Til innholdet

TØNSBERG/HUSVIK - Enebolig uten boplikt, med flott sjøutsikt og båtplass like nedenfor

Husvikveien 160
Prisantydning 4 570 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 119
BRA: 119 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1912
Tomtareal: 386 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Husvikveien 160 3124 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg veien over Kilen, og ta til høyre i lyskrysset på Presterød. Følg så Narverødveien til rundkjøringen, og ta avkjøring til høyre Jarlsøveien. Følg denne veien til neste rundkjøring ved vannet, og ta til venstre inn Husvikveien. Eiendommen ligger så på venstre side.
Eiendommen er merket med til salgs-plakat fra Z-Eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Sjønær og solrik beliggenhet med en flott utsikt mot Oslofjorden i et attraktiv område. Rett nedenfor eiendommen finner du båtplass som følger eiendommen. Det er kort vei til flotte turområder med kyststien som et naturlig utgangspunkt. Det er gangavstand til badestrender på Jarlsø og Rødstein i nærheten. Litt lenger unna er det flere andre store og populære strender, bl.a. Ringshaugstranda. Fra både terrassen og innvendig kan du nyte utsikten mot Oslofjorden og Tønsbergskjærgårdens mange øyer. På Jarlsø finner du treningssenter,kafe og dagligvare. Gode bussforbindelser og sykkelmuligheter til Tønsberg, der det finnes shoppingmuligheter, kulturtilbud, kafeer, restauranter, brygga med sitt yrende folkeliv og jernbanestasjon. Kort vei til både barneskole og barnehager, samt idrettsanlegg og treningssentre, der Level på Olsrød Park også har svømmebasseng. Velforeningen har Sjøstua for utleie til arrangementer og selskaper, og det arrangeres pub- og quizkvelder.
Det er ca 10 minutters kjøring til E-18, og ca 30 minutter til Torp flyplass.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1912

Bygninger og byggemåte

Grunnmur av gråstein fra byggeår. Pusset mur under tilbygg og deler av terrassen.
Konstruksjon i reisverksplank og bindingsverk. Utvendig kledd med stående trepanel.
Vinduer med 2-lags isolerglass.
Plassbygget åstakkonstruksjon, tekket med betongtakstein, tilbygg med metallplater.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 119 kvm

1.Etasje: (65 kvm) vindfang, gang, kjøkken, stue, toalett og vaskerom.
2.Etasje: (54 kvm) gang, 3 soverom og bad.

Standard

Velkommen til Husvikveien 160, en sjønær og idyllisk bolig med flott utsikt mot Oslofjorden.

Stue med god plass til spisebord og sofakrok. Peisovnen avgir både kos og varme. Fra stuen er det nydelig utsikt mot vannet og de omkringliggende øyene. Stuen har parkett på gulv og panel på vegger.
Kjøkken med innredning som har god skap og benkeplass. Integrert komfyr og platetopp, hvor det er 2 gassbluss. Benkeplate av stein. Stort kjølerom med god oppbevaringsplass. Plass til et koselig kjøkkenbord.
Vaskerom med god hylleplass som gir god oppbevaringsplass i 1. etasje.
3 lyse og romslige soverom i 2. etasje. Det ene av soverommene har flott utsikt mot Oslofjorden.
Stort bad med belegg på gulv, og innredet med dusjkabinett, wc og servant i baderomsinnredning.
Automatsikringer med jordfeilbryter.

Solrik terrasse mot syd med utsikt mot vannet.
Flere uteplasser rundt huset, pent opparbeidet med beplantning. hvorav en uteplass er murt opp og har utepeis.
Gode parkeringsmuligheter på egen eiendom.

Eierandel i brygga med tilhørende båtplass i brygga nedenfor eiendommen følger med!

Oppvarming

Peisovn i stuen.
Varmekabler i kjøkken, ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Plass til flere biler på egen eiendom.

Areal og eierform

Areal: 386 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Steinlagt innkjørsel.
Flere uteplasser, hvorav en med utepeis. Tomten er ellers beplantet med prydbusker, noe plen og blomster.

Eier

Øyvind Vasvik

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.
.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boliger og bevaring av bygninger i Tønsberg kommunes reguleringspln for Husvik/Fagersand, vedtatt 13.05.1998.
I kommuneplan er eiendommen avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 03.04.1953. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 570 000,-

Beregnet totalkostnad

4 570 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 570 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 126 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 696 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 791 086,- Sekundær formuesverdi : 2 531 476,- Formuesverdi pr. : 01.01.2016

Kommunale avgifter

Kr. 10 168

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 250418 (Kr.4 200) Markedspakke (Kr.9 990) Dronefoto (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 230518 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 220818 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 050918 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 160119 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 270219 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 200319 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 030419 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 570 000,-) (Kr.45 700) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.116 930)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?