Til innholdet

TØNSBERG / TRÆLEBORG - LEKKER, NYOPPUSSET LEILIGHET - FLYTT RETT INN

Tjøllinggaten 26
Prisantydning 2 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 49
BRA: 50 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1981
Tomtareal: 599 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 29. mars Kl 00.00 - 00.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Henning Grødem

Henning Grødem

Kort om eiendommen

Velkommen til Tjøllinggaten 26 som er en lys og koselig 2-roms selveierleilighet med flott plassering i firemannsbolig. Leiligheten ble vesentlig oppgradert av selger i 2018 med nytt kjøkken, bad/vaskerom samt nye overflater i alle rom. Dette er leiligheten man kan flytte rett inn i uten å måtte tenke på oppussing.
Fra leiligheten kan du nyte en veldig fin fjordutsikt og fra leiligheten er det gangavstand til alt av sentrumsfasiliteter, kort vei til både buss og tog,
og umiddelbar nærhet til fjorden med nydelig turområder rundt Presterødkilen. Ta kontakt med megler for å avtale visning.

Adresse

Tjøllinggaten 26 3112 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man Slagenveien, i retning Heimdal. Ta så Larvikgaten skarpt til høyre, og deretter Borregaten til venstre. Kjør så Tjøllinggaten til høyre. Eiendommen ligger så på venstre hånd litt lenger opp i gaten. En kan også kjøre inn på Træleborgområdet fra Ringveien, ved lyskrysset opp mot Træleborg Skole. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Ved å trykke på kartet til høyre i denne annonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og etablert boligområde på Træleborg i Tønsberg kommune, like utenfor Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte både båtlivet og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Det er også gangavstand til kino, bibliotek, kulturhus, svømmehall og flere idrettsanlegg. Gunnarsbøparken ligger like i nærheten ? en frodig oase som benyttes til både rekreasjon, så vel som ulike arrangementer. Det er også kort vei til Tønsberg stadion, som blant annet er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Her finner du lysløype på ca. 3 km og flere oppkjørte skiløyper vinterstid.

.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1981, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Se vedlagt boligsalgsrapport utført av takstmann Hans Holt for beskrivelse av byggemåte.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 50 kvm

1. etasje: Felles trappegang.
2. etasje: Entré, baderom, kjøkken, stue og soverom.
Annet: Vaskerom og bod i kjeller tilhørende leiligheten.

Standard

Delikat, lys og innbydende leilighet med gjennomgående lik bruk av fargevalg og materialbruk i de ulike rom som gir et flott helhetsinntrykk. Leiligheten har blitt vesentlig oppgradert i 2018 og fremstår som en leilighet man kan flytte rett inn i uten å måtte tenke på oppussing.

Stue-/spisestue:
kombinasjon med kjøkkenet og spisestuen-/stuen har man vinduer og terrassedør som gjør at man får en flott romfølelse av dette lyse arrangementet. Det er plass til både sittegruppe og spisestue i rommet, og vinduene samt terrassedøren slipper inn godt med dagslys. I tillegg er det godt med veggplass å møbler mot. Gulvet laminat gulv av type Berry Allock og veggene er nymalt i 2018 med moderne farger.

Bad-/vaskerom:
Badet fremstår lyst og delikat med fliser på gulv (varmekabler) og fliser på vegger. Selger pusset opp badet i 2018. Baderomsinnredning med servant skap og skuffeinnredning. Ett
greps blandebatteri type Grohe, skap med speil og lysarmatur. Stikkontakt i skap og på vegg. Det er opplegg til vaskemaskin og ventilasjonen er via el vifte i himling og opp i luftehatt over tak.

Innvendige overflater:
Alle innvendige overflater er pusset opp og fornyet i 2018 og fremstår med moderne fargevalg som jeg trur vil begeistre de aller fleste. Selger har satt inn dobbel gips mot lydvegg. I himlinger så der det nye malte plater innbygget med spottbelysning med dimmer.

Eier har etterisolert i stue og kjøkken i forbindelse med renoveringen i 2018. Takstmann opplyser at glasset i terrassedør samt balkong bør utbedres. Selger har mottatt tilbud på ny terrassedør og dette er på kr. 30 000,-( kopi av dette fås ved henvendelse til megler). Takstmann opplyser også at man bør lage nytt fundament til balkong.

For nærmere beskrivelse av standard se vedlagt boligsalgsrapport utført av takstmann Hans Holt. Denne ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn.

Parkering

Sameiet har en garasje med to porter som disponeres etter ansiennitet og plass for parkering av flere biler på egen gårdsplass. Leiligheten disponerer to parkeringsplasser ifølge selger.

Areal og eierform

Areal: 599 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten og uteområde er opparbeidet med felles plen og grøntarealer. Asfalterte parkeringsplasser.

Eier

Marius Hvål Mathisen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som er i kommuneplan datert 22.5.2019 avsatt til nåværende boligbebyggelse. Det foreligger ingen reguleringsplaner som vil berøre denne eiendommen ifølge opplysninger fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

I følge kommunens arkiver foreligger det midlertidig brukstillatelse, datert 04.11.1981. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Andel fellesgjeld: 57366, Total gjeld: 229464
Sameie består av 4 seksjoner med lik eierbrøk.
I følge forretningsfører så har ikke sameiet gjennomført årsmøte og er usikker på når dette lar seg gjennomføre i dagens situasjon. Forretningsfører opplyser at  det ikke har vært gjennomført noe årsmøte enda i år. De er usikker på når dette lar seg gjennomføre på grunn av dagens tilstand,  men det de har planer om å gjøre i år ifht utgifter er å bytte gulv i felles gang. Dette  vil komme på ca. kr 21 000,- som er lagt opp til i budsjettet for April. Nå blir muligens det noe utsatt pga Korona.


Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 390 000,- / Fellesutgifter: 2 000,- Forsikring, felles strøm, sparing til å dekke evt. uforsette utgifter og vedlikehold.

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) 57 366,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 447 366,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 440 000,-)) -------------------------------------------------------- 69 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 517 108,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Forsikring

DNB Polisenummer: 20615859

Kommunale avgifter

Kr. 10 618 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 440 000,-) (Kr.43 020) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.15 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.87 835)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?