Til innholdet

Teie; Innholdsrik enebolig m/hybel (ikke godkjent) | utsikt | vakker hage | sentralt og idylliskt inntil Teieskogen

Banebakken 22
Prisantydning 5 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 138
BRA: 141 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1936
Tomtareal: 874 m²

Visninger

mandag 1. juni Kl 12.00 - 13.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Banebakken 22 3121 Nøtterøy

Boligens innhold

Enebolig innredet med en romslig hoveddel, samt innredet hybel i kjelleren, hvor til det er både innvendig og utvendig adkomst. Hybelen er ikke søkt godkjent i Færder kommune.

Boligen har en fleksibel planløsning, hvor inndeling er som følger:

1. ETASJE:
Vindfang
Gang med trapp til 2. etasje og kjeller  
Stue med ildsted og utgang til terrasse
Kjøkken med pen innredning

2. ETASJE:
Gang/loftstue
3 soverom
Baderom med dusj og toalett

KJELLER:
Trappegang tilhørende hoveddel
Vaskerom tilhørende hoveddel  
2 boder tilhørende hoveddel
 
HYBEL I KJELLER:
Vindfang
Stue med åpen kjøkkenløsning
Baderom/vaskerom med dusj og toalett.

Spesielt vedr. kjeller/hybel:
Rommene i kjeller/hybel fremkommer på godkjente byggetegninger som bl.a. vedbod og gangareal og er ikke søkt/godkjent for rom for varig opphold av kommunen. Det gis ingen garanti for at slik godkjennelse vil bli gitt, og manglende tillatelse er kjøpers ansvar og risiko.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens etasjeplan. Garasje er ikke illustrert i tegningene. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Eiendommen er normalt godt bygget og normalt godt vedlikeholdt. Det er gjort flere oppgraderinger de siste årene, bl.a. innredning av kjeller, hybel, vaskerom og bad i 2016, nye vinduer og terrassedør mot øst 1 etg. i 2018, ny terrasse i 2018 og ny platting med drivhus i 2019. Videre er det  nytt bad i 2 etg. og ny varmepumpe i 2007, nytt vindfang i 2009, ny kjøkkeninnredning i 2010, ny drenering rundt grunnmur i 2012, ny platting bak huset i 2012, samt ny bod bak garasjen i 2013.

Beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger:

HOVEDDEL:

Stuen:
Stuen oppleves som lys og tiltalende. Rommet har god plass for sofagruppe, spisestuemøblement og annet. Det er rikelig med lysinnslipp fra store vindusflater, hvorfra det også er flott utsikt over området. Stuen har parkettgulv lyse veggflater og hvitmalt himling. En peisovn gir ekstra varme og hygge. Fra stuen er det utgang til både balkong mot øst og en svært romslig terrasse mot syd og vest.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. Det er plass til spisebord i rommet. Innredning fra 2010 med profilerte fronter i lys utførelse. Videre er det opplegg for oppvaskmaskin og ventilator med utlufting over avsatt plass til komfyr.

Bad/wc:
Baderommet er pusset opp 2007 og med fliser på vegger og gulv og hvor gulvvarme gir en lun varme året rundt. Baderomsinnredning av servant nedfelt i skapinnredning med dører, overskap med speil og lys, samt høyskap. Videre er dusjhjørne, innfliset badekar, samt vegghengt toalett. Ventilasjon via el- vifte i himling.

Baderom/wc/vaskerom kjeller:
Rommet er oppgradert i 2016 med fliser på vegger og gulv og hvor gulvvarme gir en behagelig varme året rundt. Av innredning er det dusjhjørne med inn- og utfeltbare glassdører, vegghengt toalett og nedfelt skyllekar i vaskebenk. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. El-avtrekksventil i vegg.

Soverommene:
Eneboligen har tre soverom og alle er plassert på samme plan i boligens andre etasje.

HYBEL:

Stuen med sovealkove og åpen kjøkkenløsning:
Kjøkkeninnredning i kjeller med laminerte fronter. Benk med oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Ventilator med kullfilter.

Baderom:
Bad/vaskerommet er pusset opp i 2016 med nye overflater og innredning. Det er fliser på vegger og gulv og varmekabler i gulv gir en behagelig varme året rundt. Baderomsinnredning av servant nedfelt i innredning med to skapdører og overskap med speil og lys. Videre er det dusjnisje med inn- og utfeltbare glassdører og vegghengt toalett. Det er opplegg og uttak for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon via el-avtrekksvifte i vegg

Spesielt vedr. kjeller/hybel:
Rommene i kjeller/hybel fremkommer på godkjente byggetegninger som bl.a. vedbod og gangareal og er ikke søkt/godkjent for rom for varig opphold av kommunen. Det gis ingen garanti for at slik godkjennelse vil bli gitt, og manglende tillatelse er kjøpers ansvar og risiko.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et etablert boligområde på Teie, ca. 1,5 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barneskole og ungdomsskole, samt Teie torv. Kun 10 minutters gange til Tønsberg sentrum. Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i umiddelbar nærhet, og byr på god rekreasjon året rundt.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård med kyststi, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. På Rosanes, like ved Teie ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane, samt bakker som benyttes til aking om vinteren.

På nedsiden av for Rosahaugparken, ca. 1 km fra eiendommen, ligger Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Videre er det kort vei til lekeplass, oppkjørte skiløyper og svømmehall.

Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane. For golfentusiaster kan turen legges til Nøtterøy golfklubb ved Borgheim.

Beskrivelse av nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny Teie, Spar Kaldnes og Rema 1000 Teie. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torv et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Solveien og ligger ca. 2 min fra boligen.

Eiendommen har gangavstand til Teie barneskole og Teigar ungdomsskole, samt kort vei til Færder videregående. Det er også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1936

Bygninger og byggemåte

Grunnmur av betong, mulig med sparestein som er utvendig pusset og malt. Betongfundamenter til pukk, grus og stedlige masser. Det er lagt ny drenering og fuktsikring av grunnmur i 2012. Utvendig synlig knasteplast som er klemt i topp.

Antatt bindingsverk/reisverk utvendig kledd med liggende og stående kledning av tre. I følge tidligere salgsinformasjon er det utført utskiftinger på kledningen og etterisolering i 1986. Det er senest skiftet noen kledningsbord mot syd og foretatt utvendig maling i 2019.

Plassbygget takkonstruksjon av tre over og underliggere av tre som undertak. Etterisolert i horisontalplanet. Konstruksjonen er luftet via lufteluker i gavlvegger og spalter i gesimser. Taket er tekket med dobbelkrum takstein. Takstein er fra 1986 ifølge tidligere salgsinformasjon. Malte vindskier og gesimser.

Etasjeskillere av tre fra byggeåret. Isolasjon er ukjent. Det er lagt 2 lags gips i himling i kjeller med tetting/forsegling i overganger.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 141 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: 62/56/56 m².
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: 46/43/43 m².
Kjeller: BTA/BRA/P-rom: 55/42/39 m².

Alle innvendige rom, bortsett fra 2 boder i kjeller, er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Geir Gunnerud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Rommene i kjeller/hybel fremkommer på godkjente byggetegninger som bl.a. vedbod og gangareal og er ikke søkt/godkjent for rom for varig opphold av kommunen. Det gis ingen garanti for at slik godkjennelse vil bli gitt, og manglende tillatelse er kjøpers ansvar og risiko.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Oppvarming / teknisk

Det er elektrisk oppvarming ved varmepumpe og varmekabler på hovedbaderom, samt i hele underetasjen. Det er vedfyring ved peisovn i stuen.

Elektrisk skap med automatsikringer/jordfeilbrytere og 50 ampere hovedsikringer. Skapet er plassert i 2. etasje og er for hele bygget.

Nyere varmtvannsbereder på 200 liter varmtvannsbereder plassert i kjeller.

Naturlig ventilasjon via ventiler, dører og vinduer, samt el-vifter på våtrom og ventilator på kjøkken

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Frittliggende enkeltgarasje med plass til en bil og lagring i bod med egen inngang i bakkant av garasjen. Det er vippeport av tre og støpt dekke. Det er anlagt en terrasseplatting for uteplass i bakkant av garasjen.

Areal og eierform

Areal: 874 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en svært god beliggenhet med grense mot Teieskogen i vest, noe som innbyr til koselige turer på helårsbasis.

Fra tomten er flott utsikt over nærområdet, Slottsfjellet, samt til Råel i Øst. 

Tomten er skrånende med flere nivåer og har velstelte utearealer som er pent opparbeidet med plenarealer, naturtomt med fjell og bed. Romslig og skjermet uteplass som har rikelig med plass for utemøblement. Det ble anlagt ny platting med drivhus i 2019.

Gårdsplass og innkjørsel er gruset.

Eier

Finn Gjertsen Suphanun Gjertsen

Vei, vann og avløp

Adkomst via kommunal vei.
Offentlig tilknyttet vann.
Offentlig tilknyttet avløp med privat septiktank for tømming.
Det er ikke kommunal slamtømming.
Det vil bli utført VA-tiltak som kan utløse pålegg. Det vil komme pålegg om separering/utbedring av avløp.
Opplysninger ifølge Færder kommune.

Det kan komme pålegg om å fjerne oljetank.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen, hvor formålet er boligbebyggelse - nåværende.

Ifølge Færder kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Prisantydning

5 490 000,-

Beregnet totalkostnad

5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 150 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 640 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Gunnerud Formuesverdi : 789 334,- Sekundær formuesverdi : 2 841 603,-

Kommunale avgifter

Kr. 16 089

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommens grunnblad

Faste løpende kostnader

Det må beregnes kostnader til blant annet kommunale avgifter, forsikring, TV-/internett, vedlikehold, strøm-/energiutgifter og diverse andre kostnader.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er etablert en hybel i deler av kjelleren. Det er adkomst via utvendig dør og branndør fra kjellerdel til hoveddel.

Hybelen og rommene i hybelen fremkommer på godkjente byggetegninger som bl.a. vedbod og gangareal og er ikke søkt/godkjent for rom for varig opphold av kommunen. Det gis ingen garanti for at slik godkjennelse vil bli gitt, og manglende tillatelse er kjøpers ansvar og risiko.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.17 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Markedspakke (Kr.17 500) Totalt kr. (Kr.46 875)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?