Til innholdet

TJØME SENTRUM - Lekker og nyoppusset enebolig - Nytt kjøkken og bad - Flotte solforhold

Korsholmveien 2
Prisantydning 3 290 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 103
BRA: 124 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1969
Tomtareal: 817 m²

Visninger

tirsdag 13. november Kl 16.30 - 17.30

Dokumenter

TJØME SENTRUM - Lekker og nyoppusset enebolig - Nytt kjøkken og bad - Flotte solforhold


Adresse

Korsholmveien 2 3145 Tjøme

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg veien over kanalbroa mot Nøtterøy, og fortsett på 308, rett frem i Teie Veidele. Følg Kirkeveien utover over Vrengenbroa til Tjøme, og følg Vestveien til Tjøme sentrum, og kirken på venstre hånd.
Ta så til venstre, og til venstre igjen ved andre mulighet som er Korsholmveien. Boligen vil så ligge på høyre hånd umiddelbart.

Eiendommen vil merkes med til salgs-plakat, og det vil bli skiltet med Z-Eiendom-skilter ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet med gangavstand til alle servicefunksjoner i Tjøme Sentrum. Eiendommen ligger få meter unna dagligvare, apotek, kafe, vinmonopol, diverse forretninger, og det er gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskole, golfbane, idrettshall, idrettsanlegg og badestrender.
Det er gode bussforbindelser inn til Tønsberg, og det tar ca 25 minutter å kjøre til Tønsberg med bil.
Eiendommen ligger skjermet til på en høyde, med fine solforhold og hage med hekk rundt som hindrer innsyn.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1969

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 124 kvm
Kjeller: Garasje
1.Etasje: Gang, vaskerom, bad, stue/kjøkken og 3 soverom.

Standard

Velkommen til Korsholmveien 2, en lekker og nyoppusset enebolig, hvor det meste er oppgradert det siste året.

Stor og åpen stueløsning, med laminat på gulv og gipsede vegger. Stuen har utgang til en sydvendt, solrik terrasse med direkte adkomst til hagen hvor man sitter skjermet og usjenert. Stuen har en helt åpen løsning mot kjøkkenet, kun pipa med gasspeis som kan sees fra alle kanter. Det er satt inn nye takvinduer, som sammen med de store vindusflatene slipper inn naturlig lys gjennom hele dagen. Nytt kjøkken fra Huseby, med slette fronter. Kjøkkenet har høy standard, og har blant annet uttrekkbar kran, integrert komfyr, oppvaskmaskin og induksjonstopp, vifte som heves opp fra platetoppen, gjør at kjøkkensonen blir en naturlig del av stuen. Kjøleskap med vann/is-funksjon.
3 romslige soverom, hvor det er godt med plass til skap på alle rommene.
Lekkert bad med gulvvarme. Badet er innredet med badekar, servant i baderomsinnredning og wc. Gulvfliser av granitt, og baderomsplater på vegg.
Separat vaskerom.

Nye vinduer fra 2017/2018
Ny varmepumpe 2017
Ny gasspeis 2017.

Velkommen til visning!

Oppvarming

Gasspeis i stue.
Varmepumpe i stue.
Gulvvarme på bad.

Parkering

Garasje i underetasjen.
Ellers parkering på egen eiendom.

Areal og eierform

Areal: 817 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Opparbeidet tomt med gressplen, prydbusker og asfaltert innkjørsel.
Tomtestørrelse inkluderer begge parsellene.

Eier

Stian Andreassen Anette Erlingsen

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp.
Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Området er under regulering, og dagens boligområde er planlagt å forbli boligområde.
Ellers vil kommuneplanens bestemmelser gjelde.
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende i Færder kommunes kommuneplan.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 23.12.1969.
Dagens plantegning er endret fra opprinnelige tegninger.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 290 000,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-)) -------------------------------------------------------- 94 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 384 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 13 908

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.11 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.26 929)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Petter Hillås

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Petter Hillås

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?