Til innholdet

Teie/Høneberget-Nyere halvpart av tomannsbolig i barnevennlig bomiljø | delikat innredet | romslige uteplasser | garasje

Hansinegata 19A
Prisantydning 4 090 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 117
BRA: 120 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2007
Tomtareal: 757 m²

Visninger

onsdag 15. januar Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Kort om eiendommen

Velkommen til denne nyere og moderne halvpart av vertikaldelt tomannsbolig beliggende ved et av Nøtterøys absolutt mest attraktive steder på Teie og Høneberget. Innerst i barnevennlig og trafikkstille blindgate, finner du Hansinegata 19a, hvor det er fokusert på arealeffektive rom, store glassflater og praktiske løsninger.

Eiendommen har flere uteplasser, bl.a. en terrasse, en veranda og en lettstelt hage. Boligen inneholder bl.a. lys stue m/peisovn og utgang til terrasser mot øst/syd og syd/vest, et moderne kjøkken i åpen løsning, 3 soverom, kontor, fliselagt bad, separat vaskerom, toalettrom, entre, og teknisk rom/bod, delvis gulvet loft m/god lagringskapasitet. Bilen kan parkeres i garasjen.

Velkommen til en eiendom som er ypperlig for den som ønsker å flytte rett inn m/alt man trenger i nærheten.
Kort fortalt:
* Moderne, funksjonelle og gjennomtenkte løsninger
* Utstrakt bruk av store vinduer slipper inn dagslyset
* Omfattende bruk av downlights i stue
* Parkett i hele 2. etasje samt i alle soverom i 1. etasje, forøvrig flislagte gulv
* Gulvvarme i hele 1. etasje med separat styring i alle rom
* Stor veranda mot syd/vest på hele 21 m2
* Stor terrasse mot øst 26 m2 der en kan nyte morgensolen
* Alle hvitevarer er integrert, inkl. Miele kaffemaskin som var ny i 2016
* Sydvestvendt, skjermet og barnevennlig
* Fantastisk beliggenhet med kort vei til nær sagt «alt»
* Separat garasje med fjernstyrt åpner
* Godt med lagringsplass i bod samt på loft

Boligens innhold og uteplasser

Boligen er oppført over to plan med svært lyst hovedplan i 2. etasje og inngang fra 1. etasje. Boligens inndeling er som følger:

1. etasje
Romslig entrè/hall med trapp til 2. etasje
Baderom med vegghengt toalett, servant med innredning og badekar med dusj. 
3 soverom
Vaskerom
Bod/teknisk rom

2. etasje:
Trappegang
Stue med åpen kjøkkenløsning, peisovn og utgang til både terrasse mot øst og veranda mot vest
Kontor
Toalettrom med vegghengt wc og servant  

 Loftet (delvis gulvet)
Loftet har et gulvet areal på ca. 9 m2 og her er det rikelig med lagringsmuligheter.  Det er tilgang fra via loftsluke i 2. etasje.

Uteplass/terrasse:
Boligen har to flotte uteplasser utfor stuen i 2. etasje, med areal på totalt 47 m²;

Den vestvendte verandaen har et areal på 21 m². Verandaen ligger vestvendt med gode solforhold og det er adkomst fra stuen. Videre er det dekke av impregnerte trebord og rekkverk av stående rektangulære bord. 

Den østvendte terrassen er bygget i 2011 og har et areal på 26 m² over to plan med trapp i mellom. Her er det morgen- og formiddagssol og man sitter meget usjenert bak levegg og hekk. Det er adkomst via terrassedør ved kjøkkeninnredning. 

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse over boligens 2 plan som illustrerer inndelingen av boligen. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen plantegning.

Standard

Nyere og tidsmessig innredet halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med moderne fargevalg, samt god standard over innredning og utstyr. Store og sjenerøse vindusflater gir rikelig med lysinnslipp.

Beskrivelse av de ulike rom og deler av boligens utstyr er som følger: 

Entrè/hall:
Hallen er bred og gir et godt førsteinntrykk. Romslig skyvedørsgarderobe med dører av speil gir gode muligheter for å henge fra seg tøy og sko.

Stuen med åpen kjøkkenløsning:
Boligen har et meget lyst og trivelig stue-/kjøkkenrom med vinduer på tre av rommets vegger. Det er utgang til både terrasse mot øst og veranda mot vest. Disse har et areal på tilsammen 47 m². Kjøkkeninnredningen er levert av Sigdal og har rikelig med benk- og skapplass. Lyse, moderne fronter og heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum. Videre er alt av hvitevarer er integrert; induksjon platetopp, komfyr, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, kaffemaskin fra Miele, samt fritthengende ventilator med utlufting i yttervegg. Det er også montert en moderne peisovn med glassdør og sidefelt av glass.

Baderom / toalettrom / vaskerom:
Boligen har er romslig baderom som ligger fint plassert med enkel adkomst fra de omkringliggende soverommene. Badet er pent innredet med gråtonede fliser på gulv og matchende hvite fliser på vegger. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Baderomsinnredningen består av servant med romslig servantbenk nedfelt i innredning med fire skapdører, to overskap, speil lysarmatur med stikkontakt. Videre er det vegghengt toalett og et delvis innebygget badekar med dusj og glassvegg, Badet ventileres via ventilasjonsanlegget.

Toalettrommet ligger fint plassert i andre etasje, innenfor kontoret.. Rommet er innredet med vegghengt toalett og servant på vegg, speil og lysarmatur med stikkontakt. Rommet ventileres via ventilasjonsanlegg.

Vaskerommet er romslig og er et praktisk rom. Benk av heltre over plass for vaskemaskin og tørketrommel. Videre er det stål- vaskekar på vegg med ett- greps blandebatteri. Ventilasjon via ventilasjonsanlegget.

De 3 soverommene:
Boligen har 3 soverom, alle plassert på samme plan i boligens første etasje. Det er plass til dobbeltseng på alle rommene og alle har montert garderobeskap.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Det er fliser og eikeparkett.
2. etasje: Det er eikeparkett alle rom

Vegger:
1. etasje: Det er malte gipsplater i alle rom.
2. etasje: Det er malte gipsplater i alle rom.

Himling:
1. etasje: Det er malte tak-ess plater i alle rom.
2. etasje: Det er malte gipsplater i alle rom. Innbygget spotbelysning på deler av stue.

Diverse vedr. teknisk og utstyr:
* Varmtvannsbereder type OSO - 300 liter.
* Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner type Systemair. Det er skiftet motor på anlegget i 2018 samtidig med full service.
* Sentralstøvsuger type Villavent.
* Huset er innvendig og utvendig malt i perioden fra 2016-2018

For standardopplysninger for øvrig; se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Hans Holt.

Beliggenhet og nærområdet

Hansinegata 19a har en herlig beliggenhet ved Høneberget på Teie. Området er et etablert og svært attraktivt boligstrøk med både nyere og eldre bebyggelse, ca. 3 km fra Tønsberg sentrum. Området er ideelt for barn- og unge med skoler og fritidstilbud i nærheten.

Det er kort og ikke minst trygg gangvei til barnehager, nye Teigar ungdomsskole og nye Teie barneskole. I tilknytning til skolene er det et flott idrettsannlegg. Herfra finner du også fantastiske turområder med lysløype og park i blant annet Teieskogen som er et svært populært rekreasjonsområde.

Det er gangavstand til Teie torv, hvor det finnes et godt utvalg av butikker, vinmonopol, bank, post i butikk, shoppingmuligheter samt flere hyggelige kafeèr og spisesteder. Fra og med Kirkeveien er det gang-/og sykkelsti og gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum.

Nærhet til Nøtterøy golfbane på Borgheim som ligger 5 minutter unna med bil. Ikke langt unna finner du blant annet Rosahaugparken som også byr på rekreasjonsmuligheter og flotte oppholdsarealer for store og små. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, og med båt har du direkte tilgang til en rekke øyperler. Av den grunn er det selvsagt en rekke småbåthavner i nærmiljøet, blant annet på Rosanes og Sjølyst.

Området ligger ca. 100 km fra Oslo. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen! Til Torp Flyplass er det 20-25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2007

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 10

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 134 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 84/78/78 m².
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 58/53/48 m².

Alle rom i første- og andre etasje, unntatt bod/teknisk rom i første etasje er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Tønsberg by kjører man over Kanalbroen til Nøtterøy. Følg vestre hovedvei på Nøtterøy (Kirkeveien) forbi Teiehøyden. Ca. 2,5 km etter Kanalbroen tar man Hansinegata inn til høyre som siste avkjøring før Vestskogen. Følg denne opp til enden for innkjøring på høyre side hvor eiendommen ligger som siste eiendom på høyre hånd i blindgate.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Oppvarming

Elektrisk, ved og ventilasjonsanlegg med varmegjenvinningssystem.

Det er lagt elektriske varmekabler i alle rom i 1. etasje.

I stuen er det installert flott, vedfyrt peisovn med glassdør og sidefelt av glass.

Parkering

Parkering i garasje med plass til en bil. Innkjøring via leddport av stål og fjernstyrt portåpner. Garasjen, som både har innlagt lys og strøm, har betongstøpt gulvdekke.
I tillegg til garasjeparkering, er det biloppstillingsplasser på eiendommens asfalterte gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 757 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Vestvendtorientert, solrik og pent opparbeidet tomt med plenarealer og diverse beplanting. Vintergrønn hekk mot vei og mot øst, bak huset. Asfaltert gårdsplass og inngangsparti. Det er anlagt en romslig og flott terrasse på baksiden av huset.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; se situasjonskart og utdrag fra eiendommens matrikkelbrev som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Eier

Christina Bettum Oddbjørn Johansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Eiendommen har adkomst fra Hansinegata, hvor siste del av veien er privat.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan "Øvre del av Hansinegaten" med vedtaksdato 06.09.2006 og reguleringsformål frittliggende småhusbebyggelse.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.10.2007. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 090 000,-

Beregnet totalkostnad

4 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 090 000,-)) -------------------------------------------------------- 114 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 204 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 883 434,- Sekundær formuesverdi : 3 180 363,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter

Kr. 15 059

Tinglyste servitutter og rettigheter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Heftelser i eiendomsrett

2007/1941-2/91  Erklæring/avtale  
07.02.2007 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/11875-2/91  Best. om vann/kloakkledn.  
08.08.2007 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/11877-1/91  Bestemmelse om veg  
08.08.2007 
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:

2007/1941-1/91  Seksjonering  
07.02.2007 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 120/240
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 og 2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Faste kostnader

Det betales faste kostnader for kommunale avgifter, strøm, brøyting av vei, samt forsikring.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 090 000,-) (Kr.34 900) Tilretteleggingshonorar (Kr.8 995) Markedspakke (Kr.12 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.61 765)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?