Til innholdet

Stor og rålekker selveierleilighet med 2 soverom - Sentrumsnær beliggenhet - Trappefri adkomst - Garasje

Bjørnsons vei 6 A
Prisantydning 3 325 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 117
BRA: 135 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1977
Tomtareal: 0 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 12. januar Kl 16.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Bjørnar Leirdal

Bjørnar Leirdal

Adresse

Bjørnsons vei 6 A 3117 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og sentrumsnært boligområde på Heimdal i Tønsberg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er blant annet umiddelbar nærhet til Meny og Evo treningssenter med lange åpningstider. Tønsberg sentrum er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Det er også kort vei til kino, bibliotek, svømmehall og flere idrettsanlegg. Tønsberg stadion ligger en kort rusletur fra boligen og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen som sommer som vinter. Det er lysløype på ca. 3 km og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. Ringshaugstranda ligger ca. 4 km fra boligen og er et yndet badested. Slottsfjellet ligger også i gangavstand og byr på attraktive kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt. Besøk gjerne Vestfoldmuseene og Nøtterøy kulturhus.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Kilen Handelspark like i nærheten. Tønsberg sentrum har gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Farmandstredet ligger også i sentrum med godt over 100 butikker og bussterminal integrert i senteret. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Heimdal og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til sentrum, 19 min til Horten, 20 min til Tjøme, 23 min til Sandefjord og 46 min til Drammen. Eiendommen har gangavstand til Byskogen barne- og ungdomsskole. Det er også gang/sykkel avstand til videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærliggende områder.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 1977, modernisert i 2017

Bygninger og byggemåte

Bygningsmasse oppført i betong grunnkonstruksjoner. Yttervegger med fasadeplater og trepanel. Flatt tak som er tekket med papp. Beslag i stål utførelse.
Leiligheten har trappefri adkomst og inneholder entré, omkledningsrom, stor stue, kjøkken, lekkert flislagt bad, separat toalett, 2 soverom og walk-in closet.
Parkering i felles garasje.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 135 kvm, Bruttoareal: 145 kvm

Standard

Velkommen til Bjørnsons vei 6 A, en renovert og sjeldent flott leilighet med hele 135 kvm bra og trappefri adkomst. Leiligheten er totalrenovert innvendig i 2017 og fremstår så gjennomført flott, som få andre. Materialvalg er valgt med omhu og solide merker/varer. Fargekombinasjonene er gjennomtenkt og passer godt med hverandre. Her har interiørdesigneren fått fritt spillerom. Resultatet er fantastisk. Du kommer inn i en står entré med lekre fliser på gulv og godt med integrerte garderobeskap. Tilknyttet entreen har du et omkledningsrom/bod i samme lekre fargene. Videre går du inn på kjøkkenet som er i en åpen løsning med stuen. Kjøkkenet er i grå herregårdsinnredning med benkeplater fra benkespesialisten. Integrerte hvitevarer i innredningen. Kjøkkenet har smarte løsninger med strømuttat i benkeplaten og barløsning med sitteplasser. Mye benkplass/anretningsplass. Stuen er naturlig tilknyttet kjøkkenet. Her får du naturlig to deler med spisestue og tv-stue. Utgang til innglasset terrasse på rundt 20 kvm. Badet er lyst og lekkert. Badet har fliser med varme i gulv og innredet med dusjhjørne, badekar, servant med skap, toalett fra Geberit og en nisje for vaskemaskin og tørketrommel. Begge soverommene fremstår som som nydelige med moderne fargekombinasjoner. Det er integrerte garderobeskap på rommene. Hovedsoverommet har eget walk- in closet. Alle oppholdsrommene er lagt med enstavs eikeparkett, vegger er malt i moderne farger og alle rom er lyssatt med tøffe spottskinner og armatur. Utvendig er leilighetsbygget renovert med ny fasade og isolasjon. Noe maling og el-arbeid blir ferdigstilt til våren 2020. Leiligheten er sjeldent flott og gjennomført. Her kan man flytte rett inn og nyte tilværelsen. Denne MÅ du se!!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler og panelovner. Det er montert varmepumpe av typen Daikin Emura II.

Parkering

Bilen parkerer du trygt i felles garasjeanlegg og plass nr 8 følger denne leiligheten. Forøvrig oppstillingsplasser i området. Sameiet sjekker mulighetene for oppsett av EL-billadere i garasjen.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Felles tomt for sameiet. Hovedsaklig opparbeidet med asfalt og parkeringsplasser. Flott liten hage på baksiden av inngangspartiet med bl a et stort og flott eiketre. Svært koselig hageområde.

Eier

Mohammad Ismail Saeed Maria Nadeem

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Dagboknr 3681 datert 23.06.1978 vedr seksjonering
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 12.12.1978. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameiet Bjørnsons Vei 6, Orgnr.: 891596952 Andel fellesgjeld: 217000
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 325 000,- / Fellesutgifter: 3 705,- pr. mnd Dekker komm. avg, renter og avdrag på fellesgjeld, tv, felles forsikring, honorarer, avsetning til vedlikehold mm. Sameiet jobber med å innhente tilbud på avtale når det gjelder tv/internett.

Beregnet totalkostnad

3 325 000,- (Prisantydning) 217 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 542 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 550,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 542 000,-)) -------------------------------------------------------- 89 892,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 631 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 16.08.2019 Formuesverdi : 868 764,- Sekundær formuesverdi : 3 127 550,-

Kommunale avgifter

Kr. 9 974 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 325 000,-) (Kr.41 562)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.
Leiligheten er vasket ned og vil ikke bli ytterligere vasket før overtakelse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?