Til innholdet

Tiltalende 3 roms leilighet i toppetasjen | innglasset balkong m/supre solforhold | garasje | kort vei til Bakkenteigen ZOLGT

Valhallveien 7A
Prisantydning 1 550 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 66
BRA: 66 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1972
Tomtareal: 19787 m²

Boligens innhold og uteplasser

Gjennomgående 3 roms leilighet med alt på ett-plan i byggets toppetasje, hvor planløsningen særpreges av å være arealeffektiv og hvor inndelingen er som følger:

Indre rom:
Entré
2 soverom, hvorav et med garderobeskap
Baderom med dusj og wc
Avdelt kjøkken med nyere plass til spisebord.
Stue med utgang til vestvendt balkong med svært gode solforhold.

Balkong:
Vestvendt og svært solrik balkong med areal på ca. 10 kvm. Her har man solen fra formiddag til langt ut på kveld! Balkongen er utbygget og fornyet i 2016 og har dekke av kompositt tremmegulv. Overbygget og innglassingen gjør dette til en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Glassveggene har "glidemekanisme" slik at glassveggene kan åpnes. Det er adkomst fra stuen.

Egne boder:
1 avdelt og låsbar bod med areal på 10 m2 i kjeller.

Felles vaskerom:
Det er felles vaskerom i kjeller med fast vaskemaskin og tørketrommel.

Standard

Tiltalende leilighet som er oppusset de siste årene og forøvrig normalt godt vedlikeholdt. Leiligheten er både lettstelt og funksjonell og beskrivelse av de ulike rom og deler av boligens utstyr er som følger;

Stuen:
Stuen er romslig og har god plass for både sofa- og spisegruppe. Fra stuen kommer man ut til den overbygde balkongen som ble innglasset i 2016. Overbygget og innglassingen gjør dette til en "ekstra stue" i sommerhalvåret.

Kjøkkenet:
På kjøkkenet har man god plass for matlaging og et frokostbord. Kjøkkeninnredningen har godt med skap- og benkeplass samt hyller for oppbevaring. Tidløse og slette fronter i lys utførelse. Innkassede overskap gir god estetikk og enklere renhold til rommet.

Baderommet:
Badet er pusset opp i 2005 og er helflislagt med tidløse fliser på vegger og gulv. Varmekabler i gulv gir en lun varme året rundt. Baderomsinnredning av servant nedfelt i skapinnredning, speil og overlys. Videre er det dusjhjørne med inn- og utfeltbare dusjdører og sokkeltoalett.

Soverommene:
Leiligheten har 2 soverom, hvorav hovedsoverommet har garderobeskap.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, barnevennlig og veletablert boligstrøk i øvre del av Åsgårdstrand. Det er kort vei til bussholdeplass med gode forbindelser til både Horten og Tønsberg. Ca. 10 minutters gange til barneskole, barnehage og Paletten kjøpesenter - her finner du bl.a. Meny butikk, bensinstasjon, vinmonopol, frisør og apotek. Åsgårdstrand er kjent for sitt idylliske og yrende folkeliv med badestrand, båthavn, gallerier m.m. Ca. 5 min. kjøring til Høyskolen på Bakkenteigen - hit er det også gode bussforbindelser. Ca. 10 min. kjøring til Horten, ca. 15 min. til Tønsberg og 35 min. til Torp flyplass.

Er du nysgjerrig på Åsgårdstrand - sjekk ut denne linken: www.asgardstrand.no

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Breidablikk borettslag 2 består av fire blokker med 3 etasjer i hver.

Blokkene er oppført i mur/betong med plater utvendig. Innglassing av balkonger med solskjerming er gjort i regi av borettslaget i 2016. Borettslaget installerte nye ringeklokketavler i 2014. Borettslaget har nylig foretatt rørfornying samt at det er nytt vann og avløp i gate i år.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 71 kvm

3. etasje: BTA/BRA/P-rom: 71/66/66 m2

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Totale felleskostnader er kr 4.644,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:

* Renter og avdrag på fellesgjeld
* TV og internett
* Trappevask
* Snømåking
* Strøm fellesarealer
* Drift av vaskeri
* Felles drift/vedlikehold
* Kommunale avgifter
* Bygningsforsikring
* Styre-/forretningsfører/styre honorar.

Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte:
Garasje: kr. 200,-
Felleskostnader: kr. 4.444,-

Andre faste utgifter:
Strøm og innboforsikring

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved Kjærkrysset tar man ned mot Åsgårdstrand. Ta inn 1. vei til høyre inn  Odins vei. Fortsett rett frem og ta andre vei til høyre som er Hugins vei. I enden av veien tar man til venstre inn på Valhallveien. Leiligheten ligger i andre blokka på høyre side av veien inngang A. Ringeklokke er merket Z-eiendom. Det vil bli skiltet med visningsskilt ved annonserte visninger.

Eventuelt se kartskisse på høyre side i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til den aktuelle boligen.

Velkommen til visning.

Oppvarming / teknisk

Leiligheten varmes opp med strøm. Det er varmekabler på baderom og forøvrig stedvis panelovner.

Varmtvannsbereder med volum på 135 liter type Norema, antas å være fra byggeår og som er innbygget i kjøkkenbenk. Det er lokal stoppekran i kjøkkenbenk for kjøkken og bad, mens hovedstoppekran i kjeller adskilt for hele bygget og for hver boenhet.
Borettslaget har gjennomført felles rør-fornying  i 2013.

Ventilasjon via spalteventiler i vinduer.

El- skap med automatsikringer og hovedsikringer 63 ampere plassert i fellesgang. Det er ny innmat i 2016. Eier har samsvarserklæring på utført el arbeid. Digital måler fra sept. 2019.

Fibernett.

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg rett ved blokken. Garasjen har et areal på 14 m2 og har motorstyrt leddport fra 2002. Ellers har borettslaget godt med biloppstillingsplasser rett ved blokken.

Areal og eierform

Areal: 19 787 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Borettslaget har pent opparbeidet tomt med plen, beplantning og lekeplass. Leiligheten har også egen stor og overbygget balkong mot vest. Denne har trefliser på gulvet og er innglasset med skyvbare vinduer og elektriske markiser.

Eier

Christoffer André Jensen

Vei, vann og avløp

Tilkoblet offentlig vei, vann og avløpsnett ifølge opplysninger fra Horten kommune.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Breidablikkfeltet (vedtaksdato 22.10.1958) med reguleringsformål boliger, kjørevei og park.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ifølge Horten kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 10.08.1974. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Breidablikk 2 borettslag, Orgnr.: 950432489 Andelsnr.: 69 Andel fellesgjeld: 354000, Andel fellesformue: 51821, Total gjeld: 24616242

Breidablikk borettslag 2 er et frittstående borettslag som består av 72 andelsleiligheter.

Borettslagets felleslån:
Handelsbanken med lånenummer 94817199350. Annuitetslån med restsaldo p.t. kr. 24.616.242,- og restløpetid 28 år og 1 md. Flytende rente på 2.00% og avdragsfrihet til 01.07.2023.

Borettslaget har pr desember 2019 inngått GBF avtale (Garantert betaling av felleskostnader - en sikringsordning fra OBOS)

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Vedtekter:av punkt 3-1 fremkommer det at øvrige andelseiere i boligbyggelaget har forkjøpsrett (etter andelseiere i borettslaget). Boligbyggelaget Usbl skal utlyse forkjøpsrett for sine medlemmer hvor medlemmene har forkjøpsrett. OBOS medlemskap gjelder ikke.

Prisantydning

1 550 000,- / Felleskostnader: 4 644,-

Beregnet totalkostnad

1 550 000,- (Prisantydning) 354 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 904 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 909 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Tinglyste servitutter og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Tinglyste servitutter på borettslagets eiendom:

1972/2419-2/28  Bestemmelse om gjerde  
14.06.1972 
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1975/2873-1/28  Fellesobl. for bor.innsk.  
10.07.1975 
BELØP: NOK 1.105.400
Panthaver:Horten Boligbyggelag  
Lnr: 1720484

1991/95-1/28  Elektriske kraftlinjer  
08.01.1991 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
RETTIGHETSHAVER: BORRE ENERGIVERK
Med flere bestemmelser
 
2015/863256-1/200  Pantedokument  
21.09.2015 
BELØP: NOK 30.000.000
Panthaver:HANDELSBANKEN  
Org.nr: 971171324
Kopi kan fåes ved henvendelse til megler.

Adgang til utleie (boligformål)

I henhold til lov om burettslag § 5-5 kan man med godkjenning av styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man selv har bebodd leiligheten i minst ett av de siste to årene. Kjøper må selv vurdere eventuelle skattemessige konsekvenser ved utleie samt hvilke krav som stilles til radonmåling.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.15 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.11 695) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Eierskifteforsikring (Kr.3 400) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 200) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (Kr.38 750) Totalt kr. (Kr.85 780)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?