Til innholdet

Tønsberg/Eik - Innholdsrikt rekkehus, særdeles barnevennlig beliggende! Garasje, fiber og flott uteplass i rolig område.

Hektors vei 11G
Prisantydning 3 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 117
BRA: 128 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1969
Tomtareal: 1665 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 26. februar Kl 14.30 - 15.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Hektors vei 11G 3123 Tønsberg

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Veletablert og populært boligområde på Eik. Området er meget barnevennlig med kort vei til lekeplass, barnehage og barne-, ungdoms- og videregående skole. Gangavstand til Eiktoppen med bl.a. dagligvareforretning, frisør, apotek og blomsterbutikk. I nærmiljøet finnes flott idrettsanlegg med gode idrettstilbud, og i umiddelbar nærhet finnes Greveskogen med fine turstier/ lysløyper. God bussforbindelse til Tønsberg sentrum ca. 4,5 km unna.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1969

Bygninger og byggemåte

Rekkehus i borettslag som fremstår jevnlig vedlikeholdt. Utvendig er taktekking, kledning, vinduer/dører og drenering skiftet i nyere tid. Innvendig er badet renovert i 2011. Det er registrert enkelte avvik, men disse er stort sett relatert til normal elde, slitasje og avvik fra dagens forskriftskrav. For ytterligere info, se tilstandsrapportens enkeltpunkter. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Kjellerrom er ikke byggemeldt som "rom for varig opphold".

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 128 kvm

1.Etasje: Vindfang, hall/trapperom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til vestvendt terrasse/hage.
2.Etasje: 3 soverom, hvorav et med walk-in garderobe, 1 kott, bad og gang med adkomst via luke til delvis gulvet loft med ståhøyde på midten.
U.Etasje: Kjellerstue, vaskerom og 2 boder.

Om boligen

Velkommen til Hektors vei 11G!
Dette er et fint rekkehus for deg som ønsker å flytte rett inn! Arealeffektiv og lettstelt bolig med flere fine innredningsmuligter. Kjøkken i lukket løsning til stuen. Boligen gir et lyst og trivelig inntrykk med god romløsning og gjennomgående moderne løsninger og fargevalg. En koselig bolig med mange muligheter, stor solrik uteplass og et perfekt valg for boligkjøpere.

Inngangsparti, entre og gang:
Overbygget inngangsparti med adkomst til fellesareal med gressplen og tørkestativ.
Gangen/vindfanget i boligen er en fin og praktisk entre. Moderne farger på veggene og parkett på gulv. Praktisk garderobeplass. 

Kjøkken:
Innredning med profilerte trefiberfronter og benkeplate av laminat.
Det er fliser på vegg mellom over- og underskap. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.
Rommet er adskilt fra stuen og spisestuen. Plass til spisebord. Vindu ut mot inngangsparti.

Stue/spisestue: 
Stua har fin plass til sittegruppe. Spisestuedelen har også plass til langbord. Denne delen er i lukket løsning til kjøkkenet.
Rommet er for øvrig i nøytrale farger. Parkett på gulv og peisovn plassert ved spisestuen.
Utgang til en stor markterrasse med gode solforhold og videre ut til hageanlegget.
Innredet til kjellerstue i u.etg. (ikke omsøkt til varig opphold)

Soverom:
Det er tre soverom i boligen. Disse ligger alle i 2.etg. og er i nærheten av baderommet.
Hovedsoverommet er et romslig rom og walk-in garderobe/bod.
De to andre soverommene ligger ut mot egen hage. De har barnesikring på vinduene og innebygde garderobeskap.

Baderom/vaskerom og wc:
Badet er opplyst renovert i 2011. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjkabinett.
Det er varmekabler i gulv og fliser på gulv og vegg. Ventilering med mekanisk avtrekk i himling.
«Vaskekjeller» med murvegger og betonggulv. Støpejernsluk i gulv med fall. Det er montert nyere toalett i rommet.

Hage og uterom:
Stor terrasse ut fra stuen. Denne har godt med sol hele dagen.
Videre adkomst til egen hage, og kort vei til felles lekeplass.
Parkering i egen garasje i felles rekke, med flatkabel for enkel tilkobling av el lader til bil.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 17 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 7 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 7 stk tilstandsgrad 2 (TG2 oransje) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 1 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Elementer hvor TG-2 (oransje) tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som ligger til grunn for tilstandsgraden, er det blant annet kommentert at: Stuevindu. Trapp til terrasse mangler rekkverk. Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Det er sprukket siliconfuge i overgang vegg/gulv bak dusjkabinettet. Det er påvist en del slitasje på fronter og benkeplate på kjøkken. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Varmtvannstank.

Elementer hvor TG-3 tilstandssgrad er angitt som hovedvurderng, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd), er det blant annet kommentert at: Våtrommet/vaskerom i kjeller må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Vedovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på bad.

Parkering

Egen garasjeplass i rekke. Gjesteparkering foran egen garasje og på felles parkeringsplass.

Areal og eierform

Areal: 1 665 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Andel av fellesareal. Denne leiligheten disponerer det som naturlig tilfaller leiligheten. Flott usjenert terrasse mot vest. Hagen er opparbeidet med plen og hekk. Solrik og lettstelt hage!

Eier

Carl Fredrik Corneliussen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune er avsatt til Veg - Nåværende, Grønnstruktur - Nåværende og Boligbebyggelse - Nåværende, kommuneplan vedtatt 22.5.2019.

GJELDENDE REGULERING:
Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.juni 1969. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Eikbo Borettslag, Orgnr.: 952743813 Andelsnr.: 2 Andel fellesgjeld: 413000, Andel fellesformue: 49000, Oppdatert pr: 01.11.2022 Forkjøpsrett: Ja
Borettslaget består av 24 andelsleiligheter. Hektors Vei 7-9, A-H
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: SPARB1-2480780320
Type lån: Annuitet
Restsaldo: 9.902.225,-
Restløpetid: 20 år 4 mnd.
Flytende rente: 2,74%

Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

3 290 000,- / Felleskostnader: 5 665,- pr. mnd Renter og avdrag felleslån, TV/bredbånd, kommunale avgifter, utvendig drift og vedlikehold, forsikringer, forr.fører m.m.

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) 413 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 703 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 709 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 08.12.2022 Formuesverdi : 727 419,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 6230 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6589557

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:727 419,-
Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.16 950) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 703 000,-) (Kr.44 415) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 215) Internettannonsering (Kr.4 700) Kommunale opplysninger Brl (Kr.1 800) Markedspakke (Kr.10 050) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Totalt kr. (Kr.95 955)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Knaggerekker i gangen og hvitevarer utenom ventilator på kjøkken medfølger ikke salget.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?