Til innholdet

BUD INNKOMMET! Strøken og gjennomgående 3-roms selveierleilighet med solrik balkong, garasje, peis og god standard. ZOLGT

Hogsnesbakken 105C
Prisantydning 3 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 70
BRA: 73 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2014
Tomtareal: 1293 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Erlend Løvold (1)

Erlend Løvold (1)

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Vear

Adresse

Hogsnesbakken 105C 3172 Vear 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Det vil bli skiltet med Z-eiendom visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Beliggenhet

Rålekker, arkitekttegnet selveierleilighet beliggende praktisk til øverst i Hogsnesbakken. Det er lett tilgjengelig parkering rett utenfor husene og direkte inngang til garasjen hvor man kan gå tørrskodd hjem. Dette er stedet for deg som ønsker deg litt av alt. Det er kort vei til flere dagligvarebutikker både retning Vear (Kiwi) og retning Tønsberg (Meny). Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren! Her kan man virkelig få testet både sykkelformen, løpeformen og ikke minst golfinteressen. Det ble lovet litt av alt; 6 minutter med bil eller buss så er du i Tønsberg sentrum. God offentlig kommunikasjon. 5 minutter og du befinner deg på E18 som bringer deg raskt sørover eller nordover til blant annet Oslo. Et smart pendlerhjem. Vender man snuten mot Stokke får man i tillegg sitteplass på toget helt til Gardermoen! Leiligheten ligger ca. 3 min i bil eller 10 min på sykkelen fra Rakkevik småbåthavn. Her er det flotte bademuligheter samt utleie av båtplasser. Det er også korte avstander til blant annet den nyutviklede og betydelige oppgraderte Melsomvikstranden med stupetårn og deilig sandstrand. Her bor du både sentralt, tilgjengelig samt skjermet og landlig. Området er generelt barnevennlig med god barnehage og skolekrets.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2014

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasjen/toppetasjen og inneholder: Entré/gang, bad/WC, bod/walkin-closet, 2 soverom, stue/kjøkken og balkong. Det medfølger fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg samt utendørs gjesteparkering. Romslig kjellerbod. Tilgang fra garasjen til leiligheten under tak.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasjen/toppetasjen og inneholder: Entré/gang, bad/WC, bod/walkin-closet, 2 soverom, stue/kjøkken og balkong. Det medfølger fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg samt utendørs gjesteparkering. Romslig kjellerbod. Tilgang fra garasjen til leiligheten under tak. Rålekker og gjennomgående, arkitekttegnet selveierleilighet med solrik og skjermet balkong. Leiligheten har en meget god og arealeffektiv planløsning. Det er store vindusflater som gir et ytterligere luftig og åpent preg. Leiligheten er fra 2014 og kan skilte med KVIK kjøkken, Siemens hvitevarer, sentralstøvsuger, nymontert automatisk solskjerming, walkin-closet og peisovn for å nevne noe. Arkitekten har virkelig hatt fokus på å bo bra og lettvint. Leiligheten er lett å holde i orden da selger har valgt gode løsninger som skyvedørsgarderobe i gangen og en gjennomført stilren stil. La deg inspirere av dagens unike innredning.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 73 kvm

2.Etasje: Entré/gang, 2 soverom, bad/WC, stue og kjøkken.

Annet:
Parkeringsplass i garasjeanlegg i underetasjen samt romslig kjellerbod med innredning.

Standard

Velkommen til Hogsnesbakken 105C v/Erlend Løvold.

Innbydende og praktisk entre med god plass til oppheng av yttertøy, praktisk skyvedørsgarderobe som gir et ryddig og stilrent preg til gangen. Hovedrommet i boligen består av en romslig og åpen løsning i en velfungerende kombinasjon med stue og kjøkken. Kjøkkenet er et stilrent KVIK kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens. Her er det godt med arbeids- og skapplass. Stuen er ekstra romslig med god plass til både sofaseksjon, stort spisebord samt øvrig innredning. Den dekorative og varmeffektive peisovnen blir et naturlig blikkfang i rommet.

Arkitekten har selvfølgelig tatt høyde for at man ønsker å bo her med barn, ha gjester eller kombinere hverdagen med pendling og hjemmekontor. Med dette er det derfor 2 soverom i leiligheten. Hovedrommet er romslig med god plass til stor og god seng. Dagens innredning lar deg våkne med utsikt til nabolaget og vær og vind er det første som møter deg gjennom den store vindusflaten - et helt unik uttrykk. Det er selvfølgelig påtenkt at man ønsker seg et walkin-closet! Praktisk innredet rom i forbindelse med soverommet. Soverom II har god plass til både seng og garderobeskap.

Det er et delikat, flislagt og romslig baderom med en tidsmessig og praktisk innredning. Dusjhjørne med svingdører, dobbel servantløsning samt god plass og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Fra stuen går man ut på balkongen. Dette blir en naturlig del av leiligheten hele sommerhalvåret. Her er det tilrettelagt for mange middagsgjester, grilling, avslapping og livsnyting. Meget gode solforhold. Leiligheten er vendt bort fra veien og er med dette en rolig og tilbaketrukket leilighet.

Velkommen til visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 19 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har veggeller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Feievesenet mottok meldeskjema om ildsted i 2017. De har ikke vært innom på verken feiing eller tilsyn.

Parkering

Det medfølger fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg samt en egen gjesteparkering (rullerende plass). Det er montert elbillader.

Areal og eierform

Areal: 1 293 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiet tomt på ca 1.293,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Eier

Jack A Kjærnet-morstøl

Vei, vann og avløp

Tilknytning til offentlig vann og kloakk.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som er avsatt til:
Næringsvirksomhet - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019).
Båndlegging for regulering etter pbl. - Kommuneplan (22.5.2019)
Næringsvirksomhet - Nåværende - Kommunedelplan - Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme TBG (13.3.2019)

Planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen:
PlanID: 3803 20190180.
Plannavn: Ny fastlandsforbindelse fra Færder kommune

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Jack Morstøl
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er planlagt reparasjon av mur. Trolig vil denne kostnaden dekkes av det sameiet har på felleskontoen.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 290 000,- / Fellesutgifter: 1 770,- pr. mnd Felleskostnadene ikluderer: TV og internett, byggforsikring, strøm i fellesarealene, snømåking og avsetting til vedlikehold.

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 92 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 382 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 05.05.2022 Formuesverdi : 987 987,- Sekundær formuesverdi : 3 556 752,- Formuesverdi pr. : 01.01.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Forsikring

Gjensidige

Kommunale avgifter

Kr. 11 832 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:987 987,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 556 752,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Internett annonsering (Kr.10 990) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Provisjon (Kr.49 800) Tilrettelegging (Kr.15 950) Totalt kr. (Kr.90 340)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold (1)

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold (1)

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?