Til innholdet

Svært romslig & praktisk enebolig m/4(5) sov & 2 bad - Eik skolekrets - Dobbel garasje - Meget sentralt

Velleveien 12
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 147
BRA: 202 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1924
Tomtareal: 332 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

mandag 19. april Kl 17.30 - 18.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til denne hyggelige og svært pent oppussede eneboligen i Velleveien 12 i Slagen, Tønsberg. Eiendommen ligger til Eik grunnkrets, og har således gangavstand (via sti i skogen) til alt Eik har å by på, samt skoler, barnehager, butikker m.m. Gangavstand også til Kilen handeldsområde med mange funksjoner samlet på ett sted.
Boligen er i de senere årene vesentlig oppgradert og oppusset, og fremstår som en meget innbydende og pen enebolig!

Kort fortalt:
- Totalt 5 soverom, hvorav 4 i boligens 2.etasje. Soverommet i 1.etasje er i dag i bruk som omkledningsrom/garderobe og er derfor ikke medtatt i øvrig benevnelse av antall soverom.
- 2 stuer
- Ny kjøkkeninnredning fra 2020
- Nytt, stort hovedbad i 1.etasje fra 2015. Bad i 2.etasje fra 2007.
- Det er etterisolert og lagt ny kledning på 2 vegger i 2018 og 2020.
- Vinduer er i hovedsak skiftet i 2019-2020, samt ett fra 2015. 4 vinduer i 2. etasje er fra 2001. Inngangsdøren er fra 2014.
- Dobbel garasje fra 2009 med el-billader.
- 2 stk uteboder, samt god lagringsplass innvendig.
- Gjennomgående svært innbydende og pen enebolig hvor de fleste innvendige overflater er nymalt i 2020/2021!
m.m.

Vi ønsker velkommen til en trygg og hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SLAGEN/EIK

Adresse

Velleveien 12 3118 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man forbi Sykehuset mot Kilen. Ta så til venstre i rundkjøringen og følg Slagenveien/Velleveien ca 1 km. Eiendommen ligger på venstre hånd. Det vil bli hengt opp "til salgs" plakat på eiendommen og skiltet ved felles visning.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i landlige omgivelser, men samtidig meget sentralt. Det er kort vei til Søndre Eik og ca. 1,3 km. til Eik skole og idrettsanlegg. Kilen-området er ikke langt unna boligen med diverse butikker, treningssenter, dagligvare, møbelbutikker, barnas hus og mye mer. Kilden kino med bowling og andre aktiviteter ligger i gangavstand unna og det er ellers rikelig med fritidsaktiviteter for store og små i lokalområdet.

Gangsti med gatelys til Eik rett utenfor døren. Dette gir en trygg og god skolevei for ungene.

Tønsberg sentrum er kun ca. 3 km. fra boligen med gode bussforbindelser med videre forbindelse til Tønsberg togstasjon.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1924

Bygninger og byggemåte

Enebolig fra 1924 som går over 2 etasjer. Boligen er tilbygget med garasje i 2009. Bygningen er oppført med grunnmur av betong. Yttervegger består i reisverk
med utvendig trekledning. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål. Kneloft.

Innhold:
1.etg.: Entré/gang, kjøkken med innredning, stue med peis og trapp til 2.etg., gang, bod, soverom/omkledningsrom, flislagt baderom med dusjhjørne, badekar, opplegg til vaskemaskin og servantinnredning.
2.etg.: loftstue, 4 soverom hvorav ett har direkte adkomst til walk-in-closet/bod, flislagt baderom med dusjnisje, vegghengt wc og servantinnredning.
2 utvendige boder.
Dobbel garasje i tilknytning til boligen.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 202 kvm, Bruttoareal: 221 kvm

1.Etasje: 75 / 124 kvm p-rom/BRA. Det bemerkes at garasjen har en åpning i vegg som kan stride mot reglene for måleverdighet, men er allikevel medtatt i boligens BRA (32m2).
2.Etasje: 72 / 78 kvm p-rom/BRA.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Hyller på soverommene, samt knagger og fastmontert speil i gangen medfølger ikke i handelen.

Standard

Gjennomgående flott og pent oppusset enebolig med flere tekniske oppgraderinger utført de senere årene.
Utvendig nevnes det etterisolering og ny kledning på 2 vegger, samt skiftet tilnærmet alle vinduer i perioden 2019-2020, samt ett fra 2015. Ytterdør fra 2014. Dobbel garasje fra 2009.

Innvendig malt opp de fleste overflater i 2020/2021, samt totalrenovert hovedbad i 1.etg i 2015. Nytt kjøkken fra IKEA i 2020.

Svært romslig og innholdsrik bolig med plass til hele familien!

Overflater oppsummert:
Gulv: Fliser og parkett.
Vegger: Malt strie og panel.
Himlinger: Malte plater og panel.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Vannrør: Inspiserbare rør er av kobber.
Avløpsrør: Inspiserbare rør er av plast.
Varmtvannsbereder: Boligen har en 200 liters varmtvannsbereder av som er plassert i krypkjeller under kjøkkengulvet.
Boligen har et åpent el-anlegg med overspenningsvern og automatsikringer. Sikringsskap er plassert i gangen.

For ytterligere teknisk info om boligen, se tilstandsrapport.

Oppvarming

Det er montert luft-til-luft varmepumpe i entré/gang i hovedetasje, samt peisovn i stue. Varmekabler i entré/gang og begge bad. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i egen oppkjørsel, samt i dobbel garasje.

Areal og eierform

Areal: 332 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Lettstelt og tilnærmet flat hagetomt med hovedsakelig inngjerdet hage, hvorav området bak boligen har egen port. Gruslagt område innenfor porten, samt stor platting ved inngangspartiet. Gressplen på fremsiden av huset.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber.

Eier

Camilla Elise Urke Daniel K. urke

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Boligen ligger i uregulert område, avsatt til boligbebyggelse og gang/sykkelsti, nåværende. Ingen igangsatte planforslag som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Ferdigattest finnes ikke i kommunens arkiver. Godkjente bygningstegninger på eneboligen datert 18.01.1994, samt på tilbygget garasje datert 26.06.2009. 
Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik

Kommunale avgifter

Kr. 13 079 pr. år Inkl. vann, avløp, renovasjon med tillegg, feiiing og tilsyn.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 070421 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.55 860) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internett annonsering (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.102 660)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?