Til innholdet

Tolvsrød- Lys og hyggelig rekkehusleilighet m/alt på en flate. Sentral beliggenhet med rolige og barnevennlig omgivelser

Iduns vei 7J
Prisantydning 2 450 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 76
BRA: 76 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2001
Tomtareal: 19375 m²

Boligens innhold og uteplasser

Lettstelt leilighet med en gjennomgående og arealeffektiv planløsning med alt på ett plan i 1. etasje. Det er gangvei fra parkeringsplass til trappefri og overbygget inngangsparti. Inngangspartiet er i tilknytning til en solrik terrasse på 13 m².

Leilighetens inndeling er som følger:

Leilighetens indre rom:
Entré med skyvedørsgarderobe
Romslig baderom med wc og dusj
Stue med delvis åpen kjøkkenløsning
2 soverom, hvorav et med utgang til atriumet.

Leilighetens ytre rom:
Det tilhører leiligheten en utvendig sportsbod på ca. 6 m².

Terrasse:
Leiligheten har er stor og deilig terrasse på 13 m² beliggende mot vest utenfor inngangsdøren. Det er adkomst via inngangsdør og terreng. Her kan du kan nyte solen til langt på kveld. Det er gulvdekke av kompositt vedlikeholdsfrie gulvbord, samt rekkverk i tre.

Det er også et felles atrium, hvor det er adkomst via det lille soverommet/alkoven. Hver boenhet disponerer den plassen som naturlig tilhører boligen. Her er det nydelig morgensol og en perfekt plass for å nyte morgenkaffen.

Standard

Boligen er normalt godt bygget og fremstår med normal solid kvalitet og er normalt godt vedlikeholdt siden byggeår.

Beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger:

Stuen med delvis åpen kjøkkenløsning:
Den romslige stuen er et møbleringsvennlig rom med mange muligheter. Det store vinduet mot vest gir rikelig med lysinnslipp. Kjøkkeninnredningen fra byggeår har praktiske løsninger.

Baderommet:
Boligen har et romslig baderom med opplegg for vaskemaskin. Det er fliser på vegger og fliser på gulv. Varmekabler gir en lun varme året rundt. Badet inneholder innredning med servant, sokkeltoalett, samt dusjnisje med vegger. Ventilasjon via naturlig avtrekk over tak.

Soverom:
Leiligheten har et stort hovedsoverom hvor det er montert romslig garderobeskap. Flott alkove med utgang til et felles steinlagt og lukket atrium.

Innvendige overflater:
Gulv: Eikeparkett
Vegger: Malt glassfibervev
Himling: Malte plater

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv, solrik og barnevennlig beliggenhet, med gangavstand til alt hva Tolvsrød har å by på. Boligen ligger rolig til, godt tilbaketrukket fra vei og trafikk. Det er kort vei til både barne- og ungdomsskole og det er flere barnehager i nærområdet. Det er gangavstand til Slagenhallen, fotballanlegg på Flint og lysløype. Rikelig med aktivitetstilbud for alle aldre i umiddelbar nærhet.

Videre er det kort gangavstand til Tolvsrødsenteret med bl.a. dagligvareforretning, post i butikk, frisør, kafé, pizzeria og diverse andre forretninger. Videre er det gangavstand til Olsrød park med flere sentrumsfunksjoner som bank, dagligvare, treningssenter, cafe, m.m. Å gå eller sykle ned til flotte Ringshaugstranda, Vallø Marina eller småbåthavnen og stranden på Klopp tar kun få minutter. Det er sykkel - og gangsti hele veien inn til Tønsberg sentrum og det er svært gode bussforbindelser.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2001

Bygninger og byggemåte

Leilighetene er innredet i 2001. Opprinnelig bygg er eldre, da dette er tidligere Presterød ungdomsskole.

Opprinnelig bygning oppført tidligere en år for innredning av leiligheten som er 2001.Kjelleretasje av betong. Yttervegger av bindingsverkkonstruksjon utvendig kledd med liggende kledning. Saltakkonstruksjon tekket med dobbeltkrummet betongstein og asfaltpapp.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 82 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 82/76/76 m².

Alle innvendige rom er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det ene "soverommet" er en sovealkove.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Felleskostnaden er kr. 2.991,- pr. måned og inkluderer følgende:

* à konto strøm kr. 900,-
* felles utvendig forsikring
* kommunale avgifter
* bredbånd
* utvendig vedlikehold
* lønn vaktmester.

Adkomst - slik finner du frem

Følg skilting mot Åsgårdstrand ut av Tønsberg by. Ta til høyre i Olsørdkrysset, ta så Glitneveien som første avkjøring til høyre og deretter Iduns vei som 2. avkjøring til venstre, leiligheten ligger på høyre hånd.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av panelovner og varmekabler på bad. I tillegg er det varmegjenvinning og tilskuddsvarme på ventilasjonsanlegg.

Parkering

Felles parkering på oppmerkede plasser (første mann til mølla). Garasje kan leies for kr 1000kr/1200kr pr mnd. hvis det er ledig (fordeles etter venteliste). For øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 19 375 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Sameiet har store felles grøntarealer med flott beplantning. Hele området blir klippet og ettersett av vaktmestertjenesten. Hele eiendommen er anlagt på en lettstelt måte. Leiligheten har en romslig og solrik terrasse på 13 kvm. som ble fornyet i 2019. Felles steinlagt og lukket atrium i bakgården.

Eier

Heidi Jørgensen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, samt adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende, vedtatt den 22.05.2019.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan: Preseterød gamle ungdomsskole (ID 704 53021) med formål boliger, felles avkjørsel, felles grøntareal, annet byggeområde (boder), annet byggeområder (garasjer/boder) og høyspenningsanlegg, vedtatt den 16.02.2000.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for ombygging til boliger datert 03.06.2008. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Presterødtunet, Orgnr.: 989089862 Andel fellesformue: 18288, Total formue: 957254
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 450 000,- / Fellesutgifter: 2 991,-

Beregnet totalkostnad

2 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-)) 4 300,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 73 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 523 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 720 727,- Sekundær formuesverdi : 2 594 616,-

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 82107043

Faste kostnader

Det betales faste kostnader for felleskostnad, strøm og innboforsikring.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Heftelser:

2000/4740-1/91  Best. om vann/kloakkledn.  
17.04.2000 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0704-151/573
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:

2004/7314-1/91  Seksjonering  
27.05.2004 
opprettet seksjoner:
snr: 28
formål: Bolig
sameiebrøk: 85/4500

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 13.11.19 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 450 000,-) (Kr.39 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Markedspakke (Kr.13 495) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.76 840)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?