Til innholdet

Særdeles pent oppusset leilighet (2018-19) - 3 sov - 2 bad - IN-ordning - Heis - P-plass i p-kjeller - Utsikt!

Kilden 1
Prisantydning 2 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 84
BRA: 89 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2010
Tomtareal: 2081 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 18. august Kl 12.30 - 13.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Kilden 8 er et svært flott og attraktivt beliggende borettslag på toppen av Kilden Opplevelsessenter. Her har man kino, bowling, laserworld samt flere restauranter i samme bygg. Det er dermed tilrettelagt for en aktiv fritid - rett i nærheten!
Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og har en flott og fri utsikt mot Slagendalen via store vindusflater.

Kort fortalt;
- Nyoppussede overflater (malt alle innvendige vegger) inkl. nye enstavs parkettgulv i hele leiligheten
- Ny baderomsinnredning og vegghengt wc i 2018 på hovedbad.
- Nye benkeplater på kjøkken i heltre Eik
- Skiftet steketopp til induksjon, 80 cm bredde 
- Fliser over benkeplate nytt i 2019
- Fjernvarmeanlegg med radiatorer
- Balansert ventilasjon med varme/kulderegulering.
- Store vinduer gjennomgående i leiligheten (gulv til tak).
- Downlights-belysning
- Heis og trappefriadkomst til bakkeplan og p-kjeller
- P-plass i kjeller
- Kino, restauranter m.m i samme bygg
- Nærhet til sjøen
- Gangavstand til sentrum m.m
- INGEN FORKJØPSRETT

Leiligehten fremstår som særdeles pen og svært oppgradert, og det oppfordres til besiktigelse. Velkommen skal du være.

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG/KILEN

Adresse

Kilden 1 3118 Tønsberg Oppgang B, 5. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum; følg hovedveien mot Kilen og Valløveien (RV 311) mot Åsgårdstrand. Da ser man
Kilden Kino på venstre hånd og leilighetene ligger på toppen av kinoen. Leiligheten har adkomst fra Inngang B, tast 502 og "ringeklokkesymbol" på panel.
Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt plassert i samme bygg som blant annet populære Kilden kino, rett over veien for Kilen handelspark. Videre er det gangavstand til Tønsberg sentrum, hvor du kan nyte av båtlivets gleder ved
bryggene, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Det er kort vei til Slagenskogen med gode turmuligheter og ca. 7 min å kjøre til Ringshaugstranda.

Leiligheten har gangavstand til Sandeåsen barneskole, Presterød ungdomsskole og Folkeuniversitetet i Tønsberg. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Tønsberg stadion ligger også i gangavstand fra leiligheten og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen både sommer og vinter.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny og Rema 1000. Kilen handelspark ligger i umiddelbar nærhet. Det er også Kiwi, 3 bensinstasjoner, apotek, dyrebutikk,  diverse møbelforretninger, interiørbutikk, Dressmann, Megaflis osv osv. Ønsker du ytterligere servicetilbud gir Tønsberg sentrum gode muligheter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kilen som ligger ca. 2 min fra boligen. Fra Tønsberg jernabanestasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2010, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Borettslaget består av 30 andelsleiligheter i ett og samme bygg.

Innhold, foruten felles oppgang/heis:
Entré/gang med skapplass, soverom med eget bad som innehar dusjhjørne, servantinnredning, wc og opplegg for vaskemaskin, stue med kjøkken i åpen løsning, teknisk/bod, hovedsoverom, gjesterom/barnerom, hovedbad med flislagte overflater, dusjhjørne, vegghengt wc, opplegg for vaskemaskin og servantinnredning.
Nummerert bod i kjeller samt nummerert p-plass.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

5.Etasje: 84 / 89 kvm p-rom/BRA.
Garasjeplass og kjellerbod kommer i tillegg til målte arealer.

Møblering / utstyr

Side-by-side kjøleskap kan medfølge etter nærmere avtale, men er iflg. eier delvis defekt (ismaskin-del). Leiligheten kan selges (evt. delvis) møblert etter nærmere avtale med selger.

Standard

Gjennomgående svært lekker og innflytningsklar leilighet med god standard.
Det har det siste året blitt utført større oppussingsarbeider i leiligheten, hvor de fleste veggoverflater er malt samt lagt nytt enstavs eikeparkett i alle rom foruten bad. Det er montert nye benkeplater, en del hvitevarer, belysning og steinbelagt vegg mellom over-og underskap på kjøkken.
Med vinduer fra gulv til tak i begge ender, er denne leiligheten svært lys og har en fantastisk utsikt man bare kan drømme om å våkne opp til. I tillegg er det en svært god atmostfære som følge av en særdeles hyggelig innredning av leiligheten. Egen uteplass på utsiden mot fellesarealene, med utgang direkte fra stua. Her er det lagt opp til gassuttak for sikker bruk av grill. Meget praktisk.
Det er 2 bad i leiligheten, hvor av det ene er en del av den tiltenkte "hybel-delen". Det er i prinsippet en egen del av leiligheten som kan være super for gjester o.l., eventuelt kan dette også brukes som en helt egen "mastersuite" med on-suite/tilhørende baderom. Alt ettersom hva man kan tenke seg!

Leiligheten framstår som svært flott, og her kan du flytte rett inn uten å måtte gjøre noe. Vi ønsker velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med vannbåren radiatorvarme (fjernvarmeanlegg fra Skagerak Energi) samt termostatstyrt gulvvarme på begge bad.

Parkering

Borettslaget har 1 garasjeplass tilhørende hver leilighet. Borettslaget har også 30 p-plasser ute på eget område.

Areal og eierform

Areal: 2 081 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Svært ryddige og pent opparbeidede fellesarealer med stor lekeplass på bakkeplan syd for bygningen. Det er et stort, hellelagt atrium som også fungerer som terrasser for alle i 5.etasje. For øvrig asfaltert felles parkeringsplass med nedkjøring til garasjeanlegg.

Eier

Paul Pozderka

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig.

Reguleringsplan

Borettslaget er beliggende i område regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Bolig/ Tjenesteyting/ Kontor). Det opplyses om at det skal bygges og utvides vei (Presterødbakken) på sydsiden av bygget.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bolig, næring og kinolokaler datert 30.08.2012. Det foreligger i tillegg ferdigattest for utvendig skilt på bygningen.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Kilden 8 Borettslag, Orgnr.: 991906304
Andelsnr.: 2
Andel fellesgjeld: kr. 1.909.667,-
Andel fellesformue: kr. 44.976,-
Forkjøpsrett: Nei
Styregodkjenning: Nei

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja
Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets forvaltningskonsulent kontaktes for nærmere opplysninger. Innbetaling medio juni og medio desember. Dette gjelder kun det opprinnelige lånet, ikke lånet på garasjeskjelleren.

Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen er løpende, såfremt premie med forfall 1. februar er betalt. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte.

Borettslaget har kjøpt p-kjeller, noe som har generert ekstra låneopptak på 5.000.000kr i 2016. Alle andeler har øremerket p-plass i p-kjeller og betaler leie hver måned (dette går til vedlikehold og nedbetaling av lånet)

Selskapets totale lån og vilkår:
* OBBK01-98207414832 A 35.291.000,- 31 år 6 md. 4 01.07.2020 Flyt 2,20% * OBOS03-98207503266 A 5.000.000,- 27 år 2 md. 12 01.01.2020 Flyt 2,20%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Selskapet har 2 lån med avdragsfrihet. I tabellen nedenfor er det estimert både hva lånekostnadene for den enkelte andel vil øke med pr. måned når selskapet begynner å betale avdrag, og fra hvilket tidspunkt avdragene begynner å løpe. Estimatet forutsetter at avdrags- og rentebetingelsene pr. 31.12 beholdes uendret. Da fremtidige endringer i lånebetingelsene vil kunne medføre endringer i den informasjon som fremkommer av tabellen, må man utvise forsiktighet med å bruke beregningene som grunnlag for økonomisk planlegging eller investeringer.
Det understrekes at felleskostnadene i et borettslag ikke nødvendigvis vil øke fra det tidspunkt avdragene begynner å løpe. Det er borettslagets styre som bestemmer om felleskostnadene skal økes og fra hvilket tidspunkt.

Fellesgjeld, kapitalkostnader og eventuell avdragsfrihet:
Felleslån har avdragsfrihet til og med hhv. 01.07.2020 og 01.01.2020.
Estimert endring i felleskostnad etter avdragsfrihet hhv. kr. 3431,- og kr. 391,-
Tall ifg. forretningsfører OBOS.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er IKKE forkjøpsrett i dette borettslaget.

Prisantydning

2 390 000,- / Felleskostnader: 7.471,- pr. mnd
Inkl:
Garasje 800,-
Felleskostnader 2.949,- som inkl. kom.avgifter, drift og vedlikehold, TV/Nett, felles utvendig forsikring, strøm fellesarealer, heis, div. driftshonorarer, energi/fyring. snømåking, vasking fellesarealer m.m.
TV/Internett 379,-
Kapitalkost. lån 1 3.196,- (renter felleslån).

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) 1 909 667,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 299 667,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 304 799,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 399 310,- Sekundær formuesverdi : 1 331 033,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Forsikring

IF Polisenummer: 891821.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Nye bilder juni (Kr.1 600) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.9 990) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 299 667,-) (Kr.31 070) Totalt kr. (Kr.73 730)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?