Til innholdet

Tønsberg/Træleborg - Vestvendt eierleilighet i 2.etg. med trappefri adkomst! 2 soverom og parkeringsplass.

Svend Foyns gate 55 J
Prisantydning 2 400 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 76
BRA: 80 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1992
Tomtareal: 3260 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Svend Foyns gate 55 J 3112 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum følger man Slagenveien mot Heimdal og tar Larvikgaten inn til høyre. Ta deretter Svend Foynsgate til venstre og følg denne helt til enden. Boligsameiet Svend Foyns gate 55-57-59 ligger da innerst i veien, mot høyre.

Beliggenhet


Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 1992

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet beliggende i 2. etasje. Adkomst via utvendig trapp hvor det også er rullestolrampe. Bygningen er oppført i tre over støpt plate på mark. Yttervegger består av bindingsverk med utvendig trekledning. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål.
Leiligheten har stort sett overflater og innredninger fra byggeår, og fremstår med normal elde og bruksslitasje. Det utvendige vedlikeholdet besørges av sameiet, og fremstår god ivaretatt. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

2.Etasje: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom, kjøkken, bod, stue og spisestue.
I tillegg til ovenstående arealer medfølger en utvendig bod på 5 kvm.

Standard

Velkommen til Svend Foyns gate 55J!
Leiligheten er gjennomgående, noe som gir godt med naturlig lys fra flere kanter.
Stor stue med flere innredningsmuligheter og utgang til vestvendt balkong. To soverom, hvorav hovedsoverommet har stor plass.
Egen spisestuedel, som kan adskilles til eget rom. Adkomsten opp til leiligheten er via rampe, og helt trappefri.

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Plass til stor sittegruppe i stuen. Her er det også utgang til en deilig vestvendt terrasse.
Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, og har fin utsikt over omgivelsene.

Kjøkken:
Et romslig rom i lukket løsning til spisestuen og stuen, og inngang til bod.
"Huseby" kjøkkeninnredning med profilerte fronter og benkeplate av heltre.
Det er fliser på vegg mellom over- og underskap. Integrert ventilator over platetopp.
God plass til spisebord også på kljøkkenet.

Soverom:
Det er to soverom i leiligheten. Begge i nærheten av baderommet.
Hovedsoverommet har godt med garderobeplass.
Leilighetens andre soverom er noe mindre, men også her med god garderobeplass.

Baderom/wc/vaskerom:
Leilighetens baderom inneholder toalett, baderomsmøbel med servant, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett.
Lyse fliser på vegg og gråtonede på gulv.
Rommet har naturlig avtrekk og varmekabler i gulv.

Terrasse/uteplass/garasje:
Terrassen er vendt mot vest som gir godt med sol hele dagen.
Ved inngangspartiet er det også plass til et par stoler og bord. Her har man morgensolen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

- Elektriske panelovner.
- Elektriske varmekabler på bad.
- Mulighet for vedfyring ved etablering av ildsted.

Parkering

Egen parkeringsplass utenfor leilighetsbygget.

Areal og eierform

Areal: 3 260 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Anne Marie Trangerud

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse og Grønnstruktur.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.03.2013. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

SVEND FOYNSGT 55-59, Orgnr.: 997931947 Andel fellesgjeld: 37814
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 400 000,- / Fellesutgifter: 2 800,- Utvendig vedlikehold, felles strøm, snømåking av gårdsplass, strøsand til kasser, innkjøp av maling etc., Tv fra TELENOR med internett m.m.

Beregnet totalkostnad

2 400 000,- (Prisantydning) 37 814,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 437 814,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 60 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 437 814,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 1 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 63 642,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 501 456,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 17.09.2019

Forsikring

Sparebank 1 Polisenummer: 2206000/1109

Kommunale avgifter

Kr. 9 575

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 09.10.19 (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.1 500) Grunnbok (Kr.387) Servitutt (Kr.172) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 060) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 437 814,-) (Kr.43 880,65) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.86 594,65)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?