Til innholdet

Tønsberg / Kjelle - Gjennomgående leilighet i 6. etasje. Panoramautsikt og sen kveldsol. Flotte felles og grøntområder!

Kjellengveien 42
Prisantydning 5 350 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 82
BRA: 94 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 746 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Kjellengveien 42 3125 Tønsberg 6. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man i retning E18 mot Oslo, man tar til høyre i den store rundkjøringen på Kjelle, deretter til høyre i neste rundkjøring og man er da på Jarlsberglinna. Passere jernbaneundergangen deretter tar man inn neste rundkjøring til høyre - inn Kjellengveien. Eiendommen ligger på venstre side. Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Kjellelia ligger på en høyde over byen med panorama utsikt mot Tønsbergfjorden, Jarlsberg og det vakre åkerlandskapet rundt. Eiendommen ligger i et område med villaer, tett opp til Frodeåsen med nydelige turområder og stier. Herfra går det lysløpe til Eik og på vinterstid kjøres det opp skiløyper. Det er kort vei til Messeområdet med ishall, skøytebane og akebakke. På Grevestien som går få skritt fra eiendommen, kan man vandre ut til Ilene naturreservat og videre over i Gullkrona naturreservat eller gå opp i Frodeåsen og ned mot Tønsberg by. Slottsfjellet er også et flott mål for en luftetur. Fra eiendommen er man raskt på gang og sykkelveier som tar deg på få minutter inn til byen med alt av sentrumstilbud. Tar man  turen gjennom Nordbyen er man straks på Tønsberg Brygge. Det er også fin gangvei til skoler på Eik.
Kort vei til Tønsberg jernbanestasjon, hvor det kun er ca. 1 times togtur til Oslo.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet i 6. etasje av en høyblokk. Det er felles inngang på bakkeplan med heis og trapp. Bygget er oppført med bærende konstruksjoner i betong og stål. Fasader består av teglstein, fasadeplater og malmfuru. Vinduer og dører er av tre med isolerglass.
Boligen er oppført i 2018 og fremstår således som tilnærmet ny. Det er ikke observert tegn til avvik fra normal tilstand på befaringsdagen.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 97 kvm

6.Etasje: Entrè, gang, toalettrom, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.
Leiligheten disponerer en parkeringsplass i garasjekjeller, samt bod på 5 kvm. Det er tilgang til felles boder og sykkelparkering.
Sameiet disponerer også en leilighet som kan leies over kort tid av beboere.

Standard

Velkommen til Kjellengveien 42!
En innholdsrik og fin gjennomgående leilighet med beliggenhet på Kjelle. Fantastiske fellesområder med fine solforhold på eiendommen hele dagen. Koselige uteplasser flere steder på eiendommen.
Romslig og god stue, godt med naturlig lys og god romfølelse. En fabelaktig panoramautsikt over omgivelsene og vannet.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, integrerte hvitevarer samt god plass til spisebord.
En innholdsrik leilighet med to soverom, to balkonger, parkeringskjeller og en fin atmosfære.

Inngangsparti, entrè og gang:
Felles inngangsparti og trappeoppgang som er overbygget.
I leilighetens inngangsparti er det plass til garderobeskaper.

Kjøkken: 
"Sigdal" kjøkkeninnredning med hvite fronter, håndtak i stål og benkeplate av laminat.
Rommet er i åpen løsning til stuen, og har godt med naturlig lys fra de store vindusflatene i stuen.
Oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps blandebatteri. Det er glassplate på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: Kjøleskap/frys, oppvaskmaskin, induksjonstopp og komfyr fra "Siemens". Integrert ventilator fra "Røros Hetta". Det er også komfyrvakt og waterguard i kjøkkenet.

Stue/spisestue:
Stua har god plass til sittegruppe og spisestue. Dette rommet er i praktisk tilknytning til kjøkkenet.
Det er godt med vinduer, noe som skaper en fin atmosfære og godt med gjennomlys i rommet.
Innglasset balkong på 12 kvm bestående av betongdekke med terrassegulv av tre. Vegger av glass og aluminium med glassfelt som kan skyves til siden.

Baderom/vaskerom og wc:
Det er et bad samt et toalettrom i leiligheten. Bad og toalett er i nær tilknytning til soverommene.
Badet inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med heldekkende støpt servant, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne.
Toalettrommet inneholder vegghengt toalett og baderomsmøbel med servant.

Soverom:
Det er 2 soverom i leiligheten. Begge i god størrelse.
Hovedsoverommet har godt med plass til garderobeplass.
Luftebalkong på 3 kvm med utgang fra hovedsoverom som består av betongedekke med terrassegulv av tre. Rekkverk i aluminium og glass.
Rommene har fine tidsriktige farger, pene gulver og lysmalte tak. Soverommene er lokalisert nært baderommene.

Garasje:
Egen parkeringsplass i kjeller. Herfra kan man ta heisen rett opp i leilighetsetasjen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Elektriske varmekabler i bad og toalett.
Elektriske panelovner i entrè og stue.
Ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning og varmepumpe.

Areal og eierform

Areal: 746 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Anita Hem Kjølner Raymond Kjølner

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, med Plannavn (vedtaksdato): Kjelle boliger (20.5.2015) og Reguleringsformål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 28.09.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Lindekrona, Orgnr.: 921641389
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
TV/bredbåndsavtale-komplett 75 m/T-We boks fra Telenor/Canal Digital er inkludert i felleskostnadene.
Mulighet for leie av leilighet i underetg. for beboere som får besøk.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Prisantydning

5 350 000,- / Fellesutgifter: 2 287,- Forsikringer, drift og vedlikehold, felles energi, tv og bredbånd, forr.fører m.m.

Beregnet totalkostnad

5 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 133 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 350 000,-)) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 148 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 498 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 16.09.2019

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6806262

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 161019 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 350 000,-) (Kr.58 850) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 750) Tønsbergs Blad 050220 (Kr.4 500) Relansering på FINN.no (Kr.1 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.15 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.119 965)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?