Til innholdet

TØNSBERG/NEDRE RÅEL - Attraktiv seniorbolig med alt på en flate

Vestsolveien 4
Prisantydning 2 790 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 80
BRA: 90 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1990
Tomtareal: 14113 m²

Dokumenter

TØNSBERG/NEDRE RÅEL - Attraktiv seniorbolig med alt på en flate


Adresse

Vestsolveien 4 3113 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjør over Kilen mot Åsgårdstrand. Ta Presterødalléen til høyre i Presterødkrysset. Ta så Husvikveien til høyre. Etter kort tid kommer Vestsolveien på høyre hånd.
Det vil bli skiltet ved fellesvisning, og boligen vil merkes med til salgs-plakat fra Z-Eiendom.

Beliggenhet

Vestsolveien 4 ligger i ett attraktivt borettslag på Nedre Råel, rett utenfor Tønsberg sentrum. Her er det gode solforhold samt noe utsyn til sjøen og over til Nøtterøy. Slottsfjelltårnet kan også skimtes fra den solrike terrassen. Det er gode bussforbindelser til Tønsberg samt kort vei til dagligvareforretninger på Råel og Tolvsrød. På Olsrød Park finner man dagligvare, klesforretning, kafe, treningssenter etc. Det er også flere turmuligheter i området med bl.a. Kirkeskogen i relativ nærhet.

Eiendommen ligger sjønært og grenser mot Presterødkilen naturreservat.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1990

Bygninger og byggemåte

Borettslaget består av 20 leiligheter beliggende i rekke.
Boligen er bygget med liggende dobbeltfals kledning over støpte såler i betong. Taket er tekket med dobbeltkrum betongstein.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 90 kvm

1.Etasje: (90kvm) Gang, Soverom, Kjøkken, Stue, Bad og 2 boder.

Standard

Velkommen til Vestsolveien 4!

Dette er en lys, koselig og godt vedlikeholdt bolig i rekke med alle funksjoner på en flate. Boligen har en god planløsning og romslige oppholdsrom, noe som skaper en god romfølelse uansett hvor i boligen du oppholder deg. Lyset fra de mange vinduene skaper en god og trivelig atmosfære.

De ulike rommene kan bl.a. beskrives som følger:

Man kommer inn i en romslig entre/gang med god plass til ytterklær og sko. I andre enden av gangen er det utgang til bakhagen. Her er det gode muligheter for å skape et hyggelig miljø med planter og bed.
Stua er svært romslig og har god plass til ulike møbleringsløsninger. Det lyse parkettgulvet sammen med de lyse veggene skaper en god atmosfære i rommet. Samtidig kommer det godt med naturlig lys fra de store vindusflatene. Fra stua er det utgang til en koselig, delvis overbygget terrasse med elektrisk markise. Her er det svært gode solforhold samt noe utsikt til sjø og Slottsfjelltårnet. Dette er ett sted du garantert vil trives!
Vedovnen er god å ha på kalde dager.
Fra stua er det adkomst via en bred åpning til ett rom som i dag blir benyttet som stue nr. 2 eller kontor. Dette rommet fungerer også ypperlig som ett ekstra soverom dersom man har behov for det. 
Kjøkkenrommet er av god størrelse, og har i tillegg til kjøkkeninnredningen, god plass til spiseplass. Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, men fungerer tilfredsstillende. Her er det godt med benkeplass og ikke minst rikelig med over-/og underskap i tillegg til høyskap og skuffeseksjon. Det er fliser på veggen over benkeplatene samt rikelig med arbeidslys. Vinduet slipper godt med naturlig lys inn i rommet.
Badet er av god størrelse og har fliser på gulv og vegger. Varme i gulvet. Her er det dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er rikelig med plass i baderomsinnredningen med 4 underskap, høyskap og overskap. Speil med god belysning.
Soverommet er stort og godt med god plass til stor seng, kommode og diverse.
Fra gangen er det adkomst til en romslig og meget praktisk bod med hyllesystemer for lagring. Det er også en utvendig bod med adkomst fra bakhagen. I tillegg er det godt med plass på det gulvede loftet. Boligen har med andre ord rikelig med lagringsplass å by på.
Garasjen som ligger vegg i vegg med boligen har automatisk portåpner og er beliggende kun en meter fra inngangsdøren.

Diverse teknisk
-El-skap med automatsikringer. 63 ampere hovedsikringer.
-Canal Digital TV og bredbånd
-Varmtvannstank på 120 ltr.

Oppvarming

Gulvvarme på bad.
Elektrisk peis i stuen.
Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Garasje, med biloppstillingsplass også foran porten.
Borettslaget har flere gjesteplasser ved behov.

Areal og eierform

Areal: 14 113 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Andelen disponerer en liten hageflekk.
Ellers er borettslagets eiendom pent opparbeidet med prydbusker og asfalterte internveier.

Eier

Grete Synnøve Endresen

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Boliger for de eldres bospareklubb, i henhold til reguleringsplan for boliger på gbnr. 154/14, 34 for de eldres bospareklubb. datert 14.06.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.08.1989.

I kommuneplanen ligger eiendommen i område avsatt til Boligformål-Nåværende. Deler av eiendommen ligger i kvikkleiresone vest for Husvikveien. Området er kartlagt som kvikkleiresone. Før det kan vurderes å gi tillatelse til tiltak må det foreligge dokumentasjon fra geoteknisk fagkyndig på at tiltaket ikke vil belaste grunnen og påvirke stabiliteten.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 11.03.1990 Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Vestsol Borettslag (3113 TØNSBERG), Orgnr.: 958601557 Andelsnr.: 20 Andel fellesgjeld: 373595 Forkjøpsrett: Ja
Borettslaget har 1 lån:
DNB 1212 58 93242
Restgjeld
7 450 000
Rentesats: 2,6% flytende
Restløpetid: 18 år 4 mnd.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 790 000,- / Felleskostnader: 4 100,- Forsikring, kommunale avgifter, Canal Digital, vedlikehold, styrehonorar, betjening av fellesgjeld mm

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) 373 595,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 163 595,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 168 727,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tingl. hjemmelserklæring (Kr.430) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 000) Markedspakke (Kr.9 990) Tønsbergs Blad 080818 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 220818 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 050918 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 260918 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 171018 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 311018 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Tønsbergs Blad 071118 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430) Totalt kr. (Kr.61 054)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Petter Hillås

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Petter Hillås

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?