Til innholdet

Stor og innholdsrik eierleilighet på ca. 122 m². Gangavstand til Teie Torv - Heis - 2(3) sov

Eikeveien 47C
Prisantydning 3 250 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 122
BRA: 122 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1988
Tomtareal: 0 m²

Dokumenter

Stor og innholdsrik eierleilighet på ca. 122 m². Gangavstand til Teie Torv - Heis - 2(3) sov


Kort om eiendommen

Z-eiendom har gleden av å presentere den største type leilighet på Glitre!

Denne flotte leiligheten er særepreget av store og lyse rom og plass i massevis! Her kan du boltre deg med bl.a. en romslig stue, 2 store, helfliselagte baderom, et innholdsrikt kjøkken og ikke minst 2 romslige soverom.

Leiligheten har også en stor terrassemot syd som er skjermet med bl.a. markise samt sidevegger. Det er "selvfølgelig" heis i bygget og bilen plasser du parkeringsplassen i bakkant av bygget.

Utvendige fellesarealer blir ordnet av garntnerselskap, så dette er virkelig stedet for deg som ikke lengre ønsker å tenke på gressplenen som burde vært klippet, huset som burde vært malt i år eller blomterbedd som burde vært luket. Sitt i "godstolen" med dagens avis og en nytraktet kopp kaffe i trygg forvissing om snøen som falt i morgentimene blir ryddet bort av andre!

Velkommen til visning av denne svært sentralt beliggende leiligheten ved populære og velorganiserte Glitre boligsameie!

Finn.no: Lokalområde

TEIE/GILTRE

Adresse

Eikeveien 47C 3120 Nøtterøy 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjøper man over Kanalbroen og rett utover Kirkeveien i retning Tjøme. Deretter kjører du gjennom  2 lyskryss og forbi ''Gimle selskapslokaler''. Ta nå 2. vei til venstre; Øgårdsveien og igjen første vei til høyre, Eikeveien. Ta nå inn på første område for biloppstilingsplasser.

Det vil bli skiltet fra Øgårdsveien og frem til leiligheten ved fellesvisninger. Se også vedlagte kart i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av beliggenhet.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sydvendt, solrikt og usjenert på ''Glitre'', et særdeles populært og veletablert boligsameie på sentrale Teie.

Her bor du kun en liten spasertur til Teie Torg med nær alle sentrumsfunksjoner som bl.a. dagligvareforretninger, bank, posthus, vinmonopol, diverse klesforretninger, restauranter, kafeèr og øvrige servicetilbud.
I nærmiljøet finnes det også småbåthavn og offentlig badestrand ved Rosanes. I tillegg er det fine tur og rekreasjonsområder i nærmiljøet med bl.a. lange turløyper i populære Teieskogen og i Rosanesparken.

Ca. 1,5 til 2,0 km til Tønsberg sentrum. Gang- og sykkelvei hele veien veien inn til bykjernen. Det er bussholdeplass ca. 50 meter unna med bussavganger 4 ganger i timen.
Se også vedlagte naboprofil med kart som beskriver bl.a. områdets fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1988

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 124 kvm, Bruttoareal: 135 kvm

2.etasje: BTA/BRA/P-rom: 79/74/74 m2
3.etasje BTA/BRA/P-rom: 52/48/48 m2

Som største type leilighet ved Glitre boligsameie, er dette en meget Innholdsrik bolig hvor inndelingen i de respektive etasjer er som følger:

Hovedplan - 2. etasje:
Utvendig trappegang samt utvendig heis til dette boligplanet. Overbygget inngangsparti med svalgang med noe uteplass, entre med innfelt garderobeskap, romslig dusjbad/wc med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, innholdsrikt kjøkken med spiseplass og vinduer mot syd og en romslig stue med utgang til sydvendt terrasse.

Øvre plan - 3. etasje:
Trappegang fra hovedplanet, soveromsgang, 2 romslige soverom, hvorav et meget romslig med walk-in-closet/bod, samt stort og deilig bad med badekar.

Loft:
Gulvet lagringsloft med adkomst via takluke med trapp fra soveromsgang. Innlagt lys og strøm på loftet.

Terrasse:
Terrassen har virkelig en gunstig plassering! Sydvendt og med lange soldager ligger dette romslige arrangementet med terrassemarkise og adkomst fra stuen via. skyvedører av glass. Vegger på hver side gir en lun og koselig atmosfære. I tillegg har man noe uteplass ved ovebygget svalgang ved inngangspartiet!

Utvendig bod:
Romslig utvendig bod (isolert) rett ved inngangsdør. Lys og strøm i dette rommet.

Fellesboder:
Fellesrom i garasjeanlegg med sykkelparkering o.a.

Standard

Leiligheten fremstår som svært velholdt og tiltalende med lyse farger, solid standard i det vesentlige fra opprinnelig byggeår, men noe oppgradert, og hvor den generelle standard bl.a. beskrives som følger:

Stuen med peis og utgang til deilig terrasse:
Stuene er meget romslig og lys med plass til bl.a. spisestuen og salongen. Sentralt plassert i rommet står den hyggelige og varmeeffektive peisen og det er utgang til den deilige terrassen fra rommet.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er romslig og innholdsrikt med pent tilpasset og velholdt innredning med hvitprofilerte fronter og fliser mellom over-/underskap. Rommet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen i samme etasje -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. Takhøye overskap på hoveddelen av kjøkkenet. Ventilator med direkte uttrekk.

Baderom hovedplan:
Baderommet på hovedplanet har flislagt gulv (varmekabler) og flislagte veggflater. Av innredning er det dusjhjørne med skyvedører, sokkeltoalett og rikholdig skapinnredning m/servant og dører med hvite fronter. Badet ventileres via elektrisk vifte og vindu (som også slipper dagslys inn)

Baderom øverste plan:
Baderommet på øverste plan er stort og lyst! Flislagt gulv (varmekabler) og flislagte veggflater. Innredet med bl.a. badekar med dusj, sokkeltoalett og rikholdig skapinnredning m/servant og dører med hvitprofilerte fronter samt speildører. Opplegg for vaskemaskin og uttak for tørketrommel. Badet ventileres via elektrisk vifte og takvindu (som også slipper dagslys inn).

Boligens 2 soverom:
Soverommene er beliggende på øverste plan. Spesielt hovedsoverommet er meget romslig med egen omklednings-/garderobeavdeling. Det er rikelig med garderobeskap på rommene.
Det er mulighet for inndeling av ytterligere 1 soverom i stue i hovedetasje.


Øvrig vedrørende standard:
* Elektrisk anlegg med hovedsikringer av 3x50 hvor det er godt med kurser. Tavleskap med automatiske sikringer fra ca 2010.
* Ytterkledning og vinduer males via. sameiet.
* Utført takfornying i 2018
* Skiftet 2 vinduer og verandadør i 2013
* Vinduer av type 2-lags isolerglass.
* Innlagt kabel-tv fra Canal digital. Alle disse utgiftene dekkes over seksjonens andel av fellesutgifter.

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet Tilstandsrapport fra takstmann Jan-Erik Rossavik.

Oppvarming

Hyggelig peis med innsats i stuen, samt varmekabler på begge baderommene. Forøvrig er det elektrisk fyring med medfølgende panelovner.

Parkering

Asfalterte biloppstillingsplasser på sameiets fellestomt som er til felles benyttelse for seksjonseierne.

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor, felles eiertomt som er pent opparbeidet og som holdes av vaktmester og gartner (Strandmann)

Pent beplantet med diverse blomsterbed, prydbusker, noe trær og diverse vintergrønn beplantning.

Stor og asfaltert gårdsplass med diverse oppmerkede biloppstillingsplasser til fellesbruk for sameiets beboere.

Eier

Unni Christensen

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp.
Adkomst fra offentlig vei (kommunal).

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Plannr. 153 - Glitre gartneri, vedtatt 05.02.1987, med reguleringsformål boliger og offentlig trafikkområde.
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse.

Det opplyses at sameiet kan bli berørt av ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme, ref info fra kommunen. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid som omfatter dette, men det er et planforslag.
Dette vil ikke direkte påvirke denne leiligheten, da den ligger i 2.rekke fra dagens jorder (tiltenk framtidig vei).

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse er utstedt 18.02.1991. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Glitre Boligsameie, Orgnr.: 987210176
Andel fellesformue: kr. 8720,-
Ingen fellesgjeld for sameiet.

Forretningsfører opplyser om at det skal utføres/ferdigstilles utvendig maling av bygningene i 2019. Det kan derfor være aktuelt å øke fellekostnader noe i denne forbindelse f.o.m 2019. Ta evt. kontakt for mer informasjon om dette.
De fleste av bygningene er allerede malt i 2018, og det er således allerede tatt høyde for utført arbeid i felleskostnader pr i dag.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 250 000,- / Fellesutgifter: 4 014,- pr. mnd Inkl. kommunale avgifter, avsetning vedlikehold, utvendig forsikring, Kabel TV, heis. div. honorarer til styret og forr.førsel, gartner fellesområder, snøbrøyting/strøing.

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 89 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 339 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 120918 (Kr.4 500) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.525) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 250 000,-) (Kr.32 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 101018 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.9 990) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Totalt kr. (Kr.79 539)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?