Til innholdet

Tønsberg/Rakkevik - Nyoppusset feriebolig med panoramautsikt utover Vestfjorden - 3 soverom + anneks!

Sjuestokktoppen 16
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Fritidseiendom
P-ROM: 62
BRA: 62 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1970
Tomtareal: 884 m²

Visninger

søndag 28. juni Kl 00.00 - 00.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Henning Grødem

Henning Grødem

Kort om eiendommen

Velkommen til denne flotte ferieboligen som ligger idyllisk til på Sjuestokktoppen. Her er det  fantastisk utsikt utover Vestfjorden og rikelig med sol fra morgen til kveld. Terrassen er på hele 70m² hvorav 8m² er overbygget. Ferieboligen ligger høyt i terrenget, noe som gir en panoramautsikt utover sjøen, samtidig som det ligger nært til både badestrand og brygge.

Ferieboligen ble i 2016 totalrenovert, bortsett fra noen få bjelker og grunnmur. Hytten er innredet i moderne og tidsriktige farger som trolig vil begeistre de aller fleste. Med sine 3 soverom samt et lite anneks med to soveplasser har man også plass til gjester på overnatting. Selger og megler ønsker velkommen til visning (husk påmelding til visning)!

Adresse

Sjuestokktoppen 16 3173 Vear

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet med panoramautsikt over Vestfjorden. Hyttefeltet på Sjuestokk er veletablert og hyggelig, og ligger rolig og usjenert til med lite gjennomgangstrafikk forøvrig. For de som liker båtliv, er det kun 5 minutter med båt til Tønsberg med bryggeliv, restauranter og sommerunderholdning. Det er også kort avstand til den flotte skjærgården og destinasjoner som Tønsberg gjestehavn, Vrengen, Veierland, Lindholmen og Stauper samt den nyetablerte Færder Nasjonalpark. Det er også noen flotte øyer i Stokke kommune - blant annet Gåsøkalven.
Forøvrig er det sentralt med 10 minutters kjøring til Tønsberg sentrum, 10 minutter til Stokke sentrum med en mengde butikker, en drøy times biltur fra Oslo på 4-felts motorvei. Det er også kort vei til 18-hulls golfbane på Vear og dagligvareforretning i Melsomvik. Kyststien fra Rakkevik og gjennom Brunstad og mot Bogen og Sundåsen er også verdt å få med seg!

Et sommerparadis hvor late sommerdager kan nytes med lyden av sjø og "snekkedunk" !

Type, eierform og byggeår

Fritidseiendom Selveier, oppført i 1970, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Fritidsbolig som er oppført i trekonstruksjoner over pilarer av blokker. Fasader er kledd med liggende trepanel og taket er tekket med profilerte metallplater.
Dører og vinduer i tre med isolerglass. Boligen har en stor terrasse i trekonstruksjoner på støpte pilarer, med rekkverk i glass/tre. For nærmere beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Marius Vedvik.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 68 kvm

1.Etasje:
Gang, bad, 3 soverom, kjøkken og stue.

Standard

Velkommen til denne flotte ferieboligen som holder gjennomgående god stand. Hytten ble mer eller mindre totalrenovert i 2016 i tillegg til oppføring av et godkjent påbygg. Hytten er pent brukt og bærer preg av lite slitasje. Alle vinduer, gulver, vegger, innvendig overflater, rør og isolasjon er nytt i 2016. Dette er hytten man kan bruke i mange år uten å måtte tenke på oppussing. Se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Marius Vedvik, denne ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Her får man en god beskrivelse av hyttens tilstand.

Terrassen ligger rett utenfor stuen og ligger langs hele hytten med masse boltreplass på 70m². Videre har eiendommen "gjestehytte" - perfekt for overnattingsbesøk. Praktisk anneks med lagringsplass til gressklipper og diverse redskaper. Soverommene i hytten er nymalte og har fått ny laminat på gulv. Ny taktekking i 2015 med taksteinsplater i stål.

For nærmere beskrivelse av standard se vedlagt tilstandsrapport utført av Marius Vedvik.

Oppvarming

Her kan du velge mellom ved, elektrisk samt varmepumpe. Alt nytt i 2016.

Parkering

Flere parkeringsplasser på tomten.

Areal og eierform

Areal: 884 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 15, Festeavgift: 11378, Festeavgiften reguleres av konsumprisindeks og reguleres etter denne hvert 5 år.

Tomt og hage

Hele tomten er inngjerdet slik at hunden evt. kan få løpe fritt rundt på egen tomt. Hagen er pent opparbeidet med diverse beplanting. Parkeringsplassen er belagt med belegningsstein.

Eier

Edvin Syse

Vei, vann og avløp

Privat vei, offentlig vann og avløp med privat pumpestasjon.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.


Heftelser tinglyst på eiendommen:

1971/500225-4/91  Festekontrakt - vilkår  

2015/674247-1/200   ** Nye vilkår - feste  
 23.07.2015 
Årlig festeavgift: NOK 11.378
Festekontrakten forlenges med 25 år regnet fra 15.08.2015
 Servitutter tinglyst på eiendommen:
2019/923590-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk

Rettigheter tinglyst på eiendomen:
1971/500225-2/91  Best. om båt/bryggeplass  
16.01.1971 rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:207 Bnr:1 Fnr:5  
Bestemmelse om strandrett

Ferdigattest

Ferdigattest for tilbygget som ble oppført i 2016 er gitt 01.07.2016. Det foreligger ikke ferdigattest på hytten i kommunens arkiv i følge opplysninger gitt av Tønsberg kommune.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 10 604

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Årsavgift til velforeningen er kr. 3000,- Selger har betalt for inneværende år.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 170620 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.17 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tønsbergs Blad 240620 (Kr.4 500) Totalt kr. (Kr.33 875)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er i følge grunnboken en tinglyst rett til båtfeste etter henvisning fra grunneier samt strandrett. I følge selger så har dette endret seg med litt mer organisert brygge, så nå må man betale en avgift for å få båtplass. I 2018 beløp denne seg på kr. 60 000,-

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?