Til innholdet

Svært pen endeleilighet med hagedel - 2 terrasser - Garasje - Beliggende nær skole & turområder mm! ZOLGT

Furumoveien 15F
Prisantydning 2 650 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 70
BRA: 70 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1973
Tomtareal: 27438 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Furumoveien 15F er en lys og flott leilighet med en smart planløsning. Her har du et stort oppholdsrom i den "riktige" etasjen, slik at man både får optimale solforhold, men også føler en større og bedre romfølelse i oppholdsrommet. Innredet i moderne og fine farger!

Kort oppsummert;
- Trivelig og pen rekkehusleilighet med flotte solforhold
- Delikat baderom med stor dusj og varmekabler
- Varmekabler entré/gang og hall/trappegang i tillegg til badet.
- Stort soverom med mye skapplass
- Vestvendt terrasse med gode solforhold
- Markterrasse med egen hagedel
- Vaskerom/bod i 1.etg.
- Egen tilhørende garasjeplass med loft
- Loft til lagring i leiligheten
- Skiftet kledning, vinduer og etterisolert loft i regi av BRL.
m.m.

Velkommen til hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - VESTSKOGEN

Adresse

Furumoveien 15F 3142 Vestskogen 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde i Vestskogen i Færder kommune, ca. 2 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole (nye Labakken skole ligger kun rett gjennom skogen) og ungdomsskole på Borgheim.

Bussholdeplass rett i nærheten, og kort vei til Teie torv med mange servicetilbud.

Det er avstand til lekeplass, fotballbane, svømmehall og golfbane, m.m. Ved ungdomsskolen ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km, som prepareres så fort forholdene tillater det. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs med fjorden. Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i kort gangavstand og byr på god rekreasjon året rundt.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. KIwi, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg av butikker og fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Eiendommen har gangavstand til Vestskogen barneskole og Teigar ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen ligger rett i nærheten.

Kommunen har både private og kommunale barnehager.

Kort vei til badestrand og småbåthavn med utfartsmuligheter til en fantastisk skjærgård. Område kan by på rikelig med fritidsaktiviteter for voksne og barn, samt flotte tur- og friluftsområder i nærmiljøet. Stor flott 18- hulls golfbane ligger på Borgheim og på vintertid er det fin lysløype herifra (hvis det er snø nok!)

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1973

Bygninger og byggemåte

Borettslaget består av 74 andelsleiligheter.
Boligen har fasader med trepanel og taktekking av betongtakstein. Vinduer og ytterdører i tre med isolerglass.

Innhold

1.etg.: entré/gang, hall/trappegang, vaskerom/bod, flislagt bad med dusjnisje, wc og servantinnredning, hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og utgang til overbygget markterrasse.
2.etg.: kjøkken med innredning, samt stue  med utgang til vestvendt terrasse.
Lagringsloft.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm

1.Etasje: 35 / 35 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 35 / 35 kvm p-rom/BRA

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, foruten kjøl-og fryseskap. Taklampe i stua medfølger ikke.

Standard

Gjennomgående pen og svært velholdt endrekkehus over 2 plan med en normalt god standard. Det er utført flere oppgraderinger og overflatebehandlinger gjennom årene, og boligen fremstår som pent innredet!

Overflater oppsummert:
Gulv: Fliser, teppe og parkett.
Vegger: Malt strie.
Tak: Trepanel.

Øvrig info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Innvendige vannledninger er av kobber. Stoppekran er plassert i vaskerom. Det er avløpsrør av plast. Boligen har en 120 liters varmtvannbereder fra 2011. Boligen har et delvis skjult/åpent el-anlegg med automatsikringer. Sikringsskap er plassert i vindfang.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-    1 stk tilstandsgrad 0 (TG0) - ingen avvik.
- 14 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-   9 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-   0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-   1 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-3 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd):
Vaskerom; Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Rommet har ikke sluk, membran eller fuktbestandige overflater, og tilfredsstiller derfor ikke krav som våtrom. Det skal allikevel nevnes at det ikke er registrert noen skader i rommet.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Det er montert peisovn i stua i hovedetasjen (med nyere stålpipe)., samt termostatstyrte varmekabler entré/gang og hall/trappegang, samt på badet. For øvrig panelovner i kjøkken, stue og soverom.

Parkering

Det tilhører egen, lukket garasje i fellesrekke med automatisk portåpner. For øvrig gode parkeringsmuligheter på fellesparkering utenfor boligen.

Areal og eierform

Areal: 27 438 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Svært hyggelig hagedel på utsiden av leiligheten. Den naturlig avdelte hagen er andelseierens ansvar å holde i stand ved å klippe gress osv. Her har eieren gjort det meget flott med blomsterbedd og busker.

For øvrig gressbelagte fellesarealer og asfalterte internveier på området.

Eier

Anne Lise Krogh

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende.
 Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 12.09.1973. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men
det er avvik fra disse; Vaskerom er opprinnelig byggemeldt som bod.

Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Søndre Labakken Borettslag, Orgnr.: 950302011
Andelsnr.: 13
Borettslaget består av 74 andelsleiligheter.

Andel fellesgjeld: kr. 241.800,- pr. 01.05.2023
Andel fellesformue: kr. 12.200,- pr. 01.05.2023
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjennelse: Ja

Forsikret hos: Gjensidige Forsikring - polisenummer 82034584.

Garasje følger leiligheten: Ja - Borettslaget har 74 garasjer. Kostnader er inkludert i felleskostnadene

TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Selskapets totale lån og vilkår:
* HANBA3-94817223812 A 22.361.691,- 23 år 5 md. 4 Flyt 3,80%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares ifbm første fellesvisning.

Prisantydning

2 650 000,- / Felleskostnader: 4 174,- pr. mnd Inkl. renter og avdrag felleslån, kommunale avgifter, TV og nett, utvendig bygningsforsikring, garasjeleie, festeavgift, styre og drift borettslag, snøbrøyting m.m.

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) 241 800,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 891 800,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 769,- (Forkjøpsrettsavklaring) -------------------------------------------------------- 16 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 908 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Formuesverdi : 670 892,- Sekundær formuesverdi : 2 415 211,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 4954  kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:670 892,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 415 211,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.16 400) Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.6 215) Kommunale opplysninger (Kr.1 000) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.480) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Servitutter (Kr.860) Eierskifteforsikring (Kr.7 075,50) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.4 313) Provisjon (Kr.37 100) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.97 723,50)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?