Til innholdet

Tiltalende og inneholdsrik bolig med 2 sov, stor terrasse og garasje. Utsyn til Tønsberg og naboen til Teieskogen! ZOLGT

Granveien 10
Prisantydning 2 790 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 74
BRA: 88 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1953
Tomtareal: 779 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Kaldnes

Adresse

Granveien 10 3115 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leilighet beliggende sentralt til i et veletablert boligområde med gangavstand til sentrum. Boligen ligger i solrike og barnevennlige omgivelser med Teieskogen i umiddelbar nærhet som byr på både flotte lysløyper og turmuligheter, samt trygg skolevei til både barne- og ungdomsskole. Få minutters gange til Tønsberg brygge og bysentrum, via gangbroen ved Kaldnes Brygge. Langs bryggekanten har du bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Det er kort gangvei til dagligvarebutikk, alt av sentrumsfunksjoner som restauranter, kafeer og offentlig kommunikasjon v/ buss og tog.

Det er kort vei til Active Familiesenter med Badeland og alt av treningstilbud, samt Nøtterøy golfbane. Her har du både skogen, sjøen og byen som nabo.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1953

Bygninger og byggemåte

Tomannsbolig som er bygget i 1953 hvor leiligheten ligger i byggets 1. etasje med egen veranda på 36 kvm. Boligen har halvparten av dobbel garasje, to egne boder i kjeller, samt halvpart av felles bod og gang. 

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betongblokker. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Det er gjort vesentlige oppgraderinger på 2000 tallet. Det kan nevnes innvendige overflater, bad, kjøkken, innvendige dører, vinduer, ytterdører, veranda, el-anlegget og vvs-anlegget.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

BRA: 94 kvm.
1.Etg, 88 kvm: Bad, kjøkken, gang, stue og 2 soverom.
Kjeller: Boder på tilsammen 14 kvm.

Halvpart av frittliggende garasje er bygget rundt 1986.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Velkommen til Granveien 10, en lys og hyggelig halvpart av tomannsbolig med god standard, 2 soverom og pent utsyn over deler av Tønsberg. Boligen fremstår innbydende og delikat med moderne fargevalg og stilige detaljer. Romslig og god planløsning med praktiske løsninger.

Med egen inngang kommer man inn en lys og innbydende entré med flislagt gulv, gulvvarme og oppbevaring til klær og sko. Gangen er både lys og hyggelig med gulver av parkett. Videre har man et meget romslig og delikat bad fra 2012 med flislagte overflater, gulvvarme og tidsriktig innredning. Badet har stort og deilig dusjhjørne med innfellbare glassvegger og regndusj, vegghengt toalett, to vifter med automatiske fuktighetssensorer, romslig innredning med god lagringsplass og servant, samt en meget praktisk vaskeromsnisje med utslagsvask og tilkobling for vaskemaskin og tørketrommel.
Leilighetens 2 soverom er begge både lyse og hyggelige med god plass til garderobeløsninger. Med tidsriktige farger og parkett på gulver er rommene både praktiske og fine.

Lyst og tidløst kjøkken fra 2013 med profilerte, hvite fronter, mørk benkeplate og plater over kjøkkenbenk. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass, integrerte hvitevarer og vindu med pent utsyn og mulighet for spiseplass. De integrerte hvitevarene er koketopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap. Luftig og hyggelig kjøkkenrom med delvis åpen løsning til stuen.

Stor og luftig stue hvorav spisestuen ligger i forbindelse med og i tilknytning til kjøkkenet - praktisk og funksjonellt! Store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Som hjerte i rommet står en deilig vedovn som bidrar til både komfort og kos. Stuen har flere innredningsmuligheter med god plass til både TV- og spisestue. Her ligger det meste til rette for hyggelig lag med både familie og venner. Fra stuen er det utgang til en meget stor og flott terrasse på hele 36 kvm., bygget i 2010. Med trapp ned til hagen fra terrassen gir det muligheter for diverse uteaktiviteter for både store og små.

Leiligheten har 2 stk. egne boder i kjelleren, halvparten av fellesrom i kjeller og halvparten av den doble garasjen.

Alt i alt en innbydende og flott leilighet med supersentral beliggenhet og Teieskogen som nabo. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted, gulvvarme i gang og på badet. Ellers oppvarming via 4 panelovner som var montert på denne befaringen. Gulvvarmen er fra 2012 og 2015 i gang. Panelovner er fra 2018.

Parkering

Boligen har halvpart av dobbel garasje, samt parkering foran garasjen eller til uhinder for andre. Parkering forøvrig etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 779 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2053, Festeavgift: 5265, Festeavgift er totalt for begge seksjoner. Totalt betales 10530,- for begge. Mulighet for innløsing av festetomt Neste regulering av festeavgift er 2023. Dette reguleres etter festekontrakten og tomtefestelovens bestemmelse

Tomt og hage

Felles festetomt på 779 kvm. som er pent opparbeidet med gressplen, gruslagt gårdsplass og diverse beplantning. Godt skjermet med hekk og/ eller gjerdet på store deler av tomten.

Leiligheten har usjenert og meget romslig terrasse på 36 kvm. med gode solforhold og hyggelige omgivelser.

Eier

Arve Olsen

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 22.05.1990.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1954/859-2/91 Festekontrakt - vilkår 21.04.1954
festetid: 100 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr: 0704 Gnr: 1003 Bnr: 92 Snr: 2
ÅRLIG AVGIFT NOK 141
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder denne registerenheten med flere
1954/859-2/91 Festekontrakt - vilkår 21.04.1954
festetid: 100 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr: 0704 Gnr: 1003 Bnr: 92 Snr: 2
ÅRLIG AVGIFT NOK 141
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
MED FLERE BESTEMMELSER
Overført fra: 0704-1003/92
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/14021-5/91 Pantsettelseserklæring 31.10.2000
BELØP: NOK 40.000
Panthaver:Sameiet
Lnr: 5546596
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Grunndata
2000/14021-1/91 Seksjonering 31.10.2000
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 117/241
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Se vedlagt ferdigattest for bolig datert 30.07.1955, ferdigattest for dobbelgarasje datert 05.03.1987 og ferdigattest for våtrom datert 18.02.2013.

Prisantydning

2 790 000,-

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 67 500,- (Dokumentavgift) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 80 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 870 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 19.06.2020

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 87730660

Kommunale avgifter

Kr. 11 607 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,65% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.13.695,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Forkjøpsrett

Det foreligger en forkjøpsrett på eiendommen for Tønsberg kommune iht. festekontrakt. Denne blir avklart umiddelbart etter budaksept.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Det ble utført kontroll av fyringsanlegg i 2015 hvor det ble bemerket mye avvik, dette er utbedret. Skriv fra IKS fra 2018 bekrefter tilfredsstillende tilbakemelding og ferdigattest.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?