Til innholdet

Praktisk familiebolig i sentrumsnært boligfelt - 4 sov - 2 bad - Sep-vaskerom - Barnevennlig og solrikt beliggende!

Stalsbergveien 49
Prisantydning 3 790 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 171
BRA: 193 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1971
Tomtareal: 721 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 6. juni Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Stalsbergveien 49 er en barnevennlig beliggende enebolig i et attraktivt og populært boligområde i Rambergåsen på Nøtterøy. Her har du gangavstand til Tønsberg sentrum, badeplass rett i nærheten og sjøen som en av de nærmeste naboene. Meget hyggelig nabolag med variert demografi.
Boligen har gjennomgått flere større oppgraderinger gjennom årene, og fremstår som innbydene og hyggelig.

Kort fortalt:
- Drenert 2010
- Nytt sikringsskap
- Enkelte nye vinduer og ytterdører i 2018
- Ny kledning carport i 2018
- 2 bad (hhv fra 1999 og 2010)
- Huseby kjøkken fra 2007 med bla. Neff og Miele hvitevarer av nyere dato.
- Romslig, familievennlig og hyggelig innredet!
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - RAMBERGÅSEN

Adresse

Stalsbergveien 49 3128 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Rambergåsen er kjent som ett attraktivt og sentralt villastrøk. Eiendommen er beliggende i blindvei uten sjenerende gjennomgangstrafikk. Det er både flotte friområder i nærområdet og det er kun 3 minutters gange til Ramberg badeplass med oppfriskende sommerbad. Her får man roen i naturskjønne omgivelser kombinert med en sentral beliggenhet.

Beliggenheten er perfekt for pendlere! Med sykkel er det kun noen minutter til jernbanestasjonen. Videre er det gangavstand til Tønsberg brygge, via gangbro fra Kaldnes, hvor du kan nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Med sykkel, bil eller buss tar du deg også enkelte til både Ringshaugstranda og Fjærholmen. Fjærholmen er kommunens største og fineste badeplass med sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading. For helårsbad og noe varmere vann er det ca. 2 min gange til Active Family badeland. Bygget huser også et flott treningssenter.

Fra eiendommen er det er ca. 4 km til Tønsberg sentrum med bil. I gangavstand er det ca. 2,2 km, via gangbroa på Kaldnes. Rambergåsen har nærhet til skoler, barnehager, bussholdeplass og nærbutikk. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar Kaldnes, Meny, Rema 1000 på Teie Torg og Kiwi i Vestskogen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie torv et variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til sjøen, lekeplass, skiløyper og treningssenter m.m.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, opprinnelig oppført i 1972 og tilbygget/ombygget i 1983 med bla. 2.etg.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpte lecamurer.

Innhold:
1.etg.: Entré/gang/vindfang, vaskerom med opplegg til vaskemaskin, skap og utslagsvask, grovgang med nedgang til kjeller. Flislagt baderom med dusjhjørne, servantinnredning og vegghengt wc. Kjøkken med innredning og spiseplass. Hall/gang med skyvedørsgarderobe inn fra entré, stue med peison og utgang til terrasse. Tv-stue med trapp til 2.etg. 2 soverom.
2.etg.: loftstue med utgang til overbygget luftebalkong mot vest, flislagt baderom med badekar, servantinnredning og wc, badstue. 2 soverom. Kneloft.
U.etg.: lagringsrom med nyere oljetank. Krypkjeller/ikke utgravd areal for øvrig.

Frittliggende utebod (står utenfor eiendomsgrense på friområdet mot syd).

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 193 kvm, Bruttoareal: 209 kvm

1.Etasje: 120 / 125 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje:   51 / 51 kvm p-rom/BRA.
Kjeller:      17 kvm BRA.
Carport kommer i tillegg til romfordeling og målte arealer.

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard. Det er utført flere større vedlikeholds- og renoveringsarbeider opp gjennom årene, som sørger for at boligen fremstår som svært godt ivaretatt.
Det nevnes ny drenering rundt boligen i 2010, oppgradert og nytt sikringsskap med automatsikringer, pusset opp begge bad i nåværende eiers tid (hhv. 1999 og 2010), pusset opp 2.etg. med overflatebehandling i 2010, nytt kjøkken fra Huseby med flott kvalitet og klassisk stil i 2007, nye ytterdører og enkelte vinduer (mot nord) i 2018, samt skiftet kledning og taktekking på carport i 2018.
For øvrig er det gjort tiltak på overflater rundt om i boligen gjennom årene, slik at boligen fremstår som meget hyggelig og innbyende.

Overflater innvendig består hovedsakelig av eikeparkett, klikk laminatgulv, keramiske fliser og heldekkende teppe. På vegger er det malt glassfiberstrie, malt panel, malt miljøstrie og vinyltapet. I himlinger er det stort sett malte takplater.
Det er enkelte overflater med behov for oppussing og modernisering, ref. tilstandsrapporten.

Øvrig teknisk info (utdrag av tilstandsrapport):
Innvendig røropplegg fra byggeår med vannrør av kobber. Avløpsrør og sluk av støpejern dels plast (pvc).
Bereder fra 2007 med kapasitet på 200 liter.
El- anlegg med åpent dels skjult ledningsnett.
Sikringsskap oppgradert med automatsikringer til alle kurser. Nytt sikringsskap med
automatsikringer montert for tilleggskurser.
Innlagt fiber fra Telenor i 2019.
Trådløs alarm fra Sector. Detektor, alle med kamera og sammenkoblede røykvarslere, oppgradert i 2019.

Oppvarming

Kombinert peisovn/parafin i stue (utvendig tank fjernet, innvendig tank i kjeller). Luft-til-luft varmepumpe. Varmekabler i gulv på begge bad.
For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner, der disse finnes.

Parkering

Parkering i dobbel carport i tilknytning til boligen, umiddelbart ved inngangspartiet.

Areal og eierform

Areal: 721 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet og lettstelt hagetomt med forholdsvis flatt hageområde. Fin gressplen rundt boligen med god boltreplass for familien. Fint opparbeidet uteplass med delvis overbygget markterrasse ut fra stua. Her er det også montert el-markise for solrike dager. Enkelte blomsterbed og hekk mot naboer. Gruset gårdsplass og innkjørsel.

Eier

Unni Christensen Per Erik Skar Hansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via septik. Det er varslet pålegg om nytt felles røropplegg for vann og avløp frem til kommunal tilkobling. Dette står på vent i forhold til endelig avklaring ang. fastlandsforbindelsen.
Adkomst fra privat stikkvei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligområde, nåværende. Det eksisterer ingen planforslag som vil berøre eiendommen, men eiendommen ligger innenfor planavgrensningen for varslet oppstart av detaljregulering for ny
fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme, plannr. 2019001.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1965/66-2/91  Bestemmelse om gjerde 06.01.1965 
 Med flere bestemmelser

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.05.1972. Det foreligger også godkjente bygningstegninger på ombygging av eneboligen.

Kopi av dette kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 790 000,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 107 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 897 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 1 153 714,- Sekundær formuesverdi : 4 153 369,-

Kommunale avgifter

Kr. 14 767 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 110320 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 790 000,-) (Kr.43 585) Tønsbergs Blad 180320 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 130520 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.13 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.91 855)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?