Til innholdet

Tiltalende og oppgradert enebolig med godkjent hybel (10.000,-/mnd) - tot. 5(6) sov - Nydelig utsikt mot Tbg! ZOLGT

Marihøneveien 12
Prisantydning 5 100 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 237
BRA: 306 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1986
Tomtareal: 868 m²

Kort om eiendommen

Marihøneveien 12 er en velholdt og meget pent vedlikeholdt enebolig med solid standard gjennomgående i ute som inne. Her bor du i et barnevennlig meget solrikt område, med flott utsikt mot Tønsberg og Hogsnesåsen i øst.
Dette er en stor enebolig med mengder av boltreplass for hele familien! Med totalt 5(6) soverom, 2 bad og 3 toaletter er dette en bolig hvor storfamilien kan få god plass. Alternativt kan man leie ut, slik nåværende eier gjør, og få inn kr 10.000,-/mnd. Hybelen er søkt godkjent i 2018.

Kort fortalt;
- Stor og velholdt bolig med mange bruksmuligheter.
- Grunnflate på hele 142 kvm (171 kvm inkl. garasje).
- 5(6) soverom fordelt over 2 plan hvorav 2 av disse er nyoppusset.
- 2 flislagte bad fra hhv 2012 og 2013 samt separat toalettrom i 2019.
- Lagt ny belegningstein rundt hele boligen og ny trapp
- Opparbeidet uteområder fullstendig siste årene
- Hybel i underetasjen med egen separat inngang på 95 kvm p-rom
- "Takfornyet" høsten 2019
- Utvendig nymalt med drywood i 2019/20.
- Barnevennlig og rolig beliggenhet!
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning! Husk påmelding!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - BJELLANDÅSEN *BUD INNKOMMET*

Adresse

Marihøneveien 12 3172 Vear

Adkomst

Kjør fra Tønsberg sentrum mot Sem. Ta til venstre i rundkjøring ved Jarlsberg travbane og følg veien mot Vear. Sving av til høyre mot Hogsnesbakken/ Bjellandåsen, så høyre inn Bieveien. Hold denne

til sving til venstre. Boligen ligger på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Z-eiendom skilt ved fellesvisninger, samt tilsalgs-skilt.

Beliggenhet

Boligen har en meget luftig og fin beliggenhet, på toppen av Bjellandåsen i et veletablert og attraktivt boligområde nær treningssenter, samt tur/lysløype og rekreasjonsområder. Stor, vestvendt terrasse med svært gode solforhold fra morgen til kveld. Marihøneveien er en meget barnevennlig gate uten gjennomkjøringstrafikk. Gangavstand til bussholdeplass, barnehage, Vear skole og Meny daglivareforretning ved Jarlsberg Travbane. Innen kort avstand finner man Stokke golfbane og sjøen med bl a. Rakkevik småbåthavn og Smørberg badestrand. I nærheten har du også Vear med diverse butikker, Kiwi, legesenter, golfhall og Vear idrettshall. God bussforbindelse til Tønsberg sentrum og Stokke. Enkel adkomst til E-18 og Oslo, Drammen og øvrige Vestfoldbyer . Ca. 4 km til Tønsberg sentrum og 20 min i bil, til Torp flyplass. Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt. Det er ingen boplikt i kommunen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1986

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over mur.

Innhold:
1.etg.: entré/vindfang, hall/gang med skyvedørsgarderobe, toalettrom med vegghengt wc og servant, flislagt bad med dusjkabinett, baderomsinnredning og wc med direkte adkomst til soverom. 2 soverom, hvorav ett tidligere har vært vaskerom. Kjøkken med innredning og kjølerom/bod med opplegg for vaskemaskin, stue med utgang til balkong mot øst og terrasse mot vest.
U.etg.: gang/lagringsrom, 2 boder.
U.etg hybel.: entré/vindfang, hall/gang, 2 soverom, disp.rom i dag i bruk som hybelens 3.soverom med stort rømningsvindu, flislagt bad med dusjkabinett, baderomsinnredning og wc, kjøkken med innredning og spiseplass, stue.

Gulvet lagringsloft med "stå"-høyde på midten.
Garasje i tilknytning til boligen.
Utebod.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 237 kvm, Bruksareal: 306 kvm, Bruttoareal: 329 kvm

1.Etasje: 142 / 171 kvm p-rom/BRA
U.Etasje hoveddel: 30 kvm BRA.
U.Etasje hybel: 95 / 105 kvm p-rom/BRA.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på begge kjøkken medfølger i handelen.

Standard

Stor og innbydende familiebolig med gjennomgående normalt god standard. Boligen har vært gjenstand for meget godt vedlikehold i alle år, og har de siste årene fått en del større påkostninger, herunder spesielt 2 flislagte bad i hhv 2012 og 2013. Malt opp vegger og tak i store deler av 1 etg i 2020, samt innredet nytt soverom (tidl. vaskerom) i hovedetasjen. Soverom nr 3 i denne etasjen ble også pusset opp i 2020 med nye, dels malte overflater. Romslig, hvitmalt kjøkken i hovedetasjen med innredning fra Huseby med spiseplass og praktisk kjølerom/bod (i dag med opplegg for vaskemaskin).
Stor stue i vinkel med peis, parkett på gulv, og mengder av boltreplass. Utgang til både øst- og vestvendt veranda. Ny terrasse mot vest i 2014. Isolert garasje.

Hybel med egen inngang/entré med garderobeplass, 2(3) soverom (det tredje soverommet har stort rømningsvindu, men er ikke søkt bruksendring fra bod til soverom), kjøkken med innredning og spiseplass og stort vindu. Stue med store vinduer og fin utsikt mot øst. Stort og delikat baderom med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Overflater i hybelen består hovedsakelig av laminatgulv og teppefliser på gulv, og malt panel og tapet på vegger. Egen varmtvannsbereder fra 2018.
Flott uteplass separat fra hoveddel med utsikt mot øst.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
Innvendig røropplegg fra byggeår med vannrør av kobber. Avløpsrør og sluk av pvc.
Beredere for hver boenhet fra 2018 med kapasitet på 200 liter.
Avtrekk fra kjøkken, baderom og toalettrom ventileres via mekanisk avtrekk, med felles motorenhet på loft.
Anlegget styres fra ventilatorhette på kjøkken.
El- anlegg med skjult ledningsnett.
Felles sikringsskap for begge boenheter med automatsikringer til alle kurser. Skapet er plassert i soverom hovedetasje.
Egen forbruksmåler for hybel.

Alt i alt fremstår boligen som meget bra, og man kan flytte rett inn uten nødvendigvis å måtte gjøre noe!

Oppvarming

Det er montert 2 stk luft-til-luft varmepumpe i boligen; både i stue i hoveddel, samt egen enhet i stue i hybel. Peis i stue i hoveddel. Varmekabler på begge bad, samt soverommene i hybel.
Forøvrig elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i egen, steinlagt oppkjørsel, eller i garasje.

Areal og eierform

Areal: 868 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Meget pent opparbeidet eiendom med hovedsakelig plenareal mot vest, hellelagt oppkjørsel, terrasse, og ryddig skråning mot øst ned fra sokkeletasjen. Hele eiendommen/hagen er vesentlig opparbeidet og rehabilitert de siste årene.
Meget hyggelig eiendom som virkelig gir et godt inntrykk.

Eier

Heybet Alsac

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område. Reguleringsplan for Bjellandåsen (13.2.1984) plan id: 704 13004 ses ved henvendelse til megler eller lastes ned fra eiendommens hjemmeside. Formålet med planen er boligbebyggelse.
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen, ei heller er det igangsatt planlegging som berører eiendommen. Alle opplysninger er ifølge Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1985/14212-4/91  Erklæring/avtale 05.09.1985 
Bestemmelser vedr. fellesantennanlegg
Med flere bestemmelser

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på innredet hybel datert 27.08.2018.
Midlertidig brukstillatelse datert 17.07.1986 for selve boligen.

Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 100 000,-

Beregnet totalkostnad

5 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 121 250,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 134 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 234 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 1 316 502,- Sekundær formuesverdi : 4 739 405,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter

Kr. 13 890 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 240620 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Servitutter (Kr.172) Pantattest selger (Kr.387) Kommunale opplysninger (Kr.3 150) Leieinntekt (15.07-01.09) trekkes fra oppgjør og utbet. kjøper (Kr.15 000) Eierskifteforsikring (Kr.22 261,50) Markedspakke (Kr.12 450) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (Kr.43 650) leieinntekter (Kr.11 500) Totalt kr. (Kr.134 140,50)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?