Til innholdet

Tønsberg / Træleborg - Innholdsrik og modernisert 2-roms leilighet i første etasje. Meget sentralt beliggende.

Tjøllinggaten 47
Prisantydning 1 990 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 57
BRA: 57 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1961
Tomtareal: 4457 m²

Dokumenter

Tønsberg / Træleborg - Innholdsrik og modernisert 2-roms leilighet i første etasje. Meget sentralt beliggende.


Adresse

Tjøllinggaten 47 3112 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg Ringveien til lyskrysset ved Zeiner/Spar og ta til venstre i lyskrysset. Ta så første til høyre, og deretter første til venstre som er Tjøllinggaten. Leiligheten vil så ligge på venstre side, som bygning nr 2. Leiligheten vil merkes med "Til Salgs" plakat, og det vil bli skiltet med Z-Eiendom-skilter ved fellesvisning.

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet, med kort vei til alt Tønsberg har å by på. Leiligheten ligger med gangavstand til både dagligvare, treningssenter, svømmehallen, barnehage og barneskole. Det er også kort vei til Farmandstredet med shoppingmuligheter og Tønsberg sentrum med kulturtilbud, kafeer på Torvet og i de små gatene, samt Brygga med sitt yrende folkeliv.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1961, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Andelsleilighet i en 6-mannsbolig. Bygget har felles inngang på bakkeplan med innvendig trappegang. Boder i kjeller og loft, samt felles vaskerom i kjeller. Boligen har støpt kjellergulv og grunnmur av pussede betongblokker. Yttervegger består av bindingsverk med utvendig trepanel. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål.

Leiligheten er innvendig pusset opp i perioden 2008-2016. Således fremstår boligen i god tilstand, alder tatt i betrakting. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

2.Etasje: Gang, bad, soverom, kjøkken, stue og balkong.
Loftsetasje og u.etasje: Boder

Tilleggsarealer:
2 boder i kjeller hvorav den ene er innredet som kjellerstue - 18 kvm
Bod på loft - 5 kvm.
Felles vaskekjeller og bod i kjeller.
Felles sykkelbod ifbm garasjeanlegg.

Standard

Velkommen til Tjøllinggaten 47 på Træleborg!
En arealeffektiv 2-roms leilighet i første etasje, deilig sydvendt terrasse ut fra stuen. Man kommer først inn i en praktisk gang med plass til syvedørsgarderobe. Fra entré og gangen er det inngang til leilighetens soverom, samt bad, stue og kjøkken. Soverommet er romslig og har stor skyvedørsgarderobe. Stuen har god plass til både spisestueavdeling og sofahjørnet. Fra stuen er det utgang til en deilig sørvendt terrasse. Kjøkkenet har godt med skap- og benkplass. Vegger og tak i leiligheten er malt i tidsriktige fine farger. Lagringsplass har man både i bod på loftet og i kjelleren. Den ene boden i kjelleren er innredet som kjellerstue/kontor - 18 kvm.

Inngangsparti, entrè og gang:
Inngangsparti som er delvis overbygget, denne er felles for byggets leiligheter. Gangen i boligen er en fin entrè.
Det er også garderobeløsning i gangen, og plass for å sett inn garderobeskap eller skyvedørsinnredning.
Fra entré og gangen er det inngang til soverommet, stuen, bad og kjøkken.

Kjøkken:
Ikea innredning fra 2008 med profilerte fronter og benkeplate av heltre. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: platetopp og komfyr. Vegghengt ventilator over platetopp.
Kjøkkenet er luftig og godt med skap og benkplass, samt plass for spiseplass i barløsning.
Rommet er i halvåpen løsning mot stuen og spisestueavdelingen.

Stue/spisestue: 
Stua har god plass til både sittegruppe og spisestue og er i praktisk tilknytning til kjøkkenet. Det er plass til spisestuemøblement, så her kan man dekke opp til langbord for familie og venner.
Det er vinduer på flere sider, noe som skaper en fin atmosfære og godt med lys i rommet. Rommet er for øvrig i fine tidsriktige farger. Laminat på gulv.
Fra stuen er det utgang til en herlig sørvendt terrasse, med utsikt over omgivelsene og port videre ned til felles hage.

Baderom/vaskerom og wc:
Badet er fra 2008 og inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel og dusjkabinett.
Badet er i nær tilknyttning til soverommet.
Rommet er mekanisk ventilert, og har luftespalte i dør. Varmvannsberederen er plassert i kjellerbod.
Vaskerommet er i felles vaskerom i kjelleren, med egen avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Det er et soverom i leiligheten. Dette er i god størrelse og har godt med garderobe og skapplass i en skyvedørsgarderobe. 
Rommet har lyse farger, gulver med parkettlaminat og lysmalte tak.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat og flis.
Vegger: Mdf-panelplater, samt malte og tapetserte flater og flis på bad.
Himlinger: Malte flater.

Hage og uterom:
Det er flere fine uteplasser på eiendommen. På fremsiden av huset er det en god hage med fin gressplen. 
Tomten er noe beplantet med trær og prydbusker. Sørvendt terrasse ut fra stuen og har godt med sol hele dagen.
Nydelig solforhold på tomten og i hagen hele dagen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Parkering

Borettslaget har 8 garasjeplasser, det søkes om plass til styret. Garasjeleie etter gjeldene satser. Parkeringsplass følger ikke leilighet ved salg, og selger må selv si opp leieforholdet. I tillegg har borettslaget p-plasser på gårdsplassen foran husene, dette er ikke faste plasser.

Areal og eierform

Areal: 4 457 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Hans-christian Berg Amalia Engberg Hansen

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.12.1961. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Pande Borettslag, Orgnr.: 953098725 Andelsnr.: 19 Andel fellesgjeld: 167000, Andel fellesformue: 14860
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Borettslaget har felles grunnavtale med Canal Digital med kabel TV og bredbånd, den enkelte andelseier kan selv oppgradere for egen regning.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 990 000,- / Felleskostnader: 3 731,- Nedbetaling av lån, kommunale avgifter, tv og internett, forsikringer, drift og vedlikehold, forr.fører, felles strøm m.m
Kjente fremtidige endringer i felleskostnadene, kr. 3.914,-

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) 167 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 157 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 162 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 14.11.2018

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6621537

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad (Kr.2 000) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 157 000,-) (Kr.39 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 250) Tønsbergs Blad 281118 (Kr.3 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.800) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Totalt kr. (Kr.84 359)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?