Til innholdet

Nøtterøy/Teie - Flott leilighet i 2.etg. 3 soverom og utsikt. Barnevennlig og sentralt på Teie!

Gamleveien 33 B
Prisantydning 3 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 79
BRA: 79 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1953
Tomtareal: 597 m²
Få salgsoppgave

Visninger

lørdag 4. april Kl 00.00 - 00.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Gamleveien 33 B 3121 Nøtterøy 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg følg veien over Kanalbrua mot Nøtterøy. Ta rett frem i rundkjøringen og til høyre opp Kvernhusveien ved veidele. Når du kommer til Gamleveien, ta til høyre. Eiendommen kommer på høyre hånd. Leiligheten vil bli merket med  "Til Salgs" skilt og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Boligen ligger fredelig til på attraktive Teie. Det er kort vei til ny barne- og ungdomsskole på Teigar og til flere populære barnehager. Området er solrikt og unikt med kort vei til Teieskogen med oppkjørt lysløype vinterstid og med nytt idrettsanlegg. Det er også flotte turområder på Rosanes med park, badestrand og båthavn. Gangavstand til Teie torv, hvor det finnes flere dagligvareforretninger, vinmonopol, bank, postkontor, baker og café. Det er fin gang og sykkelvei til Tønsberg sentrum.
Her har du med andre ord alt du kan ønske deg i umiddelbar nærhet.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1953, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Halvpart av tomannsbolig med opprinnelig byggeår 1953. Boligen har støpt kjellergulv og grunnmur av pussede sementblokker. Yttervegger består av bindingsverk med utvendig trekledning. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i sinkbelagt aluminium. Leiligheten har adkomst via utvendig trapp. Kjeller består av fellesboder og en privat bod til hver leilighet.

Boligen er pusset opp i 2016 og fremstår med de fleste overflater, innredninger og tekniske installasjoner fra dette. Således er boligen i god stand ift alder. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

2.Etasje: Entrè, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. Stor terrasse mot syd.
Kjelleretasje: 2 stk. fellesboder + en privat bod.
Det er også loft (ugulvet) over hele leiligheten.
Leiligheten disponerer privat bod i kjeller på 16 kvm. Det er også 2 stk fellesboder i kjeller på ca 35 kvm totalt. Garderobe er medtatt som p-rom, da den er
naturlig å regne som en del av soverommet.

Standard

Velkommen til Gamleveien 33 B!
Leiligheten er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Leiligheten har godt med vinduer og utsyn, noe som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn leiligheten".

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Plass til stor sittegruppe i stuen.
Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, og har fin utsikt over omgivelsene.
Rommet er malt i nøytrale fine lyse farger.
Leiligheten har utgang til en nydelig terrasse mot sør. Denne har godt med sol hele dagen.

Kjøkken:
Et romslig rom i åpen løsning til spisestuen og stuen.
Innredning med slette fronter og benkeplate av laminat.
Integrerte hvitevarer: Kjøleskap, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Vegghengt ventilator over platetopp.

Soverom:
Det er hele 3 soverom i denne leiligheten.
Et soverom har godt med garderobeplass i egen walk-in garderobe.
Leilighetens andre to soverom her også god garderobeplass.

Baderom/wc/vaskerom:
Leilighetens baderom er fra 2016 inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med 2 stk servanter, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne.
Lyse fliser på vegg og gråtonede på gulv.
Rommet har mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv.

Terrasse/uteplass/kjeller:
Terrassen er vendt mot sør som gir godt med sol hele dagen, og utover kvelden.
Fin plass til sofagruppe.
Fra terrassen er det godt med utsyn.
I kjelleren har man en egen lagringsbod.
Det er også lagt opp til EL-bil lader til denne leiligheten.

Innvendige overflater:
Gulv: Fliser og parkett.
Vegger: Malte flater og panelplater.
Himlinger: Malte flater.
Leiligheten ble pusset opp i 2016, og alle innvendig overflater fremstår å være fra dette. Det ble ikke registrert synlige tegn til skader, utover normal bruk og aldringsslitasje jf. takstrapport.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Areal og eierform

Areal: 597 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Tone Røisland Geir Skaret

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet kommunal vei, vann og avløp. Videre opplyser kommunen om at det vil komme pålegg om separering av avløp, og det kan komme pålegg om å fjerne oljetank.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område som er avsatt til Boligbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 07.09.2016. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 190 000,-

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 278 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 16.10.2019 Formuesverdi : 612 986,-

Forsikring

If Polisenummer: 4842205

Kommunale avgifter

Kr. 13 868

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 231019 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 783) Tønsbergs Blad 20.11.19 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 15.01.20 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.15 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 190 000,-) (Kr.39 875) Totalt kr. (Kr.95 778)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?