Til innholdet

Tiltalende og moderne halvpart med 3 soverom - Populær beliggenhet og solrik terrasse og hage - Garasje

Sildreveien 10 B
Prisantydning 3 350 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 98
BRA: 100 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2007
Tomtareal: 662 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Sildreveien 10 B 3123 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommenen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Eik, ca. 4 km fra Tønsberg sentrum. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, treningssenter, tennisanlegg, ridesenter og badeplass. Kun ca 10 minutters gange fra Eik Skole og 1. minutt til Kongs-Eik ungdomsskole. Det er et svært godt skoletilbud på Eik, med dobbel dekning på alle trinn, inkl videregående. Det er flere barnehager i nærområdet, og dekningen er god. I umiddelbar nærhet ligger populære Greveskogen som har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien. Fra boligen er det gangavstand til "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Stedet er også er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Slottsfjellet ligger også i gangavstand, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eiktoppen kjøpesenter (ca 800 meter unna) spisesteder, post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Det er kort vei til Tønsberg sentrum med bymessige servicetilbud, samt Farmandstredet med godt over 100 butikker. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er ca 50 meter fra boligen. Det går buss hvert kvarter til og fra sentrum. Det er videre enkel adkomst til E-18 som tar deg til Oslo eller mot Sørlandet. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg, 18 min til Horten, 20 min til Sandefjord lufthavn, 59 min til Oslo, samt 1 time og 23 min til Oslo lufthavn. Den nyetablerte Wang Ung (ungdomsskole) ligger få minutter unna. Det finnes flere videregående skoler i nærheten som f.eks. Wang toppidrett og Greveskogen videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehage. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Fra Tønsberg sentrum er det ca. 10 min til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum med norsk samtidskunst anbefales.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 2007

Bygninger og byggemåte

For nærmere beskrivelse om bebyggelsen, se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann.
Boligen går over to plan og inneholder i 1. etasje: Vindfang. Bod. Seperat wc med håndvask. Vaskerom med utgang til hagen. Stue med peisovn samt utgang til deilig usjenert, vestvendt terrasse. Åpen kjøkkenløsning. 2. etasje inneholder gang, bad/wc med dusj. 3 soverom. Utvendig bod.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 107 kvm

Standard

Velkommen til Sildreveien 10 B, en innholdsrik og meget pen ½-part av vertikaldelt tomannsbolig. Boligen har en innbydende stil og her vil man kunne flytte rett inn. Alle overflater er pent brukt, samt at det har vært jevnlig vedlikeholdt. Praktisk planløsning med bl a stue, kjøkken, vaskerom og toalett i 1. etg. Fra stuen går du ut til en vestvendt og skjermet platting med sen kveldssol. Fra vaskerommet er det utgang ut, samt dør inn til kjøkkenet. Dette blir ofte brukt som en "grovinngang" særlig om man har små barn. 2. etg er innredet med 3 soverom og bad. Badet er helfliset og har varme i gulv. Det er montert sentralstøvsuger i boligen.
Boligen har en moderne stil med lyse overflater og eikeparkett på de fleste gulver. Helhetlig en gjennomført flott bolig med en super beliggenhet på Eik.

Oppvarming

Boligen varmes hovedsakelig av strøm med panelovner og varmekabler i hele 1. etg samt bad i 2. etg. Det er montert en vedovn i stuen. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Parkering

Bilen parkerer du i din del av dobbelgarasjen, samt asfaltert i gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 662 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eksklusiv andel av tomten som er pent opparbeidet med prydbusker, hekk, trær og plen. Aslfaltert gårdsplass. Det er uteplass på øst- og vestsiden av boligen, noe som gir deg gode solforhold fra morgen til kveld. Det er lite til ingen innsyn på eiendommen.

Eier

Henrik Granerød Linn Berge Knutsen

Vei, vann og avløp

Adkomst fra offentlig vei, via privat stikkvei inn til eiendommen. Offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse og vei.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Dagboknr 4999 datert 14.04.2004 vedr. garasje til boligen.
Dagboknr 7965 datert 06.06.2007 vedr. seksjonering.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.10.2007. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 350 000,-

Beregnet totalkostnad

3 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 688,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 96 588,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 446 588,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 09.08.2019 Formuesverdi : 797 554,- Sekundær formuesverdi : 2 871 193,-

Kommunale avgifter

Kr. 10 462 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon, forutsatt salgsum kr 3 350 000 (Kr. 41 875)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?