuffer og innfelte LED-lys med tone-/nivåjustering fra fjernkontroll i overskapen med glassdører glassdører. Samme type belysning er også lagt for lys over benkeplater - også disse med styring fra fjernkontroll. Den flotte taklampen fra Light House Company medfølger.

Stue-/spisestue med store og dype vindusflater ut mot hovedterrassen:
Stuen og spisestuen særpreges spesielt av de store og dype glassflatene og god planløsning. Naturlig plassering av leilighetens spisestuemøbler er i sonen nærmest kjøkkenet hvor det er god plass til langbord og spisestuemøblement. Innerst i rommet, og lengst vekk fra kjøkkenet, er det TV-uttak og plass til sofa-/lenestolemøbler. Den store skyvedøren tar deg ut til det herlige terrassearrangementet. I stue-/spisestuesonen har selger montert medfølgende spotskinne, designlampe over spisestuemøblement samt to vegglamper, også disse fra Light House Company. Belysningen har ettermonterte dimmere for ønsket nivåjustering av lysstyrke.

Leilighetens to delikate og flislagte baderom:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Begge rommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. Veggene har tidsriktige, rektangulære hvite veggfliser mens det på gulvet er valgt en gråtonet farge for å skape en matchende kontrast. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommene har derfor innfelte downlights med nivåjustering i himling. Vegghengt WC fra Duravit og sisternesystem fra Geberit i begge rom. I dusjsonen på begge bad er det lagt matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med glassdører av herdet glass. Baderomsinnredningen har servantskap med romslige kolonialskuffer og fronter i hvitt fra Arens. I tillegg er det også veggspeil med innfelt belysning i sidefelt. På hovedbadet, som har inngang fra entre/gang, er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dette rommet har dushjørne med foldedører, mens det andre baderommet har skyvedører inn til dusjnisje. 

Leilighetens to romslige soverom - begge med skyvedørsgarderober og plass til dobbeltseng:
Begge soverommene er romslige og er på henholdsvis ca. 13,5 og 12 m². Som ellers i leiligheten, er det også her vannbåren gulvvarme med egne termostater. De flotte løsniningene med skyvedører direkte inn til baderommene gir leiligheten et preg av "hotellfølelse". Soveromsvinduene i begge rom (åpningsbare) er smart plassert "opp på vegg" slik at det er plass til å møblere også under vinduene.
På soverommet med adkomst via. leilighetens hovedbad, er det installert 3-dørs skyvedørsgarderobe. På soverommet med innenforliggede, eget baderom, er det installert 2-dørs skyøvedørsgarderober på to ulike vegger. Det ene skapet har speildører, mens det andre hvite dørfronter. Begge soverom har påkostede og måltilpassede plissègardiner.

Entre/gang med skyvedørsgarderobe for skotøy etc.:
Dette rommet har også innfelte downlights med dimmerfunksjon i himling. Garderobeinnredningen med skapdører er ført helt opp til himling for å gi best mulig plassutnyttelse. All innredningen for skotøy etc. medfølger.

Øvrig - teknisk:
º Måltilpassede, innvendige rullgardiner på flere av stue-/spisestuevinduene fra Norsol
º Måltilpassede, innvendige plissègardiner på begge soverommene fra Norsol
º Eikelister langs gulver som går pent "i-ett" med eikegulvene
º Hvitmalte geriktlister av treverk rundt dører og vinduer
º Alle vinduer har 3-lags glass og vindusrammer av PVC som gir enkelt vedlikehold
º Vinduer som kan åpnes har kombinert drei-/kippfunksjon
º Hvitmalte innedører av massiv og høy kvalitet
º Rekkverk i ende av terrasse med sikkerhets-/lydglass og galvanisert stål.
º Vannsprinkelsystem i himlinger m/skjulte dyser i hvit utførelse
º Felles brannvarslingssystem
º Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner fra Flexit
º Termostater til hvert rom for temperaturstyring av vannbåren gulvvarme
º Felles varmtvannssystem gjør at man slipper å ha varmtvannstank som opptar plass
º Hovedinngansdør av type B-30 branndør
º Porttelefon m/kamerasystem til felles inngangsparti med elektronisk åpner
º El-anlegg med 63 ampere hovedsikring og skjult spredenett
º Vannfordelingsskap med hovedstoppekran og innebygd lekkasjesikring m/drensrør
º Innlagt fibernett fra Viken fiber - Altibox for TV og internett er inkl. i fellesutgifter

Bygninger og byggemåte

Sameiets bygning er oppført i treverk som modulbygg ihht. TEK-10 sine byggeforskrifter. P-hus og fellesarealer i underetasjen under boligene er oppført i betong/mur samt med innslag av tre. Utvendige fasader i det vesentlige av trekledning med innslag av platekledning (Cemberitt). Bygningens yttertak er tekket med SBS-belegg. Vinduer med vedlikeholdsvennlig PVC-ramme.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

Rom medtatt i oppgitt P-rom ca. 87 m² (primærrom): Alle rom er medtatt i arealberegningen utenom bod innvendig i leiligheten på ca. 3 m² og bod i kjeller.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Fellesutgifter inkluderer

Fellesutgifter som månedlig beløper seg til 2 904,- inkluderer blant annet følgende: 

º Felles bygningsforsikring
º 1 stk. garasjeplass til leiligheten (se punktet "parkering")
º Grunnpakke TV og Internett fra Viken fiber (fibernett)
º Oppvarming fra vannbåren gulvvarme og varmtvannsforbruk
º Renhold av fellesarealer inkl. innvendige trapperom
º Snøbrøytning
º Drift/service av heis inkl. alarmoverføring
º Service brannalarmanlegg og kontroll nødlys
º Kontroll av el-anlegg v/fellesarealer m.m.
º Service sprinkelanlegg
º Service varmeanlegg
º Lys og strøm i fellesarealer
º Vederlag til forretningsfører og revisor
º Diverse vedlikehold/drift og avsetting til dette
º Diverse utstyr/diverse kostnader

Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Felleskostnadene inkluderer ikke kommunale avgifter. Disse vil blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune. Til informasjon er det felles vannmåler, hvilket vil påvirke fakturert beløp fra kommunen som etterhvert vil baseres på erfaringstall for sameiets normale forbruk. Erfaringsmessig beløper kommunale avgifter seg på årlig +- kr 5 000,- ved normalforbruk på tilsvarende størrelse og type bolig.

Tønsberg kommune oppgir følgende årlige gebyr vedr. kommunale avgifter for seksjonen:
* Renovasjon fastledd utgjør kr. 2545,-
* Avløp fastledd utgjør kr. 1120,-
* Vann fastledd utgjør kr. 658,-
* I tillegg er satsene 10,225 pr. m³ for forbruk av vann og 18,025 m³ for avløp.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i alle leilighetens innvendige gulvflater. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort. Det vannbårne anlegget er tilknyttet fjernvarmeanlegg  hvor det er installert forbruksmåler i bygget som fjernavleses. Tappevann til leiligheten kommer fra samme system - også dette har fjernavlesning av forbruk.

På baderommene er det elektriske varmekabler.

Det balanserte ventilasjonsanlegget med varmegjenvinner sørger for god luft/inneklima. Anlegget er fra Flexit, det er kontrollpanel m/nivåjustering plassert i leiligheten og eget aggregat er plassert i innvendig bod.

Adkomst - hvordan finner man frem til Gauterødveien 4 og Olsrød park?

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i lyskrysset på Presterød. Ta til venstre i rundkjøringen i Olsrødkrysset v/Olsrød park og ta deretter Gauterødveien til venstre. Følg nå Gauterødveien vestover, og rett etter svingenen i enden av gaten ligger byggets hovedinngang og innkjøring til garasjehus på høyre side (vestsiden av bygget - mot Tønsberg by)..

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisninger.

Ved å trykke på kartet til høyre i denne annonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Parkering

Hva er ikke mer behagelig enn å parkere bilen i et svalt parkeringshus? Bilen holder seg snøfri på vinterdager og skjermes for solen på hete sommerdager! Det er selvfølgelig heis fra alle leilighetsplanen og ned til p-huset.

Til leiligheten medfølger det leierett og leieplikt til 1 stk. p-plass i byggets parkeringshus. Man har da "ambulerende parkeringsplass", hvilket betyr at man ikke har fast avsatt plass, men at man parkerer der hvor det er ledig plass. Parkeringen skal fortrinnsvis skje i byggets nedre parkeringsplan (bygget har to etasjer med parkering) som er reservert for de med særskilt tillatelse.

P-huset eies ikke av boligsameiet, men er egen næringsseksjon. Leiepris for p-plass er pt. månedlig kr. 750,- fra ferdigstillelsestidspunktet for leiligheten og er inkludert i oppgitte fellesutgifter. Leieprisen kan kun justeres årlig ihht. økning i konsumprisindeks.

Areal og eierform

Areal: 3 489 m²

Eierform: Felles selveiertomt for bolig-/næringssameiet som vedlikeholdes gjennom fellesutgifter.

Tomt og hage

Solrike og store fellesterrasser i både 3., 4. og 5. etasje som er til felles bruk for alle boligsameierne. Felles, innbydende inngangsparti sammen med byggets næringsareal. Herfra er det innvendig gang hvor det er heis til respektive boligetasjer via dets svalganger/atriumsgater samt til garasje og bodanlegg. Heishuset er avlåst og det er ringetablå fra utside koblet mot porttelefon med kamera innvendig i leiligheten. Døren kan fjernåpnes fra leilighet.

Eier

Rune Sigurdsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Utkjøring til Gauterødveien som er kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger innenfor egen reguleringsplan; Plan 20120057 - Olsrød park, vedtatt 21. juni 2013.

I følge planen er eiendommen avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål - bolig/forretning/kontor/annet offentlig eller kommunal tjenesteyting og rød sone iht. T-1442.

Reguleringsplan med bestemmelser fåes av megler på forespørsel.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende servitutter i grunn er tinglyst og følger ved overdragelse (servituttene er tinglyst på alle 40 boligseksjoner samt byggets næringsseksjoner):

Dagboknr. 900400 av 19.05.1920 - BESTEMMELSE OM GJERDE
Overført fra: 0704 / 149 / 8

Dagboknr.  3482  av 11.10.1939 - BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
Overført fra: 0704 / 149 / 8. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Vegvesenets betingelser vedtatt

Dagboknr. 8071 av 24.05.1985  BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Rettighetshaver: 0704 / 149 / 10. Overført fra: 0704 / 149 / 8
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Dagboknr. 11307 av 18.08.1987 BESTEMMELSE OM VEG
Overført fra: 0704 / 149 / 8. Bestemmelser vedr. vedlikehold m.m.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 17.08.2016. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger om sameiet/seksjonen

Sameiet: Boligsameie Olsrød Park Vest består av i alt 40 boligseksjoner. Det er ingen gjeld, herunder fellesgjeld i sameiet.

Sameiets formann: Ulf Bottolfs Andersen

Forretningsfører:: Bør økonomi & regnskap AS

Seksjonens grunndata (seksjoneringsbegjæring): Seksjonering er ttinglyst 01.02.2016 hvor seksjonens formål er "bolig".

Sameiebrøk for denne seksjon: 89/9205

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Særskilt om det å bo i et sameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 790 000,- / Fellesutgifter: 2 904,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-)) 2 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 130 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 920 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før tidspunktet for avtalt overtagelse.

Takst / tilstandsrapport /formuesverdi

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 30.04.2019 Formuesverdi : 1 043 853,- Sekundær formuesverdi : 3 757 869,- Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 11 213 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

IF Polisenummer: SP1353325

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt pt. i Tønsberg kommune

Konsesjon/odel/boplikt

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen.

Det er ikke boplikt for seksjonen.

Utleie

Leiligheten består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel.

Det er ingen restriksjoner vedrørende utleie av egen seksjon utover det som følger av Lov om eierseksjoner.
I følge sameiets vedtekter fremkommer det at "erverver og leier av seksjon må meldes til styret for registrering".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.2 500) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 080519 (Kr.4 500) Markeds og informasjonspakke (Kr.12 200) Annonse Tønsbergs Blad 290519 (Kr.4 500) Opprykk finn.no 17. aug. 19 (Kr.1 000) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 790 000,-) (Kr.36 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.84 695)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA.

Kjøper har plikt plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig - vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?