Til innholdet

Tøff toppleilighet med 3 soverom og stor østvendt balkong. Parkeringsplass og bod i garasjekjeller.

Tassebekkveien 1
Prisantydning 5 500 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 107
BRA: 114 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2018
Tomtareal: 3032 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Sandefjord/Stokke sentrum

Adresse

Tassebekkveien 1 3160 Stokke 4. etasje

Adkomst

Fra E-18 tar man av til Stokke og følger innfartsveien mot Stokke sentrum. Etter å ha kjørt igjennom bøkeskogen følger man veien videre over jernbaneskinnene og første vei til høyre - Tassebekkveien. Eiendommen er beliggende på venstre side av veien i Tassebekkveien 1.
For øvrig se vedlagte nabolagsprofil i prospektet eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.
Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Her kan du leve uten storbyens stress og samtidig ha mange fasiliteter rett utenfor døren!

Med en meget sentral beliggenhet i Stokke sentrum, har du nærhet til det du måtte trenge i hverdagen.
Ønsker du servicetilbud er det kun få minutters gange til Stokke Senteret og Lilletorget som har et variert utvalg av butikker, vinmonopol, jernvarehandel, frisør, apotek og bakeri med mer. Ellers har Stokke sentrum flere dagligvareforretninger, spisesteder og forretninger.
Med kort avstand til jernbanestasjonen og daglig offentlig kommunikasjon til Sandefjord og Tønsberg/Oslo, er dette en bolig som passer pendlere.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, svømmehall, bobliotek samt Bokemoa med frodig bøkeskog som innbyr til god rekreasjon.
Nærområdet har også kultursti, lysløype og lekeområder som gir gode muligheter for hverdagsaktivitet hele året.
Barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skoler er også å finne i nærliggende områder.

For den golfintresserte er Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane beliggende mellom Vear og Melsomvik, og er bare få minutters biltur unna.
I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det flere gode turområder, for eksempel kan være Rossnesoden som er et kommunalt friområde med fin badeplass, badebrygge, gressletter og grillplass. Området byr også på oppmerket kyststi fra Tønsberg til Sandefjord.
Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien.

Velkommen til en hyggelig visning!

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Boligblokk oppført i betong delvis kledd med fasadeplater og delvis med teglstein.
Flatt tak tekket med PVC folie eller tilsvarende.
Se for øvrig rapport utført av takstmann som er vedlagt i salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 127 kvm

4. etasje
P-rom med ca. 107 kvm.: Entré, bad, 3 soverom og kjøkken/stue.
S-rom med ca. 7 kvm.: Bod.
Balkong ca. 36 kvm.

Se for øvrig rapport utført av takstmann som er vedlagt i salgsoppgaven.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Leiligheten er beliggende i 4. etasje i spennende og særpreget bygning hvor trapperommet er i glass.
Gjennomgående lyst interiørmessig fargevalg og gjennomtenkte funksjonelle løsninger.
Stor østvendt flislagt balkong utenfor stuen har rekkverk i glass og metall som gir et luftig og fint preg med godt utsyn omkringliggende omgivelser.
Adkomst til denne lekre leiligheten er via heis eller trapp fra garasjeanlegg eller fellesgang videre til egen inngangsdør.
Det tilhører 1 parkeringsplass og 1 sportsbod i garasjeanlegget.
Med praktisk porttelefon er det enkelt å lukke opp for bekjente som kommer på besøk.
Store fine fellesarealer både innvendig i bygget og takterrasser på 4. og 5. etasje. I tillegg har sameiet et selskapsrom/møterom som beboerne kan disponere etter nærmener avtale.

En romslig entré med fliser på gulv, malte vegger, malt slett tak med downlights samt en skyvedørsgarderobe med speilglassdører for yttertøy og sko.
Gang med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling med downlights.
Stuen er med åpen løsning mot kjøkken samt utgang til stor flislagt balkong via heve-/skyvedør. Det er glasstak over deler av balkongen som gir flere møbleringsmuligheter til å kunne ordne seg en lun og trivelig uteplass med blomsterkrukker ulike soner for avslapping. Fra balkongen er det herlig uhindret utsyn. Stuen er et særdeles lyst rom med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Den åpne løsningen fra stue til kjøkken gir god romfølelse og kan fint ansees som et allrom. Rommet har fast skapinnredning for TV, parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling.
Kjøkkenet har rikelig med moderne skap- og skuffeinnredning i hvit slett utførelse med benkeplate av heltre. Takhøye overskap, mye benkeplass, barløsning sam integrerte hvitevarer som koketopp med induksjon og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Avsatt plass for kjøl/frys, stekeovn og evnt. micro eller kaffemaskin over denne. Ellers er det montert komfyrvakt, automatisk vannstopp og ventilator med avtrekk over tak via fellesanlegg. I tilknytning til kjøkkenet er det plass til spisebord man kan duke opp til familie og venner, og er et hyggelig sted å tilberede mat mens kokken har selskap av gjestene sine.
Hovedsoverom med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Utgang til samme flislagte balkong som stuen.
Soverom med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Utgang til samme flislagte balkong som stuen.
Soverom med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling. Utgang til samme flislagte balkong som stuen.
Separat toalettrom  med vegghengt WC og håndvask. Parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling.
Et delikat flislagt bad er innredet med vegghengt WC, baderominnredning, dusjhjørne, hjørnebadekar med dusjmulighet, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt mekanisk avtrekk,. Rommet har gulvvarme og downlights som er med på å skape en koselig stemning og et sted for velvære.
Bod/teknisk rom med parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak i himling.

Se for øvrig rapport utført av takstmann som er vedlagt i salgsoppgaven da konklusjon tilstand, dører og balkong er kommentert.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme i radiatorer.
Gulvvarme i bad.
Det er sprinkleranlegg i bygget samt balansert ventilasjon med varmegjenvinning for bedre inneklima.

Parkering

En tilhørende parkeringsplass (nr. 10) og sportsbod bak parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Det er også felles sykkelparkering med stativ for individuell låsing av sykkel i denne etasjen.
Adkomst til felles garasjeanlegg via heis eller trapp.

Parkeringsplass og bod utgjør 1/50del av Gnr. 422 Bnr. 240 Snr. 1 som er garasjeanlegget.

Areal og eierform

Areal: 3 032 kvm, Eierform: Fellestomt

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Sandefjord kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Andel av felles opparbeidet fellesareal på gateplan som er beplantet og med lekeplass.
Ellers er det felles takterrasse over to plan hvor en er med panorama over Stokke og dets nærområder.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen, vedtatt 24.09.2019, er avsatt til sentrumsformål nåværende, båndlegging for regulering etter pbl. og gul sone ihht. T-14442.

Eiendommen ligger i et regulert område med gjeldende regulering, Plannavn Stokke sentrum og PlanID 3804 20120012, vedtatt 18.06.2013, avsatt til reguleringsformål sentrumsformål og fortau.

Sandefjord kommune kommenterer at det pågår reguleringsarbeid for Frederik Stangs gate 9, Gnr. 422 Bnr. 23. Hensikten med planen er å legge til rette for bolig- og næringsbygg. Planarbeidet er satt på vent da planen ligger innenfor båndleggingssonen for den nye jernbanetraseen. Planområdet ligger ca. 107 m nordvest for den aktuelle eiendommen.

36 meter nordvest for eiendommen går Vestfoldbanen. Det tillates ikke oppføring av ny bygning/installasjon eller utgraving/oppfylling mot jernbanen innen 30 meter regnet fra nærmeste spors midtlinje. BaneNor jobber for tiden med planer for nytt dobbeltspor gjennom Vestfold, og på sikt vil deler av eksisterende jernbanespor i Sandefjord legges ned. Byggeforbudssonen vil bestå inntil ny jernbane er tatt i bruk, og eksisterende anlegg lagt ned. Ny jernbanetrase er foreslått lagt fra Stokke stasjon via vestsiden av Torp flyplass (ny Torp stasjon) til ny Sandefjord stasjon ved SVGS. Syd for SVGS følges i hovedsak dagens trase.
For mer informasjon vises til: http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/
Kart over korridoren kan sees på: http://asplanviak.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=76880ca5ab664db480caacfffb1656a5

Korridor for ny dobbeltsporet jernbane gjennom Sandefjord er vedtatt, men ikke detaljplanlagt. Den aktuelle eiendommen /Tassebekkveien 1) ligger delvis innenfor båndleggingssonen for den nye jernbanetraseen.
Traseen går som følger: Nord for Stokke er trasevalget foreløpig uavklart. Fra Stokke stasjon og sydover føres traseen vest for Torp flyplass frem til en ny Torp stasjon ved flyplassterminalen. Derfra går jernbanen i ny trase gjennom Hjertås og Mokollen frem til en ny stasjon ved SVGS. Syd for SVGS følger jernbanen i hovedsak dagens trase, men med en utvidelse til dobbeltspor. Det vil bli behov for veiomlegginger flere steder. Omfanget av arealinngrep på enkelteiendommer langs ny trasé vil først være avklart når reguleringsplanen er endelig vedtatt. Inntil reguleringsplanene er vedtatt, vil råderetten på eiendommen være begrenset innenfor båndleggingssonen.
For mer informasjon vises til: http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/
Kart over korridoren kan sees på: http://asplanviak.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=76880ca5ab664db480caacfffb1656a5

Eiendommen er utsatt for støy fra jernbanen, gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

I kommuneplan for Sandefjord er det vist en langsiktig utviklingsgrense. Ubebygd areal innenfor den langsiktige utbyggingsgrensen kan påregnes omdisponert til boligformål ved fremtidige kommuneplanrulleringer. Et areal ca. 58 meter sør for den aktuelle eiendommen ligger innenfor den langsiktige utviklingsgrensen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Dagboknr. 9000042, tinglyst 01.12.1921 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Opprinnelig dok nr 900397/1921 fra Tønsberg tingrett
Overført fra: 3804-422/240
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr. 9000044, tinglyst 01.12.1921 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Opprinnelig dok nr 900398/1921 fra Tønsberg tingrett
Overført fra: 3804-422/240
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr. 941498, tinglyst 26.06.2018 - Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr. 3804 Gnr. 422 bnr. 216 Snr. 1 F
Overført fra: 3804-422/240
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettighetshaver: Knr: 0710 Gnr: 422 Bnr: 274 Snr:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12  
Adkomstrett til fots
Overført fra: 3804-422/240
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr. 1463997, tinglyst 26.10.2018 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 29
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 120/6230
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Næring:
Sameiebrøk: 1808/6230

Dagboknr.: 1504649, tinglyst 05.11.2018 - Bestemmelse om adkomstrett, erklæring/avtale og bestemmelse om adkomstrett, bestemmelse om parkering
Rettighetshaver: Knr: 3804 Gnr: 422 Bnr. 240 Snr: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 og 34
Bestemmelse om vedlikehold
Rett til å anlegge og ha i drift et lekeareal
Bruksrett til 2 parkeringsplasser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenenheten med flere.

Det er innhentet kopi av servituttene - disse kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 01.06.2018.

Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Lilleborg Terrasse, Orgnr.: 921746334 Andel fellesgjeld: 22742, Andel fellesformue: 37394
Fellesutgifter: 3 884,- pr mnd.
Fellesutgifter dekker bl.a. felles bygningsforsikring, TV/bredbånd, strøm/oppvarming fellesareal, renovasjon, drift/vedlikehold heis, rengjøring fellesareal, drift/vedlikehold ventilasjonsanlegg, varmtvann/radioatorvann m/avregning ved eierskifte, forretningsførsel m.m.
Fellesutgifter fordeles på felleskostnader drift kr. 1 847, TV/bredbånd kr. 519,-, filter kr. 55,-, garasjeplass og energi kr. 1 150,-.
Energi gulvvarme/varmtvann avregnes årlig og ved eierskifte.

Sameiet består av 32 boligseksjoner og 2 næringssekjsoner.

Forretningsfører for Sameiet Lilleborg Terrasse er USBL.

Styreleder i Sameiet Lilleborg Terrasse orienterer om at det er mottatt nabovarsel for byggearbeid i nabobygg Frederik Stangs gate 3.
Videre opplyses at fellesområder ikke er tatt over fra utbygger ennå grunnet at feil/mangler ikke er ferdigstilt, men dette er under arbeid.

Ytterligere informasjon om evnt. felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det er ingen forkjøpsrett for øvrige seksjonseiere.
Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.
Seksjonseier er ansvarlig for at ordensreglene blir overholdt av egen husstand, leietaker eller andre personer som er gitt adgang til seksjonen eller sameiets eiendom.
Det er tillatt med dyrehold i sameiet. Erklæring om dyrehold som er vedlagt Ordensreglene, skal signeres og leveres styret.
Fellesareal i Sameiet Lilleborg Terrasse er et møterom i 5. etasje, takterrasse i 4. og 5. etasje, nærlekeplass samt garasje- og bodanlegg samt sykkelrom i garasjeanlegg.

Det må kunne påregnes dugnad samt det kan forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter for Sameiet Lilleborg Terrasse, vedtekter for Lilleborg Garasjesameie, ordensregler for boligdelen, ordensregler for takterrassene, ordensregler for garasjesameiet, regnskap, budsjett og innkalling/protokoll møter.
Be om kopi ved henvendelse til megler kontor.
Vedtekter for Sameiet Lilleborg Terrasse, vedtekter for Lilleborg Garasjesameie, ordensregler for boligdelen, ordensregler for takterrassene, ordensregler for garasjesameiet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Prisantydning

5 500 000,- / Fellesutgifter: 3 884,- pr. mnd Dekker bl.a. felles bygningsforsikring, TV/bredbånd, strøm/oppvarming fellesareal, renovasjon, drift/vedlikehold heis, rengjøring fellesareal, drift/vedlikehold ventilasjonsanlegg, varmtvann/radioatorvann m/avregning ved eierskifte, forretningsførsel m.m.

Beregnet totalkostnad

5 500 000,- (Prisantydning) 22 742,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 522 742,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 138 050,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 522 742,-)) -------------------------------------------------------- 146 792,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 669 534,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gulag A/S Takstdato : 28.06.2021 Formuesverdi : 1 059 480,- Sekundær formuesverdi : 3 814 127,- Formuesverdi pr. : 31.12.2019.
Formuesverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Kommunale avgifter

Kr. 5 821,50 pr. år Kommunale avgifter dekker avløp, vann og renovasjon hvor faktura sendes i 4 terminer.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 070721 (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995) Dronefoto (Kr.3 200) Pantattest selger garasje (seksjon 1) (Kr.387) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedsføringspakke (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.4 190) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 522 742,-) (Kr.50 000) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.110 572)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sør-Øst Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Hvis ikke tidspunkt for fellesvisning fremkommer i annonsen, ber vi deg kontakte megler for å avtale visningstidpunkt.

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?