Til innholdet

TØNSBERG - EIK. FLOTT, TØFF OG UNIK SELVEIERLEILIGHET SOM MÅ OPPLEVES. OVER 2 PLAN. GARASJE. STOR BALKONG. EKSKLUSIV HAGEDEL MM.

Eikveien 77d
Prisantydning 5 490 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 175
BRA: 180 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2012
Tomtareal: 1328 m²

Dokumenter

TØNSBERG - EIK. FLOTT, TØFF OG UNIK SELVEIERLEILIGHET SOM MÅ OPPLEVES. OVER 2 PLAN. GARASJE. STOR BALKONG. EKSKLUSIV HAGEDEL MM.


Adresse

Eikveien 77d 3122 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et meget attraktivt boligområde på Eik. Gåavstand til skoler, barnehager og idrettsanlegg. Gåavstand også til nærsenter på Eiktoppen med Meny dagligvare, butikker, apotek, tannlege og lege m.m. Fin nærhet til flotte turområder sommer og vinter. Med bil er det ca. 15 minutter til strender og båthavner. Til Tønsberg sentrum er det kun ca. 3,5 km. Meget god bussforbindelse. Kort vei til E18.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1950. Totalt ombygd og rehabilitert: 2011/ 2012.

Bygninger og byggemåte

Leiligheten er beliggende i 2. og 3. etasje og inneholder:
1. etasje inneholder:
Inngangsparti med garderobeplass samt trapp opp til 2. etasje.

2. etasje inneholder:
Her kommer man inn i en meget romslig stue og åpen kjøkkenløsning på totalt ca. 86 kvm. Rett over det luftige stuerommet svever galleribroen, som er et blikkfang og smykke i seg selv. Meget smakfult kjøkken av høy kvalitet og som gir et meget godt inntrykk. Her er det eksklusive hvitevarer som medfølger i salget, inkludert 2 stk. vinskap. Fra stuen er det utgang til stor deilig balkong. I stuen er det også en deilig peisovn. Videre så kommer man fra stuen inn i en mellomgang som fører inn til 2 soverom, 1 med skyvedørsgarderobe. Det ene soverommet er lydisolert og brukes i dag som kino, og stort lerret til prosjektor medfølger. 1 bad med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.

3. etasje inneholder:
Fra stuen i 2. etasje kommer man opp til den flotte galleribroen. På den ene siden av broen ligger hovedsoverommet med meget god garderobeplass/skyvedørsgarderobe. På den andre siden av boren kommer man inn til det store flotte hovedbadet som har 2 dusjer, dobbel servant og wc.

Kjeller inneholder:
1 privat bod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 175 kvm, Bruksareal: 180 kvm, Bruttoareal: 196 kvm

Standard

Velkommen til denne fantastisk flotte og unike selveierleiligheten som bare må oppleves. Leiligheten holder meget god standard og ble fullstendig ombygd og renovert i likhet med resten av bygget i 2011/12. Leiligheten gir et meget godt inntrykk og oser av kvalitet. På gulv er det lagt parkett og veggene er malte. Lekkert kjøkkenet med hvitevarer. Komfyr 90 cm. bred fra S.M.E.G,  2 stk. oppvaskmaskiner og kjøl/frys fra Siemens. I tillegg er det 2 vinskap. Lekre bad.  Store og små vinduer om hverandre sørger for et godt lys i leiligheten. Ustrakt bruk av spotter og downlights. Det er lagt fiber inn til huset via telenor T-we løsning for TV. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Robert Smidsrød. Her er det bare å flytte rett inn uten å gjøre noe. Bildene er flotte, men virkeligheten er enda flottere. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmepumpe. Balansert ventilasjons anlegg m/varmeelement. Varmekabler i begge bad og i vindfang.

Parkering

Garasje samt parkering på egen grunn.

Areal og eierform

Areal: 1 328 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten er meget pent opparbeidet og beplantet med plen, prydbusker, hekk og trær. Gårdsplassen er tekket med pen grus. Det meste av tomten er fellesareale men denne leiligheten har en eksklusiv del av hagen som har en terrasse platting. Se vedlagte situasjonskart. Her er det sol til sendt på kvelden.

Eier

Øystein Moskvil

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Eikveien 77
Sameiet skal reseksjonere eiendommen. Kostnader i forbindelse med dette dekkes av selger.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

5 490 000,- / Fellesutgifter: 1 500,- Fellesutgifter dekker følgende: Bygningsforsikring, avsetning til vedlikehold, plenklipping (robotklipper) og snømåking. Sameiet betaler en årlig avgift på kr. 1.000,- til denne seksjonen for størm i kjeller og garasje.

Beregnet totalkostnad

5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 145 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 635 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kr. 10 168

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar: kr. 12.995,-
Provisjon: kr. 80.000,-.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Eiendommen er under reseksjonering. Dersom reseksjoneringen ikke er ferdig innen overtakelse så er kjøper forpliktet til å signere alle nødvendige dokumenter ifm. reseksjoneringen. Alle kostnader ifm. reseksjoneringen bekostes av selger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?