Til innholdet

TØNSBERG / RINGSHAUG - Stor enebolig i blindvei. Solrikt i sjarmerende omgivelser. Sjøutsikt og dobbelgarasje!

Titanveien 3 D
Prisantydning 4 985 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 278
BRA: 310 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1978
Tomtareal: 785 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Titanveien 3 D 3154 Tolvsrød

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett fram i lyskrysset på Presterød. Følg Åsgårdstrandsveien til Gauterød og ta Ringshaugveien til høyre i rundkjøringen ved Kiwi. Følg Ringshaugveien nedover mot stranden og ta Titanveien til høyre. Eiendommen ligger så på på venstre hånd. Boligen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i svært attraktivt, solrikt og særdeles barnevennlig villaområde på Ringshaug, beliggende i blindvei. Det er ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Meget trafikkstille og rolig villastrøk, hvor det forøvrig ikke er trafikk annet enn adkomst til de ulike eiendommer i gatene. Kun 5 minutters skjermet gangvei ned til Ringshaugstranden med flott sandstrand og vakkert tur- og rekreasjonsområde med kyststi helt til Karlsvika. Sti rett ved som fører ned til stranden, kun få minutters gange for å ta seg et kveldsbad på deilige sommerdager! Nydelige turområder rett ved, helt ideelt for gåturer, løping og sykling! Kort vei til Olsrødsenteret med lege, apotek, dagligvareforretninger, hyggelig kafè som serverer nydelig latter og ulike shoppingmuligheter m.m. Gangavstand til Ringshaug barneskole,  barnehage og ny, flott ungdomsskole. Kort vei også til Vallø småbåthavn, har man båt og båtplass her er det kort tur ut i vår fantastiske skjærgård med flotte holmer. God busskommunikasjon med Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1978

Bygninger og byggemåte

Romslig enebolig over 3 plan. Boligen har støpt kjellergulv og grunnmur av pussede lecablokker. Yttervegger består av bindingsverk med stående og liggende trepanel. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass og 2-lags glass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål. Det står også en garasje på eiendommen.
Det er utført noe utskiftinger og oppgraderinger i senere år. Således fremstår boligen i god tilstand, alder tatt i betrakting. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 278 kvm, Bruksareal: 310 kvm, Bruttoareal: 338 kvm

1.Etasje: Vindfang, hall, kjøkken og stue. Kontordel: Soverom, kontor, gang og bad.
2.Etasje: Gang, bad og 3 soverom.
U.Etasje: Eget inngangsparti, arbeidsrom, gang, toalett, kjellerstue, vaskerom og soverom.
Dobbelgarasje og verksted.

Standard

Velkommen til Titanveien 3 D på Tolvsrød!
En innholdsrik og fin enebolig med populær beliggenhet i blindvei på Tolvsrød. En flott hage rundt huset med fine solforhold hele dagen og ettermiddagen, koselige uteplasser flere steder på eiendommen med fin utsikt fra både hus og hage.
Romslig og god stue, godt med naturlig lys og god romfølelse. Koselig peisovn og utgang til uteplassen og videre til hagen.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass samt god plass til spisebord. Spisestuen ligger i forbindelse med kjøkkenet og stuen.
Romslig dobbelgarasje med god plass. Her er det bygget et isolert verkstedsrom i den ene delen. 
En innholdsrik koselig enebolig med mange muligheter. Boligen har en herlig atmosfære. Vi må også fremheve den nydelige beliggenheten og utsikten fra stuen, samt de mange koselige uteplassene - her kan man nyte lange og deilige sommerdager!
Denne eiendommen MÅ sees.

Inngangsparti, entrè og gang:
Inngangspartiet er noe overbygget, og gårdsplassen er belagt med beleggningsstein.
Gangen og vindfanget i boligen er en fin entrè. Her er det fliser på gulv og lyse farger på veggene.

Kjøkken: 
Innredning med profilerte fronter og benkeplate av heltre eik. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap.
Kjøkkenet er luftig og godt med skap og benkplass, samt god plass til spisebord.
Rommet er i adskilt løsning mot spisestuen og stuen.

Stue/spisestue:
Stua i 1.etg. har plass til stor sittegruppe og har åpent til spisestuen. Denne delen er i praktisk tilknytning til kjøkkenet.
Det er godt med vinduer, noe som skaper en fin atmosfære og godt med lys i rommet, samt utsikt over Ringshaugstranda og sjøen. Rommet er for øvrig i lyse farger.
Fra stuen er det utgang til en stor herlig sørvendt uteplass, helt avskjermet, og videre til hagen.
I u.etg. er det en praktisk og stor kjellerstue, denne vil passe perfekt for barna.

Baderom/vaskerom og wc:
Badet ligger i andre etasje og er i nærhet til soverommene.
Toalettrom i gangen i 1.etg. og i u.etasjen
Vaskerommet er plassert i u.etasjen. 
Det er også et baderom i hybeldelen.

Soverom:
Det er hele 4 soverom i boligen. Alle i god størrelse og rommene har plass til garderobe.
Fin sjøsikt fra flere av disse rommene.
3 av rommene er i 2.etg. og 1. i hybeldelen.

Underetasjen:
Eget overbygget inngangspart.
Denne etasjen består av et arbeidsrom, gang, toalett, kjellerstue, soverom og vaskerom med hybelkjøkken og dusjkabinett.

Kontordel/hybel: 
Eget inngangsparti.
Denne delen består av et soverom, et bad og et kontor.
Fra kontorrommet er det fin sjøutsikt til Ringshaugstranden.

Garasje:
Dobbelgarasje med god plass. Her er det bygget et isolert verkstedsrom i den ene delen.
Elektrisk portåpnere og lagring over tak.

Hage og uterom:
Det er flere fine uteplasser på eiendommen. På baksiden av huset er det en god hage med fin gressplen. Hagen er delvis inngjerdet med hekk og prydbusker. Flere av uteplassene på eiendommen kan man være helt uskjenert.
Tomten er noe beplantet med trær og prydbusker, samt to epletrær og et plommetre.
Fin uteplass ut fra stuen. Denne vender mot syd og har godt med sol hele dagen. Samt god utsikt til vannet og over Tolvsrød.
Nydelig solforhold på tomten og i hagen hele dagen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Areal og eierform

Areal: 785 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Svein Erik Søiland Jung Suk Søiland

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, og adkomst fra offentlig vei.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 02.06.1978. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 985 000,-

Beregnet totalkostnad

4 985 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 124 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 985 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 136 942,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 121 942,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 11.04.2019 Ligningsverdi : 767 140,-

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 78727645

Kommunale avgifter

Kr. 10 463

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 890 000,-) (Kr.48 900)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?