Til innholdet

Tønsberg/Heimdal - 3-roms leilighet i 2.etg. med nyere kjøkken og solrik sørvendt balkong.

Halfdan Wilhelmsens alle 33
Prisantydning 2 250 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 66
BRA: 66 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1949
Tomtareal: 1474 m²

Visninger

mandag 25. mai Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Halfdan Wilhelmsens alle 33 3117 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom og på visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende på Heimdal. Sørvendt og meget solrikt . Her bor man sentralt og fordelaktig med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, offentlig kommunikasjon som jernbanestasjon og bussterminal samt Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Kort vei til Meny på Heimdal, Rema 1000 med andre handelssenter på Kilen som apotek og legekontor m.m, barne-, ungdom- og videregående skole. Kort vei også til uttallige fritidstilbud som tennisbaner, friidrettsanlegg, isstadion, fotballbaner, akebakker, idrettshall, treningssenter m.m. Nydelige tur- og friluftsområder med lysløyper i umiddelbar nærhet - ideelt for gåturer, løping, sykling og ski på snørike vintre.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1949

Bygninger og byggemåte

Leilighet i 2. etasje av en korsdelt firemannsbolig. Bygget er oppført i bindingsverk av tre over grunnmur av pussede sementblokker. Fasader er kledd med trepanel, og taket er tekket med betongtakstein. Til leiligheten medfølger det boder i kjeller og på loftet.
Leiligheten er pusset opp i 2019, og med unntak av badet, ble de fleste overflater i leiligheten fornyet. Det utvendige vedlikeholdet fremstår godt ivaretatt, da det bl. annet er nyere taktekking og drenering på bygget. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 69 kvm

2.Etasje: Gang med garderobe, bad, 2 soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Leiligheten disponerer følgende tilleggsarealer:
Bod på loft - 5 kvm
Bod 1 i kjeller - 6 kvm
Bod 2 i kjeller - 7 kvm
Felles vaskerom og felles bod

Standard

Velkommen til Halfdan Wilhelmsens alle 33 på Heimdal!
Leiligheten som er pusset opp i 2019 og er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Leiligheten er gjennomgående og i ende, noe som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, innholdsrikt nyere kjøkken, lyst flislagt bad, 2 soverom, og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn leiligheten".

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Store vindusflater og gjennomgående leilighet slipper inn mye naturlig lys fra flere kanter.
Rommet er malt i nøytrale fine farger og har peisovn.
Det er lagt opp til kabel-Tv i stuen som inngår i felleskostnadene.
Utgang til en nydelig, solrik sørvendt terrasse.

Kjøkken:
Et romslig rom i halvåpen løsning til stuen og spisestuen.
Kjøkkeninnredning fra 2019 med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er montert underlimt vask og blandebatteri fra "Hans Grohe".
Integrerte hvitevarer: Kjøleskap/frys, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.
Godt med skap/oppbevaring og benkplass.

Soverom:
Det er 2 soverom i leiligheten.
Hovedsoverommet har godt med plass i åpen garderobeløsning.
Leilighetens andre soverom har også god plass til garderobeskap.

Baderom/wc/vaskerom:
Badet inneholder toalett, baderomsmøbel med servant og dusjhjørne. Vaskemaskin er plassert i felles vaskerom (denne kan følge med salget).
Taket er belagt med panel.
Gulv og vegger er belagt med fliser.
Rommet har naturlig avtrekk og varmekabler i gulv.

Terrasse/uteplass:
Utgang til den fine sørvendte terrassen på 7,5m² ut fra stuen.
Balkongen har utsyn over hageanlegget og er vendt mot sør, noe som gir godt med sol hele dagen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Parkering

Borettslaget har 12 garasjeplasser som leies ut etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Det betales leie for disse, som tillegg til felleskostnadene. I tillegg har borettslaget ca. 12 P-plasser som benyttes av beboere uten garasjeplass. Garasjene leies ut til kr. 300 pt. (01.02.2019).

Areal og eierform

Areal: 1 474 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Eier

Martin Sandland Gran

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Kilen 3 Borettslag, Orgnr.: 955020243 Andelsnr.: 19 Andel fellesgjeld: 221000
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Borettslaget har avtale med Viken Fiber om grunnpakke TV og internett. Avtalen er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan etter ønske bestille tillegg til dette som da vil faktureres særskilt.
Plan for utbygging fra leilighet til kjeller/loft er vedlagt borettslagets vedtekter. Disse ble vedtatt på e.o. generalforsamling 12.10.2017, og gjelder dersom andelseier ønsker å bygge ut fra sin leilighet til kjeller eller loft.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Borettslaget har dugnadsrefusjon. Dugnadspenger innbetales hver måned og utbetales en gang i året dersom andelseier stiller til dugnader. Styret sender liste til forvaltningskonsulent for refusjon. Refusjon av dugnadspenger skjer i januar året etter innbetaling og blir trukket fra i felleskostnadene. 

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr.: HANBA1-94817182598, Restsaldo: 5.392.013,-, Restløpetid: 17 år, Flytende rente: 2,15%.
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 250 000,- / Felleskostnader: 4 330,- Kommunale avgifter, tv- og internett, felles strøm, forsikringer, nedbetaling av lån og renter, drift og vedlikehold, forr.fører, festeavgift, m.m.

Beregnet totalkostnad

2 250 000,- (Prisantydning) 221 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 471 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 476 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 14.05.2020

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6604221

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 200520 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 471 000,-) (Kr.36 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.15 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.80 170)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?