Til innholdet

** VISNING SØN. 30/6 ** Stor utsiktsleilighet fra 2011. Ende-/gjennomgående planløsning. 2 store og solrike terrasser.

Stubbveien 2
Prisantydning 6 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 103
BRA: 103 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2011
Tomtareal: 1570 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

torsdag 30. juni Kl 18.00 - 19.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

SANDEFJORD BY/STUB TERRASSE V/INDRE HAVN

Adresse

Stubbveien 2 3208 Sandefjord 1. etasje

Velkommen til Stub Terrasse og denne nyere selveierleiligheten fra 2011 - bynært og samtidig tett på sjøen og byen!

Stub terrasse ligger høyt og fritt til i et av byens mest attraktive leilighetskompleks. Eiendommen er et av de mest eksklusive leilighetsbyggene i byen med sin beliggenhet, arkitektur og praktfulle utsikt over indre havn og Framnes. I tillegg ligger bygget tett på sentrum av byen og ikke minst med særdeles gode solforhold.

Fra leiligheten har man orkesterplass til det maritime livet, deler av byen og Hjertnesskogen. Når rakettene skytes opp på nyttårsaften er det bare til å invitere venner og familie til hyggelige sammenkomster! 

Leilighet byr på "eneboligens fortreffeligheter" med sin gode størrelse, store uteplasser og ikke minst at den har en privat og skjermet plassering. Leiligheten ligger som eneste leilighet i enden av bygget med gjennomgående planløsning og ingen naboleilighet verken over eller under seg. Det er usjenerte terrasser i hver ende av boligen. Uteplassene på henholdsvis ca. 22m² og 28 m² byr på imponerende utsyn over sjø, by og natur samtidig som man har sol fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Hjemmet har løsning med alt på ett-plan med rominndeling og innredninger som er svært gjennomarbeidet for å gi gode bokvaliteter med fleksible løsninger og moderne bo komfort. Leiligheten har egen inngang og planløsningen særpreges av åpne løsninger, store vindusflater og ikke minst vakre utsiktsløsninger! På 103 m² (innvendig areal) har arkitekten på flott vis inndelt leiligheten med et innholdsrikt kjøkken, hovedstue med balkong mot sjøen, spisestue mot vestvendt uteplass, to baderom, to store soverom, entre og stor gang med garderobeplass. Det er også et innvendig garderoberom som alternativt kan benyttes som bod. I kjelleretasjen medfølger det en sportsbod med god hylleplass.

Bilen din parkerer du trygt og godt i overbygget garasjeanlegg hvor man 1 stk. egen garasjeplass. Her medfølger det installert lader for El-bil.

På vegne av eier og Z-eiendom v/Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til en sjelden anledning ved eksklusive Stub Terrasse! Nå er kanskje tiden kommet for å bytte fra bolig til leilighet eller kombinere hytte og hus på samme sted? Og apros det å evt. flytte fra enebolig - en av flere flotte særpreg med leiligheten er at den som byr på flere av egenskapene fra "eneboligens fortreffeligheter"!

Kort fortalt

* Tett på Sandefjord sentrum - kort gangavstand til alle byens fasiliteter
* Steinkast til nyetablert parkområde og bystrand
* 2. rekke fra sjøen i moderne og eksklusivt leilighetsprosjekt med kun 7 leiligheter
* Misunnelsesverdig sjøutsikt og suverene solforhold
* Selveierleilighet som byr på flere egenskaper fra "eneboligens fortreffeligheter"
* Moderne og privat - nybygget i 2011
* Nyt det nydelige og helrige sjølivet som utspiller seg rett utenfor leiligheten
* Fantastisk utsikt over Sandefjord mot Indre havn og Hjertnesskogen i ryggen
* Endeleilighet med gjennomgående planløsning og 103 m² p-rom på ett plan
* Gunstig plassert i bygget med tanke på lys, sol og utsikt!
* Nydelige uteplasser på tilsammen ca. 50 m² med sol fra morgen til sen kveld
* Balkong mot sjøen på ca. 22 m²
* Vestvendt "hageterrasse" på ca. 28 m²
* Store og høyreiste vindusflater samt åpne løsninger gjør leiligheten svært lys
* Stue og spisestue i hver ende av leiligheten - begge med utgang til uteplasser
* Innholdsrikt og sosialt kjøkken med innredning fra HTH og integrerte hvitevarer
* 2 store soverom plassert i hver sin ende av leiligheten
* 2 fliselagte baderom - et med inngang fra hovedsoverom og et med "skjult vaskerom" 
* Stor entre og gang med god plass for garderobeløsninger
* Lagringsplass både innvendig og i utvendig sportsbod
* Utstrakt bruk av fjernstyrt utvendig solskjerming
* Gasspeis
* En stavs eikeparkett
* Alle innervegger er nymalt i 2021
* 1 stk. tilhørende garasjeplass med ladestasjon for El-bil
* Ingen boplikt!

Nærområdet og beliggenhet

Leiligheten ligger tett på Sandefjord sentrum med fantastisk utsikt over byen, Indre havn/Framnes og området mot Park hotell.  Hjertnesskogen ligger synlig "ryggen" av leilighetskomplekset.

En av området Stubb sine egenskaper er at det er kjent i Sandefjord for sin supre beliggenhet rett ved vannkanten og med nærhet til sentrum. Det er få minutters gange både til bylivet, Sandefjords forretninger, restaurantområder og til turområder i trivelige Hjertnesskogen. Tusler man over veien kommer man til en rekke bryggeanlegg med kort vei til fjordens perler.

Det er også gangavstand til byens områder for "yrende folkeliv". Like ut for leilighetskomplekset finnes blant annet område for strand-/badeliv, gjestehavn og hyggelige gangveier-/gangstier langs sjøen. Det er også gangavstand til blant annet Hjertnes kino og Park hotell med spa anlegg. Det er også kort vei til dagligvareforretninger, blant annet på Ranvik hvor det ca. 10 minutter å gå. 

Se for øvrig nabolagsprofil for avstander og fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Selveierleilighet oppført i 2011.

Innhold

Hjørne-/endeleilighet med gjennomgående planløsning, yttervegger mot tre sider og arealgenerøse rom med følgende planløsning:

ENTRÈ med adkomst fra eget inngangsparti på vestsiden av bygget.

Romslig og lufting GANG i åpen løsning med god plass for møblement, garderobeskap eller lignende.

STUE ut mot sjøen i åpen løsning med lekkert og stiltilpasset KJØKKEN og innenforliggende SPISESTUE. Herfra det store vindusflater og nydelig sjøutsikt mot blant annet Indre havn, sentrum av Sandefjord og det maritime livet i nærmiljøet. Fra stuen er det utgang til stor veranda mot sjøen, fra spisestuen er det utgang til vestvendt terrasse på motsatt side.

2 BADEROM, begge med både dusj, toalett og baderomsinnredning. Hovedbaderommet har blant annet innbygget og skjermet løsning for vaskemaskin/tørketrommel/vaskekum, mens det andre baderommet ligger i direkte tilknytning til leilighetens hovedsoverom.

2 ROMSLIGE SOVEROM plassert i hver sin ende av leiligheten. Hovedsoverom m/tilknyttet bad vender ut mot sjøen, det andre vender ut mot vest.

GARDEROBEROM med inngang fra leilighetens gang, rommet kan evt. benyttes som lagringsbod.

Bod utenfor leiligheten:
Det tilhører egen sportsbod på ca. 6 m² på nederste etasjeplan i bygget, Denne ligger i sammenheng leilighetens garasjeplass. Boden, med innlagt lys og dobbelt strømuttak, har låsbar og praktisk skyvedør som gjør tilkomsten ekstra lettvint. Det montert er rekke vegghyller som medfølger.

Garasjeplass:
Det medfølger 1. stk. garasjeplass i byggets garasjeanlegg, se punktet "parkering" for beskrivelse av denne.

Terrasser - to flotte uteplasser i hver sin ende av leiligheten

Leiligheten har to store, solfylte og herlige uteplasser. Terrassene "utvider" leiligheten på et suverent vis og består av en stor balkong på ca. 22 m² på sjøsiden, den andre uteplassen er på ca. 28 m² og er plassert på vestsiden hvor leiligheten også har sitt egne og private inngangsparti. Uteplassenes størrelse, utforming og ikke minst plassering gir leiligheten sjeldent gode kvaliteter! Uteplassene er også svært gunstig plassert med tanke på solforhold, her er det sol fra tidlig morgen til sent ut på kvelden i sommerhalvåret. Uteplassene tilbyr også god plass for utekjøkken med grilling, lune solkroker og massevis av plass til utemøbler.

Balkongen mot sjøen har adkomst fra hovedstuen med adkomst fra bred og praktisk skyvedør. De store glassflatene gir en herlig nærhet mellom leilighetens uterom og innerom. Fra denne uteplassen kan man nyte den vakre utsikten over Indre havn, bryggelivet og deler av byen. Nærheten til sjøen er misunnelsesverdig! Terrassedekket består av hellelagt (ca. 40x40 cm) og rekkverk mot øst og nord er av glass og lakkert metall. Mot naboleiligheten i syd er det montert skjermende trespilevegg i det vesentlige av lengderetningen. Det er uttak for gass, veggmontert belysning og dobbel veggmontert stikkontakt. På sommeren kan man, i tillegg til lange soldager, nyte den seneste kveldssolen på denne plassen!

Terrassen på motsatt side, mot vest, ligger i tilknytning til kjøkkenet og spisestuen. Også denne har adkomst fra bred og praktisk skyvedør. På samme måte som i stuen, gir vindusglasset fra gulv til taket en herlig nærhet mellom uterom og innerom! Denne "hageterrassen" har tilsvarende heller som på balkongen mot sjøen og er suverent skjermet av vintergrønn Barlind på to sider, forstøtningsmurer og delvis rekkverk mot nord er av glass og lakkert metall. Legg blant annet merke til plantekassen med Barlind mot nord, denne er forhøyet drøye 60 cm over gulvdekket som gir ekstra god skjerming! Innerste del av uteplassen er overbygget, og også på denne siden er det veggmontert belysning og dobbel veggmontert stikkontakt. Mot vest er ytterste del av terrassen myket opp av en lite hageflekk i overgangen mellom terrassehellene og den vintergrønne hekken.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Andre fellesrom i sameiet

* Fellesgang med heis blant annet ned til garasjeanlegg
* Søppelrom i garasjeanlegg (egen inngang) med kildesorteringscontainere
* Felles sykkelparkering i garasjeanlegg
* Avsatt åpen plass i garasjeanlegget til felles hageutstyr, vaskeutstyr med mer
* Felles vaskeplass for bil med utekran på asfaltert felles gårdsplass
* Felles postkasser ved byggets hovedinngangsparti på vestsiden av bygget

Arealer og fordeling per etasje

P-rom/BRA/BTA: ca. 103/103/112 m² - alt på ett plan.

Primærrom (p-rom) i boligen består av følgende rom: Alle innvendige rom i leilighetens etasje, også garderoberom på ca. 4 m² da dette rommet i dag benyttes som omkledningsrom/garderoberom. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene.

Sportsbod på ca. 6 m² i kjelleretasje er ikke medtatt i noen av de oppgitte totalarealene.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Det bemerkes i den sammenheng at rommet som benyttes i dag som garderoberom i byggegodkjente tegninger er godkjent som "bod" og dermed avviker bruken av rommet fra det som er byggegodkjent.

Standard

Hjemmet fremstår stilsikkert og gjennomført med god planløsning og utstrakt bruk av moderne material-/fargevalg. Vindusflatene fra tre sider gir vakker utsikt og tilfører massevis av naturlig dagslys til hovedoppholdsrommene. Boligens materialbruk er gjennomgående helhetlig samt moderne og står i fin harmoni med leilighetsbyggets egenart og funksjonalistiske byggestil.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt en-stavs eikeparkett som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Eikeparketten fra Kahrs er ca. 290 mm bred og er lagt i samtlige rom, noe som sørger for en flott helhet - matt lakkert og uten fasede kanter. Rom som ikke har eikeparkett er baderommene og i entre er det fliselagt gulv med varmekabler, i garderoberommet er det lagt belegg.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har malte slette overflater av gips. Dette gir en flott helhet. Samtlige innervegger, med unntak av i garderoberom, er nymalt i 2021. På baderommene er det fliselagte vegger. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalte gipshimlinger og det er moderne løsning med listefri løsning i overgang vegger/tak i samtlige rom som forsterker hjemmets moderne uttrykk! På begge baderommene og i garderoberom er himlingen noe nedsenket.

Påkostet fjernstyrt solskjerming:
Utstrakt bruk av fjernstyrt utvendig solavskjerming fra Celcius. Solavskjermingen består av utvendige persienner med dreibare blader, innfelt i dekk kasser i stål når de ikke er i bruk. Solskjermingen er montert ved skyvedør og vindu ut mot sjøen i stuen, på høystrakt vindu mot nord i spisestueavdelingen på kjøkkenet, de doble høye vinduene mot nord i overgang stue/kjøkken og på hovedsoverommet mot sjøen. All solskjerming styres fra "master kontroll" med 5 soneinndelinger.

Leilighetens lekre og moderne kjøkken med innredning fra danske HTH:
Kjøkkenet ligger suverent plassert i leiligheten, sentrert i delvis åpen løsning med både spisestuen i den ene enden og hovedstuen på den andre. siden. Den åpne og sentrerte løsningen gjør at man kan holde samtalen i gang med hjemmets gjester uavhengig av hvilke av de to stuene de oppholder seg. Rommet har delikat, moderne og tidløs innredning fra danske HTH. På kjøkkenet er det blant annet vektlagt detaljer som gir et pent tilpasset preg som blant annet høye overskap med foring ført opp til tak. Underskapene har en kombinasjon av praktiske kolonialskuffer og slagskapsdører og samtlige kjøkkenfronter har integrerte håndtak. Over stekesonen er det uttrekkbar ventilator, diskré installert under overskap. I et av underskapene med slagdører er det uttrekkbare skuffer. Vinduene over arbeids-/oppvasksonen slipper inn massevis av dagslys - begge vinduene kan åpnes i overkant på dager hvor man ønsker ekstra lufting. Alle benkeplater er av oljet heltre eik. Legg også merke til den elegante løsningen med fasettskjært  nedfelling av oppvaskkum og sidekum i samme sone på kjøkkenet.

Alt av hvitevarer er fra Siemens og medfølger:
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Induksjon steketopp innfelt i benkeplate
* Stekeovn i høyskap
* Helintegrert kjøleskap
* Helintegrert fryseskap 

Hovedstuen mot sjøen - utgang til balkong og gasspeis:
Felles for leilighetens begge stuer er, på samme måte som på kjøkkenet, at åpen løsning og mangfoldet av store vindusflater gjør rommene svært lyse med god romfølelse. Hovedstuen særpreges blant annet av de store, høyreiste og dype vindusflatene som slipper inn den herlige sjøutsikten. Skyvedøren leder ut til den store balkongen mot sjøen. Den vakre utsikten nyter du omtrent uavhengig av hvor du oppholder deg i rommet - de store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med lyset fra Indre havn og byen. Man har misunnelsesverdig nærhet til det maritime sjølivet som utspiller seg rett på utsiden av leiligheten. Med flott innsyn fra de fleste steder i stuen, er den lekre gasspeisen plassert. Denne gir hyggelig peiskos på mørke vinterkvelder. Stuen har, tross de store vinduene, god plass til både sofa-/loungegruppe og lenestoler i tillegg til veggplass.

Spisestuen med utgang til "hageterrassen" i vest:
I spisestuen, som ligger på motsatt side av hovedstuen, er det god plass spisestuebord og skyvedøren samt høyreist vindu mot vest slipper til store mengder dagslys. Skyvedøren leder ut til den svært private og skjermede hageterrassen hvor første del av denne er overbygget. Den åpne løsningen mot både kjøkkenet og hovedstuen tilfører også utsikt til spisestuen, vinduene på nordsiden gir også flott lysinnfall. På innsiden av glassflatene mot vest er det montert medfølgende måltilpassede lamellgardiner som gir full skjerming på dager hvor det er ønskelig.

Hovedbaderom med skjermet løsning for vasketårn og vaskekum:
Leilighetens hovedbaderom med skjult vaskeromsløsing er lyst, romslig og tidløst moderne innredet. Rommet har brede flislagte vegger (ca. 50 x 20 cm) og flislagt gulv (ca. 10 x 10 cm) med elektriske varmekabler som er termostatstyrt. I dusjløsningen er det flislagt nisje med inn-/utsvingbar glassdør i ca. 86 cm bredde av herdet glass. Baderomsinnredning hvor servantskap på ca. 60 cm har underliggende servantskap m/slagdører. Vegghengt toalett gir enklere rengjøring og tar mindre plass i rommet. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte downlights i himlingen, det er også innfelt downlight i den innbygde løsningen hvor vasketårn og vaskekum skjermes på elegant vis av doble garderobeskapsdører. I tillegg er det innfelt LED belysning i veggmontert veggspeil.

Baderom nr. 2 -  tilknyttet hjemmets hovedsoverom:
Også dette baderommet byr på god plass. Hovedsoverommet har direkte adkomst til eget, delikat baderom. Dette baderommet har tilsvarende vegg-/gulvfliser som hovedbad og det er "selvsagt" elektriske varmekabler med termostatstyring også i dette rommet. Baderomsinnredning hvor servantskapet har to brede kolonialskuffer på ca. 120 cm som gir god oppbevaringsplass. Det er installert dusjhjørne med glidedører av herdet glass. Også her er det vegghengt toalett og innfelte downlights i taket. Begge baderommene har dusjarmaturer og blandebatteri ifm. servantbenk fra Hans Grohe.

Hovedsoverommet ut mot sjøen m/eget baderom:
Felles for begge soverom er at de tilbyr  god plass, godt med garderobeplass og fleksible innredningsmuligheter. Hovedsoverommet vender ut mot sjøen og har flott sjøutsikt. Fra sengegavelen finner man det beste utsikten i rommet! Det er god plass til dobbeltseng i tillegg til nattbord på hver side. Veggen på motsatt side av sengegavlen er ypperlig tilpasset i tilfelle man ønsker TV i rommet! På hver side av skyvedøren som fører inn til rommets egne baderom medfølger det doble garderobeskap.

Soverom 2 - også dette med god plass for dobbeltseng
Dette rommet ligger gunstig plassert innerst i leiligheten, i motsatt side og lengst vekk fra leilighetens hovedsoverom. Også her er det plass til dobbeltseng, det er også plass for f.eks. arbeidsbord for hjemmekontor hvis ønskelig.  Som for øvrig i leiligheten bys det også på god utnyttelse av mulighet for oppbevaringsplass, det medfølger to doble og frittstående garderobeskap fra vegg-til-vegg innerst i rommet. Legg merke rommets  to vinduer som møtes i hjørnet av rommet, disse er for øvrig utstyrt med måltilpassede innvendige plissègardiner.

Entrè, gang og garderoberom :
Vel innenfor leilighetens hovedinngangsdør møter man hjemmets lyse og delikate entre og gang. Leilighetens åpne løsning gjør at man ser sjøen gjennom hovedstuens vinduer i motsatt ende allerede når man kommer inn i rommet! Entreen har fliselagt gulv med varmekabler og småvinduene i hoveddøren samt høyreist sidevindu gir karakter til det første man møter! I gangen er det god plass til garderobeskap, veggen på ca. 62 cm mot entreèn gir muligheter til f.eks. plassbygging av garderobeløsning hvis ønskelig. I garderoberommet er det blant annet montert løsning for klesoppheng innerst  i rommet

Annet utstyr og tekniske detaljer

* Elektrisk anlegg med automatiske sikringer
* El-tavle innfelt i innervegg i garderoberom
* 40 A hovedbryter (3x10 kabel)
* 25 A kurs til induksjonstopp (2x6 kabel)
* Øvrige kurser hovedsakelig på 16 A, 2 stk. 10 A.
* Data-/teleskap innfelt i innervegg i garderoberom
* Mekanisk avtrekk i våtrom og på kjøkken
* 2-lags energiglass i vinduer med Argon
* Vinduer og terrassedører av malt tre og utvendig vedlikeholdsfri lakkert aluminium
* Porttelefon
* I alt 3 uttak for TV i leiligheten
* Astrour til utvendig belysning 
* Ca. 200 liter varmtvannstank - plassert i garderoberom
* Fordelerskap for VVS - rør-i-rør innfelt i vegg i garderoberom
* Innlagt fibernett og TV fra Sandefjord bredbånd (Altibox)
* Solide innerdører fra Swedoor med glatte dørblad

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

Det foreligger et tilstandsrapport datert med befaringsdato 7/6-2022 fra Onsrud Taksering AS  ved Jens Martin Onsrud som er uavhengig Takstmann. 

Rapporten konkluderer på side 5 i rapporten med at "Boligen er foruten maling av overflater slik den ble bygget, og fremstår med normal slitasje. Under befaringen ble det ikke avdekket avvik utover normal elde, og boligen gir ett godt inntrykk".

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Tilstandsgrader (i alt 27 stk.) i rapporten er oppsummert som følger:

-  24 stk. tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  2 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  0 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak.
-  0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik.

Rapporten har også 1 stk. TG-0 ("ingen avvik"). Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Leiligheten har varmekilder fra elektrisitet og gass.

Det er elektriske varmekabler med termostatstyring til gulv på begge baderommene, det samme er det under gulvflisene i leilighetens entrè. Øvrig elektrisk oppvarming er med opplegg for elektriske panelovner. Enkelte løse panelovner for evt. installering medfølger dersom ønskelig, disse er demontert i forbindelse med at leiligheten ble innvendig nymalt i 2021. 

Gasspeis i stue er tilknyttet felles gassforsyningsanlegg i sameiet med målesystem. Gasspeisen styres av fjernkontroll og termostatstyrt system.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Gass Det opplyses at leilighetens gassforbruk avregnes og faktureres individuelt i ettertid etter målt/forbrukt mengde for hver enkelt leilighet.

Parkering og lader til El-bil

Til leiligheten medfølger det 1 stk. garasjeplass i byggets garasjeanlegg som ligger på nederste etasjeplan. Garasjeplassen er første plass på venstre hånd når man kjører inn porten til anlegget. Eier har fått installert egen ladestasjon til denne plassen og ladestasjonen medfølger.

Garasjen nås både via. inngangsdør og bred garasjeport fra asfaltert gårdsplass. Det medfølger fjernkontroll til den motorstyrte porten. Det er også tilkomst fra felles trappegang i 1. etasje, på samme etasjenivå som leiligheten, med trapp og heis ned til anlegget.

Det opplyses av sameiet at garasjeanlegget inneholder i alt 13 oppmerkede parkeringsplasser samt boder til hver leilighet. En parkeringsplass utgjør 1/13 eierandel av garasjeanlegget. Garasjeplassene kan ikke selges til andre enn sameierne i Stub Terrasse, ref. punkt 9 i sameiets vedtekter. Waterloo eiendom AS er eier de av plassene som ikke er kjøpt av seksjonseierne i sameiet. Ved evt. ønske om kjøp av ekstra garasjeplass fra selskapet og mulighetene for dette må selskapet kontaktes.

Sameiet har i alt 3 stk. gjesteparkeringsplasser på felles asfaltert gårdsplass. Disse ligger utenfor innkjøringen til garasjeanlegget. I følge Husordensregler skal "beboerne benytte sine egne parkeringsplasser til parkering. 3 gjesteparkeringer er merket utenfor garasjen, og disse er først og fremst tiltenkt gjester. Beboerne kan benytte disse til kortere opphold, og ved vask av bilene".

Byggemåte

Stub Terrasse er det moderne leilighetskompleks fra 2011 med i alt 7 selveierleiligheter (boligseksjoner) og garasjeseksjon (næringsseksjon) på nederste etasjeplan. Bygget er oppført med bærekonstruksjoner i betong. Fasadevegger er utført dels med bindingsverk og dels med betong og stål. Yttervegger er hovedsakelig kledd i treverk og hvitpussede fasadeplater. Isolasjon med mineralull. Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport for mer inngående beskrivelse av byggemåte.

Felleskostnader og hva disse dekker

Felleskostnader er kr. 2 393 per måned hvor disse inkluderer i hovedsak følgende poster:

* Bygningsforsikring
* TV- og Internettabonnement - grunnpakke
* Plenklipping på fellesarealer
* Snømåking ved fellesarealer
* Renhold av fellesarealer inkl. vask garasje
* Lys og varme i fellesarealer
* Vedlikehold bygninger, heis, garasjeport etc.
* Reparasjon og annet vedlikehold

Det opplyses at fellesutgifter i årsmøte den 9/6-2022, ble øket med 20% og at oppgitt andel fellesutgift på kr 2 393 er "ny" sats etter denne oppjusteringen. Fellesutgiftene ble justert for å ta høyde for fremtidig vedlikehold, økte driftsutgifter med meg da fellesutgifter ikke var regulert på lang tid før dette.

For komplett oversikt over hva fellesutgifter dekker, se sameiets regnskap som følger som vedlegg i PDF-salgsoppgave.

Tomt og hage

Seksjonen har ideell andel av 1 570,20 m² pent opparbeidet eiertomt som er felles for sameiet.

Asfaltert innkjørsel/gårdsplass hvor det er innkjøring til garasjeanlegg og utvendige gjesteparkeringsplasser. Det er også etablert en asfaltert gangvei på vestsiden av bygget. Leiligheten har ikke egenansvar for noe annet grøntareal enn en " bitte liten hageflekk" mellom egen terrasse og hekk ved egen uteplass i vest, så særlig mer lettstelt kan man neppe får det!

Det opplyses at sameiet har kjøpt gartnertjenester til gressklipping, blant annet av grøntområde/hage til felles anvendelse for sameierne på sydsiden av bygget. Det er også kjøpt inn tjenester for snømåking til de store fellesområdene, gangvei foran bolig og areal foran garasjen. Annet behov for snømåking og gressklipping må besørges av beboerne selv.

I sameiets vedtekter fremkommer punkt 15 fremkommer det blant annet at "Beplantning på sameiets eller den enkelte seksjons grøntarealer må ikke foretas slik at sol eller sjøutsikt begrenses for noen av eierseksjonene". Det fremkommer også at "Beplantning på sameiernes tilleggsareal for 1. etasje skal ha en enhetlig struktur fastsatt av sameiet". I Husordenregler fremkommer det i punktet "Fellesarealer" blant annet følgende: "Barlindhekk foran leilighet 101 (leiligheten som her selges - megler kommentar), 102 og 103, er beboers private, og skal kun klippes av eier".

Situasjonskart vedlagt salgsoppgave viser tomtegrenser over fellestomten. Tomtearealet er basert på matrikkelkart utgitt av Sandefjord kommune og det tas forbehold om avvik.

Eier

Thor Fossnes Bente Fossnes

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig nett for vann og offentlig nett for avløp. I følge Sandefjord kommune foreligger ingen pålegg om endring av tilknytningsforhold for verken vann eller avløp.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei (kommunal).

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Sandefjord kommune av 24.09.2019 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende" og "Forhold som skal avklares og belyses".

Det eksisterer reguleringsplan som også omfatter en mindre del av eiendommen, reguleringsplan 3804 - 20170013 - Stub Næringsområde av 27.11.2018. Sandefjord kommune kommenterer følgende: "Mesteparten av eiendommen er uregulert, og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside".

Det bemerkes til ovennevnte reguleringsplan at det er innregulert utvidelse av kjørevei som ved gjennomføring iht. kartet vil medføre at noe av Stubbveien 2 sin tomt berøres på tomtehjørnet i nord-øst, ref. kartet "Reguleringsplan" som følger av vedlegg i salgsoppgave.

I følge innhentede opplysninger fra kommunen omfattes verken eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, den ligger ikke innenfor et område med igangsatt reguleringsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 27.01.2012.

Informasjon om sameiet

Sameiets navn er "Stub terrasse" og ligger i Sandefjord kommune. Sameiet består av 7 bolig-/eierseksjoner. og en seksjon for garasjeanlegget. Til hver seksjon hører eksklusiv disposisjonsrett til det arealet som er tillagt seksjonen i henhold til tinglyste fordelingsliste. Særlige bestemmelser for garasjeanlegget er inntatt i punkt 9 i sameiets vedtekter.

Styreleder i sameiet: Kristin Vik - e-post: vik-joh@online.no. Telefon: 414 64 030.
Kasserer/forretningsfører Mathias Brørvik som også er nestleder i sameiet - e-post: mathias45@icloud.com. Telefon: 915 96 423.
Både styreleder og kasser/forretningsfører er seksjonseiere i sameiet.

Evt. fellesgjeld i sameiet: Det er ingen låneopptak med fellesgjeld i sameiet.

Sameiets formue: Sameiets totale formue var per 1/1-2022 kr 79 000. Leilighetens andel av dette er ikke opplyst av forretningsfører, men lagt Eierseksjonslovens bestemmelser til grunn hvor dette styres av eierseksjonsbrøk var seksjonens andel kr 6 910 per 1/1-2022.

Verdt å merke seg ved det å bo i et boligsameie: En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Ytterligere informasjon om sameiet finnes i opplysningsbrev fra styreleder/forretningsfører. Brevet følger som del av PDF-salgsoppgave. Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Seksjonens eierbrøk

104/1189 i henhold til tinglyst seksjoneringsbegjæring av 15.02.2011.

Informasjon fra sameiet vedr. evt. nabovarsler i området

Sameiets styreleder informerer i opplysningsbrev til megler at "Det har vært en prosess med nabovarsel fra Stubbveien 1. De er i gang med utbygging av tomt. Kommunen kan kontaktes for nærmere informasjon om hvor saken står. Ingen i Sameiet Stubb hadde direkte innvendinger, men det ble påpekt trafikk avvikling, og hensynet til reguleringsplanen i området".

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra PDF-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt og reguleringer for bruk av fellesarealer om ikke annet er spesielt opplyst.

Prisantydning

6 790 000,- / Fellesutgifter: 2 393,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

6 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 169 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 179 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 969 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 9 974 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og beregnet snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.  Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Det gjøres oppmerksom på at strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: SP1877343

Ovennevnte felles bygningsforsikring dekkes over fellesutgifter.

Eier må selv bekoste og besørge innboforsikring.

Kommunale avgifter

Kr. 9 708,43 pr. år

De kommunale avgiftene dekker Sandefjord kommune sine årlige gebyrer i 2022 for vann, avløp og helårsrenovasjon (søppel). Det er ikke installert vannmåler i leiligheten, de kommunale avgiftene representerer dermed kommunens standardgebyr for bebygde eiendommer som er tilknyttet kommunalt/interkommunalt tjenestetilbud.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr 1 044 180,-.
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr 3 759 049,-.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi, formuesverdi for inntektsåret 2020. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger fra og med neste inntektsår).

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i denne delen av Sandefjord kommune.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i leiligheten og den har ingen separat utleieenhet.

Utleie av egen leilighet er tillatt i sameiet, ref. punkt 15 i vedtekter hvor det fremkommer "Den enkelte sameier kan fritt disponere over sin sameierandel ved gave, salg, pantsettelse, lån eller bortleie".

Forholdet til boplikt

Det er ikke boplikt for denne boligen.

Konsesjon/odel

Det er verken konsesjon eller odel knyttet til overdragelse av eiendommen.

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett i tilknytning til denne omsetningen.

Husdyrhold

Adgang til husdyrhold er regulert i sameiets Husordensregler hvor det fremkommer følgende: "Sameiet har ikke satt noen regler for dette i vedtektene. Det oppfordres her til å vise hensyn ved eventuell anskaffelse av husdyr. Det bør ikke være til sjenanse for naboer, eller medføre slitasje og eller annen forringelse av fellesarealer. Jfr. § 19 sjette ledd i eierseksjonsloven. Eventuell klage på dyrehold må skje skriftlig. Styret kan innkalle partene til samtaler i saken. Styret kan pålegge påklaget om å fjerne dyret".

Skolekrets

Eiendommen sogner til Skolekrets 1 - Byskolen.

Adkomst - slik finner du frem til Stubbveien 2

Fra sentrum av Sandefjord følger man Sanderfjordveien sydover for deretter å ta inn til venstre til Leif Weldings vei. Følg veien i ca. 250 meter hvor man deretter finner Stubbveien på høyre side.

Det vil bli skiltet med Z eiendom sine visningsbukker frem til leiligheten ved annonserte fellesvisninger.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Vederlaget til megler er avtalt til at selger betaler provisjon med i alt kr 47 530,- ved salg til prisantydning. Det betales også tilretteleggingshonorar på kr 15 900,-.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

I følge sameiets styre kreves det ingen styregodkjennelse av ny eier.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at dette er salg dødsbo hvor arvinger/selger ikke har bebodd leiligheten og derav har begrenset kunnskap om dens beskaffenhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Tinglyste rettigheter og heftelser/servitutter/rettigheter

Det er ingen heftelser/servitutter eller rettigheter tinglyst på eiendommens grunnboksblad foruten selgers evt. frivillige pant. 

Grunndata:
2011/124262-1/200 -Seksjonering av 15.02.2011. Opprettet seksjoner: snr: 1. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 104/1189.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?