Til innholdet

Tønsberg/Bjellandåsen - Lys, moderne enebolig perfekt for barnefamilier! Bo i blindvei med lekeplass og natur!

Humleveien 36
Prisantydning 3 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 127
BRA: 144 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1985
Tomtareal: 0 m²

Visninger

lørdag 28. mars Kl 00.00 - 00.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Humleveien 36 3172 Vear

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man ut av byen mot E-18. Ved Jarlsberg Travbane - ta til venstre mot Vear, ta deretter første vei inn til høyre mot Hogsnesåsen/ Bjellandåsen. Følg veien deretter opp bakken og ta første vei inn til venstre. Du er nå i Humleveien. Ta til venstre mot blokkene og følg veien. Humleveien 36 ligger så på venstre hånd. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Hogsnesåsen ligger svært sentralt med en attraktiv og bynær beliggenhet. Du når Tønsberg sentrum på 5-6 minutter med bil. Til Tønsberg sentrum er nemlig kun ca. 4 km. Barnevennlig boligområde med koselige miljøgater og rikelig med grøntområder som friarealer, lekeplasser og annet.
På Vear, som forøvrig ligger innen gangavstand fra eiendommen, finner du bl.a. Kiwi dagligvareforretning, tannlege, lege, fysioterapeut og frisør. Her finner du også idrettsplass og Vear idrettshall. Det er ca. 5 min. gange til treningssenter og få minutters gange til bussholdeplass, da rutebuss går gjennom Bjellandåsen/Hogsnesåsen. Kort vei er det også til diverse forretninger (bl.a. Meny dagligvareforretning) på Jarlsberg samt næringssenter på Vear med diverse forretninger, legesenter, idrettshall og utendørs idrettsanlegg. Like i nærheten av eiendommen går det flotte tur-/skiløyper - denne er forøvrig lysløype på vinterstid!
Det er rask adkomst til E-18 mot Oslo og Kristiansand - du er normalt på denne veien på 3-4 minutter. I nærområdet finner du også golfbanen i Stokke. Naturen med turstier og kyststien ligger like i nærheten. Du finner badestrand på Rakkevik og på Sandodden ikke langt unna. Området ligger i tillegg tett på Tønsbergskjærgården, og du finner båthavn bl.a. på Rakkevik i Vestfjorden.
Nærmeste barnehager er Hogsnes barnehage (1-5 år) ca. 1.1 km fra eiendommen og Sigridløkka barnehage (0-5 år) ca. 1.7 km fra eiendommen. Ekely barnehage og lekesenter (2-5 år) ligger ca. 1.9 km fra eiendommen. Hogsnesåsen sokner til Vear skole (1-10 klasse) som ligger ca. 1.6 km fra eiendommen. Det er trygg vei til Vear skole enten man går dit til fots eller sykler.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 1985

Bygninger og byggemåte

Enebolig over 2 etasjer fra 1985. Boligen er oppført med støpt plate på mark og yttervegger bestående av bindingsverk av tre. Fasader er kledd med tømmermannspanel. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i alusink.
Boligen fremstår med bærende konstruksjoner, taktekking, utvendig kledning, samt vinduer og ytterdører fra byggeåret. Kledningen er imidlertid jevnlig vedlikeholdt og enkelte bord er skiftet. Innvendig er boligen pusset opp med nyere kjøkken og en del nye overflater. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. 
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 144 kvm, Bruttoareal: 158 kvm

1.Etasje: Hall, gang, toalett, bad, vaskerom og 3 soverom. Samt både innvendig og uvendig bod.
2.Etasje: Kjøkken, stue, spisestue, boder og terrasse.

Standard

Velkommen til Humleveien 36!
Boligen er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Boligen har godt med store vindusflater, noe som gir godt med naturlig lys. 3 soverom, hvorav det ene kan brukes som en tv-stue med utgang til markterrassen. Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn boligen". Carport ved inngangspartiet, og utvendig sportsbod. En koselig egen hagedel, og flere fine sitteområder på eiendommmen.

Stue og spisestue:
Spisestuen og stuen er i åpen planløsning med hverandre. Her er det god plass til å dekke til langbord.
Det er også en koselig tv-krok med utgang til balkongen.
Stuen ligger i 2.etg. og med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.
Rommet er malt i nøytrale tidsriktige farger og har peisovn.
Utgang til en nydelig overbygget vestvendt terrasse.

Kjøkken:
Et romslig rom med god plass til spisebord. Innenfor kjøkkenet har man bod og spiskammers.
Innredning fra 2015 med profilerte fronter og benkeplate av heltre. Det er fuktbestandige plater på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: Kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Vegghengt ventilator over platetopp.

Soverom:
Det er totalt tre soverom i boligen.
Alle i god størrelse og med plass til garderobeskaper.
Beliggende i nærhet til badet og vaskerommet.

Baderom/wc/vaskerom:
Badet er beliggnede i 1.etg og  inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med servant og dusjkabinett.
Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.
Toalettrommet inneholder toalett og servant.
Bad ov vaskerom har mekanisk avtrekk og varmekabler på bad.

Terrasse/uteplass:
Terrassen fra stuen har godt utsyn over hagen og er vestvendt, noe som gir godt med sol hele dagen.
Carport ved inngangspartiet med sportsbod og plass for parkering i forlengelse av carporten.

Velkommen til en hyggelig visning!

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Eier

Roger Nordhøy Lise Grønås

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): FV.303 Jarlsberg travbane - Bekkeveien (29.10.2014).
Et av forslagene til ny fastlandsforbindelse er det skravert inn tunell under Vear, i reguleringskartet er denne under sameiets eiendom.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

1984/18103-2/91  Bestemmelse om veg 20.12.1984 
Gjensidig bruk av det interne veisystemet på eiendommene for gnr. 48, bnr. 57 og 58
Overført fra: 3803-48/58

1984/18283-4/91  Erklæring/avtale 27.12.1984 
Bestemmelser ang. fellesantenneanlegg, elektriske ledninger med flere bestemmelser
Overført fra: 3803-48/58

2006/17908-1/91  Forkjøpsrett 27.11.2006 
Rettighetshaver TØNSBERG-NØTTERØY BBL

Ferdigattest

Boligen har ikke ferdigattest. Kommunen opplyser om at boligen ikke har ferdigattest i sine arkiver, men at boligen er byggemeldt i 1984.

Diverse opplysninger

Sameie: Eierseksjonssameiet Skogstien, Orgnr.: 990779805
Ytterligere informasjon om sameiet skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det foreligger forkjøpsrett på eiendommen for medlemmer av OBOS. Forkjøpsretten avklares etter budaksept. Nåværende og fremtidige kjøpere/eiere må være medlem av OBOS. Tønsberg kommune har også forkjøpsrett som vil bli avklart etter budaksept.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 490 000,- / Fellesutgifter: 300,- Drift og vedlikehold av vei, gatebelysning og fellesområder.

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 100 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 590 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 11.03.2020

Forsikring

DnB Polisenummer: 51555745

Kommunale avgifter

Kr. 10 668

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.17 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.32 625)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger. Noen av plantene i hagen tar selgeren med seg.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?