Til innholdet

Tjøme-Haug-rett v/sentrum; Innholdsrik og moderne halvpart av tomannsbolig | 4 soverom, 2 stuer og 2 bad/wc | garasje | stor, usjenert og solrik terrasse med jacuzzi

Eikeliveien 15
Prisantydning 3 440 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 147
BRA: 149 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2010
Tomtareal: 1480 m²

Dokumenter

Tjøme-Haug-rett v/sentrum; Innholdsrik og moderne halvpart av tomannsbolig | 4 soverom, 2 stuer og 2 bad/wc | garasje | stor, usjenert og solrik terrasse med jacuzzi


Finn.no: Lokalområde

Tjøme - Hulebakk- rett v/sentrum

Adresse

Eikeliveien 15 3145 Tjøme 1. etasje

Boligens innhold og uteplasser

Halvpart av nyere tomannsbolig som er inndelt med følgende innholdsrike og arealeffektive planløsning:

1. etasje:
ENTRE/GANG med skyvedørsgarderobe.
BAD/VASKEROM med dusjnisje, vegghengt toalett og utslagsvask.
STUE MED ÅPEN KJØKKENLØSNING og utgang til stor terrasse

2. etasje:
TRAPPEGANG
4 SOVEROM, hvorav to med garderobeskap.

Loftsetasjen:
KONTOR
STUE

Uteplass/terrasse:
Stor og deilig hovedterrasse med areal på 65 m². Terrassen ligger flott til i terrenget, vestvendt med meget gode solforhold og er godt skjermet for innsyn med bl.a. levegger. Det er åpen havestue og jaccuzi (ny 2012). Det er adkomst fra stue og terreng.

Balkong med areal på 5,5 m². Det er dekke av impregnerte terrassebord, malt og tett rekkverk, samt baldakin-bjelker til himling. Det er adkomst fra det ene soverommet i 2. etasje.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse over boligens 3 plan som illustrerer inndelingen av boligen. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen plantegning.

Standard

Nyere, halvpart av tomannsbolig oppført i 2010 og som forøvrig er normalt vedlikeholdt. Boligen er oppgradert i 2017, med bl.a. innredet loftsetasje.

Boligen gir et lyst og godt inntrykk og beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger:

Stuen med åpen kjøkkenløsning:
Boligen har et lyst og trivelig stue-/kjøkkenrom med skyvedør ut til en vestvendt terrasse. Rommet har en flott løsning med naturlige soner for hovedstue mot vest, samt spisestuen ved kjøkkenet. Kjøkkenet har en pen innredning med tidløse fronter i lyse farger og laminat benkeplater. Av integrerte hvitevarer er det keramisk platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. Videre er det Kitschenboard-plater mellom over- og underskap, tillegg til at det er montert belysning over benkeplater. Ventilator med direkte utlufting plassert over komfyr.

Loftstuen:
Boligen har en lys og hyggelig loftstue med god plass til møblement, noe som gir ekstra spillerom for hele familien. Her kan barna trekke seg tilbake med gode venner, eller familien samles til en hyggelig filmkveld.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen har 2 bad, ett i 1. etasje og ett i 2. etasje. Badet er helfliselagt og varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Badet er innredet med vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører. Videre er det utslagsvask og opplegg for vaksemaskin og tørketrommel. Badet ventileres via el-vifte i vegg og evt. vindu - som også slipper godt med dagslys inn.

Bad/wc:
Også dette badet er helfliselagt og varmekabler i gulv gir deilig temperatur året rundt. Innredningen fra består av servant nedfelt i benk med 2 skap med speil og lysarmatur over. Videre har rommet vegghengt toalett, badekar, samt dusjhjørne. Badet ventileres via el-vifte og evt. vindu - som også slipper godt med dagslys inn. Ifølge tilstandsrapport indikeres det fuktutslag på vegg nedre del i dusjhjørne (målt med fuktindikator). Det er åpen fuge i overgang gulv- vegg og åpen fuge på gulv rundt sluk. Takstmann anbefaler å sette inn dusjkabinett.

Soverommene:
Boligen har fire soverom, alle plassert i boligens 2. etasje. Det er plass til dobbeltseng på alle rommene, samt at det på 2 av rommene medfølger frittstående garderobeskap. Det er utgang til balkong fra det ene soverommet.

Innvendige overflater:
Gulv: har fliser og parkett.
Vegger: er i all hovedsak plater som er malte i moderne farger. Det er malt MDF-panel i loftstuen.
Himling: er i all hovedsak malte plater. Makt MDF-panel i loftstuen.

Diverse vedr. teknisk og utstyr:
* El- skap med automatsikringer og 40 ampere hovedsikring.
* Nylig installert fibernett
* Varmtvannsbereder på 200 liter
* Utvendig vannkran med innbygget frostsikker lås.
* Diverse utvendig belysning.

For standardopplysninger for øvrig; se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Beliggenheten og nærområdet

Halvpart av tomannsbolig i naturskjønne og harmoniske omgivelser med skogen som nærmeste nabo. Her er du tilbaketrukket fra veien og kan nyte skogens stillhet i ro og mak.

Foruten å ha flotte tur og rekreasjonsmuligheter rett på utsiden av stuevinduet ditt, er du kun en kort rusletur unna "Nebba" som er et populært badested og Engø båthavn. Her i fra er det kort vei ut til Tjømes vakre skjærgård.

Det er også kort gangavstand til Tjøme sentrum, som kan tilby en rekke fasiliteter som f.eks dagligvareforretninger, post i butikk, bank, Skafferiet som er en nydelig cafè, Pizza restaurant og mye mer.

Tjøme kan lokke med 9-hulls golfbane, ridesenter, idrettshall, skateboard bane, tennisbane m.m.

Det er ikke foruten grunn at Tjøme flere ganger er blitt kåret til Vestfolds bostedskommuner!

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2010

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 149 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 69/63/61 m2
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 69/63/63 m2
3.Etasje: BTA/BRA/P-rom 25/23/23 m2

Alle rom i under-, første- og andre etasje, unntatt bodrom i 1. tasje er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører du Fv308 mot Tjøme. Følg så denne veien til du kommer til Tjøme sentrum og tar opp til venstre ved Tjøme Kirke og gjennom sentrum. Kjør så Østveien videre og forbi Coop Extra å ta neste vei til høyre mot Hulebakk. Så tar du til høyre, første vei etter svingen. Boligen er så beliggende på venstre hånd. Det vil bli skiltet under visningen.

Oppvarming

Det er varmepumpe (fra 2011) i stuen. Elektriske varmekabler i alle gulv i 1. etasje, samt på baderom i 2. etasje. Pipe med mulighet for ildsted i stuen. Forøvrig er det elektrisk oppvarming.

Parkering

Frittstående garasje bygget i 2015. Støpt dekke og stål leddport med motorstyring. Enkel dør med glass. Det er innlagt strøm og stikkontakter.

Forøvrig er det gode parkeringsfasiliteter på eiendommens gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 1 480 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Opparbeidet hagetomt med plen og grøntarealer. Innslag av fjell og naturtomt. Asfaltert innkjørsel, gårdsplass og parkering.

Terrasse ut for stue mot vest. Jakusi type Sundance. Åpen havestue. Det er utvendig bod på ca. 5 m2 ved terrassen.

Eier

Knut Erik Aarø Torun Aarø

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Eiendommen har adkomst fra Eikeliveien, som er privat.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen, hvor formålet er boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen ha ikke ferdigattest datert 17.03.2011. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 440 000,-

Beregnet totalkostnad

3 440 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 440 000,-)) -------------------------------------------------------- 98 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 538 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Ligningsverdi : 775 308,- Sekundær ligningsverdi : 2 480 984,-

Kommunale avgifter

Kr. 13 570

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 440 000,-) (Kr.43 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markedspakke (Kr.14 990) Tønsbergs Blad 171018 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.80 360)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?