Til innholdet

Tønsberg/Eik- Lys og hyggelig selveierleilighet i 2. etg. med 3 soverom, balkong og innredet loft. Sentral beliggenhet med gangavstand til Eiktoppen.

Eikveien 70A
Prisantydning 2 230 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 95
BRA: 117 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1933
Tomtareal: 1104 m²

Dokumenter

Tønsberg/Eik- Lys og hyggelig selveierleilighet i 2. etg. med 3 soverom, balkong og innredet loft. Sentral beliggenhet med gangavstand til Eiktoppen.


Kort om eiendommen

- Leilighet i 2. og loft
- Lys og hyggelig leilighet
- Altan
- 3 soverom
- Romslig stue med peisovn
- Lyst og pent kjøkken
- Bad fra 2007
- Flislagt bad med gulvvarme
- Loftsstue med egenart
- Sentral beliggenhet
- Gangavstand til Eiktoppen
- Flotte turområder
- Kort vei til idrettsanlegg
- Skole og barnehager i nærhet

Adresse

Eikveien 70A 3122 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Stenmalveien opp forbi gressbanen. Ta så over i første avkjørsel i rundkjøringa som er Eikveien. Følg denne til eiendommen kommer på venstre side. Det vil bli hengt opp "til salgs" plakat på eiendommen og skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Tomannsboligen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Eik, ca. 3,0 km fra Tønsberg sentrum i Tønsberg kommune. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, treningssenter, tennisanlegg, ridesenter og badeplass. Et steinkast unna ligger populære Greveskogen som har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid.

I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien. Fra boligen er det gangavstand til "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Stedet er også et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Slottsfjellet ligger også i gangavstand, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Fra Eiendommen er det ca. 10 min til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum med norsk samtidskunst anbefales.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eiktoppen kjøpesenter flere spisesteder, post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Det er kort vei til Tønsberg sentrum med bymessige servicetilbud, samt Farmandstredet med godt over 100 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Alveveien og ligger rett ved boligen. Det er enkel adkomst til E-18 som tar deg til Oslo eller mot Sørlandet. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg, 18 min til Horten, 20 min til Sandefjord lufthavn, 59 min til Oslo, samt 1 time og 23 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Eik barneskole og Kongseik ungdomsskole, samt Byskogen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder som f.eks. Wang toppidrett og Greveskogen videregående, samt et godt utvalg avbåde private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1933

Bygninger og byggemåte

Halvpart av horisontaldelt tomannsbolig bygget i 1933. Denne enheter ligger i 2 etg og på loft, samt  2 boder i kjeller. Bygget er antatt fundamentert på faste leiremasser. Veggkonstruksjon med bindingsverk evt plankekonstruksjon. Utvendig er boligen kledd med liggende panel. Plassbygd takkonstruksjon med sperrer. Taket er tekket med dobbeltkrummet betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 125 kvm

BRA: 117 kvm.
2.etasje, 75 kvm: Entré, bad/wc, stue/spisestue, kjøkken og to soverom.
Loftetasje, 20 kvm: Loftstue og soverom.
Kjeller, 22 kvm: Felles vaskekjeller og to egne boder på til sammen 22 kvm.

Innredede rom på loftet tilfredstiller ikke fult ut byggeforskriften krav til boligrom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Boligen har adkomst fra overbygd inngangsparti til felles trapperom. Entreen i andre etasje har laminat på gulv og er praktisk innredet. Videre har man badet fra 2007 som fremstår delikat og moderne med mørke fliser på gulv, sandfargede fliser på vegg, samt vindu som gir naturlig lys. Rommet har speil med belysning, gulvvarme, enkel servant på mahognifarget servantmøblement, frittstående toalett og et praktisk dusjkabinett fra 2014. Leiligheten har en lys og koselig stue med god takhøyde og god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Fra stuen er det en gråmalt trapp opp til loftstuen. Rommet er også utstyrt med en peisovn for ekstra varme og hygge. Stuen har ellers gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til altan. Kjøkkenet er pent og romslig, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har lysmalte, glatte fronter med vitrineskap og benkeplate i lys laminat med nedfelt vaskekum. Kjøkkenet har videre benkebelysning, stålplate over benk, frittstående komfyr, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Rommet har også god plass for spisebord ved kjøkkenvinduet. Boligen har 3 gode soverom med garderobeløsning på hvert rom. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skoskap i entré, lagringskott på loft og to kjellerboder på til sammen 22 kvm., samt felles vaskekjeller.

Boligen har i tillegg en sjarmerende loftstue med lysmalt tregulv, rustikke bjelker i tak, takvindu og kontrastvegg malt i en nostalgisk grønntone. Rommet har god plass for evt. en sofa og tv-løsning eller annet. Praktisk rom med flerbruksmuluigheter.

Lys og hyggelig leilighet med 3 soverom, balkong og loftsstue. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp av panelovner, vedfyring og varmekabler på badet.

Parkering

Parkering på gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 1 104 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles eiet tomt på 1104 kvm. Boligen har en hyggelig altan på ca. 3,7 kvm. pent utsyn og tidlig morgen-/ formiddagssol. Tomannsboligen har ellers en solrik hage med gode plenarealer, skjermende hekk mot nabo og godt med boltreplass. Her er det også plantet frukttrær og bærbusker som bidrar til ekstra idyll. Gårdsplass og innkjørsel er grusbelagt.

Eier

Karine Raundalen

Vei, vann og avløp

Offentlig vei og vann. Septiktank på eiendommen iflg. Tønsberg kommune. Adkomst fra offentlig vei, innkjørsel er privat.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende, plan: Kommuneplan (3.2.2016).

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Seksjonering 
Dagboknr. 1987/17470-2/91 
Tgl. 02.12.1987 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 80/240
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 2 SEKSJONER

Eiendommens rettigheter:
Best. om adkomstrett  
Dagboknr. 1985/6042-1/91
Tgl. 19.04.1985 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:83 Bnr:11 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:83 Bnr:11 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:83 Bnr:11 Snr:3  
Med flere bestemmelser

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

2 230 000,-

Beregnet totalkostnad

2 230 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 55 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 230 000,-)) -------------------------------------------------------- 68 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 298 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 04.08.2018

Kommunale avgifter

Kr. 10 168 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr. 39.900,-)
Tilretteleggingshonorar (Kr. 9.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk. Det ble foretatt tilsyn med rapport datert 05.02.2018 av Vestfold Interkommunale Brannvesen. Det ble her avdekket noen avvik, se vedlagt rapport i salgsoppgaven.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?