Til innholdet

Strøken leilighet over to plan m/ sentral og barnevennlig beliggenhet og solrik uteplass - 2 stuer, 2 bad og 3 sov.

Gauterødveien 127B
Prisantydning 4 300 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 110
BRA: 113 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2021
Tomtareal: 15135 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 4. juni Kl 11.30 - 12.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Gauterød / Linnomtunet

Adresse

Gauterødveien 127B 3114 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til på Gauterød med gangavstand til butikk og bussforbindelser. Sykkelavstand til Tønsberg sentrum. Det er mange flotte turområder like utenfor døren. Kun få minutter kjøretur unna finner du strand og sjø. Da finner man bl.a idylliske Ringshaugstranda. Et yndet badested om sommeren både for fastboende, men også sommerturistene. Lang sanstrand med langgrunt som passer for barnefamilier eller den lokale seilbrettklubben som buker stranden hele året flittig. På sommeren er det kiosk som selger bl.a is til varme kropper i feriemodus. Det er flere fine lekeplasser i området for både de minste og litt større barn, mens sandvolleyballbanen trekker folk i det fine været. Det finnes mange flotte turområder både rett utenfor døren eller i omkringliggende områder. Om man har båt er det aldri feil med en tur i Tønsberg-skjærgåden. På Tolvsrød og Olsrød finner man flere butikker og detaljhandel, samt matbutikker, apotek mm. På Olsrødsenteret ligger også Level treningssenter med badeland og spaavdeling. Kun 10 minutter med bil inn til Tønsberg sentrum hvor man finner de fleste servicetilbud man trenger. Her kan man tusle langs brygga og nyte livet, sette seg ned på en av byens mange restauranter eller ta en tur på Slottsfjell og nyte byens historie og utsikt.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2021

Bygninger og byggemåte

Leilighet over to etasjer i flermannsbolig oppført i tre over mur i 2021. Bygget har saltak tekket med dobbeltkrum betongstein, og er kledd utvendig med liggende trekledning. Vinduer og terrassedør av tre med trelags isolerglass. Det medfølger utebod på ca 5 m2, og plass i carport-rekke på området. Elbillader er montert i carport.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 113 kvm

2.Etasje: Entré, 2 soverom, gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom samt bod.
3.Etasje: Stue med trapp, 1 soverom, bad samt kott.

Standard

Velkommen til Gauterødveien 127B v/Erlend Løvold.

Her har du en leilighet over to etasjer fra 2021. Boligen byr på en praktisk og funksjonell planløsning med tidsmessige materialvalg og stilrene innredninger. Det medfølger utebod på ca 5 m2, og plass i carport-rekke på området. Elbillader er montert i carport.

Leiligheten har adkomst fra utvendig trappeparti med plass til cafésett. Inngangspartiet er privat og kun til denne enheten og balkongen brukes derfor fritt.

Videre går du til en romslig entré som gir deg en god romfølelse i det du kommer inn i huset. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet.

Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stue/ spisestuen. Kjøkkeninnredningen er svært lekkert utført med moderne innredning. Her har du laminat benkeplate med vannfaste plater over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Waterguard er montert i benkeskap, komfyrvakt er montert ved ventilator. Her har du altså et stilrent kjøkken som kan nytes i mange år!

Kjøkkenet er utformet i L-form og har godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er hjertet i rommet og har god plass til spisebord og det fungerer som naturlig romdeler mellom kjøkken og stue.

Stuedelen av rommet er åpent og fint med plass til bade sofagruppe og annen møblering. Rommet har godt med naturlig lys fra vindu og terrassedør. Fra stue/ kjøkken er det utgang til en deilig balkong med god plass til en sittegruppe og grill. Leiligheten har svært gode solforhold med den vestvendte vendingen. Her kan du nyte solen til sent på ettermiddag og kveld.

Fra stuen er det trapp opp til loft. Her far du en romslig loftstue, stort soverom og bad. Loftstuen har store vindusflater og plass til bade sofahjørne og kontorløsning. Et flott oppholdsvarelse med mange bruksmuligheter.

Leiligheten har to bad, ett i hver etasje.

Badet i 2. etg. ligger i tilknytning til gang og soverom. Badet har fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og malte plater. Innredet med servantinnredning, dusjdør, opplegg for vaskemaskin og wc.

Badet i loftsetasjen er i samme utførelse som badet i 2. etasje. Badet er altså med fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og innredet med servantinnlegg, dusjkabinett og wc.

Soverom:
Leiligheten har tre romslige soverom, der to av soverommene er i 2.etasje, mens ett er i 3.etasje. Alle soverommene har god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Lagringsplass:
Boligen har to innvendige boder. Bod/ teknisk rom i 2. etasje og knebod med adkomst fra bad i 3. etg.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

[En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  27 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Eiendommen er oppvarmet via varmekabler i entrè og på begge bad. Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Egen carport. Det er mulig å leie ekstra parkeringsplass, i tillegg til at det er gjesteparkeringer.

Areal og eierform

Areal: 15 135 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomt og hage

Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer. Tomtestørrelsen på fellestomten er 15135,20 kvm.

Eier

Bjørnar Arnesen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune er avsatt til:
-  Boligbebyggelse - Nåværende, kommuneplan vedtatt 22.5.2019
- Grønnstruktur - Nåværende, kommuneplan vedtatt 22.5.2019
- Veg - Nåværende, kommuneplan vedtatt 22.5.2019

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn Linnom boligområde vedtatt 13.9.2017 med panID 3803 20150114 og reguleringsformål:
- Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse
- Fortau
- Grønnstruktur
- Lekeplass
- Parkeringshus/-anlegg
- Parkeringsplasser
- Uteoppholdsareal
- Veg
- Vegetasjonsskjerm

RELATERTE PLANER:
Gauterødtunet vedtatt 16.12.2000 med PlanID 56011

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 14.01.2021. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave. Fristen for å gjøre ferdig gjeldende arbeid var 9.1.2022.

Melger har kontaktet utbygger som avklarer at det er reguleringsendring på to eneboliger på hovedgrunnen. Dette gjør at prossessen med å få søkt om ferdigattest er utsatt. Ferdigattesten vil gjelde for hele byggeprosjektet "Linnomgrenda/Linnomtunet". Iflg utbygger vil det søkes ferdigattest så fort disse endringen er utført/ferdig bygget.

Diverse opplysninger

Sameie: Boligsameiet Linnomtunet, Orgnr.: 923314148 Total formue: 26884

Opplysninger om boligselskapet:
• Styregodkjenning: Nei
• Særskilte begrensninger/klausuler: Se boligselskapets vedtekter.
• Dyrehold: Se boligselskapets husordensregler/vedtekter.
• Forsikringsselskap Tryg Forsikring - polise nummer 7247722
• Utbygger er Trysilhus
• Ingen lån registrert for selskap.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.960,- pr. mnd.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 300 000,- / Fellesutgifter: 2 960,- pr. mnd Inkl.utvendig drift og vedlikehold, bygningsforsikring, TV/bredbånd. festeavgift og forr.fører m.m.

Beregnet totalkostnad

4 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,-)) -------------------------------------------------------- 116 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 416 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 08.05.2023 Formuesverdi : 975 000,- Sekundær formuesverdi : 3 510 000,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 10300  kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7247722.

Kommunale avgifter

Kr. 14 918,31 pr. år Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp og renovasjon. Oppgitt beløp er for 2023.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:975 000,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 510 000,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 300 000,-) (Kr.133 300) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.16 950) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 215) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.14 400) Markedspakke utlegg (Kr.5 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.202 825)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Pengeheftelser i festerett
Dagboknr.1508089, tinglyst 06.11.2018 - Festekontrakt - vilkår  
gjelder fra dato: 01.01.2019
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:1
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:2
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:3
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:4
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:5
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:6
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:7
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:8
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:9
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:10
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:11
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:12
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:13
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:14
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:15
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:16
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:17
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:18
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:19
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:20
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:21
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:22
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:23
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:24
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:25
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:26
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:27
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:28
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:29
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:30
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:31
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:32
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:33
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:34
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:35
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:36
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:38
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:39
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:40
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:41
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:42
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:43
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:44
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:45
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:46
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:47
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:48
TOMTEVERDI: NOK 12.500.000
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 500.000
Bestemmelser om regulering av leien
Overført fra: 3803-147/348
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 1508089, tinglyst 06.11.2018 -  Pant for forfalt festeavgift  
Overført fra: 3803-147/348
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr. 941865, tinglyst 15.08.2019 - Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:351  
Bestemmelse om renovasjonsanlegg
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 941865, tinglyst 15.08.2019 -  Bestemmelse om adkomstrett  
Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:63  
Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:351  
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 942126, tinglyst 15.08.2019 -  Bestemmelse om adkomstrett  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:107 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:107 Snr:2  
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 992766, tinglyst  27.08.2019 -  Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:12 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:347 Snr:21 
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 992926, tinglyst  27.08.2019 - Erklæring/avtale  
Gjensidig rett til bruk av lekeplass
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
Dagboknr. 598113, tinglyst  27.05.2019 -  Seksjonering  
opprettet seksjoner:
snr: 37
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 113/4624
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3803-147/347/0/1-21
Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr. 992766, tinglyst  27.08.2019 -  Bestemmelse om vann/kloakk  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:1 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:2 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:3 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:4 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:5 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:6 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:7 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:8 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:9 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:10 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:11 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:12 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:13 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:14 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:15 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:16 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:17 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:18 F 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:19 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:20 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:21 F 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:22 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:23 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:24 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:25 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:26 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:27 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:28 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:29 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:30 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:31 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:32 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:33 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:34 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:35 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:36 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:37 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:38 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:39 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:40 F 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:41 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:42 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:43 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:44 F 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:45 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:46 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:47 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:48 F  
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 3803-147/347/0/1-21
Rettigheter i eiendomsrett
Daboknr. 992766, tinglyst  27.08.2019 - Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:1 F 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:2 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:3 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:4 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:5 F 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:6 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:7 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:8 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:9 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:10 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:11 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:12 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:13 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:14 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:15 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:16 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:17 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:18 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:19 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:20 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:21 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:22 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:23 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:24 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:25 F 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:26 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:27 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:28 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:29 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:30 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:31 F 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:32 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:33 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:34 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:35 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:36 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:37 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:38 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:39 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:40 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:41 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:42 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:43 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:44 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:45 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:46 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:47 F  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:147 Bnr:348 Snr:48 F  
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?