Til innholdet

Teie - Lekker selveierleilighet i 2.etg. 2 sov. stor hage og sentral beliggenhet. Flytt rett inn!

Kirkeveien 2B
Prisantydning 2 950 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 156
BRA: 156 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1920
Tomtareal: 896 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Henning Grødem

Henning Grødem

Adresse

Kirkeveien 2B 3120 Nøtterøy 2. etasje

Adkomst

Fra Teie torv følger man Smidsrødveien (RV 309) mot Tønsberg. Hold til høyre i Teie veidele og eiendommen har innkjøring rett etter bussholdeplassen, på høyre hånd. Boligen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Supersentralt og attraktiv beliggende, rett ved Teie torv som har alt av sentrumsfunksjoner som matbutikker, vinmonopol, lege, klesbutikk, skobutikk samt andre gode shoppingmuligheter. Kort vei til båthavn, sjøen med strand mm. Gangavstand til barneskoler og ungdomsskole. Bussholdeplass i umiddelbarnærhet. Forøvrig kort vei til Tønsberg sentrum. Kun få minutters gange unna. Her bor man sentralt og fordelaktig, i et ærverdig villastrøk.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 1920

Bygninger og byggemåte

Halvpart av horisontaldelt tomannsbolig beliggende i 2. etasje. Boligen har støpt kjellergulv og grunnmur av betong. Yttervegger består av grovt bindingverk med utvendig trekledning. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i malt sink.
Boligen er pusset opp på 2000-tallet, og det er innredet loft som tilhører denne enheten. Utvendig er kledningen slipt ned og malt i 2020.  I disse dager pågår en forsikringssak hvor deler av kledningen og drager blir byttet. Dette skal være ferdigstilt innen 3 uker fra 16.11.2020

Det opplyses særskilt at innredning av rommet i loftsetasjen ikke er omsøkt hos bygningsmyndighetene i Færder kommune til " innredede rom til varig opphold". Dersom man ønsker å benytte rommene til rom for varig opphold, anbefales det å bringe dette i orden. Evt. krav fra bygningsmyndighetene for å få rommene godkjent til formålet må bekostes og besørges av kjøper. Kjøper bærer også risiko for hvorvidt rommene lar seg godkjenne. Loftet hører nå kun til seksjon 2 og dette er en avtale som tidligere eiere har blitt enig om uten at de har endret seksjonneringen av bygget. Ta kontakt med megler for nærmere beskrivelse.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 175 kvm

1.Etasje: Entrè/trappegang.
2.Etasje: Hall, wc/vaskerom, stue, kjøkken bad og soverom.
Loftsetasje: Loftstue. (ikke omsøkt hos bygningsmyndighetene i Færder kommune til " innredede rom til varig opphold")
Bygget har i tillegg til overnevnte arealer et felles trapperom på ca 5m2, samt at denne leiligheten disponerer en bod i kjeller på 10m2. Kjelleren har takhøyde under 1,9m, som gjør at det ikke er måleverdig BRA.

Standard

Velkommen til Kirkeveien 2B!
Leiligheten er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Leiligheten har godt med vinduer og utsyn, noe som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, stort bad, gjestetoalett, innholdsrikt kjøkken, 2 soverom og loftstue samt godt planlagte løsninger borger for at du vil  trives i denne leiligheten.

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i lukket planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Plass til stor sofagruppe i stueavdelingen.
Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, og har fin utsikt over omgivelsene. Rommet er malt i nøytrale lyse farger.
Leiligheten har også en praktisk loftstue. 

Kjøkken:
Et romslig rom i lukket løsning til spisestuen og stuen. Det er også plass til spisebord på kjøkkenet.
Innredning fra 2002 med trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: Kjølehjørne, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.

Soverom:
Det er to soverom i denne leiligheten.
Begge soverommene har god plass til garderobeskap.
Hovedsoverommet har direkte adgang til badet. 

Baderom/wc/vaskerom:
Leilighetens baderom inneholder: toalett, baderomsmøbel med servant, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett.
Taket er belagt med malte plater. Vegger og gulv er belagt med fliser.
Rommet har varmekabler i gulv og er ventilert via klaffventil i yttervegg.
Vaskerommet inneholder toalett, opplegg for vaskemaskin og baderomsmøbel med servant.
Taket er belagt med malte plater. Vegger er belagt med panelplater og noe fliser. Gulvet er belagt med fliser.
Rommet har varmekabler i gulv.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett. Malt tregulv på loft.
Vegger: Tapet og malte flater. Malt panel på loft.
Himlinger: Malte flater. Malt panel på loft.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Varmepumpe, luft til luft. Jøtul vedpeis i stue forøvrig elektrisk.

Parkering

Halvpart av dobbelgarasje samt muligheter for parkering på egen grunn.

Areal og eierform

Areal: 896 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Stor og fin hage som er anlagt med plen og beplantet med prydbusker og trær. Eiendommen er inngjerdet. Leiligheten disponerer deler av tomten, på østsiden - som er den beste delen mht innsyn og sjenanse fra veien.

Eier

Hamid Reza Gorbani Moghadam Bahar Pakaghideh

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet fylkesvei, kommunal vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, med Plannavn (vedtaksdato): Teie sentrum (9.11.2011) og Reguleringsformål: Bevaring kulturmiljø, Veg og Boligbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Grunndata:
2002/13080-1/91  Seksjonering 30.09.2002 
opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 129/258

Ferdigattest

Boligen har ikke ferdigattest i kommunens arkiver.

Prisantydning

2 950 000,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 75 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 025 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 27.10.2020

Forsikring

Trygg Polisenummer: 4870177

Kommunale avgifter

Kr. 14 884

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 181120 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.17 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 950 000,-) (Kr.38 500) Tilrettelegging (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.81 570)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?